-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
@princo1+1
Διαστημόπλιο το Smax
Εξαιρετικό το S max και θα ήταν εξαιρετική επιλογή αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ανέβω πάνω από 22.000, βαριά 23000 (ως τριτεκνικό) με το κλειδί στο χέρι οπότε όπως καταλαβαίνεις μειώνονται οι επιλογές μου
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
+1
Διαστημόπλιο το Smax
Εξαιρετικό το S max και θα ήταν εξαιρετική επιλογή αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ανέβω πάνω από 22.000, βαριά 23000 (ως τριτεκνικό) με το κλειδί στο χέρι οπότε όπως καταλαβαίνεις μειώνονται οι επιλογές μου
το ίδιο κονδύλι έχω κι εγώ , για αυτό πλέον κοιτάω για Γερμανία
-
Πάντως και το C max δεν πάει πίσω . Προσωπικά θα το προτιμούσα από τον ανταγωνισμό .
-
επειδη προβληματιζεστε για χωρο , να αναφερω ενα δικο μου παραδειγμα. Το προηγούμενο σκ χωρεσε στο πορτ μπαγκαζ
μεγαλη βαλιτσα
2 μετριες βαλιτσες
2 μεγαλοι σακοι
πολυ μεγαλη σακουλα με φρουτα
βαλιτσακι τρυπανιου
+οτι εχω παντα πισω τις σχαρες σε ετοιμοτητα κι ολα αυτα χωρις να μετακινησω την εταζιερα
βεβαια δεν ειχα ''περιεργα'' οπως καρoτσι , καθισματακια κλπ κλπ
Σε αυτη την περιπτωση μπαινει κι η μπαγκαζιερα πανω -
H αναζήτηση συνεχίζεται με αργό αλλά σταθερό ρυθμό (μιας και δεν με πιέζει ο χρόνος) και υπάρχει και δεύτερο αυτοκίνητο που πέρασε το τέστ των 3 παιδικών καθισμάτων και αυτό είναι το zafira tourer. Όμορφο αυτοκίνητο, με πολλούς χώρους, ωραία διαμόρφωση και τιμή μέσα στο όριο που έχω θέσει.
Μου είπαν ότι θα μου φέρουν και ένα για test drive με τον κινητήρα 1.4 τουρμπο. Για να το δούμε και αυτό -
ναι οντως ομορφο , με χαρα διαπιστωνω οτι πλεον τα οχήματα suv-mpv ή όπως αλλιώς τα λένε άρχισαν να αποκτούν και ωραίο design , ξεφευγουν απο τα τετραγωνισμενα άχαρα σχήματα που ειχαν πριν...
-
Τελικά επιλογές υπάρχουν, λεφτά να τα αγοράσουμε (σε λίγους μήνες) και να τα συντηρούμε δεν ξέρω αν θα υπάρχουν...
-
Σε touran θα καταληξεις εσυ στο τελος ετσι οπως σε βλεπω..
-
anapofasiste, γιατί δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το Scenic; Και μην μου πεις πως είναι λιγότερο αξιόπιστο από το Touran...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
anapofasiste, γιατί δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου με το Scenic; Και μην μου πεις πως είναι λιγότερο αξιόπιστο από το Touran...Δεν το είχαν οι αντιπροσωπείες γιατί περίμεναν το facelift. Ο κινητήρας diesel που έχει 1.6 διαβάζω ότι είναι εξαιρετικός αλλά με τα Renault έχω μια περίεργη αποστροφή και αν κάποιο αυτοκίνητο δεν σου κάτσει από την αρχή δύσκολα αλλάζεις απόφαση. Δεν το αποκλείω πάντως μιας και μέχρι το Φθινόπωρο που θα πάρω τις τελικές αποφάσεις μπορεί να αλλάξουν οι συσχετισμοί.
-
δες λιγο κι αυτο http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... 483&m2=700 τσιμπημενο το tourer κατα 1000 ευρω και πιο ογκωδες αλλα πιο ευρυχωρο , καντο ενα test drive και βλεπεις
-
+200 κιλά και - 4,5 κιλά ροπής το OPEL
-
3 καθισματακια παιδικά έχω βάλει στο Grand scenic άνετα. Το διδιμοκαρότσι χωράει κατά μήκος του αυτοκινήτου, σημαντικότατο γιατί αφήνει τα άλλα 2/3 του χώρου αποσκευών ελεύθερα.
