-
Το συρόμενο κάθισμα είναι στον standard εξοπλισμό των αυτοκινήτων εδώ και 15 χρόνια τουλάχιστον, γι' αυτό και αρκετοί το έχουν διασκεδάσει τόσο. Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Γιατί δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτό που διάβασα(αν και θα με βόλευε ).
-
Μάλλον εννοεί τα πίσω καθίσματα..
-
Ο χρήστης paros99 έγραψε:
Κανε υπομονη μια εβδομαδα μεχρι την παραλαβη και κοιτα μετα να το χαρεις.
Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ... ποιος ο λογος επιβεβαιωσης της επιλογης σου! Με το καλο, καλοριζικο, υπομονη, κουραγιο, αν το πηρες σε γαλαζιο μακρυα απο την θαλασσα, καλοταξιδο, περαστικα κλπ θα λαμβανες μονο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ευχαριστω πολυ!
Αλλα τώρα με κάνετε να μετανιωσω... Δλδ τέτοια πατάτα διαλεξα;;; Σήμερα θα δώσω την προκαταβολή, γιατι την παρασκευη μέχρι να εγκριθεί η χρηματοδότηση έφτασε απόγευμα.. Εκανα λαλακια;;;
Είδα και το polo και η απλή απλή έκδοση έχει 14400.. Πάλι πολλα δεν είναι;;συνηθίζουν πολλοί εδω μέσα την ειρωνία, μην το παίρνεις κατάκαρδα, είναι είτε από ζήλια είτε από ασχετοσύνη ή απο απλή καθημερινή βαρεμάρα του πληκτρολογίου.
Το αυτοκίνητο που διάλεξες είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές, πολύ καλό σε άλλες. Πιστεύω θα σου άρεσε και το σχήμα του για να το πήρες, όπως και μέσα που είναι αρκετά ευχάριστο, δεδομένου του εξοπλισμού. Βέβαια το δικό σου δεν έχει και πολλά.Υ.Γ.: τα καθίσματα έχουν μηχανικό τρόπο να επανέρχονται στην αρχική τους θέση/ επιλογή αφότου μπεί κάποιος πίσω, είναι κάτι πολύ χρήσιμο και δεν είναι standard σε πολλά, αντιθέτως με ότι λένε οι εδώ άσχετοι παντογνώστες... άρα έτσι, όταν εσυ ως οδηγός ρυθμίσεις την θέση σου και, π.χ., βάλεις εναν φίλο πίσω, δεν θα χάνεται η αυτή αρχική ρύθμιση.
καλότάξιδο, και ρίξε κανά post όταν με το καλό το παραλάβεις.
-
Παιδιά δεν είναι οτι δεν κατάλαβα είναι οτι ο πωλητής μου είπε συρόμενα καθίσματα οπότε κατάλαβα αυτό με βάση αυτό που μου είπε..
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Κανε υπομονη μια εβδομαδα μεχρι την παραλαβη και κοιτα μετα να το χαρεις.
Μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ... ποιος ο λογος επιβεβαιωσης της επιλογης σου! Με το καλο, καλοριζικο, υπομονη, κουραγιο, αν το πηρες σε γαλαζιο μακρυα απο την θαλασσα, καλοταξιδο, περαστικα κλπ θα λαμβανες μονο.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ευχαριστω πολυ!
Αλλα τώρα με κάνετε να μετανιωσω... Δλδ τέτοια πατάτα διαλεξα;;; Σήμερα θα δώσω την προκαταβολή, γιατι την παρασκευη μέχρι να εγκριθεί η χρηματοδότηση έφτασε απόγευμα.. Εκανα λαλακια;;;
Είδα και το polo και η απλή απλή έκδοση έχει 14400.. Πάλι πολλα δεν είναι;;συνηθίζουν πολλοί εδω μέσα την ειρωνία, μην το παίρνεις κατάκαρδα, είναι είτε από ζήλια είτε από ασχετοσύνη ή απο απλή καθημερινή βαρεμάρα του πληκτρολογίου.
