-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αργεί 1-2 μήνες, τόσο έκανε να μου κοινοποιηθεί η απάντηση στην προηγούμενη.
Μην ανησυχείς, αυτά δεν τα αμελώ.Στον 3ο όροφο του νέου Δημαρχείου στη Θεσσαλονίκη είναι το γραφείο, η παλιά διεύθυνση εμπορίου στη Βασ. Ηρακλείου δεν ισχύει.
θα περιμένω...κι αν μπορεί να στηριχτεί σε επιστημονικά επιχειρήματα τότε είμαι μαζί σου
-
Δεν χρειάζονται επιστημονικά επιχειρήματα.
Τύπωσα το λινκ και θα τους ζητήσω να την προωθήσουν και στον εισαγγελέα.Να δούμε τι θα κάνει τώρα ο κρατικός μηχανισμός που θα υπάρχει επώνυμη καταγγελία και αποδείξεις ότι στην Αμερική αυτές οι συσκευές εξαπατούν τον κόσμο.
-
http://www.fuelmagnet.gr/xsfm.html
Για να μη λέμε ότι θέλουμε, ορίστε τι φραπελιές πωλούνται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Έχει και για τα πλυντήρια ρούχων, μην ξεχνιόμαστε.
Το επιχείρημα λοιπόν που ανέφερες δεν στέκει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τύπωσα το λινκ και θα τους ζητήσω να την προωθήσουν και στον εισαγγελέα.Να δούμε τι θα κάνει τώρα ο κρατικός μηχανισμός που θα υπάρχει επώνυμη καταγγελία και αποδείξεις ότι στην Αμερική αυτές οι συσκευές εξαπατούν τον κόσμο.
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά λέει ότι θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν κάνει δουλειά για να έχει κύρος η καταγγελία σου
-
Απο ότι έχω δει μεχρι τωρα το topic ολοκληρο εχει ώς εξης:
- Καποιοι ρωτησαν για αυτό
- Καποιοι λενε οτι διαβασαν για αυτό που εγραψαν αλλοι που το τεσταραν
- Καποιοι πιστευουν οτι αποδίδει
- Καποιοι ΔΕΝ πιστευουν οτι αποδιδει
- Καποιοι άλλοι αναρωτιούνται 'και γιατι να μην αποδιδει?'
Εν τω μεταξύ ΚΑΝΕΙΣ δεν το έχει ΔΕΙ...
Βλεπω τρομακτικες ομοιότητες με το παρακατω αποσπασμα απο επεισόδιο του Black Adder:
-
Ο χρήστης golden lady έγραψε:
δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά λέει ότι θα πρέπει να αποδείξεις ότι δεν κάνει δουλειά για να έχει κύρος η καταγγελία σου
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το κείμενο αφενός αναφέρεται στις ΗΠΑ, αφετέρου δεν λέει κάτι τέτοιο.
-
Καλέ μου άνθρωπε (ADriver)(δανείζομαι την έκφραση του αείμνηστου Θανάση Βέγγου)
από την στιγμή που όπως λες καταλαβαίνεις από τεχνολογία και μπορείς να εξηγήσεις με επιστημονικό τρόπο κάποια πράγματα εγώ φιλίκα προτείνω να ηρεμήσεις....
δεν είναι δυνατόν να κατασκεύασε η BMW το πρώτο καθαρά υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο το 2007 και να μην έχει καμία άλλη εφαρμογή το υδρογόνο στο αυτοκίνητο πέραν από την πλήρη αντικατάσταση της βενζίνης...
καλό θα ήταν ίσως να ενημερωθούμε για όλες τις λεπτομέριες και από εκεί και πέρα να κρίνουμε(σύμφωνα με τις γνώσεις που διαθέτει ο καθένας μας)
δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι που κι εγώ δεν έχω πειστεί 100% αλλά σκέφτομαι επίσης ότι από τη στιγμή που εφαρμόζονται τα συστήματα αυτά στην Ελλάδα εδώ και 2 χρόνια περίπου ,άσχετα που εμείς τώρα αρχίσαμε να το ψάχνουμε, και στην Αμερική εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον αν γινόταν κάτι τόσο τραγικό, όσο το να κατασταφεί πραγματικά ένα όχημα δεν θα ακουγόταν???
τότε πράγαμτι δεν θα είχε φτάσει το θέμα στον εισαγγελέα???Δεν έχει απολύτως καμία σχέση η υδρογονοκίνηση με τα συστήματα ηλεκτρόλυσης. Στη μία περίπτωση υπάρχει αποθήκη καυσίμου (υδρογόνου), την οποία γεμίζουμε από πρατήριο.
Στην άλλη παράγουμε μέρος του καυσίμου χρησιμοποιώντας ρεύμα από το ίδιο το αυτοκίνητο. Και το αυτοκίνητο παίρνει αυτό το ρεύμα από τον ... αιθέραΞεκαθάρισέ τα λίγο στο μυαλό σου.
Μάλλον φίλε μου θα πρέπει να μάθεις να διβάζεις και να κατανοείς αυτά που γράφω...
δεν είναι δυνατόν να κατασκεύασε η BMW το πρώτο καθαρά υδρογονοκίνητο αυτοκίνητο το 2007 και να μην έχει καμία άλλη εφαρμογή το υδρογόνο στο αυτοκίνητο πέραν από την πλήρη αντικατάσταση της βενζίνης...
διάβασε το πάλι..Και η εφαρμογή αυτή ποια άλλη μπορεί να είναι
-
Μάλλον φίλε μου θα πρέπει να μάθεις να διβάζεις και να κατανοείς αυτά που γράφω...
