-
Αυτη τη συσκευη, δεν την ειχε τελειοποιησει μια αμερικανιδα επιστημονας και τελικα κατεληξε στην Ρωσσια που ειχε κατι μπλεξιματα, αλλα την γλυτωσε ο Σαϊμον Τεμπλαρ??
old news! -
Τι τράβηξε και ο καημένος....
Sent from my GNex using smoke signals.
-
-edit-
-
Αρα, κατι ξερει ο 2310 52 10 10 Λιακοπουλος, που λεει για την Ρωσσια, την αρκουδα και τα σχετικα!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε εντάξει, αν το λένε στο βίντεο τότε ισχύει. Άλλωστε εκ αιώνα γνωστό πως ο,τι υπάρχει στα ιντερνετς είναι αληθές.Sent from my GNex using smoke signals.
Ωραία η πλακίτσα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα...Δεν είναι video που τραβήχτηκε από ερασιτέχνη και δείχνει ΑΤΙΑ να κατεβαίνουν στη γη ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί εύκολα ή δύσκολα να αμφισβητηθεί.
Η εταιρία, υπάρχει, έχει οντότητα,το συνέδριο έγινε παρουσία πολιτικής ηγεσίας, οι επενδύσεις έχουν ξεκινήσει και δεν μπορεί όλα αυτά να είναι μια μπούρδα και μισή.Ποιος θα καθόταν να στήσει όλο αυτό το εγχείρημα και με ποιο το όφελος αν αποδειχτεί πχ αργότερα οτι είναι μια απάτη; Για να τον κυνηγάει όλη η υφήλιος; Δεν νομίζω.
Επίσης δεν είπα οτι θα πάω από τους πρώτους να αγοράσω το οτιδήποτε από αυτούς.Απλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ανάλογα πράττουμε.Αλλά όχι και να πετάμε ένα blog που ένας τυχαίος χωρίς ονοματεπώνυμο αραδιάζει 10 τύπους φυσικής και μας το παίζει πυρηνικός επιστήμονας που ανακάλυψε την απάτη του όλου εγχειρήματος και να το ιοθετούμε -
Κρίμα να χαλάει το πολύ ενδιαφέρον αυτό τόπικ από βλακείες όπως αυτά που βάζει ο tarantules, έλεος.
-
Προφανώς, αφού ο τύπος έχει αποδείξει ότι η ψυχρή σύντηξη λειτουργεί, πάει καρφί για Νόμπελ!
-
Ο χρήστης tarantules έγραψε:
Είναι video που τραβήχτηκε από ερασιτέχνη και δείχνει ΑΤΙΑ να κατεβαίνουν στη γη ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
tarantules σ' έχουν σε βίντεο! Οι γήινοι!
Η εταιρία, υπάρχει, έχει οντότητα,το συνέδριο έγινε παρουσία πολιτικής ηγεσίας, οι επενδύσεις έχουν ξεκινήσει και δεν μπορεί όλα αυτά να είναι μια μπούρδα και μισή.Ποιος θα καθόταν να στήσει όλο αυτό το εγχείρημα και με ποιο το όφελος αν αποδειχτεί πχ αργότερα οτι είναι μια απάτη; Για να τον κυνηγάει όλη η υφήλιος; Δεν νομίζω.
Επίσης δεν είπα οτι θα πάω από τους πρώτους να αγοράσω το οτιδήποτε από αυτούς.Απλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ανάλογα πράττουμε.Αλλά όχι και να πετάμε ένα blog που ένας τυχαίος χωρίς ονοματεπώνυμο αραδιάζει 10 τύπους φυσικής και μας το παίζει πυρηνικός επιστήμονας που ανακάλυψε την απάτη του όλου εγχειρήματος και να το ιοθετούμεΠάει, το γάμσες το θέμα.