Το αυτοκίνητο που διάλεξες είναι μια χαρά σε γενικές γραμμές, πολύ καλό σε άλλες. Πιστεύω θα σου άρεσε και το σχήμα του για να το πήρες, όπως και μέσα που είναι αρκετά ευχάριστο, δεδομένου του εξοπλισμού. Βέβαια το δικό σου δεν έχει και πολλά.Υ.Γ.: τα καθίσματα έχουν μηχανικό τρόπο να επανέρχονται στην αρχική τους θέση/ επιλογή αφότου μπεί κάποιος πίσω, είναι κάτι πολύ χρήσιμο και δεν είναι standard σε πολλά, αντιθέτως με ότι λένε οι εδώ άσχετοι παντογνώστες... άρα έτσι, όταν εσυ ως οδηγός ρυθμίσεις την θέση σου και, π.χ., βάλεις εναν φίλο πίσω, δεν θα χάνεται η αυτή αρχική ρύθμιση.
καλότάξιδο, και ρίξε κανά post όταν με το καλό το παραλάβεις.
Ευχαριστώ πολύ!!!!
Το ξέρω, δεν έχει πολλά αλλά αν είχε θα είχαμε ξεφύγει πολύ οικονομικά και για 2ο αμάξι δεν ήθελα!
Εννοείται πως μόλις παραλάβω και το οδηγήσω θα σας πω εντυπώσεις!!!! -
Υ.Γ.: τα καθίσματα έχουν μηχανικό τρόπο να επανέρχονται στην αρχική τους θέση/ επιλογή αφότου μπεί κάποιος πίσω, είναι κάτι πολύ χρήσιμο και δεν είναι standard σε πολλά, αντιθέτως με ότι λένε οι εδώ άσχετοι παντογνώστες... άρα έτσι, όταν εσυ ως οδηγός ρυθμίσεις την θέση σου και, π.χ., βάλεις εναν φίλο πίσω, δεν θα χάνεται η αυτή αρχική ρύθμιση.
)το 1.100 106 που είχα (μοντέλο '99 το είχε στάνταρτ...) δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκα σε αυτοκίνητο και να μην το έχει...
όπως και να έχει ένα μεγάλο μπράβο στην αουδι που σέβεται τον πελάτη της και δεν τον βάζει να πληρώσει πανάκριβά εξωτικά στοιχεία εξοπλισμού... -
Καλημέρα και πάλι!
Ευχαριστω για την υποδοχή βρε!!!!!!!
Ολοι βλέπω είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε! Να 'στε Καλα!
Επειδή βλέπω πέφτει πολυ ειρωνία στο όλο θέμα, αποχωρω!!!!
Θεώρησα ότι επειδή το θέμα έχει να κάνει με το Α1 θα έπαιρνα ώριμες και χρήσιμες
Απαντήσεις! Τώρα αν εσας σας αρέσει να κάνετε πλακιτσα, ευχαριστω έχω και πιο ενδιαφέροντα
Πράγματα να κάνω!Φιιλικα Ναταλια!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο
Ήμουν και εγώ έτοιμος κάποια στιγμή να το πάρω γιατί είναι πολύ όμορφο και έχει πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά αλλα τελικά δεν τόλμησα να κάνω την αγορά γιατί:- η τιμή που δίνανε για ανταλλαγή για το smart μου ήταν πολύ χαμηλή,
- η τιμή του ετοιμοπαράδοτου ήταν σχεδόν 30000 ευρόπουλα και θα έκανα αρκετούς συμβιβασμούς στον εξοπλισμό
-
δικα σου ειναι τα χρηματα,οπως θελεις εσυ να τα ξοδευεις.
η απορια μου ειναι η εξης.τα 15 για το 500 ηταν πολλα ελεω ανυπαρξιας χωρων.τα 20 για το α1 ειναι λογικα κ αναμενομενα.επειδη δεν εχω μπει στο α1,εχει τοση μεγαλη διαφορα στους χωρους ωστε να δικαιολογει την χρηματικη διαφορα?
