-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι ψάχνεις να βρεις κι εσύ τώρα...
Καλα τα λεει το Ελενακι τελικα
-
Για ποιο στοκ μιλατε ??? 2,5 μηνες πρεπει να περιμενεις να παρεις αμαξι ..η vw παει καλυτερα απο ολους τους αλλους σας πληροφορω προσφατα φιλος εκανε παραγγελια μην αντεχωντας αλλη αναμονη περιμενωντας να δει τι θα γινει με τα οικονομικα ,μια ηλιοροφη εβαλε και ενα dcc και δεν υπηρχε ετοιμοπαραδωτο ... εκανε παραγγελια .
-
Θα έπρεπε να υπάρχει ετοιμοπαράδοτο στο χρώμα του, με οροφή και DCC? Έχω περιμένει αυτοκίνητο 8 μήνες μέχρι να φτιαχτεί στην Ιαπωνία και να έρθει έτσι ακριβώς όπως το ήθελα. Όποιος βιάζεται παίρνει τα ετοιματζίδικα...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εγω τα εγω τα εγραψα αυτα που αναφερεις.κ εφοσον δεν ισχυουν,ζητω συγνωμη.Το ιδιο θα εγραφα και αν το διαβαζα ειτε για την Fiat ειτε για την Alfa ειτε για την αγαπημενη μου Mitsuba ! Γιατι απλα αυτα δεν στεκουν !. Και ξαναλεω δεν ειναι μονο οι ζαντες . στο GT Edition αν θελει ενας να βαλει DCC αναρτηση τι γινεται την τροποποιουν εδω? Και αν θελει να το παρει σε Κοκκινο?Το βαφουν εδώ? ή απο τα 118 ετοιμα στην Πορτογαλια το ξαναβαφουν εξωτερικα Κοκκινο?
Αυτο δηλαδη ειναι φανατισμος με το scirocco ή απλη λογικη? Μηπως καποιοι αλλοι ειναι φανατισμενοι για αυτο γραφουν αυτα(γιατι δεν στεκουν αυτα)που γραφει στο αρθρο οτι θα ειναι αποκλειστικα χρωματος λευκου?κ που γραφει στο αρθρο οτι μπορει να μπει επιπλεον εξοπλισμος?
εγω ειδα την κλασσικη φωτο του ροκκο,με απλως αλλαγμενες ζαντες κ αυτοκολλητο πισω.γιαυτο κ ειπα οτι παιζει ελληνικη μοντιφα..
παντως επιστρεφοντας ελλαδα,θα κανω ενα τηλεφωνημα στον μηχανικο μου,να ρωτησω αν γνωριζει κατι επι του θεματος..
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=5425
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.θελεις να μου πεις οτι η κοσμοκαρ(αν κ απο οσα λες,θεωρεις οτι δεν το εκανε η κοσμοκαρ) το εκανε επειδη ηθελε οντως να τιμησει τις επιτυχιες του σιροκο.αποδεκτο τοτε λοιπον.
καλη συνεχεια.το GT υπάρχει χρόνια σε άλλες αγορές με ανάλογο εξοπλισμό... Αγγλία, Γαλία κλπ... είναι εμπορική κίνηση των Γερμανών και Αγγλών αντιπροσωπειών και μετέπειτα της δικής μας... Δεν είναι 'ελληνική' δημιουργία ούτε πατέντα...
-
Συντομο τεστ (video) του 2λιτρου / 211ps Scirocco απο τον Henry Catchpole του evo:
http://www.evo.co.uk/videos/planetevovi ... _test.html
-
Σα το golf εχει καταντησει και το scirocco πια. Παντου θα δεις και απο ενα.. 30 αμαξια ολα κι ολα στο πανεπιστημιακο γυμναστηριο ,3 λευκα και 1 κοκκινο μετρησα..
-
Ένα από τα διασημότερα (εννοείται, δεν φτάνει την Lancia Y μου για την οποία είχε ξεσηκωθεί και ολόκληρο φορουμ με σκοπό να την κάψει! , αχ, ωραίες εποχές! ) αυτοκίνητα του φόρουμ, βγήκε προς πώληση.
viewtopic.php?f=9&t=51185
Πολύ θα ήθελα να μάθω το λόγο, και φυσικά είναι κρίμα που ο Κίκιζας αν και έχει τα φράγκα, δεν αγοράζει μετάχειρα. Είναι και από φίλο του.
Καλή πώλησε εύχομαι και ελπίζω ο Κίκιζας ν' αλλάξει γνώμη για τα μετάχειρα και να κάνει το βήμα για το αμάξι των ονείρων του. Δεν ξέρω βέβαια αν το DSG τον χαλάει εν τέλει και προτιμάει χειροκίνητο. Έχω ακούσει πως δεν αλλάζει την ταχύτητα του χειροκίνητου του Vectra εύκολα!
