-
Ο χρήστης jim4 έγραψε:
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, ωστόσο το prins silver line στα 1230 ευρώ με τη λίπανση, είδα από το site πώς είναι μέχρι 180 ίππους μόνο...
και γιατι δεν βαζεις υγρου που το εχουμε κανει αρκετοι και χωρις προβληματα.θα δωσεις λιγα παραπανω χρηματα αλλα αξιζει για το δικο σου αυτοκινητο.προσπαθουσα να πεισω καποτε ενα καλο φιλο με octavia 20vt να βαλει υγρου ψεκασμου.δεν ακουσε πηγε και εβαλε απο ενα απατεωνα εδω θεσνικη με 1000 ευρω.ποτε δεν δουλεψε καλα το αυτοκινητο.μετα το ξηλωσε,αλλα η τιμη του υγραεριου ηταν δελεαστικη και ετσι ξαναεψαξε και του εταξαν στην skoda στην επαρχια οτι το συστημα που εβαζαν(αεριου ψεκασμου) θα δουλευε τελεια.ε λοιπον απο τοτε που το εβαλε παει καλα στην υποπιεση και οταν τουρμπιζει του το γυρναει σε βενζινη.πιθανον να φταιει ο εγκαταστατης αλλα τα 1650 τα εσκασε.θα εδινε αλλα 200-300 και θα ειχε ηρεμησει.λεω μονο την γνωμη μου και τιποτα παραπανω.καλη σου μερα
Και εγω ξέρω ένα οctavia 1,8 άμεσσου ψεκασμου που με revo στα 220 άλογα παει μια χαρα με το prins DI ( direct injection ) και αρκετά icom η γενικά υγρού με προβλήματα σοβαρά , δεν έχει να κάνει αν είχε δώσει 1650 για prins σε βεβαίωνω δεν θα είχε κανένα πρόβλημα..... κάθε πράγμα στον καιρο του και ο κολιός τον Αύγουστο ... υγρό σε ατμοσφαιρικά δεν υπάρχει διαφορά απο το αέριο ούτε στα τουρμπο αρκεί ο πνεύμονας να είναι τουρμπατος , στα άμεσσου ψεκασμου ναι να γίνει υγρό έχει νόημα !!! Αλλιώς τζάμπα το παραπάνω χιλιαρικο
-
καταρχην εδω θεσνικη δεν υπηρχε εκεινη την εποχη κανενας που να εβαζε prins απο οσο ξερω τουλαχιστον.εγω προσωπικα ειχα ψαξει απο θεσνικη μεχρι αλεξανδρουπολη και κανενας δεν αναλαμβανε το αυτοκινητο μου,ουτε καν και ο βρεττος με vialle που περιμενα απαντηση 4 μηνες.(η οποια δεν ηρθε ποτε).μονο το συστημα της icom μπορουσα να βαλω για να τροφοδοτησω την συγκεκριμενη ιπποδυναμη.δεν ειχα αλλη επιλογη.για αυτο λοιπον μην λες οτι δεν εχει σημασια αν ειναι υγρου η αεριου ψεκασμου.εγω δεν διαφημιζω την εταιρια που προτιμησα ουτε ειπα στον φιλο να βαλει icom.ας εβαζε και vialle το ιδιο καλη ειναι μπορει και καλυτερη.τελος μην συγκρινεις αυτα που ξερεις για τα προβληματα της icom γιατι αν κανουμε μια δημοσκοπηση ποσοι εχουν βαλει σε υπερτροφοδοτουμενα αυτοκινητα prins και ποσοι vialle η icom θα δεις τα περισσοτερα τουρμπο βαζουν υγρου.ειναι ανιση η συγκριση λοιπον οσον αφορα τις βλαβες.οσο για την διαφορα που λες σιγουρα δεν ειναι χιλιαρικο.ειναι το πολυ 300-400 ευρω.καλη σου μερα
-
0,92 ευρώ σήμερα το υγραέριο στην Κόρινθο. Που θα πάει άραγε; Στις περιοχές σας πόσο έχει πάει; Η βενζίνα πάντως είχε από 1,7 έως 1,76. Πριν δύο μήνες που άνοιξε αυτό το πρατήριο είχε 0,82.
