-
Μα συμφωνώ πως όλα είναι αναλώσιμα. Και απλώς λέω το απλό: δεν χρειάζεται να τσιμπάνε o,τι σερβίρει η κάθε εταιρεία...
Είναι πολύ καλό που υπάρχουν 3 διαφορετικές λύσεις στα κινητά σε επίπεδο λειτουργικού συστήματος. Τα υπόλοιπα είναι η σάλτσα για να πουληθεί κάτι...
Εμένα μου αρέσει το Android και το γεγονός πως για πρώτη φορά, ένα open source λογισμικό, γνωρίζει τέτοια επιτυχία.Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Διαφώνησα ότι είναι πλαστικό?
Τουλάχιστον δεν είναι ζουληχτό όπως είναι το πίσω καπάκι των S2 & Nexus SΣε παρακαλώ... μη με αναγκάζεις να ζουλάω το κινητό μου... Μια χαρά ειναι...Αζουληχτο, σκληρο πλαστικό σαν της Fiat Μην παιρνεις σαν δεδομένο οτι διαβάζεις στα fora...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παιδες, εχει σεταρει κανενας exchange email στο android?
Απ το μενου του ντεφιού δε βγανω ακρηαν δεν το βρηκες, κοιτα youtube
χθες δοκιμασα και κρατησα κλειστο το wifi ολη τη μερα στο S2. Μετα απο 24ωρες, με μερικες κλησεις μονο, η μπαταρια εινα στο 76%
-
Σπύρο θεωρώ αυτονόητο ότι το bluetooth και το wifi τ' ανοίγουμε μόνο όταν τα χρησιμοποιούμε...έτσι τουλάχιστον πετυχαίνω εγώ αυτονομία 3 ημερών + στο neo v
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χθες δοκιμασα και κρατησα κλειστο το wifi ολη τη μερα στο S2. Μετα απο 24ωρες, με μερικες κλησεις μονο, η μπαταρια εινα στο 76%
Σπύρο θεωρώ αυτονόητο ότι το bluetooth και το wifi τ' ανοίγουμε μόνο όταν τα χρησιμοποιούμε...έτσι τουλάχιστον πετυχαίνω εγώ αυτονομία 3 ημερών + στο neo v
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Σπύρο θεωρώ αυτονόητο ότι το bluetooth και το wifi τ' ανοίγουμε μόνο όταν τα χρησιμοποιούμε...έτσι τουλάχιστον πετυχαίνω εγώ αυτονομία 3 ημερών + στο neo vExactly!
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
για μενα ειναι αυτονοητο οτι wifi & data ειναι παντα ανοιχτα.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Noob post: Πως στέλνουμε ένα sms > 20 χαρακτήρων; Γυρνάει αυτόματα σε 2ο sms
Samsung Galaxy S Plus (αν παίζει κάποιο ρόλο).Χρειάζεσαι εφαρμογή από το Market. Είτε το Handcent SMS είτε το GO SMS, που σου επιτρέπουν την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων. Είναι μια περιέργεια της... ελληνικής πραγματικότητας αυτό, γιατί για να στείλεις ελληνικούς χαρακτήρες, είτε διαλέγεις Unicode που σημαίνει πως πας μέχρι 67 χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα, είτε επιλέγεις SMS 160 χαρακτήρων και στέλνεις μόνον κεφαλαία.
Greg τί κόλπα είναι αυτά ωρε?
Δλδ πάνω από 20 χαρακτήρες στέλνει 2ο μήνυμα και πάει λέγοντας?υ.γ. Τελικά στη σύνταξη μηνυμάτων είχε ελληνικά απλά το μενού δεν έχει. Δεν με πειράζει ωστόσο βολεύομαι μια χαρά και με τα αγγλικά.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
στοιβαρο ή μη, εχουν τοση σχεση μεταξυ τους οση μια 458 και ενα punto.Τα ισοπέδωσες όλα τώρα
Μα γιατί μπερδεύεις τα υλικά με την ποιότητα? Ναι το αλουμίνιο μπορεί να το έκανε βαρύ και στιβαρό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν πιο ποιοτική κατασκευή ή ότι το S2 δεν είναι αντίστοιχα ποιοτικά κατασκευασμένο.
Η πρώτη εντύπωση που σου δίνουν στην αφή είναι τελείως διαφορετική, δεν λέω πως το GS2 δεν είναι ποιοτικό αλλά εγώ προσωπικά από κινητό ναυαρχίδα 600 ευρώ περίμενα καλύτερη αίσθηση
Όταν λες στιβαρό; Έχεις μετρήσεις ακαμψίας; Στρεβλώνει στις φουρκέτες;
Φυσάει και το γιαούρτι
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Samsung Galaxy S Plus (αν παίζει κάποιο ρόλο).Χρειάζεσαι εφαρμογή από το Market. Είτε το Handcent SMS είτε το GO SMS, που σου επιτρέπουν την αποστολή SMS 160 χαρακτήρων. Είναι μια περιέργεια της... ελληνικής πραγματικότητας αυτό, γιατί για να στείλεις ελληνικούς χαρακτήρες, είτε διαλέγεις Unicode που σημαίνει πως πας μέχρι 67 χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα, είτε επιλέγεις SMS 160 χαρακτήρων και στέλνεις μόνον κεφαλαία.