-
Επειδη γνωριζω ποσο πολυ προσεχει και ασχολειται μεχρι την παραμικρη λεπτομερεια ο vell με οτι αυτοκινητο εχει περασει στην κατοχη του, εφοσον αυτο που πουλαγε μπορουσα να το αγορασω, αλλα παραλληλα πληρουσε τα δικα μου κριτηρια επιλογης, θα ηταν απο τις πρωτες μου επιλογες.
Αφενως ομως το απαιτουμενο Budget δεν υπαρχει (ή καλυτερα υπαρχει, σχεδον αλλα δεν ειναι προς διαθεση για αγορα αυτοκινητου, αυτη την στιγμη για πολλους και διαφορους λογους...) , αφετερου ηδη ενω ειχε περασει απο το μυαλο μου, μια ενδεχομενη αγορα εαν και οταν αλλαζε ο ιδιος αυτοκινητο, η επιλογη του με DSG δεν αποτελουσε σε καμμια περιπτωση δικη μου προτιμηση στο συγκεκριμενο αυτοκινητο, οσο και να παραδεχομαι την εξαιρετικη λειτουργια του σε καθημερινες συνθηκες μετακινησης. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ένα από τα διασημότερα (εννοείται, δεν φτάνει την Lancia Y μου για την οποία είχε ξεσηκωθεί και ολόκληρο φορουμ με σκοπό να την κάψει! , αχ, ωραίες εποχές! ) αυτοκίνητα του φόρουμ, βγήκε προς πώληση.viewtopic.php?f=9&t=51185
Πολύ θα ήθελα να μάθω το λόγο, και φυσικά είναι κρίμα που ο Κίκιζας αν και έχει τα φράγκα, δεν αγοράζει μετάχειρα. Είναι και από φίλο του.
-
Βομβα μεγατονων για αυτο το καταπληκτικο αμαξι . Καλη Πωληση
Το αγαπαω -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επειδη γνωριζω ποσο πολυ προσεχει και ασχολειται μεχρι την παραμικρη λεπτομερεια ο vell με οτι αυτοκινητο εχει περασει στην κατοχη του, εφοσον αυτο που πουλαγε μπορουσα να το αγορασω, αλλα παραλληλα πληρουσε τα δικα μου κριτηρια επιλογης, θα ηταν απο τις πρωτες μου επιλογες.
Αφενως ομως το απαιτουμενο Budget δεν υπαρχει (ή καλυτερα υπαρχει, σχεδον αλλα δεν ειναι προς διαθεση για αγορα αυτοκινητου, αυτη την στιγμη για πολλους και διαφορους λογους...) , αφετερου ηδη ενω ειχε περασει απο το μυαλο μου, μια ενδεχομενη αγορα εαν και οταν αλλαζε ο ιδιος αυτοκινητο, η επιλογη του με DSG δεν αποτελουσε σε καμμια περιπτωση δικη μου προτιμηση στο συγκεκριμενο αυτοκινητο, οσο και να παραδεχομαι την εξαιρετικη λειτουργια του σε καθημερινες συνθηκες μετακινησης.μα εκεί ακριβώς είναι που υστερεί το χειροκίνητο, στις επάλξεις του! ακριβώς αντίθετα από ότι σκέφτεσαι, το χειροκίνητο είναι σαφώς χειρότερο στις έντονες επάλξεις του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και το λέω έχοντας την δυνατότητα να έχω οδηγήσει και τα δύο πάμπολλες φορές... Σαφώς ανώτερο σε κάθε περίπτωση το DSG σε αυτό το συγκεκριμένο πλαίσιο λεώ πάλι για να είμαι απόλυτα ξεκάθαρος μαζί σου φιλτατε...
Υ.Γ.: σε σένα δεν το έδινα ούτως ή άλλως, θέλω το καλύτερο για σένα, να βγάλεις λεφτά και να πάρεις την χαρά που πήρα και εγώ με το ολοκαίνουργιο και σου το εύχομαι σύντομα... όποιο και να επιλέξεις τελικά αυτοκίνητο...
-
Μου το είπε ο Θωμάς στο τηλέφωνο και δεν το πίστευα
Κρίμα -
Vel, γιατί το πουλάς αν επιτρέπεται?
Αν δε θες να το γράψεις εδώ, στείλε μου ΡΜ.
-
καλη πωληση!
κ αναμενω με αγωνια να ανακοινωσεις την αγορα του τριτου διλιτρου με 270 αλογα του vw γκρουπ,δηλαδη του γκολφ ρ!
πλακα κανω!
κ παλι καλη πωληση!υ.γ.
