-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Εξήγησέ του γιατί έχει κάψει βαλβίδες.
@famas που σαι?
δωσε το συνθημα
Με βρηκατε να ρεταρω και με δουλευετε... Θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε. :@
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Μετά από καιρό δηλώνω κι εγώ συμμετοχή
-
Παλικαρια τι εγινε πιασανε οι ζεστες και αμοληθηκατε στις παραλιες; Δεν εχει καφε σημερα; Μπορει και να γινει μπυρομαζωξη να ξεδιψασουμε βρε αδερφε.
Ε λοιπον τωρα καταλαβα οτι ειναι Πεμπτη Παει το καψα.
-
Μια που το έθεσες Στέλιο κι επειδή τη προηγούμενη φορά ζεσταθήκαμε πολύ στο Πλαιζίρ, αν έχεις κάποιος να προτείνει άλλο μέρος για αύριο, ας το ακούσουμε.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Ε λοιπον τωρα καταλαβα οτι ειναι Πεμπτη Παει το καψα.Προς στιγμή ... τρόμαξα!
-
Για μια στιγμή νόμιζα ότι λιποθύμησα και έχασα την Πέμπτη
-
Πως σας φαινεται η λυση Azzuro διπλα στο κυμα?
-
Δεν είναι μακρυά, ωραίο μέρος είναι, ενδεχομένως να παιδευτούμε με το πάρκινγκ λιγάκι.
-
Στριβετε στο επομενο τετραγωνο στο ΕΚΟ και εχετε μια παραλια παρκινγκ.
-
Αυτό δεν είναι; http://binged.it/MatZOv
Το σκίζει ο ήλιος το απόγευμα.
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Στριβετε στο επομενο τετραγωνο στο ΕΚΟ και εχετε μια παραλια παρκινγκ.ευκαιρια καποιοι να τα πεταξουν στη θαλασσα
φοβαμαι πως ο Λεωνιδας εχει δικιο
ολα αυτα πρεπει να λουζονται στον ηλιο μεχρι αργα....βασικα το πλεζιρ, αν ειχε κλεισει πορτες κ ειχε βαλει κλιματισμο θα ταν καλα
μαλλον θα μπορεσω, οπου κι αν πειτε
παρκιν να εχει -
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
παρκιν να εχειΠάρκινγκ χρειάζομαι εγώ που έχω καινούριο αμάξι.
Εσύ το μοτοσακό πάντα πάνω στο πεζοδρόμιο το αφήνεις.Μήπως να βρεθούμε σε μπιτσόμπαρο στο Μπαξέ μετά τις 9:00;
Θα αναλύσουμε το 'πλέοντας με τον μιράγκε' και χρήση πλοίου σε αστικές διαδρομές. -
10 παρά τέταρτο έχει τον αγώνα σήμερα, οπότε δύσκολα να πάει τόσο αργά.
-
Επειδή όλη η Θεσσαλονίκη λούζεται το απόγευμα, πρέπει να σκεφτούμε μαγαζιά που έχουν a/c, αλλιώς ανοιχτά ΚΑΙ με σκιά. Το πάρκινγκ σήμερα δεν νομίζω ότι θα μας απασχολεί ιδιαίτερα. Καύσωνας, ΣΚ που ακολουθεί και μπάλα το βράδυ, νομίζω θα είναι εύκολο.
-
Bangalow White??
-
Ε δεν παμε παλι στο Such που το ξερουμε; Η στο Riga's στην Χαριλαου που δεν θα εχει και τον ηλιο απεναντι. Θα δουμε και τη μπαλα στο καπακι.
-
To such δεν έχει ούτε καλό ρεύμα ούτε αιρ κοντίτιον, τσεκαρισμένο χθες περίπου την ίδια ώρα. Ειλικρινά δεν μου κατεβαίνει καμιά καλή ιδέα με είτε σκιά και αεράκι είτε κλιματισμό (ο ρίγας πολύ πιθανό να είναι καλός, ζαζού στο καραμπουρνάκι, ο λόφος στο τούνελ, τοίχο τοίχο στα κάστρα ίσως;). Δεν ξέρω και αν στις 19.00 θα έχω μαζέψει την απαιτούμενη ενέργεια να ξεκολλήσω από τον καναπέ για να συρθώ και να μου παραγγείλει το φραπέ μου ο Λεωνίδας.
Θα έχω το νου μου είτε να ακολουθήσω την κατάλληλη ώρα είτε να ενημερώσω περί καθυστέρησης ή απουσίας, μην κρεμάσουμε κανέναν που θα περιμένει μόνος.
-
Εγώ λέω να καθίσουμε σπίτια μας, με παγωμένες μπύρες και αιρ κοντίσιον στο φουλ και να κάνουμε μια τηλεδιάσκεψη για να τα πούμε! Για οφθαλμόλουτρο σε όποιον του λείψει, υπάρχουν αρκετά web sites!
-
Οπότε εάν δεν καταλήξουμε κάπου, τότε Πλαιζίρ.
-
...και όποιος πάει πρώτος καλύτερα να καθίσει έξω
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)