-
Καλησπέρα, αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το νέο θέμα για να γράψουν όσοι θέλουν, τα μοντέλα αυτοκινήτων που έχουν οδηγήσει Όποιος θέλει μπορεί να γράψει κάποια σχόλια για αυτά. Καλό θα ήταν να βάζουμε εκτός από μάρκα και μοντέλο, τη γενιά ή τη χρονολογία που βγήκε.
Ξεκινώντας λοιπόν γράφω τα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα (είμαι παιδί του 1990 και πήρα το δίπλωμα τον ιούνιο του 2009) Κανένα από τα παρακάτω δεν είναι δικό μου φυσικά, απλά έχω δοκιμάσει ότι κατάφερα από όλο το σόι )
**- Datsun truck 720 (1982)
-
Renault Clio I fl (1996)
-
Renault Clio III fl (2009)
-
Renault 19 (1992)
-
Ford Fiesta mark V (2002)
-
Ford Transit (1994)
-
Fiat Idea (2003)
-
Fiat Panda (2003)
-
VW Polo mark IV (2002)
-
Seat Ibiza MK2 6K fl (1996)
-
Peugeot 307 (2001)
-
Toyota Yaris I (1999)**
Σημειώσεις: Με ξένισε το γκάζι στο Polo επειδή ήταν ενοχλητικά ηλεκτρονικό και δεν μπορούσες να το μάθεις τόσο εύκολα. Επίσης στο Yaris το γκάζι είχε πολύ μικρή διαδρομή.
Θα ενημερώνω τη λίστα όταν οδηγω κάτι καινούριο
-
-
Καλησπέρα, αποφάσισα να ξεκινήσω αυτό το νέο θέμα για να γράψουν όσοι θέλουν, τα μοντέλα αυτοκινήτων που έχουν οδηγήσει Όποιος θέλει μπορεί να γράψει κάποια σχόλια για αυτά. Καλό θα ήταν να βάζουμε εκτός από μάρκα και μοντέλο, τη γενιά ή τη χρονολογία που βγήκε.
Ξεκινώντας λοιπόν γράφω τα αυτοκίνητα που έχω οδηγήσει μέχρι σήμερα (είμαι παιδί του 1990 και πήρα το δίπλωμα τον ιούνιο του 2009) Κανένα από τα παρακάτω δεν είναι δικό μου φυσικά, απλά έχω δοκιμάσει ότι κατάφερα από όλο το σόι )
-
Renault Clio I fl (1996)
-
-
Renault 19 (1992)
-
-
Ford Transit (1994)
-
Fiat Idea (2003)
-
Fiat Panda (2003)
-
VW Polo mark IV (2002)
-
-
Peugeot 307 (2001)
-
Toyota Yaris I (1999)**
Σημειώσεις: Με ξένισε το γκάζι στο Polo επειδή ήταν ενοχλητικά ηλεκτρονικό και δεν μπορούσες να το μάθεις τόσο εύκολα. Επίσης στο Yaris το γκάζι είχε πολύ μικρή διαδρομή.
-
-
-
Renault Clio I fl (1996)
-
-
Renault 19 (1992)
-
-
Ford Transit (1994)
-
Fiat Idea (2003)
-
Fiat Panda (2003)
-
VW Polo mark IV (2002)
-
-
Peugeot 307 (2001)
-
Toyota Yaris I (1999)**
-
-
Yπαρχει το θεμα ''Οδηγησα'' στους κατασκευαστες, νομιζω πως ειναι το ιδιο πραγμα.
-
Άσε που προβλέπονται τρελά σεντόνια.
-
Mitsubishi station (ούτε που θυμάμαι τύπο). Τα είχε το αεροδρόμιο ως follow me cars. Αυτή ήταν η πρώτη μου επαφή από τη θέση του οδηγού, λίγο πριν πάρω δίπλωμα.