Έχω βάλει μέσα: δυδιμοκαρότσι. παρκοκρέβατο, 2 καρεκλάκια φαγητού ΙΚΕΑ, 2 μεγάλες βαλίστες , ένα μεγάλο σάκο, 2 τσάντες laptop, σακούλες με παπούτσια, μπανιερά κτλ, ψυγείο(οκ αυτό στο χώρο των ποδιών της 2ης σειράς), 2 κιβώτια κρασιά, αυτοκινητάκι (αυτά τα μικρά που καβαλάνε να κουτσούβελα). και φυσικά 3 παιδιά και εγώ με τη γυναίκα μουΜΕ τον 1.4tce όμως φτάνει χαλαρά τα 10,5 λίτρα κατανάλωση και με λάστιχα energy saver
-
Dacia Lodgy οταν έρθει στην Ελλάδα;
-
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΝΤΙΖΕΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΕΣΟΥΝ ΜΙΑ 4ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,STATION ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.RENAULT GRANT SCENIC 1.6 DIESEL 130HP.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ Κ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ 22.780 ΜΕ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.ΧΑΡΗΣ.Χ
-
Μπορείς να μην σπαμάρεις το φόρουμ παρακαλώ;
-
Εγώ με τη σειρά μου συνεχίζω (είπαμε αργά αλλά σταθερά) την αναζήτηση αυτοκινήτου που να χωράει 3 καθισματάκια πίσω. Σήμερα είχα και συνοδεία συζύγου και είδαμε από κοντά το c max. Τελικά και με τη σύμφωνη γνώμη της συζύγου είναι το ομορφότερο αισθητικά (με τα δικά μας μάτια) από τα άλλα 2 που έχω δει (VW Touran και Zafira Tourer) τουλάχιστον εξωτερικά ενώ και εσωτερικά είναι αρκετά καλό. Στο θέμα χώρων ήταν το χειρότερο (από τα άλλα 2) και ειδικό στις πίσω θέσεις. Τα 3 παιδικά καθισματάκια χώρεσαν στριμωχτά αλλά το μεγαλύτερο μειονέκτημα όπως είχα ξαναγράψει είναι ότι οι θέσεις δεν μετακινούνται . Ο χώρος αποσκευών μικρότερος αλλά νομίζω επαρκής. Τιμή δεν μου έδωσε ο πωλητής (ο οποίος ήταν αδιάφορος και βαρετός και ο χειρότερος μέχρι στιγμής) γιατί το θέλω τριτεκνικό και τις τιμές τις βγάζει η ford. Δεν υπάρχει λέει στανταρ τιμοκατάλογος. Εγώ έκανα τηλεφώνημα σε γειτονικό νομό και μου δώσανε αμέσως τιμή η οποίο για το c max titanium 1.6 diesel τριτεκνικό στα 23650 με μεταλλικό χρώμα και το κλειδί στο χέρι. Διευκρινίζω πως δεν έκανα καμία διαπραγμάτευση μιας και η αγορά θα γίνει το φθινόπωρο (καλώς εχόντων των πραγμάτων).
Έχω αφήσει τους Γάλλους για το τέλος αν και επειδή ψαχνω σε diesel μάλλον το c4 picasso βγαίνει από το παιχνίδι προς το παρόν .
Test drive δεν το είχε και είπε πως δύσκολα θα φέρει. -
το οτι τα πισω καθισματα δε μετακινουνται θα συμφωνησω ειναι μειονεκτημα. υπαρχει ενα πακετο που πηγαινουν πισω τα 2 αλλα το 3 εξαφανιζεται οποτε δε σε βολευει.
χωρος για διαπραγματευσεις και δωρα υπαρχει , ειδικα σε τετοιες εποχες.... εμενα μου ειχαν κανει κι εκπτωση 900 ευρω , πρεπει να υπαρχει ακομη αυτο.
αν παρεις αποφαση για το diesel κι εισαι θεσσαλονικη , θα με κανεις βολτα οπωσδηποτε. -
Επανέρχομαι στο θέμα μετά από αρκετές ημέρες μιας και πέρασα και είδα το ;Renault Scenic (παρόλη την προκατάληψη που έχω για τα Renault). Δεν ήταν το facelift (αλλάζουν λίγα πράγματα στην μάσκα) όμως με ενδιέφερε πολύ να δω τους χώρους.
Ξεκινώ με το τεστ των 3 παιδικών καθισμάτων που τα χώρεσε σχετικά άνετα. Πορτ παγκαζ όχι τεράστιο αλλά ικανοποιητικό, 3 ανεξάρτητα καθισματάκια πίσω που μετακινούνται , πολλοί μικροί αποθηκευτικοί χώροι και καταλήγω σε αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση. Μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό το εσωτερικό (ίσως και το πιο ποιοτικό από όσα έχω δει) και γενικά έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις. Επίσης οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ. Από κοντά το αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερο.
Τέλος η τιμή που πήρα για τριτεκνικό με τον κινητήρα 1.6 dci για την έκδοση dynamic ήταν 21.600, που είναι επίσης η χαμηλότερη από όσα έχω δει.
Και η αναζήτηση συνεχίζεται...
-
Και η καινούρια dynamic έχει πάνω της παναγιάς τα μάτια...
Στο facelift το εσωτερικό είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένο σε αίσθηση ποιότητας!Καλή συνέχεια στην αναζήτηση!
Ford C-Max vs Peugeot 5008 vs Peugeot 3008 vs Citroen C4 Pic