-
Σε αυτές τις γιορτές ελπίζω να επιλέξουμε όλοι κρασιά από τον υπέροχο Ελληνικό αμπελώνα!!! Πέρα από τα κρασιά υπάρχουν και Ελληνικές εταιρείες που παράγουν και αξιόλογα ποτά:
Βέβαια οι ποτοποιϊες στην Ελλάδα επλήγησαν τις τελευταίες δεκαετίες από την αλλαγή της καταναλωτικής συμπεριφοράς του Έλληνα που το σκατς (scotch) whiskey έγινε πιο συχνό από το ούζο ή το τσίπουρο ακόμα και στα καφενεία!!!ΤΣΑΝΤΑΛΗΣΕΥΑΓΓ. Α.Ε.http://www.tsantali.gr/ Αποστάζει τσίπουρο και ούζο από το 1890. Απασχολεί 300 εργαζόμενους στο εργοστάσιό της στη Χαλκιδική. Το 1/4 της παραγωγής της εξάγεται.
ΜΕΤΑΞΑ Σ. & Η. & Α. Α.Β.Ε. http://www.metaxa.com Θυγατρική της γαλλικής Remy Cointreau μετά την απόφαση της οικογένειας Μεταξά να αποσυρθεί από την οικογενειακή επιχείρηση, παράγει στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της, Optimal Supply Chain στην Κηφισιά το διεθνούς φήμης ποτό [url]METAXA - ΜΕΤΑΞΑ[/url], το οποίο συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 100 πιο δημοφιλή ποτά παγκοσμίως. Ξεκινώντας το 1888 στον Πειραιά από τον Κεφαλλονίτη Σπύρο Μεταξά σήμερα παράγει εκτός του Metaxa 3,5,7, 12 αστέρων και Grand Reserve, το λικέρ μαστίχας με την ονομασία Σκίνος Skinos το οποίο ωστόσο σαν brand name ανήκει στον Πειραιώτη Δημήτρη Σταϊνχάουερhttp://www.myskinos.com/ ενώ εξάγει και ούζο σε περιορισμένες ποσότητες.
Απασχολεί περί τους 100 εργαζόμενους.
Το ΜΕΤΑΞΑ (το οποίο δεν είναι brandy αλλά αποτελεί μια κατηγορία από μόνο του καθώς είναι μείγμα αποσταγμάτων και κρασιού) παράγεται από ωριμασμένα κρασιά και πιο συγκεκριμένα από Ροδίτη και Σαββατιανό, δύο καθαρά ελληνικές ποικιλίες και στις οποίες προστίθεται Μοσχάτο Σάμου και Λήμνου για τα Metaxa 3,5 και 7 αστέρων. Πιο συγκεκριμένα:Η παραγωγή του αποστάγματος ξεκινά με λευκές ποικιλίες κρασιού και κυρίως Σαββατιανό και Ροδίτη, οι οποίες, έπειτα από διπλή απόσταξη, οδηγούνται στα κελάρια του Mεταξά για να παλαιώσουν σε μικρά -περιεκτικότητας 300 - 350 λίτρων- καινούργια, δρύινα γαλλικά βαρέλια Limousin, τα οποία λόγω των μεγάλων πόρων τους εξυπηρετούν στην καλύτερη οξυγόνωση των αποσταγμάτων. Κάποια αποστάγματα οδηγούνται σε μεγαλύτερα βαρέλια, όγκου τριάμισι τόνων περίπου και παραμένουν εκεί αρκετά χρόνια προκειμένου να ωριμάσουν ικανοποιητικά.
Παράλληλα, προετοιμάζεται το κρασί που θα αναμειχθεί στο τελικό blend με το απόσταγμα. Αυτό προέρχεται από σταφύλια Μοσχάτου Αλεξανδρείας και Μοσχάτου Σάμου, από τις περιοχές της Σάμου, της Λήμνου και της Πάτρας. Το κρασί παλαιώνει για τουλάχιστον δύο χρόνια και για κάποιο διάστημα σε βαρέλι. Αποκτά ένα καραμελένιο χρώμα, πλούσια αρώματα τυπικά του μοσχάτου, λιβάνι, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και λευκά άνθη, και μια γλυκιά γεύση, πλούσια και μεστή.
Το τρίτο μείγμα, που αποτελεί το επτασφράγιστο μυστικό της εταιρείας είναι ένα εκχύλισμα από αρωματικά φυτά και μπαχαρικά, με βάση τα ροδοπέταλα. Εχει έναν περίπλοκο αρωματικό χαρακτήρα που, εκτός από την έντονη χροιά του τριαντάφυλλου, μου ξύπνησε μνήμες από πιπέρι, δάφνη, κανέλα και μοσχοκάρυδο.
