-
Υπάρχει και το Torchwood που είναι spin off του Doctor Who νομίζω.
-
καμια απαντηση ρε παδια για το αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για το top gear...κανεις δεν το βλεπει?
-
το βλέπουμε όλοι αλλά γνωρίζουμε και αγγλικά οπότε για ποιό λόγο να μπούμε στον κόπο;
πάντως γενικά από ότι είχα δει για έναν φίλο κάποτε δεν υπάρχουν, ίσως αν βρεις για κάποιο παλιό σπέσιαλ επεισόδιο.
θυμάμαι είχα βρει για αυτό της Βολιβίας. Αλλά γενικά δεν...Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης hyuglhkj έγραψε:
καμια απαντηση ρε παδια για το αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για το top gear...κανεις δεν το βλεπει?Ισως αν βρεις κανενα επεισοδιο απο αυτα που παιχτηκαν στο ΣΚΑΙ.Υπαρχουν σε ελληνικα 'μαγαζια'.
-
καμια απαντηση ρε παδια για το αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για το top gear...κανεις δεν το βλεπει?Αν ξερεις αγγλικα υπαρχουν αγγλικοι υποτιτλοι. http://gr.tvsubtitles.net/tvshow-232-18.html
Εγω με ελληνικους δεν θα το εβλεπα.Χανεις πολλα απο το σοου. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω με ελληνικους δεν θα το εβλεπα.Χανεις πολλα απο το σοου.
Ειδικά αν διαβάζεις την απαράδεκτη μετάφραση του ΣΚΑΪ ...
-
λογικα θα με καλυψουν οι αγγλικοι...(τζαμπα πτυχιο?)
-
αα και κατι αλλο για το ''the walking dead'' ξερει κανεις αν τελικα θα βγει 3ι σεζον?
-
αα και κατι αλλο για το ''the walking dead'' ξερει κανεις αν τελικα θα βγει 3ι σεζον? -
-
καμια απαντηση ρε παδια για το αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για το top gear...κανεις δεν το βλεπει?Δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Μπορείς να βρεις όμως αγγλικούς με λίγο ψάξιμο. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται έστω αγγλικοί υπότιτλοι στο top gear εκτός και αν έχεις ζήσει στην Αγγλία οπότε και έχεις επαφή στη καθημερινότητά σου. Εγώ που γνωρίζω καλά αγγλικά (διαβάζω άνετα λογοτεχνία, επιστημονικά κείμενα κ.λ.π.) αλλά δεν έχω ζήσει στην Αγγλία, ζορίζομαι σε πολλές φάσεις να παρακολουθήσω, ειδικά στα 'news'. Δεν είναι αμερικάνικα που τα καταλαβαίνεις όλα με τη μία.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
καμια απαντηση ρε παδια για το αν υπαρχουν ελληνικοι υποτιτλοι για το top gear...κανεις δεν το βλεπει?
Δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι. Μπορείς να βρεις όμως αγγλικούς με λίγο ψάξιμο. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται έστω αγγλικοί υπότιτλοι στο top gear εκτός και αν έχεις ζήσει στην Αγγλία οπότε και έχεις επαφή στη καθημερινότητά σου. Εγώ που γνωρίζω καλά αγγλικά (διαβάζω άνετα λογοτεχνία, επιστημονικά κείμενα κ.λ.π.) αλλά δεν έχω ζήσει στην Αγγλία, ζορίζομαι σε πολλές φάσεις να παρακολουθήσω, ειδικά στα 'news'. Δεν είναι αμερικάνικα που τα καταλαβαίνεις όλα με τη μία.
Eχω βαλει λινκ για τους υποτιτλους πιο πανω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Eχω βάλει λινκ για τους υπότιτλους πιο πάνω.Ναι το είδα. Εγώ έβρισκα μετά από αναζήτηση στο google αλλά αυτό είναι μια χαρά ταχτοποιημένο κ.λ.π.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eχω βάλει λινκ για τους υπότιτλους πιο πάνω.
Ναι το είδα. Εγώ έβρισκα μετά από αναζήτηση στο google αλλά αυτό είναι μια χαρά ταχτοποιημένο κ.λ.π.
Ειναι πολυ καλο και ενημερωμενο,εγω συνηθως τους αγγλικους χρησιμοποιω.
CSI Miami τελος!
Με προλαβαν ! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
CSI Miami τελος!
Με προλαβαν ! -
Εχω μαζεψει για να δω 90 επεισοδια απο τις σειρες που παρακολουθω.Τον 6ο κυκλο του Ντεξτερ δεν τον εχω δει ακομα για να καταλαβεις.
-
Καλά δεν χάνεις και τίποτα. Ψιλοχάλια ήταν χωρίς να θέλω να σε ξενερώσω.
Τέλειωσε χτες και η 2η σεζόν του GoT. Ξεκινάμε να την βλέπουμε να γουστάρουμε λίγο. Btw ανανέωσε και για 3η. Nice!
-
Τελειωσα και τα 4 seasons του Breaking Bad
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!! περιμενω Ιουλιο S05
Πραγματι τα πρωτα επεισοδια δεν σε τραβανε πολυ αλλα μετα κολλας!! -
Έτυχε να δω χθες στο FX 2 επεισόδια του The Hour. Το έχει παρακολουθήσει κανείς; Ενδιαφέρον μου φάνηκε. Έχει και λίγο από the wire:
-
Game of Thrones S02E10
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]