-
Κρίμα
-
Ειδα ενα τετοιο... μεταλλαγμενο Accent (με σηματα Burn Out ΠΑΝΤΟΥ) παρκαρισμενο στην Αργυρουπολη εξω απο εκκλησια χθες το πρωι. Το πρωτο που σκεφτηκα ηταν πως το αφηνουν να κυκλοφορει. Πειτε με κακο...
-
Μήπως το εν λόγω accent - evo2 είναι άσπρο με άσπρο δερμάτινο σαλόνι, κόκκινα αυτοκόλητα στην πόρτα κ.λ.π.....????
-
Απο την στιγμή που αναλαμβανεις το οικονομικο και ψυχικό κοστος να κανεις τετοιου ειδους μετατροπες σε ενα αμαξι,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πρεπει να αναλαβεις και τις συνεπειες των πραξεων σου!!
-
Καλά αντί να επενδύσεις τόσα χρήματα σε ένα τέτοιο αμφιβόλου ποιότητας και παράνομο εγχείρημα γιατί δεν έπαιρνες από την αρχή ένα EVO να τελείωνες και να ήσουν και νόμιμος?
-
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
Καλά αντί να επενδύσεις τόσα χρήματα σε ένα τέτοιο αμφιβόλου ποιότητας και παράνομο εγχείρημα γιατί δεν έπαιρνες από την αρχή ένα EVO να τελείωνες και να ήσουν και νόμιμος?Γιατί πολύ απλά αυτοί που κάνουν τις μεταρτοπές θα γίνονταν κλέφτες και θα είχαμε πρόβλημα
Όλοι ξεκινάνε να βάλουν ένα τσιπάκι με 500 ευρώ και μετά τους παίρνει η κάτω βόλτα και όπως πολύ σωστά λες φτιάχνουν ένα επικύνδινο για την κυκλοφορία όχημα με κόστος μεγαλύτερο από το να αγόραζαν ένα εργοστασιακό παρομοίων επιδόσεων. Αλλά όταν κάνουν το τελικό κοστολόγιο είναι πλέον αργα...
Στο θέμα μας τώρα, κακώς η αστυνομία κατάσχεσε ένα όχημα που η μοναδική σχέση που είχε με το αρχικό ήταν το τασάκι?
Μην υπερβάλουμε βρε παιδιά και τα ρίχνουμε όλα στην κακή αστυνομία και το άδικο κράτος, εδώ το παληκάρι μας είπε ότι είχε αλλάξει τα πάντα και ξέρουμε όλοι ότι απαγορεύετε ακόμη και η αλλαγή χρώματος! Καλός η κακός ο νόμος, αυτός είναι! -
' Η κατω βολτα' ?
Τι ειναι η βελτιωση, μαστιγα της κοινωνιας? Σαν τα ναρκωτικα ενα πραγμα?
Μετα, που ξερεις εσυ οτι ολοι αυτοι που σκανε ενα σωρο λεφτα οτι δεν το κανουν συνειδητα, ξερωντας που θα καταληξει το τελικο κοστολογιο? Μην μπερδευεσαι, η βελτιωση (απο την μερια του ιδιοκτητη που τα σκαει) μπορει να ειναι χομπυ, μερακι και ευχαριστη ενασχοληση. Με πιο απλα λογια, εγω πχ πιο πολυ γουσταρω ενα φτιαγμενο αμαξι απο ενα αρχικα καλυτερο αλλα νορμαλ. Επισης ειμαι φανατικος υποστηρικτης της αποψης οτι τα παντα μπορουν να βελτιωθουν :Modena biturbo
F50 biturbo
Για να μην ξεχναμε την Porsche 9ff, βελτιωμενη 911turbo που κατερριψε το ρεκορ της F1 με 241.1mph=385.86kmh
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
' Η κατω βολτα' ?Για να μην ξεχναμε την Porsche 9ff, βελτιωμενη 911turbo που κατερριψε το ρεκορ της F1 με 241.1mph=385.86kmh
Αυτή δεν είναι που κάθε 20.000 χλμ θέλει μια ανακατασκευή κινητήρα που κοστίζει 50.000 ευρώ?????
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Αυτή δεν είναι που κάθε 20.000 χλμ θέλει μια ανακατασκευή κινητήρα που κοστίζει 50.000 ευρώ?????Λεπτομέρειες.....