Τα τρία μείγματα ενώνονται στο τελικό blending, με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται όσο το δυνατόν περισσότερο η σταθερή ποιότητα του ποτού. Παράλληλα, γίνεται προσθήκη καραμελοχρώματος για την ρύθμιση της απόχρωσης και νερού για την τελική αραίωση στον επιθυμητό αλκοολικό βαθμό.
Το τελευταίο αυτό μείγμα οδηγείται σε βαρέλια των τριάμισι τόνων για την περαιτέρω ωρίμαση και στην συνέχεια, σταθεροποιείται, φιλτράρεται και εμφιαλώνεται. Τα αστέρια της ετικέτας που βοηθούν να ξεχωρίζουμε τα διάφορα brand του Μεταξά υποδεικνύουν, κατά μέσον όρο, τα έτη παλαίωσης των χρησιμοποιούμενων αποσταγμάτων. Και το τονίζω αυτό διότι δεν θα πρέπει να συγχέουμε τις κατατάξεις παλαιότητας που ισχύουν από τον νόμο για τα αποστάγματα τύπου Κονιάκ, αφού όπως ήδη αναφέραμε το Μεταξά δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.
Το** Metaxa 12 αστέρων dry Grand Olympia Reserve** αποτελεί μια εξαίρεση στην υπόλοιπη γκάμα καθώς παρασκευάζεται με την αυθεντική dry συνταγή. Πρόκειται για την αναβίωση της σημαντικότερης περιόδου στην ιστορία του ΜΕΤΑΧΑ, της δεκαετίας 1925-1935, τότε που οι εξαγωγές του ποτού σε Ευρώπη και Αμερική αυξήθηκαν κατακόρυφα. Η αυθεντική dry συνταγή επαναφέρεται σε ένα μπουκάλι, που ακολουθεί πιστά το σχεδιασμό εκείνης της εποχής. H γεύση του ΜΕΤΑΧΑ 12* είναι dry, καθώς αυτό δημιουργείται χωρίς την προσθήκη μοσχάτου κρασιού. Το ΜΕΤΑΧΑ 12* είναι η άλλη πρόταση που απευθύνεται στους λάτρεις των αυθεντικά παλαιωμένων αποσταγμάτων.
Πέραν αυτών υπάρχει και το METAXA Private Reserve το οποίο αποτελεί ένα ιδιαίτερο χαρμάνι με αποστάγματα 50 ετών που έχουν ωριμάσει σε δρύινα βαρέλια. Το μπουκάλι του είναι κρυστάλλινο ενώ πίνεται ως apperitif, αφού όμως ανοιχτεί η φιάλη και αφεθεί το απόσταγμα να 'αναπνεύσει'. Συμμετέχουν, όπως είπαμε ποσότητες πολύ παλιών αποσταγμάτων 50 ετών περίπου, έχει ζωηρό χρώμα, σκούρας καραμέλας γάλακτος και θαυμάσιο αρωματικό μπουκέτο από κακάο, βανίλια, βαρέλι, παλαιωμένο μοσχάτο, πιπέρι και αποξηραμένα φρούτα. Εχει συμπυκνωμένη γεύση, ξεχωριστό τανικό περιεχόμενο, στρογγυλό σώμα και ήπια γλύκα. Το τελείωμά του μεταξένιο, αφήνει πληθωρική, κρεμώδη αίσθηση στον ουρανίσκο. Ο ιδανικότερος τρόπος να το απολαύσει κανείς και σκέτο, το πολύ με ένα πάγο, στο ποτήρι του κονιάκ με σχήμα τουλίπας.
Τέλος υπάρχει και το συλλεκτικό METAXA ΑEN το οποίο παρήχθη σε 1.888 αριθμημένες φιάλες είναι ένα μοναδικό απόσταγμα που προέρχεται από το** Βαρέλι Νο1, γνωστό και ως «βαρέλι του Σπύρου Μεταξά».Το διαυγές νέκταρ φιλοξενείται σε φιάλες από φίνο Γαλλικό κρύσταλλο Σεβρών**, αποκαλύπτοντας τον χαρακτήρα του μόνο σε 1.888 connoiseurs από όλο τον κόσμο.
