-
Ο χρήστης soch έγραψε:
τα Alien σου άρεσαν;
Πάρα πολύ. Είμαι λάτρης του είδους, δεν αφήνω ταινία ή σειρά που να μην δω. Γιαυτό και έσπευσα στην ειδική προβολή πριν την πρεμιέρα του Prometheus.
Για να μη νομίζεις πως μόνο εγώ είδα αρνητικά, αντιγράφω από το openman:
'...Μαζί φυσικά έχεις και τα αρνητικά. Ότι ας πούμε όλες οι σκηνές καθαρού διαλόγου είναι φρικτές. Οι χαρακτήρες είναι απίστευτα χάρτινοι και αδιάφοροι, δηλώνουν τα κίνητρά τους με προφανείς ατάκες και κωμικά κυριολεκτικούς συμβολισμούς (υπάρχει ένα σταυρουδάκι που κάνει εκείνο το αεροπλανάκι της Κέιτ να μοιάζει λεπτοδουλεμένο), ενώ όποτε επιχειρείται η παραμικρή φιλοσοφική αναζήτηση νιώθεις τα γόνατά σου να γδέρνονται από τις πέτρες επειδή είναι σα να κολυμπάς σε τόσο, μα τόσο ρηχά νερά...'
Οι χαρακτήρες, οι διάλογοι και τα υπόλοιπα είναι το λιγότερο. Αν το σενάριο ήταν καλό θα μπορούσε να αποζημιώσει τους φαν του είδους. Αλλά φευ. Μόνο τα σκηνικά και το 3D δεν αρκούν. Πίκρα... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
MiB III κανείς; Λέει τίποτα;
Ας επαναλάβω το ερώτημα μπας και το είδε κανείς...
ειχε χαβαλέ το ΜΙΒ3...πολύ καλός και ο τζος μπρολιν
Ειδα κι εγω το ΜΙΒ ΙΙΙ
Ποτε δεν ηταν κορυφαια ταινια, και ουτε τωρα εγινε.
Το 3D δεν προσεφερε τιποτα.
Μια ταινια που μπορει να δει ολη η οικογενεια και τελος,αυτο ειναι.Ρε συ δεν τα είχα δει, ευχαριστώ!
-
Box Office
The Avengers
Budget: $220,000,000 (estimated)
Gross: $1,305,463,000 (Worldwide) (28 May 2012) -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τα Alien σου άρεσαν;
Πάρα πολύ. Είμαι λάτρης του είδους, δεν αφήνω ταινία ή σειρά που να μην δω. Γιαυτό και έσπευσα στην ειδική προβολή πριν την πρεμιέρα του Prometheus.
Για να μη νομίζεις πως μόνο εγώ είδα αρνητικά, αντιγράφω από το openman:
'...Μαζί φυσικά έχεις και τα αρνητικά. Ότι ας πούμε όλες οι σκηνές καθαρού διαλόγου είναι φρικτές. Οι χαρακτήρες είναι απίστευτα χάρτινοι και αδιάφοροι, δηλώνουν τα κίνητρά τους με προφανείς ατάκες και κωμικά κυριολεκτικούς συμβολισμούς (υπάρχει ένα σταυρουδάκι που κάνει εκείνο το αεροπλανάκι της Κέιτ να μοιάζει λεπτοδουλεμένο), ενώ όποτε επιχειρείται η παραμικρή φιλοσοφική αναζήτηση νιώθεις τα γόνατά σου να γδέρνονται από τις πέτρες επειδή είναι σα να κολυμπάς σε τόσο, μα τόσο ρηχά νερά...'
Οι χαρακτήρες, οι διάλογοι και τα υπόλοιπα είναι το λιγότερο. Αν το σενάριο ήταν καλό θα μπορούσε να αποζημιώσει τους φαν του είδους. Αλλά φευ. Μόνο τα σκηνικά και το 3D δεν αρκούν. Πίκρα...Το ίδιο feedback έχω και εγώ για το Prometheus
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειδα το iron sky , γαμω τις ταινιες πολυ γελιοχαβαλετζιδικο, άμα είχε και πιο μεγάλο μπατζετ θα ταν καλύτερο
-
Μια ταινια αρκετα μικρου μηκους-2:30 λεπτων για την ακριβεια-αλλα με παρα πολυ ενδιαφερον καθοτι μεσα σε τοσο λιγο χρονο ο σκηνοθετης,φιλος και συνφοιτητης μου 'λεει' πολλα πραγματα για την Ελλαδα και το μελλον της. Αξιζει να αφιερωσετε λιγο τον χρονο σας για να την δει. Καθε σχολιο-παρατηρηση καλοδεχουμενη.
Youtube VideoΥ.Γ ο φιλος μου ασχολειται καθαρα για χομπυ με τις ταινιες.
-
-
Από τα σχόλια: 'if you dont go see this movie liam neeson will look for you, he will find you, and he will make you go see this movie'
-
-
Είδα τη καθαρά προπαγανδιστική, πολεμική ταινία Act Of Valor όπου μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι και πραγματικοί επαγγελματίες στρατιωτικοί.
http://en.wikipedia.org/wiki/Act_of_Valor
Οι σκηνές του urban fighting φαίνονται αρκετά ρεαλιστικές, ενώ σε κάποια φάση θυμίζει video game. Φυσικά δεν λείπουν οι σκηνές αυτοθυσίας, αλλά στο τέλος κερδίζουν οι καλοί. -
πες μου που ειπες κατι το ρεαλιστικο σε αυτη την ταινια..