Κατάλαβα. Ευτυχώς που δε στέλνω πολλά sms
Merci -
http://www.dailytech.com/Android+Users+ ... e23914.htm
Android Users More Likely to Get Lucky on a First Date than iPhone, Blackberry Users
έτσι εξηγείται
-
Έχω αφήσει τα data ανοιχτά για περίπου ένα 24ωρο τώρα χωρίς να κάνω καθόλου browsing. Με τα widgets και τις εφαρμογές όλα ανοιχτά και με ρυθμίσεις να ανανεώνονται συχνά, η κατανάλωση είναι περίπου 110-120kb σύμφωνα με το σκύλο.
Ελάχιστα τελικά. Έχοντας 3gb στο πρόγραμμά μου τελικά δεν χρειάζεται ποτέ να τα κλείνω. Το θέμα είναι τι επίπτωση έχει στη μπαταρία.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://www.dailytech.com/Android+Users+More+Likely+to+Get+Lucky+on+a+First+Date+than+iPhone+Blackberry+Users+/article23914.htmAndroid Users More Likely to Get Lucky on a First Date than iPhone, Blackberry Users
έτσι εξηγείται
Μέσα σε αυτό το ποσοστό είναι και γυναίκες.
Πιθανόν αυτές τον παίρνουν από iphone & blackbery users -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
για μενα ειναι αυτονοητο οτι wifi & data ειναι παντα ανοιχτα.
χεχε...τότε μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστείς με περιορισμένη αυτονομία διότι τα wf&bt είναι ενεργοβόρα.
Έχει και την οθονάρα των 4,3 ιντσών το s2 οπότε λογικό είναι να ...'πίνει' πολύ!
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσουμε το τι πήραμε: κινητό με δυνατότητες υπολογιστή ή υπολογιστή με δυνατότητες κινητού; Το δεύτερο έχει πολλές απαιτήσεις από την μπαταρία! -
Φόρτιση στο τέλος της μέρας και τέλος. 8-)
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έχω αφήσει τα data ανοιχτά για περίπου ένα 24ωρο τώρα χωρίς να κάνω καθόλου browsing. Με τα widgets και τις εφαρμογές όλα ανοιχτά και με ρυθμίσεις να ανανεώνονται συχνά, η κατανάλωση είναι περίπου 110-120kb σύμφωνα με το σκύλο.Ελάχιστα τελικά. Έχοντας 3gb στο πρόγραμμά μου τελικά δεν χρειάζεται ποτέ να τα κλείνω. Το θέμα είναι τι επίπτωση έχει στη μπαταρία.
Όχι κάτι τραγικό. Μπορείς να το δοκιμάσεις για να το επιβεβαιώσεις και μόνος σου.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Greg τί κόλπα είναι αυτά ωρε?
Δλδ πάνω από 20 χαρακτήρες στέλνει 2ο μήνυμα και πάει λέγοντας?υ.γ. Τελικά στη σύνταξη μηνυμάτων είχε ελληνικά απλά το μενού δεν έχει. Δεν με πειράζει ωστόσο βολεύομαι μια χαρά και με τα αγγλικά.
Κωνσταντίνε, μην τρομάζεις ρε!
Καταρχήν, το δικό σου δεν έχει ελληνικά , γιατί έχει άλλο firmware. Κι αυτό αφορά όλο το κινητό όχι μόνον τα μηνύματα. Το ίδιο ζήτημα έχει και ο Ντρίφτης. Και το δικό μου ήταν παραεισαγωγή και του φόρτωσα το ελληνικό firmware και έγινε ίδιο με τα ελληνικά.
Αυτό, είναι για να έχεις μενου στα ελληνικά.Για να έχεις SMS , δεν παίζει ρόλο η γλώσσα που έχεις, είναι ζήτημα της εφαρμογής. Δοκίμασε το δωρεάν Handcent SMS από το Market, υποστηρίζει πλήρως ελληνικά και μπορείς να στέλνεις SMS 160 κεφαλαίων χαρακτήρων και όχι μόνον 67 (Unicode).
Σας φαίνονται κάπως δύσκολα και είναι φυσιολογικό, είστε στην αρχή. Πίστεψέ με πάντως, είναι πολύ απλά, αν το κάνεις μια φορά, θα δεις πως είναι πανεύκολο.
Πχ η αλλαγή firmware γίνεται από τον υπολογιστή με το εργαλείο της Motorola RSDlite. Πρώτα κατεβάζεις το firmware που θέλεις (το CEE είναι το ελληνικό, μόνον που θέλεις αυτό για το Defy+ και όχι το Defy) , συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή και η διαδικασία γίνεται σε 2-3 βήματα. Απλούστατο, το είχα κάνει με το που το αγόρασα στον υπολογιστή της δουλειάς, σε 10 λεπτά ήμουν... έτοιμος και ελληνικός!
-
Ευχαριστώ ρε φίλε.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποιο λογισμικό για να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή και να περάσω φωτό λ.χ.
Αν ναι από που το κατεβάζω? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:
Ευχαριστώ ρε φίλε.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Υπάρχει κάποιο λογισμικό για να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή και να περάσω φωτό λ.χ.
Αν ναι από που το κατεβάζω?Δεν το κατεβάζεις. Συνδέεις το PC σου με το κινητό με το καλώδιο USB, σύρεις την γκρί μπάρα της αρχικής οθόνης και επιλέγεις την σύνδεση σαν USB. Ανοίγεις την κάρτα SD και αποθηκεύεις ο,τι θές στον υπολογιστή σου.
-
αμα σας λείπουν τα ελληνικά από το κινητό, πάτε μάρκετ και κατεβάζετε το morelocale2... με αυτό θα σας βγάλει το option και για άλλες μεταγλωττίσεις του Android.
Περι συσκευών Android...