Το Βαρέλι Νο 1 περικλείει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, την «καρδιά» του ΜΕΤΑΧΑ. Περισσότερα από διακόσια διαφορετικά χαρμάνια, τα οποία έχουν ωριμάσει έως και 80 χρόνια, περιέχονται σ’ αυτό το βαρέλι, ενώ κάθε ΜΕΤΑΧΑ εμπλουτίζεται με μία τουλάχιστον σταγόνα από αυτό το πολύτιμο υγρό.Η αφοσίωση και εμπειρία γενεών Master Blender έχουν διασφαλίσει ότι αυτή η μοναδική πηγή ζωής δε θα πάψει ποτέ να αναβλύζει και να δίνει νέα πνοή στο ΜΕΤΑΧΑ.
Με μεγάλο σεβασμό στους προκατόχους του, ο Κωνσταντίνος Ράπτης, σημερινός Master Blender του ΜΕΤΑΧΑ, υπογράφει τις 1.888 κρυστάλλινες φιάλες που περιέχουν αποκλειστικά το περιεχόμενο του Βαρελιού Νο 1. Κάθε φιάλη σφραγίζεται με ένα πρωτότυπου σχήματος πώμα ζωγραφισμένο στο χέρι με χρυσό 20 καρατίων, φέρει τον μοναδικό σειριακό αριθμό της.• Ο Φιντέλ Κάστρο ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με το Mεταξά την περίοδο που μετακινήθηκε στην Κούβα με σκοπό να ξεκινήσει την επανάσταση. Στο πλοίο που τον μετέφερε γνωρίστηκε με τον Ελληνα καπετάνιο, ο οποίος του πρόσφερε ένα μπουκάλι Mεταξά. Από εκείνη τη στιγμή έγινε φανατικός οπαδός του.
• Το Μεταξά είναι το πρώτο ποτό που καταναλώθηκε στο Διάστημα.
• Κάθε λεπτό καταναλώνονται περίπου 850 σφηνάκια Μεταξά στον κόσμο.
• Το νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά κατασκευάστηκε από δωρεά του Αγγελου Μεταξά το 1963.
• Ενας από τους μεγάλους χορηγούς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου το 1982 ήταν το Μεταξά.
• Εξάγεται σε παραπάνω από 60 χώρες.
• Κανένα άλλο ποτό δεν έχει την ίδια διαδικασία παραγωγής.
• Αποστάγματα άνω των 30 ετών χρησιμοποιούνται για την διαδικασία παραγωγής διαφορετικών ειδών Mεταξά.
• Το Μεταξά είναι πιο παλιό από τους μοντέρνους Ολυμπιακούς Αγώνες.
• Το έμβλημά του, ο Σαλαμινομάχος, είναι εμπνευσμένο από αρχαίο νόμισμα που βρέθηκε κατά τη διάρκεια των εργασιών για τη θεμελίωση του πρώτου εργοστασίου του Μεταξά το 1888.
• Από τα πρώτα χρόνια της κυκλοφορίας του προϊόντος, ο Σπύρος Μεταξάς έγινε ο επίσημος προμηθευτής της βασιλικής αυλής του Γεωργίου Α΄.
• Σύμφωνα με το Global Drinks Report, το Μεταξά είναι ένα από τα πενήντα ποτά με την μεγαλύτερη ανάπτυξη.ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Β. Γ. Α.Β.Ε.Ε. http://www.spiliopoulos.gr Παράγει πέρα από κρασιά, ούζο και brandy κυρίως για εξαγωγή απασχολώντας 70 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις της στην Πάτρα.
ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Β.Ε.Ε.http://www.greek-ouzo.com/ Παράγει το ούζο Ευ Ζην, το ούζο Θρακιώτικο 7, το τσίπουρο Εωθινόν, τα brandy Θρακικό, Ορφεύς, Sarissa και Makedon, τα λικέρ Lavirtollo, Αmaretto καθώς και Sambuca και βότκα με τα εμπορικά σήματα Golden Eagle vodka και Frozen Sun vodka.
