-
Τι θα επιλέγατε; Ενδεικτικά τιμές για τα 5θυρα:
Ford Fiesta 11.247 (Ambiente με μεταλ. χρώμα)
Skoda Fabia 10.500 (Comfort με μεταλ. χρώμα)
Toyota Yaris 12.050 (Luna Plus με μεταλ. χρώμα?δεν είμαι σίγουρος αν το περιλάμβανε η τιμή)με τέτοιο λάθος θα μας φάνε οι Τογιοταίοι!!
Εκτός αν δεν ήθελες να μπει στην ψηφοφορία,οπότε μπορείς να το βγάλεις! [kouk] -
Toyota Yaris 12.050 (Luna Plus με μεταλ. χρώμα?δεν είμαι σίγουρος αν το περιλάμβανε η τιμή)με τέτοιο λάθος θα μας φάνε οι Τογιοταίοι!!
Εκτός αν δεν ήθελες να μπει στην ψηφοφορία,οπότε μπορείς να το βγάλεις! [kouk] -
θα ψήφιζα το Γιάρις για κάποιους λόγους, αλλά δεν θα στους πω, γιατί θύμωσα που ξέχασες να το βάλεις στην ψηφοφορία
-
Edit:
Yaris: 12,1'
Skoda 75: 13.8'
Fiesta: 14,5'στα 0-100. Πάντως το Yaris είναι ακριβούλι. Το Fiesta είναι το ομορφότερο από τα τρία.
-
Yaris και απο εμενα παρολο που ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη του. Αν και εχω οδηγησει μονο χιλιαρι μπορω να φανταστω το 1.3 ποσο καλο θα ειναι.
Καποιος να το προσθεσει στη ψηφοφορια.
-
Προφανως ξερεις το απο τωρα τον νικητη, γι'αυτό δινεις πλεονεκτημα στα υπολοιπα, μη βαζντας το yaris στις επιλογες!!
-
Yaris!
Πολύ ανώτερο σε επιδόσεις από τα άλλα δύο, πιο εξυπηρετικό σέρβις, περισσότερα χρόνια εγγύηση από το Skoda, έχει φουτ ρεστ αντίθετα από το Fiesta.
Πάντως έχει τα λιγότερο άνετα καθίσματα και το μικρότερο χώρο αποσκευών.(Ψιλοάσχετο: Η Τογιότα δεν χρεώνει επιπλέον χρήματα για το μεταλλικό χρώμα)
-
Ουπς, sorry παιδιά, θα ξέχασα να πατήσω προσθήκη στο yaris. Και δεν βλέπω και επιλογή για edit.... Mod μήπως μπορείς να βάλεις χεράκι?
Done! [kouk]
-
Να σαι καλά Nick....
-
Σειρά επιλογής : 1)Yaris 1,3, 2)Fiesta 1,25, 3)Fabia 1,3
-
Yaris με διαφορά.. ίσως το καλύτερο 'μικρό'.
-
yaridio απο μενα αν και θα ηθελα η αναρτηση να μην ηταν τοσο ξερη , το πλαισιο να ηταν λιγο πιο στιβαρο και οι αρμοι στις πορτες/τζαμια να εφαρμοζουν καλυτερα (με την ευκαιρια και καλυτερη ηχομωνωση)
-
Βάλε και από εμένα Yaris!
Την ευθύνη της ψήφου μου τη φέρει ο Σπύρος και το χιλιάρι του!
-
Yaris!
Δεν σπάει,δεν χαλάει,πάει (αποδεδειγμένα μετά την Κυριακή!) και είναι όμορφο (για μένα!)!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Yaris!
Δεν σπάει,δεν χαλάει,πάει (αποδεδειγμένα μετά την Κυριακή!) και είναι όμορφο (για μένα!)!!Και το έχει σχεδιάσει Έλληνας, μην το ξεχνάμε!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
yaridio απο μενα αν και θα ηθελα η αναρτηση να μην ηταν τοσο ξερη , το πλαισιο να ηταν λιγο πιο στιβαρο και οι αρμοι στις πορτες/τζαμια να εφαρμοζουν καλυτερα (με την ευκαιρια και καλυτερη ηχομωνωση)για την ανάρτηση έχεις δίκιο. Με ένα σετ αμορτισεράκια όμως γίνεται κουκλί.
για το πλαίσιο, πόσο πιο στιβαρό?? Το αμαξάκι με μικρές μόνο αλλαγές έτρεξε Cup...
για τους αρμούς σίγουρα δεν έχεις δίκιο. Εμένα κάνει λίγο φασαρία η πόρτα του οδηγού, μόνο στα πολλά χ.α.ω. και μετά από μεγάλη τράκα όμωςτο Φιέστα παίζει για μένα μόνο λόγω 'φρεσκότερης' σχεδίασης και καλύτερων καθισμάτων, του Γιάρις πράγματι είναι μικρά και στο πλάι δε σε κρατάνε καθόλου. Από μοτέρ-σασμάν ο Ιάπωνας είναι μπροστά όμως, αρκετά μπροστά
το χιλιάρι υστερικό και δώστου στροφές, το 1300άρι γερό τράβηγμα παντού, πάντα σε συνδυασμό και με το πανάλαφρο αμάξωμα.
στην επόμενη 'εκδρομή' θα φροντίσω να έχω το 1300άρι μαζί μου, αν και μ'εκνευρίζουν τα μαμά αμορτισέρ και το πανάλαφρο τιμόνι της facelifted έκδοσης Να δούμε αυτό τι ψάρια πιάνει...
-
Υaris και από μένα. Θεωρώ ότι μεταξύ των τριών είναι το πιό ολοκληρωμένο
-
Yaris 1.0 ...... είναι υπεραρκετό για την πόλη
Ξέρω ... το χαβά μου εγώ
-
To συζητάμε; Yaris φυσικά, τ'άλλα δύο είναι από αργά ως πολύ αργά ειδικά το Fabia 1.2 που κάνει και θόρυβο
Ford Fiesta 1.25 vs Skoda Fabia 1.2 vs Toyota Yaris 1.3