-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
@vaggman
εντυπωσιακό για πρώτη βόλτα.
απο που ξεκίνησες όμως?...απο Χαλκιδα...
Ευχαριστω!
-
Τους ξεγέλασες όλους, Βαγγέλη!
-
Πρόσφατη αναβάθμιση στο σπαστό μου.

-
Δικήνητο με μοτέρ-αλυσοπρίονο; Τζαμάτο
-
αυτό περνάει για υβριδικό?
-
Για προτείνετε καμιά βάση για το αυτοκίνητο. Μία στο τόσο θα μπαίνει αλλά να μην φοβάμαι ότι θα φύγει. Επίσης αν μπαίνει κ στο mx ακόμα καλύτερα. Ή προτείνετε κανά μαγαζί να πάω για τεστ. Τι να προσέξω?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Πρόσφατη αναβάθμιση στο σπαστό μου.
-
Χρησιμοποιω καθημερινα το ποδηλατο, με αποτελεσμα η σχαρα να μενει συνεχως πανω στο αυτοκινητο.
Ψαχνω μια σχαρα 3 ποδηλατων για την πισω πορτα, που να 'μαζευει' οταν ειναι αδεια απο ποδηλατα, ωστε να μην προεξεχει και αποκεφαλισω κανεναν μηχανοβιο.Βρηκα αυτες τις 2:
Αυτη εδω κανει 100 Ε και τα 'κερατα' κατεβαινουν αν ελευθερωσεις τους πιρους που τα συγκρατουν.
ΒnB aerorack 6103

Αυτη της thule μπανει στον κοτσαδορο (εχω), γερνει προς τα πισω για να ανοιξει η πορτα, και διπλωνει προς τα κατω με 2 ασφαλειες. Κανει ομως 155 Ε με την αντικλεπτικη κλειδαρια.

Εχει κανεις αποψη για τις παραπανω ή καποια αλλη (πιο οικονομικη) προταση;
Σχαρα οροφης δεν θελω. -
Πάντως το σύστημα με τους πίρους για να ανεβοκατεβάζεις τα κέρατα το έχουν και οι φθηνές βάσεις των 50 ευρώ, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 100 ευρώ μόνο γι' αυτό.
-
Σε ποια ρε συ απο τις φτηνες πεφτουν τα κερατα; Εγω σε οσες ειδα (στη Θεσσαλονικη) αυτο δεν γινεται, γιατι ο βραχιονας που στηριζονται τα ποδηλατα συνεχιζει ο ιδιος και ακουμπαει με τα λαστιχα στο τζαμι της 5ης πορτας, αρα δεν μπορει να κινηθει.
Τετοια ειναι και αυτη που εχω τωρα. Διπλωνει οταν δεν ειναι τοποθετημενη, αλλα οχι επανω στο αυτοκινητο.
Ακριβως αυτο ψαχνω, γιατι δεν εχω καμια διαθεση, ουτε και αλλο λογο, να δωσω 100 Ε για το τιποτα. -
Ωραίο videάκι.
http://vimeo.com/40278622 -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Σε ποια ρε συ απο τις φτηνες πεφτουν τα κερατα; Εγω σε οσες ειδα (στη Θεσσαλονικη) αυτο δεν γινεται, γιατι ο βραχιονας που στηριζονται τα ποδηλατα συνεχιζει ο ιδιος και ακουμπαει με τα λαστιχα στο τζαμι της 5ης πορτας, αρα δεν μπορει να κινηθει.
Τετοια ειναι και αυτη που εχω τωρα. Διπλωνει οταν δεν ειναι τοποθετημενη, αλλα οχι επανω στο αυτοκινητο.
Ακριβως αυτο ψαχνω, γιατι δεν εχω καμια διαθεση, ουτε και αλλο λογο, να δωσω 100 Ε για το τιποτα.Ναι έχεις δίκιο, δεν το σκέφτηκα καλά. Ο βραχίωνας που γυρίζει είναι και σημείο στήριξης στο τζάμι, οπότε όντως δεν μπορείς να κατεβάσεις τα κέρατα όσο είναι η βάση πάνω στο αμάξι.
-
Πόσο θα μου πήγαινε περίπου να πάρω ένα 2ο σετ τροχών για να βάλω στενότερα λάστιχα για δρόμο? (μτχ δεν έχω πρόβλημα)
-
@xenos
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο θα ρωτήσω τον ποδηλατά μου και θα ενημερώσω.
Όμορφο..
http://goo.gl/4pZyv -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@xenos
Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το ίδιο θα ρωτήσω τον ποδηλατά μου και θα ενημερώσω.
Όμορφο..
http://goo.gl/4pZyvοκ, θενκς!
-
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ
-
Νέος στο σπορ!!! Το πρώτο ποδήλατο που καβαλάω μετά από 27-28 χρόνια και καταδικό μου φυσικά!!!

-
χαχα μεγειά!
-
Ο χρήστης nikgpatra έγραψε:
Νέος στο σπορ!!! Το πρώτο ποδήλατο που καβαλάω μετά από 27-28 χρόνια και καταδικό μου φυσικά!!!Ωραίο το ποδήλατο, καλές βόλτες.
Άσχετο, μπορεί και να μην γίνεται χωροταξικά αλλά αν γίνεται το κάγκελο-πορτάκι για τα παιδάκια θα το έβαζα αλλιώς με το μεντεσέ στον αριστερό τοίχο για πιο εύκολη πρόσβαση στο φαρδύ μέρος των σκαλοπατιών... τώρα σε πάει στο στενό μέρος τους.
Η ζωή...ποδήλατο!