Την ελληνική vodka Frozen Sun μπορείτε να τη βρείτε στα supermarkets ΓαλαξίαςΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ -ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Α.Ε.http://www.ouzoplomari.gr Παράγεςι το γνωστό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Το 1/6 της παραγωγής διοχετεύεται στο εξωτερικό. Απασχολεί 40 εργαζόμενους στο αποστακτήριό της στο Πλωμάρι της Λέσβου.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ http://www.tirnavoswinery.gr/ Παράγει το γνωστό Τσίπουρο Τυρνάβου καθώς και ούζο και οίνους. Απασχολεί 75 εργαζόμενους στον Τύρναβο.
ΚΑΒΙΝΟΑ.Β.Ε. Παράγει ούζο, λικέρ και μπράντυ απασχολώντας 50 εργαζόμενους στο Αίγιο.
ΤΣΙΛΙΛΗΣ Κ. Α.Ε. http://www.tsililis.gr/ Παράγει το γνωστό τσίπουρο Τσιλιλή καθώς και απαστάγματα σταφυλιού απασχολώντας 20 εργαζόμενους στα Τρίκαλα
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΕΒΕ http://www.ouzo12.gr/ Παράγει στο εργοστάσιό της στο Βόλο ούζο το οποίο εξάγει σε ποσοστό 70%. Στην Ελληνική αγορά το πιο δημοφιλές προϊόν της είναι το Ούζο 12.
EMERY ΟΙΝΟΙ ΠΟΤΑ Α.Β.Ε. http://www.emery.gr/ Παράγει στη Ρόδο το ούζο Ροδίνι καθώς και λικέρ σε διάφορες γεύσεις.
ΠΙΛΑΒΑΣ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Α.Β.Ε.Ε. http://www.pilavas.com Παράγει ούζο, τεντούρα, τσίπουρο, brandy με τις ονομασίες Pericles και Napoleon και liquer. Απασχολεί περί τους 20 εργαζόμενους στην Πάτρα.
ΒΡΥΣΣΑΣ Α.Ε. στη Λάρισα,**
ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΟΥ Ι. Π.ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ** Α.Ε.Β.Ε.,
ΚΑΛΛΙΚΟΥΝΗΣ Ν. Γ. Α.Ε. http://www.callicounis.gr Παράγει ούζο, λικέρ, brandy με την εμπορική ονομασία Alexander και βότκα και μάλιστα πάρα πολύ καλή, τη βότκα STATUS!
Την Ελληνική Status vodka μπορείτε να τη βρείτε στα superemarkets My Market και Γαλαξίας!!!ΡΟΥΣΑΛΗ ΑΦΟΙ Α.Ε. http://www.rousalibros.gr/,
ΕΝΩΣΗ ΠΟΤΟΠΟΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ EN.ΠΟ.KA. Α.Ε. http://ebloko.gr/enpoka_ae, ΜΑΥΡΑΚΗΣ http://www.mavrakis.gr/, ΤΣΙΛΙΓΚΑΡΙΔΗΣ http://www.tsiligkaridis.com/
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ στη Δράμα, ΣΤΕΦΑΝΟΥΡΗΣ,
ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣhttp://www.barbayanni-ouzo.com/, ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ στη Νάξο που παράγει το ΚΙΤΡΟ Νάξου, ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Α. & Γ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΟΕ http://www.koumquat.com, ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ http://samaras.e-lesvos.net/greek.htm, ΜΑΤΘΑΙΟΥ http://www.facebook.com/group.php?gid=44714144897, ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ http://www.giokarinis.gr/, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ http://www.ouzodimino.gr/
Ποτοποιεία ΑΜΟΡΓΟΣ Αντώνης Π. Βεκρής & ΤΕΚΝΑ ΑΕΒΕ http://www.amorgion.gr που παράγει το ρακόμελο ΑΜΟΡΓΙΟΝ
Η ΕΠΟΜ (Ένωση Ποτοποιών Μυτιλήνης) είναι θυγατρική της πολυεθνικής Pernod Ricard και παράγει στην Ελλάδα το Ούζο ΜΙΝΙ και το λικέρ ΑΙΟΛΙΚΗ- EOLIKI
Τέλος, η διάσημη βότκα Serkova αποτελεί ελληνικό brand name, παράγεται ωστόσο στην Πολωνία και εμφιαλώνεται στο Βόλο..
Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα λικέρ μαστίχας, τα οποία πρέπει να φέρουν το ειδικό σήμα της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου
-
Δηλαδή έτσι και φτιάξουμε και ουίσκυ, είμαστε κομπλέ. Μπορούμε να γυρίσουμε στη δραχμή χωρίς ουσιαστικά προβλήματα.
Υπόψιν, το Skinos είναι φανταστικό!
-
Ουίσκι φτιάχνουμε αβέρτα, και στο Αιγάλεω, και στα Κάτω Πετράλωνα, και σε Θεσ/νίκη και Καλαμάτα. Διακινείται με τη δαμιζάνα.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
...παρα πολυ ωραιο ποστ
Ουίσκι φτιάχνουμε αβέρτα, και στο Αιγάλεω, και στα Κάτω Πετράλωνα, και σε Θεσ/νίκη και Καλαμάτα. Διακινείται με τη δαμιζάνα.
για πες
-
http://www.skai.gr/news/greece/article/ ... es-rizes-/
-
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.
http://www.septem.gr/index.php
Πρόκειται για φρέσκια, μη παστεριωμένη μπύρα από την Εύβοια (στα μέρη της Κύμης)!
Δοκιμάστε την Friday's Pale Ale, με πλούσια αρώματα (προσωπικά μου φέρνει στον ουρανίσκο νότες ζυμωτού ψωμιού ) και πικρίζουσα γεύση -
Ο χρήστης GIOSOU έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί.
http://www.septem.gr/index.php
Πρόκειται για φρέσκια, μη παστεριωμένη μπύρα από την Εύβοια (στα μέρη της Κύμης)!
Δοκιμάστε την Friday's Pale Ale, με πλούσια αρώματα (προσωπικά μου φέρνει στον ουρανίσκο νότες ζυμωτού ψωμιού ) και πικρίζουσα γεύσηΕίναι πράγματι φανταστική!!!Έχουν κάνει τρομερή δουλειά!!!
Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους!!!
Να και μια νότα αισιοδοξίας με μια διαφήμιση της ΦΑΓΕ που κάνει θραύση στην Αμερική...Η συγκεκριμένη διαφήμιση έχει πάνω από 5.000.000 προβολές στο youtube πέραν των Αμερικανικών τηλεοράσεων!!!!Η ΦΑΦΕ έχει ιδρύσει εδώ και κάποια χρόνια εργοστάσιο στις ΗΠΑ και ξαναέφερε στο προσκήνιο το greek yoghurt, το οποίο αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο γαλακτοκομικό προϊόν στις ΗΠΑ. Έχει να ανταγωνιστεί Αμερικανικές, Τούρκικες και άλλες πολυεθνικές όμως τα καταφέρνει πολύ καλά με αποτέλεσμα να πετυχαίνει υψηλές πωλήσεις και κέρδη και υπεραντισταθμίζει τις ζημιές από την Ελλάδα...κι όλα αυτά όταν πριν 2 χρόνια οι Κασσάνδρες μιλούσαν για λουκέτο λόγω υπέρογκου δανεισμού.... -
Συνηθως οταν βλεπεις αρθρα για την Χ εταιρεια και ποσο καλα παει,και πως εβαλε τα γυαλια στον ανταγωνισμο και πως εσπασε τα κοντερ,το λουκετο ειναι κοντα
Φοβερη η διαφημιση. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Συνηθως οταν βλεπεις αρθρα για την Χ εταιρεια και ποσο καλα παει,και πως εβαλε τα γυαλια στον ανταγωνισμο και πως εσπασε τα κοντερ,το λουκετο ειναι κονταΔεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι αυτή είναι η περίπτωση εδώ...
Αλήθεια, με την ψυχρή σύντηξη μείναμε πίσω...
-
'Οντως, εξαιρετική η διαφήμιση της ΦΑΓΕ!
Μακάρι να συνεχίσει την ανοδική της πορεία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! -
Το γκαλα της fage ειναι made in USA ή 'ταξιδευει' με τανκερς απο Ελλαδα?
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το γκαλα της fage ειναι made in USA ή 'ταξιδευει' με τανκερς απο Ελλαδα?Λογικά το πρώτο, δεν νομίζω να συμφέρει η μεταφορά γάλακτος....
Ελληνικές Εταιρίες παραγωγής-κατασκευής διαφορων προιόντων.