δεν ρωταω αποκλειστικα τον(την?) μελλοντικη κατοχο,αλλα γενικοτερα.στα περι αισθητικης,πιστευω οτι το μαζντα 121 απο το οποιο εκλεψαν το σχεδιο,ειναι φθηνοτερο κ με καλυτερους χωρους.πιθανοτατα να εχει κ καλυτερη αξιοπιστια κ παρομοια καταναλωση.στον τομεα των επιδοσεων κ της ασφαλειας σαφως κ θα υστερει.κ στο ιματζ,αν δεν αλλαξεις τα σηματακια της μαζντα με αυτα του αουντι κ τα 121 με το λογοτυπο α1 τφσι.
(πλακα κανω,για τους ευκολως παρεξηγημενους) -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Υ.Γ.: τα καθίσματα έχουν μηχανικό τρόπο να επανέρχονται στην αρχική τους θέση/ επιλογή αφότου μπεί κάποιος πίσω, είναι κάτι πολύ χρήσιμο και δεν είναι standard σε πολλά, αντιθέτως με ότι λένε οι εδώ άσχετοι παντογνώστες... άρα έτσι, όταν εσυ ως οδηγός ρυθμίσεις την θέση σου και, π.χ., βάλεις εναν φίλο πίσω, δεν θα χάνεται η αυτή αρχική ρύθμιση.
)το 1.100 106 που είχα (μοντέλο '99 το είχε στάνταρτ...) δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκα σε αυτοκίνητο και να μην το έχει...
όπως και να έχει ένα μεγάλο μπράβο στην αουδι που σέβεται τον πελάτη της και δεν τον βάζει να πληρώσει πανάκριβά εξωτικά στοιχεία εξοπλισμού...δεν θυμάσαι ή δεν γνωρίζεις? προφανώς δεν γνωρίζεις γιατί αυτό που λες δεν ισχύει, είναι ελάχιστα αυτοκίνητα τρίθυρα που το είχαν και τώρα πια που το κάνουν επαρκώς και με εύκολο τρόπο... Σε πεζοτ-ψιτροεν έχω μπει κι ο αυτός μηχανισμός είναι για κλάματα... Θέλω να πω, ότι πέραν του γεγονότος να το έχει είναι και να δουλεύει... ψάξε όμως αν θες, να δεις ότι στα μιρκομεσαία ελάχιστα το είχαν, λόγο χώρου, δηλαδή λόγο του ότι δεν ήταν απαραίτητο για την πρόσβαση αλλά τελικά το βάζουν όλο και περισσότεροι... αρχικά ήταν αναδιπλούμενα τα εμπρός καθίσματα, μετά ήταν αναδιπλούμενα και συρώμανα και τέλος ήταν τα δύο πρώτα συν το ότι επιστρέφουν στην αρχική τους θέση..
-
το πούντο το έχει...
το 106 το είχε ...
το ιμπιζα το έχει...
η σέλικα το έχει...το α1 των 20000+ του 2012 το έχει σαν έξτρα...
πως και δεν βάλαν και αυτ/το πίσω... έχω και ερ κοντίσιο ?
-
το πούντο το έχει...
το 106 το είχε ...
το ιμπιζα το έχει...
μ'αρέσει ο χρόνος που χρησιμοποιείς στις προτάσεις σου, δεν γνωρίζεις λοιπόν από πότε... άσε που είναι πολύ λίγα αυτά που αναφέρεις.. και το Α3 το έχει, και το Golf το έχει, και το Leon το έχει και άλλα πολλά το είχανε πριν καν το αποκτίσει το 106... ξεκόλλα... είναι πακέτο καθισμάτων και έχει κι άλλα μαζί με αυτό, στοιχίζει ελάχιστά και στα περισσότερα άλλα πακέτα που μπορεί κανείς να επιλέξει υπάρχει κι αυτό μέσα... αν ήμουν και αυτός που προγραμμάτισε/ οργάνωσε την παραγωγή του θα σου έλεγα και τον ακριβή λόγο που δεν το έχει σε ελάχιστες περιπτώσεις... μία εξ αυτών που θα τύχαινε σε κάποιον σαν κι σένα και θα γκρίνιαζες επειδή δεν το έχεις...
-
το πούντο το έχει...
το 106 το είχε ...
το ιμπιζα το έχει...
