-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι ακριβώς να εξηγήσει, Νίκο; Υπερστροφή-τοποθέτηση με 'άσε' λέει.Πως μπορείς να έχεις υπερστροφή με τα 4? Δηλαδή να γλιστρίσει με τα 4 το όχημα?
Αυτό προσπαθώ να καταλάβω.
Υπερστροφή --> ξεκολλάει το πίσω μέρος με το άσε, εντάξει μέχρι εδώ...τα τέσσερα που κολλάνε?
-
Εντάξει, μπορεί με να φύγει και (ψιλο)υποστροφικά με τα 4. Προφανώς εννοεί τοποθέτηση υπερστροφικά μεν, αλλά όχι ακραία.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Τι ακριβώς να εξηγήσει, Νίκο; Υπερστροφή-τοποθέτηση με 'άσε' λέει.
Πως μπορείς να έχεις υπερστροφή με τα 4? Δηλαδή να γλιστρίσει με τα 4 το όχημα?
Υπερστροφή --> ξεκολλάει το πίσω μέρος με το άσε, εντάξει μέχρι εδώ...τα τέσσερα που κολλάνε?
Ααααχ, Νικο, Νικο, Νικοοοοο...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τι ακριβώς να εξηγήσει, Νίκο; Υπερστροφή-τοποθέτηση με 'άσε' λέει.
Ααααχ, Νικο, Νικο, Νικοοοοο...
τζαμπα τα μαθηματα που δεν του εκανες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:

Να σημειωθεί ότι εγώ ουδέποτε συναίνεσα στο ξεκλείδωμα του παρόντος
-
Να σημειωθεί επίσης πως το κλείδωμα μπορεί να επανέλθει ανα πάσα στιγμή.
Υ.Γ. Κύριε το ξεκλείδωμα μου το έκανα δώρο. Πειράζει; -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Που είναι το περίεργο; Τι πιο φυσιολογικό από το γλιστρήσεις υπερστροφικά με τα 4 ;;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υ.Γ. Κύριε το ξεκλείδωμα μου το έκανα δώρο. Πειράζει;Όχι. That was my point exactly
-
Εγω δεν καταλαβα το εξης: βγαζεις την ασφαλεια Νο40, που υποθετω δινει ρευμα στον εγκεφαλο του esp. Σωστα; (εκτος του οτι ειναι υπερκαγκουρια και βλακωδης κινηση...πες οτι καποιος ανεγκεφαλος το κανει.)
Abs εχεις; -
Καπου στο Scirrococlub διαβασα οτι το abs παραμενει (ή νομιζω το ανεφερε κι ο Κικιζας )
-
Κατανεμητης φρενων;
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σε χάνω Γρηγόρη.
Μπορείς να εξηγήσεις το υπογραμμισμένο?
Να το πλασσαρεις ρε συ με τα τεσσερα, με αποτομη τιμονια στο εσωτερικο της στροφης, και ενιοτε με αποτομο αφημα γκαζιου, ωστε να ελαφρυνει το πισω μερος, και τελικα να ξεκολλησει ανοιγοντας αρκετα την τροχια του.
Ο κλασσικος τροπος** να σκοτωθεις με ραλάκι**Fixed
Γρηγόρη πάντως αυτό υπάρχουν αμάξια που το κάνουν μόνα τους χωρίς όλη αυτή τη διαδικασία
Πάντως απ' αυτό που διαβάζω αν καταλαβαίνω καλα πάλι δεν απενεργοποιείται το ESP -
@Kαβουρας & Focusman91
Exω γραψει ακριβως στο αναλυτικο προηγουμενο post τι συμβαινει στην περιπτωση που αναφερετε. Κανετε τον κοπο να το διαβασετε αλλη μια φορα, να μην επαναλαμβανομαι και κουραζω...@Οrestisren
Σαφως και υπαρχουν -ευτυχως ακομα- αρκετα αυτοκινητα που το κανουν αυτο, χωρις να χρειαστει να συνδεσεις καλωδιο
στην OBD του αυτοκινητου με προγραμμα VCDS μεσω laptop, για να απενεργοποιησεις, με εργοστασιακου τυπου διαδικασια πλεον, το ESP. OMΩΣ, ειτε αυτα ειναι πολυ πιο ακριβα (βλεπε γρηγορα μοντελα της Bmw, Audi) ως σπορτιφ/σπορ κατασκευες
απο τα μικρομεσαια σπορτιφ που συζηταμε, ειτε ειναι μια κατηγορια κατω σε δυνατοτητες κινητηρα-πλαισιου (βλεπε fiesta sport, swift sport) ειτε ο κυβισμος τους τα καθιστα στην Ελληνικη αγορα τουλαχιστον 'απαγορευμενη ευχαριστηση'.
(βλεπε απο Clio RS, μεχρι και focus RS...)P.S Οσο και αν σου φαινεται οτι δεν απενεργοποιειται το ESP, με την παραπανω διαδικασια που ανεφερα, συμβαινει...Στο ιδιο μοτιβο λειτουργουσε το ESP στα Golf GTI προηγουμενης γενιας, και ιδου τι μπορουσες να κανεις, με...τα αντιστοιχα 'χερια' φυσικα:
(δες απο το 1:56 μεχρι το 3:04 περιπου...) -
-
Σιγά πια με τα γαλλικά... Όλα μπορούν να οδηγηθούν, αρκεί να το πάει το γράμμα ο χειριστής. Καλή ώρα...
-
μην διακοπτεις τον υπνο των Γαλλων
(και της lotus )
-
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
Ο ορισμός του lift off oversteer. Κανενα μη γαλλικο δεν μπορει να οδηγηθει ετσιμόνο οι γάλλοι έχουν το μαγικό ματζούνι...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:

Να σημειωθεί ότι εγώ ουδέποτε συναίνεσα στο ξεκλείδωμα του παρόντος
ντε κανταλαμπένω? τότε γιαντί το ανοίξατε και ξαναδιαβάζουμε τέτοιες π@π@ροφιλοσοφίες από άσχετους?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Υ.Γ. Κύριε το ξεκλείδωμα μου το έκανα δώρο. Πειράζει;αμήν και πότε!
-
edit mod
VW Scirocco