-
M' αρεσει που τσακονονται εδω Αντώνης και Βατσος για τις λαδιερες οταν
- καποιοι ( τουλαχιστον 2 ) εγκαταστατες για να λυσουν καποια προβληματα πρεσαρουν αερα στις δεξαμενες.
- τοποθετουν πολυβαλβιδα θερμοσιφωνα 30 μοιρών ορθια που για να δουλεψει σωστα ( που δε δουλευει βεβαια ) την 'σκαλιζουν' κι ολας...
οταν γινει το 'κραου' γιατι θα γινει δεν υπαρχει περιπτωση με ολα αυτα τα κουλα θα χασουν κι αυτοι το ψωμι τους γιατι θα τρομαξει ο κοσμος?????
Ας λυσουν ΑΥΤΑ τα προβληματα του κλαδου τους ( ο καθενας με την βαρυτητα του) και ΜΕΤΑ ασχολουμαστε με τα αλλα....
( Με ολη την καλη διαθεση προς τα 2 προσωπα...)
-
Να αναφέρω κάτι που διαπίστωσα για το icom αυτόν τον δύσκολο χειμώνα.
Τις τελευταίες ημέρες εκκινώντας τον κινητήρα κάθε πρωί με εξωτερική θερμοκρασία -17 ή -18 βαθμούς κελσίου, παρά την επιφύλαξη που είχα, το υγραέριο μπαίνει κανονικά σε 50 sec ενώ ο κινητήρας λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν επιφυλακτικός, γιατί οι συνθήκες είναι όντως ακραίες και δεν είχα δοκιμάσει τη λειτουργία του κινητήρα με καύση lpg σε τέτοιο περιβάλλον.
Με αυτές τις σκληρές συνθήκες,περίμενα κάποια ψιλοπροβλήματα ειδικά με όσα ακούω στην περιοχή μου τις τελευταίες ημέρες, για ζημίες που έγιναν σε κινητήρες κ.α.
Φέτος εδώ πέρα, τα περισσότερα υγραεριοκίνητα σε αυτές τις πολικές θερμοκρασίες, δεν μπορούν να λειτουργήσουν αλλιώς,παρά μόνο με βενζίνη και όταν η υγραεριοκίνηση είναι εφικτή, γίνεται μετά από πολύ μεγάλο χρόνο λειτουργίας του κινητήρα.
Ελπίζω να συνεχίσει πο κινητήρας να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Η αλήθεια είναι, όπως έχω ξαναγράψει, ότι με το icom στην αρχή είχα προβλήματα, αλλά όλα λύθηκαν στα πλαίσια της εγγύησης και πλέον εδώ και 14 μήνες λειτουργεί αψεγάδιαστα. -
Μπράβο τα 'υγρά'!
Αυτό είναι ένα καλό πλεονέκτημα, ότι δηλαδή το χειμώνα δεν έχεις εξτρά έξοδα για βενζίνες.
-
Ότι πληρώνεις πένης
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Μπράβο τα 'υγρά'!Αυτό είναι ένα καλό πλεονέκτημα, ότι δηλαδή το χειμώνα δεν έχεις εξτρά έξοδα για βενζίνες.
Και γω ήμουν στο καϊμακτσαλάν το σαββατοκύριακο με -26. Με αερίου στα 2 λεπτά είχε γυρίσει σε υγραεριο και δεν κατάλαβε τίποτα σε 300 περίπου χιλιόμετρα διαδρομές πάνω κάτω δεν έχει να κάνει με το υγρό αλλα με την ποιότητα του συστήματος !!!
-
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
Ότι πληρώνεις πένηςΣχετικό είναι αυτό. Είναι το πρώτο πλεονέκτημα που βρίσκω για τα υγρού.
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Μπράβο τα 'υγρά'!
Αυτό είναι ένα καλό πλεονέκτημα, ότι δηλαδή το χειμώνα δεν έχεις εξτρά έξοδα για βενζίνες.
