-
Ο χρήστης Nasos Abt έγραψε:
Πλακα πλακα παντως με την ευα εχω δει μεγαλυτερες τελικες απ οτι με το mazda mk1
Ο φωτης πρεπει να ειναι λιγο κουλομαριας ομως, εχω την εντυπωση οτι το μαζντα θα επρεπε να ανοιγει καλυτεραδριφτερ αυτο το βιντεο ειναι απο 2λιτρο φιλου μου και οχι δικο μου,και ειναι σε βολτα σε εθνικη,ειναι 5100και εχει αλλες 2000 στροφες ακομα,ποιος ειναι ο κουλος μπορεις να το διαπιστωσεις απο κοντα
Δηλαδη θες να πεις οτι επειδη εχει αλλες 2000rpm μπορει να αναπτυξει και μεγαλυτερη ταχυτητα?
Γιατι οχι?Εσυ στο volvo σου δεν εχεις κοφτιασει την 6η?
μα ειδα την φωτο και στα 260 πρεπει να ηταν με 1000 στροφες ακομη διαθεσιμες!αλλα και παλι,δεν γινεται να ξεπερασει λογω σχεσεων μεταδοσης ενα προκαθορισμενο νουμερο!
Μια χαρά φτάνουν οι σχέσεις μέχρι τα 300χλμ/ώρα αλλα δεν είναι αυτές που καθορίζουν την τελική...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τελικά λεμπτομέρειες για τα BREMBO θα μάθουμε;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τελικά λεμπτομέρειες για τα BREMBO θα μάθουμε;
κάνουν θραύση αυτά, έχουν βάλει μερικοί και στο σεατ κλαμπ.
-
παιδια κι εγω δεν θα εβαζα κατι τετοιο και θα πηγαινα αν μπορουσα σε δαγκανες κανονικες,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι χρειαζεται να κοροιδευουμε εναν ανθρωπο και τον καθε ανθρωπο που κανει κατι τετοιο η αναλογο!
αυτο μπορεσε,αυτο του αρεσε,αυτο εκανε! -
Σιγα μη του πουμε και μπραβο για το καραγκιοζιλικι
-
ουτε μπραβο ειπα να πει κανεις!απλα νομιζω οτι δεν χρειαζεται να την λεμε στον αλλο για κατι τετοιο!υπαρχουν πολυ πιο σοβαρα πραγματα που θα μπορουσαμε να την πουμε...οπως πχ να μπουμε μεσα στην βουλη και να τους βγαλουμε εξω για γκιλοτινα!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σιγα μη του πουμε και μπραβο για το καραγκιοζιλικιεσυ που ασχολεισαι τι εισαι
-
ΦΩΤΗ στο βίντεο με το ζόρι φτάνει τα 210 παρα , τι Έχεις να πεις για Αυτό ;
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ΦΩΤΗ στο βίντεο με το ζόρι φτάνει τα 210 παρα , τι Έχεις να πεις για Αυτό ;ανωνυμε αν δεις λιγο τα χλμ μου στο τριπ μου στο κοντερ μιας και εκανες το κοπο να μπεις στο καναλι μου,δες ποσα εχω εγω και ποσα το βιντεο του διλιτρου που λες δες εμενα εχει 32000+ χλμ και το διλιτρο 56000 αν θυμαμαι καλα
http://youtu.be/pWoKL5MCZ0g
και ηταν σε μορφη βολτας,για αυτο και γραφω ανετα και μιλαγαμε μεταξυ μας
http://youtu.be/wrZZHB6ow5Uτο δικο μου που εχει και οθονιτσα στο τιμονι αισθητηρων -
Άρα τι έγινε? Είχε κι άλλο να δώσει και δεν έδινε ο οδηγός? Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι τα χει δώσει όλα (και χαζοχαίρεστε χωρίς λόγο ) και απλά το αμάξι δεν πάει άλλο. Ή δεν έχει αρκετή κατηφόρα. Ένα από τα δύο...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Άρα τι έγινε? Είχε κι άλλο να δώσει και δεν έδινε ο οδηγός? Γιατί εμένα μου φαίνεται ότι τα χει δώσει όλα (και χαζοχαίρεστε χωρίς λόγο ) και απλά το αμάξι δεν πάει άλλο. Ή δεν έχει αρκετή κατηφόρα. Ένα από τα δύο...εγω το οδηγουσα και δεν το πηγα αλλο μιας κα ο σκοπος μας ηταν να κανουμε ενα γρηγορο ταξιδι εως το λουττρακι και ναδουμε τι καταναλωση βγαζει μετα το προγραμμα που εβαλε ο φιλος με το διλιτρο,και με ταχυτητες 150 εως 200 και κατι
ωραι υπογραφη,εκτος τι ασχολεισαι καθημερινως μαζι μας,εγινες και οπαδος του mazda6
-
Και γιατί βάζετε όλοι προγράμματα ρε παιδιά? Αφού μια χαρά δεν πάει το αμάξι κι απ' τη μάνα του?