μ'αρέσει ο χρόνος που χρησιμοποιείς στις προτάσεις σου, δεν γνωρίζεις λοιπόν από πότε... άσε που είναι πολύ λίγα αυτά που αναφέρεις.. και το Α3 το έχει, και το Golf το έχει, και το Leon το έχει και άλλα πολλά το είχανε πριν καν το αποκτίσει το 106... ξεκόλλα... είναι πακέτο καθισμάτων και έχει κι άλλα μαζί με αυτό, στοιχίζει ελάχιστά και στα περισσότερα άλλα πακέτα που μπορεί κανείς να επιλέξει υπάρχει κι αυτό μέσα... αν ήμουν και αυτός που προγραμμάτισε/ οργάνωσε την παραγωγή του θα σου έλεγα και τον ακριβή λόγο που δεν το έχει σε ελάχιστες περιπτώσεις... μία εξ αυτών που θα τύχαινε σε κάποιον σαν κι σένα και θα γκρίνιαζες επειδή δεν το έχεις...
σε εμένα δεν θα τύχαινε γιατί δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που δεν το έχει στανταρτ... μλκς εγώ δεν...
στην τελική δεν με νοιάζει ποιος το είχε και ποιος όχι... όταν οι περισσότεροι κατασκευαστές το θεωρούν στάνταρτ είναι κάθως να το έχεις στα έξτρα την ώρα που χρεώνεις το προιόν σου τόσα και χωρίς να έχεις κάποιο σημείο υπεροχής έναντι του ανταγωνισμού.... -
το πούντο το έχει...
το 106 το είχε ...
το ιμπιζα το έχει...
σε εμένα δεν θα τύχαινε γιατί δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που δεν το έχει στανταρτ... μλκς εγώ δεν...
στην τελική δεν με νοιάζει ποιος το είχε και ποιος όχι... όταν οι περισσότεροι κατασκευαστές το θεωρούν στάνταρτ είναι κάθως να το έχεις στα έξτρα την ώρα που χρεώνεις το προιόν σου τόσα και χωρίς να έχεις κάποιο σημείο υπεροχής έναντι του ανταγωνισμού....πάλι τα ίδια, αφου δεν ξέρεις ποιοι το έχουν και πόσοι είναι... υπάρχουν πολλά σημεία υπεροχής έναντι του ανταγωνισμού, πάμε σε μια έκθεση να κάτσουμε μαζί να στα δείξω ένα προς ένα...
-
Παιδιά δεν είναι οτι δεν κατάλαβα είναι οτι ο πωλητής μου είπε συρόμενα καθίσματα οπότε κατάλαβα αυτό με βάση αυτό που μου είπε..Mαλλον θα εννοουσε οτι κατα την επαναφορα τους, οπως συρονται προς τα πισω, επανερχονται στην προηγουμενη ρυθμιση .
Συρομενα αφου αναδιπλωθουν, ειναι στανταρ στα περισσοτερα αυτοκινητα εδω κα χρονια.
Δεν εχουν ολα ομως μηχανισμο μνημης, ωστε να επανερχονται στην προηγουμενη ρυθμισμενη θεση, και συνηθως η βαση καθισματος σταθεροποιειται σε ενα στανταρ ενδιαμεσο σημειο κατα μηκος του συρομενου μηχανισμου, ασχετως της προηγουμενης ρυθμισης που μπορει να ειχαν. -
το πούντο το έχει...
το 106 το είχε ...
το ιμπιζα το έχει...
Και στις βασικές εκδόσεις των καινούριων Fiat αν θυμάμαι καλά στα έξτρα είναι η επαναφορά με μνήμη.
-
Εγώ σας το είπα ΑΝΟΥΣΙΑ EXTRA!!!! Του είπα και για δώρο συναγερμό και parcatronic και μου είπε οκ για τα parcatronic αλλά το συναγερμό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πληρώσω 130 ευρώ το μηχανισμό και να μου τον βάλουν δωρεάν (κανονικά έχει 250)Ναταλια το parctronic δεν εχει καμια σχεση με το εργοστασιακο συστημα.Προκειται απλα για 4 κινεζικους αισθητηρες των 30 ευρω τους οποιους αν εισαι τυχερη μπορει και να στους βαψουν στο χρωμα του αμαξωματος.Δε λεω να μην τους βαλεις απλα μην αρκεστεις μονο σε αυτο το δωρο γιατι δεν τους κοστιζει και τιποτα.Τωρα για συναγερμο τι να σου πω?Εγω δεν εχω στο δικο μου,ακομα και να ειχα εναν της αντιπροσωπειας θα ηταν ενα και το αυτο!
