Jan 16, 2012, 1:53 PM

Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:

το πούντο το έχει...
το 106 το είχε ...
το ιμπιζα το έχει...
η σέλικα το έχει...

το α1 των 20000+ του 2012 το έχει σαν έξτρα...

πως και δεν βάλαν και αυτ/το πίσω... έχω και ερ κοντίσιο ?

μ'αρέσει ο χρόνος που χρησιμοποιείς στις προτάσεις σου, δεν γνωρίζεις λοιπόν από πότε... άσε που είναι πολύ λίγα αυτά που αναφέρεις.. και το Α3 το έχει, και το Golf το έχει, και το Leon το έχει και άλλα πολλά το είχανε πριν καν το αποκτίσει το 106... ξεκόλλα... είναι πακέτο καθισμάτων και έχει κι άλλα μαζί με αυτό, στοιχίζει ελάχιστά και στα περισσότερα άλλα πακέτα που μπορεί κανείς να επιλέξει υπάρχει κι αυτό μέσα... αν ήμουν και αυτός που προγραμμάτισε/ οργάνωσε την παραγωγή του θα σου έλεγα και τον ακριβή λόγο που δεν το έχει σε ελάχιστες περιπτώσεις... μία εξ αυτών που θα τύχαινε σε κάποιον σαν κι σένα και θα γκρίνιαζες επειδή δεν το έχεις...

σε εμένα δεν θα τύχαινε γιατί δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που δεν το έχει στανταρτ... μλκς εγώ δεν...
στην τελική δεν με νοιάζει ποιος το είχε και ποιος όχι... όταν οι περισσότεροι κατασκευαστές το θεωρούν στάνταρτ είναι κάθως να το έχεις στα έξτρα την ώρα που χρεώνεις το προιόν σου τόσα και χωρίς να έχεις κάποιο σημείο υπεροχής έναντι του ανταγωνισμού....