Και γω ήμουν στο καϊμακτσαλάν το σαββατοκύριακο με -26. Με αερίου στα 2 λεπτά είχε γυρίσει σε υγραεριο και δεν κατάλαβε τίποτα σε 300 περίπου χιλιόμετρα διαδρομές πάνω κάτω δεν έχει να κάνει με το υγρό αλλα με την ποιότητα του συστήματος !!!
Αυτό που λες περισσότερο έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις, την τοποθέτηση και την κατάσταση του αυτοκινήτου και την ποιότητα του υγραερίου (πόσο προπάνιο περιέχει δηλαδή).
Ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα με -10 τις τελευταίες μέρες, αλλά πάντως δεν το έχω ρυθμισμένο να γυρνάει τόσο γρήγορα όσο το δικό σου. Ένας ανεξήγητος φόβος με κάνει να φυλάγομαι!!!!!
-
Καλησπέρα και εγώ με icom στην αρχή αρκετά προβλήματα εδώ και ένα χρόνο περίπου άψογη λειτουργία και στα ταξίδια και στα κρύα με πολλά η με λίγα χλμ. Αυτό που με χαλάσει όμως είναι η μεγάλη άνοδος στην τιμή του υγραερίου. 0,68 τον Αύγουστο του 2010 0,89 τώρα και ποιος ξέρει που θα πάει!
-
Η βενζίνα πόσο τον Αύγουστο του 2010 και πόσο τώρα; Θέλω να πω πώς το υγραέριο ήταν πάντα πιο φτηνό . Τώρα που θα το φτάσουν!! Πρέπει να μας απαντήσουν τα καθίκια που μας κυβερνάτε
-
Το ότι η τιμή της βενζίνης σκαρφαλώνει καμιά σχέση δεν έχει αυτό με την τιμή του υγραερίου .1ον γιατί το υγραέριο δεν υπόκειται σε καμιά extra φόρο εισπρακτική η τελωνειακή χρέωση. 2ον γιατί το γινόμενο παραγωγής-ζήτησης του υγραερίου έναντι των άλλων καυσίμων είναι μεγαλύτερο.ΑΊΣΧΟΣ λοιπόν το 0,89999999 και οι αδικαιολόγητες αυξήσεις της τιμής. ΟΙ ΑΥΞΉΣΕΙΣ ΤΙΜΉΣ ΤΩΝ ΥΓΡΏΝ ΚΑΥΣΊΜΩΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΎΝ ΤΙΣ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΕΣ ΣΤΟ ΥΓΡΑΈΡΙΟ .Ας στείλουμε όλοι mailς οπού και σε οποίον σκεφτούμε .
-
Θα μπορούσαμε πχ όταν η τιμή ανεβαίνει αδικαιολόγητα και αφού έχουμε και την επιλογή της βενζίνης να κάνουμε ένα εμπάργκο στο υδραέριο μαζικά και οργανωμένα καταναλωτική συνείδηση χρειάζεται με το να διαμαρτυρόμαστε στο ιντερνέτ από μόνο του δεν φτάνει.
-
Προσπερνάτε με χαρακτηριστική ευκολία το γεγονός ότι το βαρέλι το αργό έχει πλέον 100 ντόλαρς σήμερα, και ότι η ισοτιμία ευρώ δολλαρίου είναι στο 1,29. Πόσα ήταν αυτά τα νούμερα το 2010?
Μην βλέπετε παντού και μόνο συνωμοσίες. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, εννοείται ότι το κράτος και ο έμπορας θα κάνει ότι μπορεί για να χειραγωγήσει τις τιμές, αλλά δεν οφείλονται όλα 100% σε αυτούς τους παράγοντες. -
Στην Ελλάδα ζούμε εδώ και 42 χρόνια στην Ελλάδα των καρτέλ του δντ των πολιτικών τύπου μαζί τα φάγαμε και ενός λαού …..οχ δε βαριέσαι μωρέ εγώ να βολευτώ και τα παιδιά μου στο δημόσιο και οι άλλοι να πάνε να γ@μ.... Και ρωτώ εγώ τώρα αν πέσει η τιμή το πετρελαίου αύριο θα πέσει και η τιμή του LPG?????? . To άλλο με τον Τοτο ?