-
Με τοσα αλογα παντως λογικο να θελει μπρεμπο, σορρυ για το υφος μου
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και γιατί βάζετε όλοι προγράμματα ρε παιδιά? Αφού μια χαρά δεν πάει το αμάξι κι απ' τη μάνα του?για το ιδιο σκοπο που βαζει και ενας που ειναι στα πολλα 260 αλογα του mps πχ και θελει να παει στα 300+ >Με τοσα αλογα παντως λογικο να θελει μπρεμπο, σορρυ για το υφος μου
συνεχισε ετσι ειμαστε στη σελιδα 65 απο την 35 περιπου που ξεκινησα πριν μια εβδομαδα,εχω σκοπο τις 120 που ειναι και τα αλογα του γαιδαρου μου
-
Exω χασει επεισοδια ρε γμτ...
Τελικα τι εγινε, θα οργανωθει κανενα -φιλικο και ασφαλες - πατηματακι?P.S Εχω ευκαιρο ενα 1600αρι civic 20ετιας, σε κατασταση αποσυρσης...
Πληρει αραγε τις προυποθεσεις για συγκριση με το Mazda6? -
Αυτός που είναι στα 260 και θα πάει στα 300+ θα δει σημαντική διαφορά. Αυτός που από τα 120 θα πάει στα 126,8 (και αν) το μόνο που θα έχει καταφέρει είναι να έχει πετάξει ένα 500αρικο στον κουβά. Πάλι θα τον περνάνε τα Avensis...
-
Ο χρήστης fotis7 έγραψε:
ΦΩΤΗ στο βίντεο με το ζόρι φτάνει τα 210 παρα , τι Έχεις να πεις για Αυτό ;
ανωνυμε αν δεις λιγο τα χλμ μου στο τριπ μου στο κοντερ μιας και εκανες το κοπο να μπεις στο καναλι μου,δες ποσα εχω εγω και ποσα το βιντεο του διλιτρου που λες δες εμενα εχει 32000+ χλμ και το διλιτρο 56000 αν θυμαμαι καλα
http://youtu.be/pWoKL5MCZ0g
και ηταν σε μορφη βολτας,για αυτο και γραφω ανετα και μιλαγαμε μεταξυ μας
http://youtu.be/wrZZHB6ow5Uτο δικο μου που εχει και οθονιτσα στο τιμονι αισθητηρωνάρα το διλιτρο με το ζόρι 210 , το 1800 πόσα?
-
-
το 2λιτρο φαίνεται καθαρά από το βίντεο οτι ανεβάζει αργα αργα και με το ζόρι ακουμπάει τα 210... λογικό αν σκεφτείς οτι στους τροχούς φτάνουν λιγότερα από 140hp χοντρα χοντρα...
το 1800αρη που στους τροχους φτάνουν λιγότερα από 110 άλογα πως φτάνει τα 235 και γιατι ο κατασκευαστής ανακοινώνει 196...στα γράφω όσο πιο απλά και κατανοητά γινεται γιατί δεν απαντάς...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το 2λιτρο φαίνεται καθαρά από το βίντεο οτι ανεβάζει αργα αργα και με το ζόρι ακουμπάει τα 210... λογικό αν σκεφτείς οτι στους τροχούς φτάνουν λιγότερα από 140hp χοντρα χοντρα...
το 1800αρη που στους τροχους φτάνουν λιγότερα από 110 άλογα πως φτάνει τα 235 και γιατι ο κατασκευαστής ανακοινώνει 196...στα γράφω όσο πιο απλά και κατανοητά γινεται γιατί δεν απαντάς...
MAZDA 6