-
Αυτή η νοοτροπία του νεο-κολοσσού Red Bull σε σχέση με τους οδηγούς έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Αυτή η νοοτροπία του νεο-κολοσσού Red Bull σε σχέση με τους οδηγούς έχει αρχίσει να μου τη δίνει στα νεύρα...+1
Τελειως κουφο, να τους πεταξουν και τους 2 εξω... -
Προφανώς μετά από τρία χρόνια είδαν ότι οι Buemi και Alguersuari δεν κάνουν για την Red Bull. Στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Webber λοιπόν, βάζουν δύο φρέσκους να δουν τι ψάρια πιάνουν. Λογική κίνηση.
Από το πουθένα πάντως, τρεις Γάλλοι στο grid. -
Εγώ βλέπω μια λογική αρκετά 'καταναλωτική' σε σχέση με τους οδηγούς. Δεν υπάρχει ουσιαστική στήριξη ούτε ανάπτυξη εντός της ομάδας. Πιό πολύ χρησιμοποιούνται για δημόσιες σχέσεις και άνοιγμα αγορών. Με όλο το κυνήγι, τον πόλεμο δηλώσεων και την πίεση άλλων προτεραιοτήτων δεν βλέπω να υπάρχει το σωστό περιθώριο να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους στην F1.
-
Εχουν αρκετά δειγματα γραφης να πιάσουν καποιο απο τα 24 καθισματα εαν το αξίζουν. Παντως δεν ειναι και πολύ τιμητικό να μη σε θεωρουν άξιο να αντικαταστήσεις τον Webber μετα απο 3 χρόνια στην ομάδα
-
Ο Buemi και ο Alguersuari φεύγουν, ο Χονδρογιάννης έρχεται...
Όσον αφορά τον Γάλλο, έχουμε το σύνδρομο του χορηγού.
Δηλαδή ενώ θα'πρεπε να θεωρείται φυσιολογική η προαγωγή του ως πρωταθλητής του GP2, αντιθέτως κρίνεται αρνητικά επειδή τυγχάνει να έχει και χορηγούς... Το αυτό ισχύει για Μαντολάτο...
Εξάλλου ποιές εναλλακτικές είχε η Lotus; Petrov και Senna; Πάλι για χορηγούς θα λέγαμε και χωρίς ιδιαίτερες περγαμηνές.Buemi-Alguersuari έκαναν συμπαθητικό 2011, ειδικά ο Ισπανός, αλλά μάλλον ήταν αργά.
Τον Ricciardo τον πιστεύουν πολύ, ο Vergne εντυπωσίασε στο young drivers test οπότε case closed...
Ο Alguersuari λέτε να πάει σε καμιά HRT; -
Michael Schumacher said that his comeback hasn't been so successful because of the lack of in-season testing in Formula One.
Schumacher returned to the sport at the start of 2010 following a three-year absence, but has yet to stand on the podium. Although the Mercedes has not been quick enough to challenge for race wins, Nico Rosberg has scored three podiums in that time and has beaten his team-mate in both seasons so far. Schumacher admitted that he thought he would be more successful when he returned, but said that the lack of testing means he struggles to get on top of the tyres.
'Some have questioned whether my mood has changed. It would be nice if outsiders didn't make guesses without knowing,' Schumacher told Corriere della Sera. 'I thought that I might be (on the podium) at least a couple of times. Together we have to work hard to improve performance but we are not afraid of that.
'In F1 there are no magic wands. In the past we did a lot of testing. Today not, so I have had some problems with the tyres. I have not learned how to interpret them correctly. Previously I came to the race weekend knowing what was coming. Now the tests don't come until Friday and I am still getting used to this system.'
Despite his problems, 2011 was a clear improvement for Schumacher - whose contract runs out at the end of 2012 - and he's yet to rule out an extension to his deal.
'Will I be here in 2013? There is no hurry yet to think about it.'
http://en.espnf1.com/mercedes/motorspor ... 66570.html
-
Δεν θέλει και ιδιαίτερη εξυπνάδα να καταλάβει κανείς αυτά που λέει ο Γερμανός.
-
Hulk & Di Resta το line up της Force India για του χρονου.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Eνα λιμό έξω. Καλη ειδηση
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Hulk & Di Resta το line up της Force India για του χρονου.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
και ο Σουτιλάκος ????
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
και ο Σουτιλάκος ????
Θα παρακαλάει να τον πάρει η Williams...
-
και ο Σουτιλάκος ????Στο κελι 33
(Τι απεγινε εκεινη η υποθεση;) -
και ο Σουτιλάκος ????
Τον Σουτ(ιλ)άρανε
-
'O Kimi είναι υπέροχος άνθρωπος'
Πέραν των σχετικών με τα του οίκου του, ο Fernando Alonso αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Kimi Raikkonen -τον οποίο αντικατέστησε αιφνιδίως στη Ferrari το 2010- στη Formula 1, με τη Lotus Renault GP το 2012.'Θέλω να τον καλωσορίσω. Είναι σπουδαίος οδηγός. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα, παγκόσμιος πρωταθλητής και υπέροχος άνθρωπος. Θα είναι ευχαρίστησή μου να αγωνίζομαι δίπλα του.
Δεν τον συγκρίνω με κανέναν, αλλά δεν είναι το ίδιο να εκκινείς έναν αγώνα και στην πρώτη στροφή να έχεις δίπλα σου τον Kimi Raikkonen, αντί να έχεις έναν νεαρό οδηγό ή έναν πρωτοεμφανιζόμενο. Οι μάχες με πρωταθλητές σαν αυτόν σου δίνουν διαφορετική αίσθηση και περισσότερη ασφάλεια', κατέληξε ο F. Alonso.
-
ελπίζω στην scuderia να μην θέλουν πραγματικά να στρίβουν δίπλα στον κιμι στην πρώτη στροφή. Το λέω γιατί αν κρίνουμε με την απόδοση πέρυσι ..... να στίβουν 7-8η θέση δεν είναι ότι καλύτερο.
εντιτ : Την απόδοση της renault εννοώ
-
Εγώ πάντως επιμένω στο ότι ο Κιμι θα είναι παλτό πρώτου μεγέθους.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ πάντως επιμένω στο ότι ο Κιμι θα είναι παλτό πρώτου μεγέθους.Noted for future reference...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως επιμένω στο ότι ο Κιμι θα είναι παλτό πρώτου μεγέθους.
Noted for future reference...
το αυτό και για σένα.
-
χωρισε ο Αλονσο ακουσα
Διαφορα Νεα - Δεκέμβριος 2011