Apr 17, 2012, 6:04 AM

30 χρονια απο 10 δισ να μπαινεις μεσα... σαν κρατος σιγουρα δεν ειναι θεμα 1000 απατεωνων... δανιζομαστε και τα 'μοιραζανε' ανεξελεγκτα.... σε υμετερους και μη... οτο μπορουσε ο καθενας να τσιμπησει μεσα απο 'δικαια' αιτηματα συνδικαλιστων... το τσιμπαγε... δλδ οταν αποφασιζε η Χ συντεχνια να ζητησεις μια αυξησουλα.... καθοτανε κανενας να υπολογισει το κοστος σε βαθος χρονου?? στο κρατος, αν ειχε το κρατος να τα δωσει (οχι απο δανικα φυσικα!!)? μια μερα πριν απο την απεργια για το αιτημα αυξησης, το αιτημα ικανοποιητω!!!.. οποτε ολοι καλα.. συνδικαλιστες και πελατες-ψηφουλακια... Εψαξε ποτε η ΤτΕ χορηγειες και δανεια τραπεζων??? σε υμετερους και οργανωσεις και βιομηχανιες μαιμου.. σε ΒΙΠΕ ανα την Ελλαδα... εβλεπες ΒΙΠΕ πχ Αλεξανδρουπολης να ειναι μια εγκαταλελειμενη περιοχη απο δρομους και οικοπεδα που αραχνιαζανε... ενω ειχαν ξοδευτει λεφτα απειρα για να στηθει.. και ο βιολογικος της πχ καθαρισμος να μην εχει λειτουργησει ποτε ενω ειχε πληρωθει παραληφθει... κ.λ.π. Ο κοσμος το ηξερε το εβλεπε αλλα κανενας εκει δεν εκινητο νομικα να βρει ακρη μηπως και γινει 'κακος' με τους συμπολιτες του... ε!! με αυτη τη σκεψη φυσικα τα φαγαμε ολοι μαζυ... οταν κανενας δεν ηταν επαγγελματιας στη δουλεια του.. αλλα κυτταζε να τα εχει καλα με ολους μπας και τσιμπησει το κατι τις. του....
Ο διοικητικος ελεγκτικος μηχανισμος στην Ελλαδα δεν λειτουργησε τα τελευταια 30 χρονια παρα μονο σε περιπτωσεις που ηταν για να πληξουν οι πολιτικοι μηχανισμοι ο ενας τον αλλον...
Εχω μια απορια... εγω σαν απλος πολιτης ειχα?? η εχω?? δικαιωμα να καταγγειλω και που?? η να μυνησω κατ' αγνωστου αν πιστευω οτι κατι ειναι λαμογια?? η θα μου πουν οτι δεν εχω αμμεσο ατομικο ενδιαφερων και δεν μπορω να το κανω... ??μια απαντηση απο τους ειδικους εδω θα με διευκολυνε για να οργανωθω.. οταν θα ερθω Ελλαδα...