Πάντως ο φίλος EVO2 είναι μηχανικός αυτοκινήτων, όπως λέει και στο προφίλ του. Άρα, μάλλον ξέρει τι κάνει. -
Καμιά φωτό ρε παιδιά μήπως υπάρχει
-
Φιλαράκο,
καταρχάς, αν δεχθω οτι κλπ κλπ κλπ εχεις 450 αλογα σε ενα... να μην πω δηλαδή, θελω να σου πω το εξης:
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ η τροχαια και πηρε αυτο το ΧΑΡΟ απ' τους δρόμους. Οχι τόσο για εμάς, τους λοιπους οδηγούς φιλε μου. ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕ.
Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε παιδιά, έλεος... ΕΛΕΟΣ!!!!
-
ειναι οντως ενα ασπρο accent???
καμια φωτο??
-
KOPITΣΙ MΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΥΣΤΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ,Ο ΚΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΧΑΡΟ.
Ποιος μιλησε για ACCENT?
AN ΔΕΝ ΒΑΡΙΟΣΟΥΝΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΟPIC ΤΟΤΕ ΘΑΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΣΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕVO 1-3
AΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΤΟ ΝΟΡΜΑΛ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΣΟΥ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΟ .
Α ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ
ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ
ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 450ΑΛΟΓΑ Η ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ???????
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΡΧ7CLUB ΡΩΤΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΣΣΑΝ ΣTO EΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΕ ΡΧ7 ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΣΟΥΣΠΑΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΄ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ ΟΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ Η ΠΑΣ ΜΕ ΤΑΧΙ/???
: -
πες μας τι αμάξι είναι άνθρωπε, μ'έχει φάει η περιέργεια!
-
εγω μιλησα για accent, αλλα απλα ρωτησα, δεν δαγκωσα...
οταν αποφασισεις να μας δειξεις καμια φωτο ισως καταλαβουμε και εμεις οι ασχετοι
-
Αν δεν απατώμαι, πρέπει να είναι το S-Coupe.
-
Topaz εισαι απαραδεκτος
Xristos69 δεν θυμαμαι να διαβασα κατι τετοιο στο (εκτενεστατο) αρθρο του αγγλικου Evo.
-
ΜΙΑ φορα και εναν καιρο(1990) η mitsu δανεισε το σασσι και τα μηχανικα του lancer στη hyundai για να φτιαξει το LANTRA.
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ αποκτηθηκε απο παππουδες και οικογενειαρχες
χωρις κανεις να σκεφτει αυτη την βελτιωση.
ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκινητο εχει πανω απο 200-250 αλογα μπροστα,
θελει ενα πραγμα ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑ......
μην πυροβολητε λοιπον καποιον που εφτιαξε κατι μονο με τα χερια και το μυαλο του!!!!!!!! -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
' Η κατω βολτα' ?
Τι ειναι η βελτιωση, μαστιγα της κοινωνιας? Σαν τα ναρκωτικα ενα πραγμα?Η κάτω βόλτα οικονομικά φίλε μου, δεν μίλησα για ναρκωτικά και μάστιγες...
Και τα λέω αυτά γιατί έχω φίλο που κάνει βελτιώσεις και βλέπω καθημερινά τα θύματα που τα ακουμπάνε για να κάνουν το σαξό πιο γρήγορο από το ιμπρέζα, όχι γιατί είναι χομπίστες, αλλά γιατί αγόρασαν ένα σαξό γιατί ΔΕΝ μπορούσαν να αγοράσουν ιμπρέζα και τελικά τους στοιχίζει μια η άλλη. Θα τα ξέρεις φυσικά καλύτερα από μένα...
Δεν μιλάω για μερικούς που το κάνουν πραγματικά από μεράκι, αλλά για την τεράστια πλειοψηφία. -
Αυτό για το Lantra δεν το ήξερα.
Απλά θυμόμουν το S-Coupe, γιατί είχα μάθει μέσος της τότε δουλείας μου, ότι το S-Coupe παίρνει κουτί τον κινητήρα από το Lancer και ακόμα ότι ένα τέτοιο κυκλοφορεί με φουλ μετατροπή.Φιλικά Θανάσης.
Υ.Γ: Ε'ιχες κανένα νέο απο το θέμα;
ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!HAPPY END!!!!!!