γιατι ο λογος πωλησης να μεινει κρυφος?δεν θα ενδιεφερε εναν αγοραστη? -
Όσοι επισκεφθούν την έκθεση αυτοκινήτου της Λειψίας, από τις 2 έως τις 10 Ιουνίου, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μία ειδική έκδοση του Volkswagen Scirocco. Φέρει sport πινελιές στο εξωτερικό και την καμπίνα των επιβατών, αλλά και το 2.0. TSI των 210 PS.
Η εμφάνιση του GTS έχει δεχτεί επιρροές από μοντέλα των δεκαετιών του ’70 και του ’80. Στο αμάξωμα κυριαρχούν οι μαύρες και κόκκινες αγωνιστικές λωρίδες, οι οποίες διατρέχουν το καπό, την οροφή και την τρίτη πόρτα. Οι λεπτομέρειες συνεχίζονται με τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τους ίδιου χρώματος εξωτερικούς καθρέπτες και τις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών. Το GTS έχει δανειστεί τον πίσω διαχύτη και την αεροτομή από το ισχυρότερο Scirocco R.
Το λογότυπο «GTS» εμφανίζεται κάτω από τους καθρέπτες, στα μαρσπιέ αλλά και στα μαύρα δερμάτινα καθίσματα με τις κόκκινες ραφές. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια ο επιλογέας του 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου. Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν, οπότε το Scirocco GTS αναμένεται να έχει παρόμοιες επιδόσεις με την έκδοση 2.0 TSI (0-100 σε περίπου 7 sec και τελική ταχύτητα 240 km/h).
Η τιμή πώλησης του νέου Scirocco GTS στη Γερμανία θα διαμορφωθεί κάτω από τα 30.000 ευρώ.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
καλη πωληση!
κ αναμενω με αγωνια να ανακοινωσεις την αγορα του τριτου διλιτρου με 270 αλογα του vw γκρουπ,δηλαδη του γκολφ ρ!
πλακα κανω!
κ παλι καλη πωληση!υ.γ.
γιατι ο λογος πωλησης να μεινει κρυφος?δεν θα ενδιεφερε εναν αγοραστη?γιατί να πρέπει να δημοσιοποιήσει κάποιος το λόγο που πουλάει το αμάξι του?
Το ότι το βαρέθηκε πχ δεν μπορεί να είναι ένας ΠΡΟΦΑΝΗΣ λόγος ή ότι τελικά δεν του προσφέρει αυτό που φανταζόταν?Χωρίς να σημαίνει ότι το αμάξι έχει κάποιο πρόβλημα ή ότι το scirocco R δεν είναι καλό αμάξι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν ικανοποιούμαστε όλοι με τα ίδια πράγματα.
-
μα δεν ειπα οτι πρεπει ντε κ καλα να τον δημοσιοποιησει..
-
Δε θα του βγήκε αρκετά... συμμετοχικό.
Εμ, δεν άντεξα, ήταν καλή η ασίστ!
-
**...γράφετε φίλοι όλοι διάφορες παραφιλολογίες... εννοείται ότι μου αρέσει αλλά συντρέχουν λόγοι που δεν έχω καμία υποχρέωση να δημοσιοποιήσω... αν όμως επιμένετε να μειωνέτε έστω και στο ελάχιστο το προιόν προς πώληση, είτε γιατί εκτιμάτε ότι υπάρχει κακός λόγος είτε γιατί έτσι 'κάνετε πλάκα', σας παρακαλώ να σταματήσετε, εάν φυσικά με σέβεστε... Εξάλλου, ως φίλοι μου μπορείτε κάλλιστα να με ρωτήσετε προσωπικά, το τηλέφωνό μου το έχετε όλοι.
**
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
καλη πωληση!
πλακα κανω!
κ παλι καλη πωληση!υ.γ.
γιατι ο λογος πωλησης να μεινει κρυφος?δεν θα ενδιεφερε εναν αγοραστη?γιατί να πρέπει να δημοσιοποιήσει κάποιος το λόγο που πουλάει το αμάξι του?
Το ότι το βαρέθηκε πχ δεν μπορεί να είναι ένας ΠΡΟΦΑΝΗΣ λόγος ή ότι τελικά δεν του προσφέρει αυτό που φανταζόταν?Χωρίς να σημαίνει ότι το αμάξι έχει κάποιο πρόβλημα ή ότι το scirocco R δεν είναι καλό αμάξι. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν ικανοποιούμαστε όλοι με τα ίδια πράγματα.
δε βαριέμαι τις επιλογές μου... ούτε αυτές εμένα, δεν προλαβαίνουν άλλωστε! Οπότε φίλτατε μετρημένα τα συμπεράσματα και διαβάσατε το παραπάνω ένθετο.
VW Scirocco