-
η ακρίβεια και η εκμετάλλευση σε μια μη αναγκαία διαμονή που υπάρχει ;
-
άκου με, υπάρχει
-
Το καλοκαιράκι θα πιάσω τα τηλέφωνα. Θα ζητάω τιμές για Χ μέρες και στο τέλος θα τους λέω 'ΟΚ, δέχεστε -20% ως -30% [αναλόγως της αρχικής τιμής και της κατηγορίας του καταλύματος, άλλο να ζητάς 150 ευρώ κι άλλο 50];'.
Αν πουν όχι, στον επόμενο. Άμα μπορούν οι Ισπανοί, οι Ιταλοί και άλλοι να έχουν χαμηλότερες τιμές, μπορούν και οι Έλληνες. Αν δεν θέλουν, πρόβλημά τους. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Update: πολύ καλό το Chloe, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ (σημαντικό γιατί αλλιώς θα είχα...γκρίνια! ) με απίστευτα ευγενικό προσωπικό. Ό,τι λένε και οι κριτικές στα ίντερνετς δηλαδή. Άξιο αναφοράς το πρωινό επίσης. Για τα €90 την βραδιά που έδωσα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος και το προτείνω.Ποσαααα;
-
Ξέχασα να πω πώς μας κάναν και αναβάθμιση σε luxury σουίτα χωρίς χρέωση. Ενοικίαση αυτοκινήτου ένα πράμα
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Και 'γω συμφωνώ πως θα ήταν πολύ καλή ιδέα να υπάρχει μια τέτοια ενότητα.!
Ξέρει κανείς εάν δημιουργήθικε? Είμαι πολύ φανατικός αυτου του φόρουμ, δεν συμμετάσχω πάντα μα διαβάζω τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις. Βασικά και λόγω δουλειάς γυρνάω τον κόσμο, πάω απο την μία χώρα στην άλλη. Έχω χρησιμοποιήσει αμέτρητες αεροπορικές και ιστιοπλοικές εταιρίες και θα ήθελα πολύ να μοιραστώ τις εμπειρίες μου και τις συμβουλές μου για τις καλύτερες τιμές και που να τις βρείτε. Παραδείγματος χάρη αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στην Αγγλία και αύριο θα πεταχτώ στην Γαλλία για την ημέρα (λέω πως θα μεταχτώ διότι με το φέρι μονο 1-2 ώρες παίρνει) και μασ κόστισε μόνο 25 λίρες για 9 άτομα, με επιστροφή με αυτήν την εταιρία http://www.aferry.co.uk/ferry-to-france-ferries-uk.htm και απ'οτι είδα εχουν και Ελληνική σελίδα http://www.aferry.gr/. 'Εχουνε καλές τιμές για τα νησάκια μας!
Αντε να βρούμε την ενότητα να τα λέμε -
Λεμε να παμε οικογενειακως στη Λιμνη Πλαστηρα.Δεν εχουμε ξαναπαει σε εκεινα τα μερη...Τι προτεινετε απο διαμονη ,αξιοθεατα κτλ.Απο οτι καταλαβα υπαρχουν μερικα χωρια γυρω απο τη λιμνη?Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Λεμε να παμε οικογενειακως στη Λιμνη Πλαστηρα.Δεν εχουμε ξαναπαει σε εκεινα τα μερη...Τι προτεινετε απο διαμονη ,αξιοθεατα κτλ.Απο οτι καταλαβα υπαρχουν μερικα χωρια γυρω απο τη λιμνη?Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες...Ρίξε και μία ματιά στο χρονικό της ακυρωθήσας τελικά συνάντησης του φόρουμ εκεί
viewtopic.php?f=11&t=50507 -
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Λεμε να παμε οικογενειακως στη Λιμνη Πλαστηρα.Δεν εχουμε ξαναπαει σε εκεινα τα μερη...Τι προτεινετε απο διαμονη ,αξιοθεατα κτλ.Απο οτι καταλαβα υπαρχουν μερικα χωρια γυρω απο τη λιμνη?Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες...
Ρίξε και μία ματιά στο χρονικό της ακυρωθήσας τελικά συνάντησης του φόρουμ εκεί
viewtopic.php?f=11&t=50507Ευχαριστω!