διάβασε το πάλι..Δεν είπε κανείς οτι δεν έχει. Τα συστήματα των 100€ που μειώνουν την κατανάλωση 20% και ταυτόχρονα αυξάνουν την ισχύ 10% όμως δεν έχουν.
αν πάρεις ένα σύστημα (οτιδήποτε) με 100€ και περιμένεις να σου μειώσει την κατανάλωση 20% και να αυξήση την ισχύ κατά 10% τότε κάποιο λάθος κάνεις...ψάξτο καλύτερα και θα δεις ότι δεν πουλάνε όλοι συστήματα από το ebay
Αααααααααααααααααα, τώωωωωωωωωωωωωρα κατάλαβα. Είναι θέμα τιμής δηλαδή
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Η απάτη είναι απάτη, ακόμα και αν σου κάνουν πίπες μετά επειδή κάνανε λάθος.
απατη είναι γιατί το λες εσύ κ άλλοι δυο τρεις με κληρονομικό χάρισμα? Δε νομίζω.
φίλε αν ο άλλος παει να κάνει αρπαχτή δε σου δίνει γραπτή εγγυηση επιστροφής χρηματων 'no question asked'Παίζει όμως να προσπαθεί να βασιστεί στο placebo effect και την πλύση εγκεφάλου που θα σου κάνει όσο γίνεται η εγκατάσταση.
-
Εγώ έχω διαπιστώσει ότι είτε δεν ξέρετε να διαβάζετε είτε δεν θέλετε να διαβάσετε...
Στις προηγούμενες σελίδες έχουν αναφερθεί
α) Ένα paper όπου σε πραγματική μηχανή δεν παρατηρήθηκε μείωση της κατανάλωσης
β) Documentary όπου αποδείχθηκε ότι αυτές οι συσκευές δεν δουλεύουν
γ) Εγγραφα της ftc που επιβεβαιώνουν ότι δεν δουλεύει
δ) Απόδειξη γιατι δεν δουλεύει αν στηρίζεται στο υδρογόνου που παράγει
ε) Απόδειξη γιατί όσο (και αν) βελτιώνει την καύση δεν μπορεί να φτάσει τα ποσοστά που αναφέρουν τα sites
στ) Paper το οποίο αναφέρει ότι σε προσομοίωση μηχανής (σε υπολογιστή) με πολλές τροποποιήσεις ίσως μπορεί να υπάρχει μείωση της κατανάλωσης και το υδρογόνο δεν παράγονταν on the board. Όπως και να χει όμως τέτοια μηχανή ΔΕΝ υπάρχει αυτή τη στιγμή.Το αστείο είναι ότι αν επέμβει ο εισαγγελέας όπως θα έπρεπε να είχε κάνει ήδη από χθες, θα βγούν όλοι αυτοί στα κανάλια και θα διαμαρτύρονται για τις μεγαλοβιομηχανίες και τα συμφέροντα που τους πολεμούν...
-
Για να βοηθησω και εγω την συζήτηση υπάρχουν δυο πολύ καλά άρθρα για το θέμα της προσθηκηςυδρογόνου . Το πρώτο στο περιοδικό R&D ιούνιος 2006 τεύχος 14 και το δεύτερο στο IGNITION ιαν -φεβ 2010 τευχος 2. Η προσέγγιση είναι πολύ καλη επιστημονική με αναφορά στην ιστορία του θεματος και τις προσπάθιες της βιομηχανίας και για την ιστορία μιας πατέντας ρώσων που περιμένουμε να βγει στην παραγωγη.Δυστυχως κανενα απο τα δύο περιοδικά δεν κυκλοφορούν πλέον.οποιος μπορει να τα βρει θα του λυθούν πολλές απορίες.
-
προσπάθησα ηλεκτρονικά αλλά δυστυχώς δεν τα βρήκα (τα περιοδικα)..
αν ξέρει κάποιος τον τρόπο να τα βρω ας με διαφωτήσει σας παρακαλώ...
ή μήπως μπορείς spirioan εσύ να μας βοηθήσεις .. -
Τροφή για σκέψη...
http://www.youtube.com/watch?v=Pc-O-2Sq ... _embedded#!
-
Εχω δουλειά και χάνω τα καλύτερα ....
-
Παντως η golden lady για καποια που δεν ξερει και δεν εχει σχεση με αυτα τα μηχανηματα πολυ θερμα το εχει παρει το θεμα της υποστηριξης...
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Τροφή για σκέψη...http://www.youtube.com/watch?v=Pc-O-2Sq ... _embedded#!
Μπαχαχαχαχαχα, διάβασε τα πρώτα σχόλια της τροφής σου. Self pwnd.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Εύκολο πράμα να ξεγελάς την ηλεκτρονική, κάνοντας τον MAF να στέλνει μικρότερες τιμές και να να ψεκάζει φτωχότερο μίγμα. Το πόσο ξεροψήνεται μέσα ο κινητήρας από τα πειράκια δεν μας λέει κανείς...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τροφή για σκέψη...
http://www.youtube.com/watch?v=Pc-O-2Sq ... _embedded#!
Μπαχαχαχαχαχα, διάβασε τα πρώτα σχόλια της τροφής σου. Self pwnd.
Γιαυτο λέω σκέψη για τροφή κυριε πολυξερίδη...... double pwnd back to you.....
-
Άρα συμφωνεις μαζί μας τελικά; Με την ιπποδύναμη τι γίνεται, θα μου πεις;
-
Παραμένει σταθερή γιατί αυξάνεται η ιπποδύναμη σε χαμηλότερες στροφες και έχουμε ομαλότερη καμπύλη....Σου κάνει?
Γεννητρια υδρογονου (hho )