Αν ημουν στη θεση σου θα τους ζητουσα δωρεαν εργοστασιακο μπροστινο κεντρικο υποβραχιονιο (armrest).Ειναι πολυ χρησιμο,πολυ βολικο για πολη και ταξιδια και με extra αποθηκευτικο χωρο.Κοστος γυρω στα 150 ευρω με τη παραγγελια,μπορουν να στο βαλουν και σε ετοιμοπαραδοτο αυτοκινητο,δεν ειναι προβλημα.Απο εκει και περα και μια χρηματικη εκπτωση δεν θα ηταν ασχημη...
-
Τι να κάνω που πήγα μόνη μου να το παραγγείλω.. Λοιπόν αυτό με τα συρόμενα καθίσματα το γράφει στο χαρτί easy-entry και το χρεώνει 160 ευρώπουλα!
Στο fiat 500 που είχα η μνήμη της θέσης ήταν μόνο για το κάθισμα του οδηγού!
Πάντως όντως αν με το easy-entry εννοεί τα συρόμενα καθίσματα είναι γελοίο και μάλιστα να το χρεώνουν 160ευρώ!!!!! Πως αλλιώς θα χώραγε το παιδικό καθισματάκι αν δεν σύρονται μπροστά τα καθίσματα?
Jim δλδ να του πω να μην μου βάλει το συναγερμό και να βάλω το υποβραχιόνιο? Και εμένα μου άρεσε πολύ!!!Χρηματική έκπτωση μου έκανε! Απο 19400 πήγε στα 17300 με συναγερμό, πινακίδες σήμα.
-
Ρε παιδια οδηγησα και τα 3 polo-ibiza A1 ...με ποιο σκεπτικο αγοραζεις το A1 εκτος απο το οτι ειναι Audi και Θα λενε...εχει χρηματα ....
Ηχομονωση ... Ολα μου φανηκαν το ιδιο ?
Αναρτηση - τιμονι ...Μου φανηκε καλυτερο το ibiza
χωροι Polo ...
Ορατοτητα Α1
Φρενα... Ιδια αισθηση σε ολα
Ποιοτητα εσωτερικου Α1
Σασμαν Ιδια...Ειχα προετοιμαστει για τεραστιες διαφορες....λογω της τεραστιας διαφορας στην τιμη ... Μεγαλη απογοητευση για μενα που το ψειριζω το θεμα αυτοκινητο ... Επισης ολα φορανε το ιδιο Σινεμπλοκ ..(αυτο ειναι υπερ της seat) .
-
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
Ρε παιδια οδηγησα και τα 3 polo-ibiza A1 ...με ποιο σκεπτικο αγοραζεις το A1 εκτος απο το οτι ειναι Audi και Θα λενε...εχει χρηματα ....σχήμα, σήμα, εσωτερικό (μαλακα πλαστικά)
-
Ο χρήστης thanos.k έγραψε:
με ποιο σκεπτικο αγοραζεις το A1 εκτος απο το οτι ειναι Audi και Θα λενε...εχει χρηματα ....Το σκεπτικό αυτο ειδικά στην εποχή που ζούμε παει πέθανε.. Πολυ απλα γιατι αυτη τη στιγμη αγοράζεις αμάξι πανάκριβο σε εξευτελιστικές τιμές! Άρα ακριβό αμάξι = πλούσιος δεν παίζει! Το αμάξι το αγοράζεις γιατι σου αρέσει..σε βολεύει.. Το γουσταρεις! Υπάρχει φυσικα και φιλοσοφία που είναι και πολυ λογική θέλω ενα αμάξι για να μετακινουμαι! Αν όμως έχεις βάλει ενα χρηματικό όριο και ψάχνεις για να διαλέξεις δεν νομίζω να πάρεις αυτο που οι άλλοι θα σε θεωρούν πλούσιο!
Audi A1