-
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
Η βενζίνα πόσο τον Αύγουστο του 2010 και πόσο τώρα; Θέλω να πω πώς το υγραέριο ήταν πάντα πιο φτηνό . Τώρα που θα το φτάσουν!! Πρέπει να μας απαντήσουν τα καθίκια που μας κυβερνάτεΆααααααααααααααστο τώρα αυτό εσύ. Καλύτερα πήγαινε και ρώτα το αφεντικό σου γιατί ανέβασε την τιμή ενώ δεν συντρέχει λόγος.
Αλλά, έτσι είναι στο ελλάντα, όποιος πιάσει τον παπά από τα @δια.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Προσπερνάτε με χαρακτηριστική ευκολία το γεγονός ότι το βαρέλι το αργό έχει πλέον 100 ντόλαρς σήμερα, και ότι η ισοτιμία ευρώ δολλαρίου είναι στο 1,29. Πόσα ήταν αυτά τα νούμερα το 2010?
Μην βλέπετε παντού και μόνο συνωμοσίες. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, εννοείται ότι το κράτος και ο έμπορας θα κάνει ότι μπορεί για να χειραγωγήσει τις τιμές, αλλά δεν οφείλονται όλα 100% σε αυτούς τους παράγοντες.Ας μας πει λοιπόν κάποιος την τρέχουσα τιμή χονδρικής του υγραερίου, να δούμε ποιος φταίει.
-
Μπράβο τα 'υγρά'!
Αυτό που λες περισσότερο έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις, την τοποθέτηση και την κατάσταση του αυτοκινήτου και την ποιότητα του υγραερίου (πόσο προπάνιο περιέχει δηλαδή).
Ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα με -10 τις τελευταίες μέρες, αλλά πάντως δεν το έχω ρυθμισμένο να γυρνάει τόσο γρήγορα όσο το δικό σου. Ένας ανεξήγητος φόβος με κάνει να φυλάγομαι!!!!!
Στους 40 είναι απο την prins ρυθμισμενο 2.35 να γυρίσει με κίνηση 4 λεπτά στο ρελαντί γενικά όμως ζεσταίνει γρήγορα τα νερά το ML ...
-
Η βενζίνα πόσο τον Αύγουστο του 2010 και πόσο τώρα; Θέλω να πω πώς το υγραέριο ήταν πάντα πιο φτηνό . Τώρα που θα το φτάσουν!! Πρέπει να μας απαντήσουν τα καθίκια που μας κυβερνάτε
Άααααααααααααααστο τώρα αυτό εσύ. Καλύτερα πήγαινε και ρώτα το αφεντικό σου γιατί ανέβασε την τιμή ενώ δεν συντρέχει λόγος.
Αλλά, έτσι είναι στο ελλάντα, όποιος πιάσει τον παπά από τα @δια.
Και που το ξέρης εάν το αφεντικό μου ενέβασε την τιμή, στην Λάρισα είσαι και το βλέπεις;; μέχρι και προχτές την τελευταία παραλαβή που γέμισα και εγώ ο ίδιος το αυτοκίνητο μου το είχε 0,84 Ενώ η μερική το είχαν φτάσει κοντά στα 90 τώρα με την καινούργια που θα κάνη δεν ξέρω , το μόνο που ξέρω και βλέπω κάθε πρωί που έρχονται η τιμές από την εταιρία το υγραέριο τσιμπά δεκάρες προς τα επάνω, και αυτό έχει αρχίσει από τον καινούργιο χρόνο. Τώρα όσο για του πάπα τα αρ@@ια συμφωνώ και επαυξάνω , άλλωστε το έχω γράψει εδώ και καιρό ότι το υγραέριο θα φτάσει το 1 ευρώ και η βενζίνη τα 2 Ενδεικτικά το γράφω πώς ξάδερφός μου πήγε βόλτα στην Βουλγαρία πριν 2 εβδομάδες Kαι το υγραέριο το έβαλε με 50 λεπτά η δε Βούλγαρη που είναι κοντά στα δικά μας σύνορα φορτώνουν από τα δικά μας Ε.Λ.Π.Ε. Τώρα εάν μπορείς να βγάλεις άκρη τρύπα μου την μύτη
Υγραεριοκίνηση!