-
-
-
O Πουρναρακης δεν πηρε χαμπαρι ότι μπηκε ο Φετελ
-
-
πόσο βλάκας πρέπει να είσαι ρε Πουρναράκη για
- να πεις 'πιανει κυριολεκτικά το κεφάλι του'
- να ρίξεις φταίξιμο στο Χαμιλτον που του την έχωσε ο άλλος που είχε βγει εκτός πίστας. δηλώνοντας κ ολας πως ο χαμιλτον δεν έπρεπε να υπερασπιστεί τη θέση του
- το ότι δεν πήρε χαμπάρι τί έγινε με το φέτελ
δε τα παραταει να κρατήσει μόνο την εκπομπή στο ράδιο 9 που κάνει με τον άλλον τον χοντρούλη κ να μιλάνε για γυμναστική κ για ποδήλατα μόνο
ο Κατσίμης πολύ καλός πάντως, όπως πάντα
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πόσο βλάκας πρέπει να είσαι ρε Πουρναράκη
[...]
να κρατήσει μόνο την εκπομπή στο ράδιο 9 που κάνει με τον άλλον τον χοντρούλη κ να μιλάνε για γυμναστική κ για ποδήλατα μόνοΕίμαι ο πρώτος που ασκώ κριτική στην ελληνική τηλεοπτική μετάδοση, αλλά αυτοί οι χαρακτηρισμοί κατά τη γνώμη μου δεν τιμούν καθόλου εσένα.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ο Κατσίμης πολύ καλός πάντως, όπως πάνταΕίναι κάπως περίεργο να βλέπεις στο γυαλί κάποιον που σχεδόν κάθε Σάββατο κάνεις προπόνηση μαζί του στην ίδια τέντα. Ο Σταμάτης είναι φοβερό παιδί και βοηθάει πάρα πολύ με τις συμβουλές του.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
[...]
να κρατήσει μόνο την εκπομπή στο ράδιο 9 που κάνει με τον άλλον τον χοντρούλη κ να μιλάνε για γυμναστική κ για ποδήλατα μόνοΕίμαι ο πρώτος που ασκώ κριτική στην ελληνική τηλεοπτική μετάδοση, αλλά αυτοί οι χαρακτηρισμοί κατά τη γνώμη μου δεν τιμούν καθόλου εσένα.
για πες εσύ πως θα χαρακτήριζες αυτά που είπε
τί να λέμε τώρα φίλε μου.
ο άνθρωπος είναι από τους άσχετους στο χωρο! κ δεν είναι μονο η αγριοφωνάρα του όταν κάνει καμια προσπέραση η φεράρι που τον χαρακτηρίζει έτσι...
πχ φαντάσου πως είχε δοκιμή στο πρώτο θέμα το χιουνται IX35 και έγραφε πως είχε **μικτή **κατανάλωση 7,5λ/100χλμ. ΠΟΣΟ βλάκας πρέπει να είσαι για να βγαίνεις κ να δηλώνεις τέτοιο νούμερο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
κ δεν είναι μονο η αγριοφωνάρα του όταν κάνει καμια προσπέραση η φεράρι που τον χαρακτηρίζει έτσιΚαι όταν (λέμε τώρα) κάνει καμιά προσπέραση ο Michael... και μάλιστα ανέβηκε πρώτη φορά μετά το comeback βάθρο; Πανικός!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
[...]
για πες εσύ πως θα χαρακτήριζες αυτά που είπε
τί να λέμε τώρα φίλε μου.
ο άνθρωπος είναι από τους άσχετους στο χωρο! κ δεν είναι μονο η αγριοφωνάρα του όταν κάνει καμια προσπέραση η φεράρι που τον χαρακτηρίζει έτσι...
πχ φαντάσου πως είχε δοκιμή στο πρώτο θέμα το χιουνται IX35 και έγραφε πως είχε **μικτή **κατανάλωση 7,5λ/100χλμ. ΠΟΣΟ βλάκας πρέπει να είσαι για να βγαίνεις κ να δηλώνεις τέτοιο νούμερο'Ε όχι και αγριοφωνάρα
Τι να λέμε, αλλού για αλλού η μετάδοση... -
οι τ@λάκες στο filmon έβγαλαν το bbc 2
-
Για τον φίλο μου τον vengas ακόμα μια:
-
-
Έχετε κανά link που να δουλέυει να μου το στείλετε με pm γιατί αυτό που χρησιμοποιώ συνήθως δεν δουλέυει ακόμη.
Thanks! -
ok ευχαριστώ
-
Στο film on με απλό register ή login μέσω facebook για BBC1 με την καλύτερη δυνατή ανάλυση.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στο film on με απλό register ή login μέσω facebook για BBC1 με την καλύτερη δυνατή ανάλυση.ναι όμως μόνο στο sky δεν είναι αυτός ο αγώνας; Δεν νομίζω να τον δείχνει και το bbc
-
γιατι ξεκιναμε με hard?
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Στο film on με απλό register ή login μέσω facebook για BBC1 με την καλύτερη δυνατή ανάλυση.
ναι όμως μόνο στο sky δεν είναι αυτός ο αγώνας; Δεν νομίζω να τον δείχνει και το bbc
Όχι, τον δείχνει και το BBC.
Από εκεί τον βλέπω, από τη δορυφορική.
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
ναι όμως μόνο στο sky δεν είναι αυτός ο αγώνας; Δεν νομίζω να τον δείχνει και το bbc
Λάθος μου, στο BBC2 το δείχνει.
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014