το μονο ρεαλιστικο που εχω δει εδω και χρονια ειναι το restrepo -
Η σκηνή της διαφυγής στο ποτάμι.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πες μου που ειπες κατι το ρεαλιστικο σε αυτη την ταινια..
το μονο ρεαλιστικο που εχω δει εδω και χρονια ειναι το restrepoΓράφει κάτι ο Βλάσσης σχετικά με την ταινία
http://www.enkripto.com/2012/06/unified-frappector.html -
είδαμε το ice age 4, αυστηρώς για παιδάκια, ξενέρα...
-
Τι περίμενες να δεις, το Solyaris;
Είδα τελικά και τη ταινία Tinker Tailor Soldier Spy μετά τη σειρά. ΟΚ είναι, σε γενικές γραμμές ακολουθεί την ιστορία, με μερικές αναπόφευκτες συντομεύσεις (όταν από τις 7 ώρες διάρκεια πέφτεις στις 2 δεν γίνεται κι αλλιώς). Κάποιες αλλαγές όπως το ότι η αποστολή του Tarr είναι στη Κωνσταντινούπολη αντί για τη Λισαβώνα έγιναν για να έχει η ταινία πιο εξωτικές τοποθεσίες. Το ξεκοίλιασμένο πτώμα που ανακαλύπτει η Ρωσίδα είναι περιττό, σε αυτό το επάγγελμα φαντάζομαι ότι ξεφορτώνονται τα προβλήματα με μια σφαίρα στο κεφάλι, nothing personal.
Στο casting μάλλον θα προτιμούσα τον Hinds στο ρόλο του Alleline. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι είναι πολύ πιο στυλιζαρισμένη συγκριτικά με τη σειρά. Και τα σκηνικά* (ειδικά το Circus που στη σειρά θυμίζει ξεχασμένη προπολεμική ελληνική δημόσια υπηρεσία )*, αλλά και η πιο προσεγμένη φωτογραφία. Μου άρεσαν λεπτομέρειες όπως αυτή:
που ως local color έχουν προσθέσει την αντανάκλαση του Battersea στο τζάμι. Μ'αρέσει επίσης που πλέον αναγνωρίζω τέτοιες λεπτομέρειες...
Είδα το Sound of My Voice, indie παραγωγή, γυρισμένο με Canon 7D.
-
Τουλάχιστον
τα προηγούμενα είχαν λίγη καφρίλα, γούσταραν και οι άνω των 10, αν το δεις θα καταλάβεις τη διαφορά
on the road για σήμερα, με φόβο και πάθος
-
όποιος γούσταρε το βιβλίο να παει να δει την ταινία, μέτρησε
-
Είδα τον Προμηθέα
Αρπαχτή μαλακία με τραγικό σενάριο, τι στην ευχή ήθελε να πει ο ποιητής ? [spoiler:2agfrvy2](Και γιατί όλοι ανεξαιρέτως, πλην του ανδροϊδούς, που ήταν ο μόνος λογικός εκεί μέσα , έκαναν όλα τα λάθος πράγματα ? )[/spoiler:2agfrvy2]
Τουλάχιστον έπαιζε το Σαρλιζάκι αυτή και ο Fassbender οι μόνοι διασωθέντες από πλευράς ερμηνειών
Κρίμα, είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις από το Ridley Scott. Δεν πήγα να δω prequel τoυ Alien αλλά δεν περίμενα και τέτοιο αχταρμά...[spoiler:2agfrvy2]Αν υποψιαστώ ότι θα έχουμε και sequel [/spoiler:2agfrvy2]
-
Αφου μετακομισα σε νεο σπιτι και επιτελους εφτιαξα το σαλονι στα μετρα μου...
Βγηκε απο την αποθηκη ο παλιος ενισχυτης Pioneer AX550 μαζι με φετες CD Changer / Tuner / EQ και σχετικα...
Εφτιαξα το crossover στο ενα απο τα δυο 3δρομα ηχεια....συνδεθηκε το PS3 στην HDMI και η οπτικη ινα στο AUX ....
Μπηκε το Terminator 2 και μετα απο λιγη ωρα streamare πληρως στον δισκο του PS3 σε 1080i
απο τις λιγες ταινιες που εχω δει 6 φορες χωρις skip ουτε 1 δευτερολεπτο!
(πηξαμε στις παπαριες του hollywood... αν και περιμενω το Bourne.... )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είδα τον ΠρομηθέαΑρπαχτή μαλακία με τραγικό σενάριο, τι στην ευχή ήθελε να πει ο ποιητής ? [spoiler:3u8xf3lp](Και γιατί όλοι ανεξαιρέτως, πλην του ανδροϊδούς, που ήταν ο μόνος λογικός εκεί μέσα , έκαναν όλα τα λάθος πράγματα ? )[/spoiler:3u8xf3lp]
Τουλάχιστον έπαιζε το Σαρλιζάκι αυτή και ο Fassbender οι μόνοι διασωθέντες από πλευράς ερμηνειών
Κρίμα, είχα μεγαλύτερες απαιτήσεις από το Ridley Scott. Δεν πήγα να δω prequel τoυ Alien αλλά δεν περίμενα και τέτοιο αχταρμά...[spoiler:3u8xf3lp]Αν υποψιαστώ ότι θα έχουμε και sequel [/spoiler:3u8xf3lp]
το οτι βγηκε ολη η ταινια μεσω trailer στο youtube δεν σε εκανε να σκεφτεις ποσο πατατα θα ειναι?
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]