-
Λεμε να παμε οικογενειακως στη Λιμνη Πλαστηρα.Δεν εχουμε ξαναπαει σε εκεινα τα μερη...Τι προτεινετε απο διαμονη ,αξιοθεατα κτλ.Απο οτι καταλαβα υπαρχουν μερικα χωρια γυρω απο τη λιμνη?Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες...Μιας και είμαι απο εκεί, προτείνω διαμονή ή στα καλύβια Πεζούλας που είναι παραλήμνια ή στο Νεοχώρι που έχει την καλύτερη θέα
-
Λεμε να παμε οικογενειακως στη Λιμνη Πλαστηρα.Δεν εχουμε ξαναπαει σε εκεινα τα μερη...Τι προτεινετε απο διαμονη ,αξιοθεατα κτλ.Απο οτι καταλαβα υπαρχουν μερικα χωρια γυρω απο τη λιμνη?Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες... -
Σας ευχαριστω ολους!!
-
καμιά καλή προσφορά είτε ατομική είτε με γκρουπ για χριστούγεννα παίζει; όπου να 'ναι, πράγα, βιέννη, παρίσι κλπ. αλλά μη ξεφεύγει τελική 500 το άτομο. βασικά οι φόροι νομίζω ανεβάζουν την τιμή
Ενδεικτικά αεροπορικά για Βιέννη για 2 άτομα
Τιμή: 150,00 €
Φόροι: 420,62 €
Χρ.Υπηρεσιών: 0,00 €
Έκπτωση: 0,00 €
Λοιπές Χρεώσεις: 0,00 €Σύνολο: 570,62
-
Μιας κι έχω εξοχικό στο χωριό Μούχα (το πιο κοντινό χιλιομετρικά χωριό στο φράγμα), μην παραλείψεις με τίποτα να επισκεφτείς το Παρατηρητήριο, αν έχεις τζιπ πήγαινε και στο Καταφύγιο. Να φας οπωσδήποτε πέστροφα στον Μίσσα (είναι ανάμεσα στο φράγμα και τον Μπελοκομύτη). Πολύ όμορφο ξενοδοχείο είναι κι οι Ορειάδες στη Μούχα. Να νοικιάσεις θαλάσσια ποδήλατα στα Καλύβια Πεζούλας.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
καμιά καλή προσφορά είτε ατομική είτε με γκρουπ για χριστούγεννα παίζει; όπου να 'ναι, πράγα, βιέννη, παρίσι κλπ. αλλά μη ξεφεύγει τελική 500 το άτομο. βασικά οι φόροι νομίζω ανεβάζουν την τιμήΕνδεικτικά αεροπορικά για Βιέννη για 2 άτομα
Τιμή: 150,00 €
Φόροι: 420,62 €
Χρ.Υπηρεσιών: 0,00 €
Έκπτωση: 0,00 €
Λοιπές Χρεώσεις: 0,00 €Σύνολο: 570,62
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Μιας κι έχω εξοχικό στο χωριό Μούχα (το πιο κοντινό χιλιομετρικά χωριό στο φράγμα), μην παραλείψεις με τίποτα να επισκεφτείς το Παρατηρητήριο, αν έχεις τζιπ πήγαινε και στο Καταφύγιο. Να φας οπωσδήποτε πέστροφα στον Μίσσα (είναι ανάμεσα στο φράγμα και τον Μπελοκομύτη). Πολύ όμορφο ξενοδοχείο είναι κι οι Ορειάδες στη Μούχα. Να νοικιάσεις θαλάσσια ποδήλατα στα Καλύβια Πεζούλας.Ευχαριστω!Τελικα δεν πηγαμε λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων.Παντως καποια στιγμη θα παμε σιγουρα.Ισως το συνδυασω και με 'προσκυνημα' στο χωριο του πατερα μου το Τροβατο.
-
ΣΚ και Δευτέρα θα είμαστε οικογενειακώς στην Ελάτη-Περτούλι. Για πείτε προτάσεις για εξορμήσεις στην περιοχή, καθώς και για (ΟΚ προφανώς θα πάμε Μετέωρα)
-
Παίζει Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στην Καστοριά, οπότε όποια γνώμη υπάρχει καλοδεχούμενη (για διαμονή, φαγητό, εκδρομές)
-
Δεν ξερω συγκεκριμενα, αλλα κοιταζε στα deal sites ανα λιγες μερες γιατι παιζουν και θα παιζουν συνεχεια προσφορες, μπορει να πετυχεις και κατι καλο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Update: πολύ καλό το Chloe, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ (σημαντικό γιατί αλλιώς θα είχα...γκρίνια! ) με απίστευτα ευγενικό προσωπικό. Ό,τι λένε και οι κριτικές στα ίντερνετς δηλαδή. Άξιο αναφοράς το πρωινό επίσης. Για τα €90 την βραδιά που έδωσα είμαι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένος και το προτείνω.χούφτωσες χούφτωσες ... ?
ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