Της οικογένειας:
VW Beatle του 1963
Fiat 125p του 1979 (σ' αυτά τα δύο έμαθα)
Opel Astra 1.4GT του 1992
Opel Corsa 1.4Si sport του 1993
BMW 520 του 2000
Alfa Romeo 147 1.6 105ps του 2002
Honda CRV του 2009
VW Tiguan του 2010
Toyota Yaris 9/2011
Smart 451 mhd
Opel Cadett 1.2 του 1986
Rover Metro 1.0 1985
Rover 416si 1996Μετά, αυτοκίνητα φίλων που οδήγησα, άλλα πολύ άλλα λίγο:
Toyota Corolla 1.3 του 1985
Mercedes E-Klass 2.0 του 1991
Citroen Pony
Citroen ZX 1.6
Mitsubishi Starion 2.5T
Cadillac Eldorado 4.1 V8 του 1984 (αν θυμάμαι καλά)
Chevrolet Camaro RS του 1991
Fiat Tempra 1.6
VW Passat 1.6
BMW 730d (του 2007)
Range Rover 4.2 Vogue
Maserati GranTurismo
BMW 635Ενοικιαζόμενα και test drives... άλλη φορά.
-
ΔΕΝ έχω οδηγήσει Pagani , Mclaren F1, και Trabant
-
Ενα σεντονι μειον
-
Κοιτα να δεις σύμπτωση... και εγώ αυτά τα τρία δεν τα έχω οδηγησει.
-
Έχω οδηγήσει Marbella..........
-
δεν έχω οδηγήσει και θέλω πολύ unimog...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσε που προβλέπονται τρελά σεντόνια.Τα έχω σε αρχείο .xls, να επισυνάψω;
δεν έχω οδηγήσει και θέλω πολύ unimog...
Σε μια παρουσίαση Mercedes στην Ισπανία (δε θυμάμαι ποιου μοντέλου), μας είχαν για οδήγηση ΟΛΗ τη γκάμα των επαγγελματικών. Στις... αθλοπαιδιές περιλαμβανόταν ΣΛΑΛΟΜ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ με Unimog και χρονομετρημένοι γύροι με Actros φορτωμένο 40 τόνους σίδερο στη ρυμούλκα
Τρελοί Γερμανοί... τρελή και η εμπειρία όμως. Το Actros, και γενικά τα βαριά φορτηγά του σήμερα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ οχήματα σε ό,τι αφορά την τεχνολογία που έχουν μέσα τους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Άσε που προβλέπονται τρελά σεντόνια.
Τα έχω σε αρχείο .xls, να επισυνάψω;
Εσύ ιδιαίτερα θα βγάλεις το σεντόνι του τσου-λου έτσι και επισυνάψεις.
-
Προτιμότερο είναι να γράψει ο καθένας 3-5-10 αυτοκίνητα που ΘΕΛΕΙ να οδηγήσει μπας και κανονίσουμε καμιά βόλτα με κάναν κάτοχο. Π.χ. εγώ έχω καημό να οδηγήσω Focus I 1.8 σε άσφαλτο.
Sv2, μην μπαίνεις στο θέμα αν ανοίξει έτσι.
-
Εγώ θέλω να οδηγήσω F430.
Mπήκα στο πνεύμα, ε αιδεσιμώτατε?
-
Μπορεί να μην συμφωνούν όλοι, αλλά εγώ θα ήθελα να ακούσω σχόλια από άτομα με μεγάλη εμπειρία στην οδήγηση, για τα απλησίαστα για εμάς τους μικρούς, οχήματα. Έτσι είμαι δεν με ενοχλούν σεντόνια μονά και διπλά
-
Αυτό το θέμα υπάρχει ήδη και λέγεται 'Οδήγησα'.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΔΕΝ έχω οδηγήσει Pagani , Mclaren F1, και Trabantaventador εχεις οδηγησει;
η δικη μου λιστα.
(με την σειρα)Fiat 127 Abarth
Alfa Junior
Carina E
Audi 80
Audi A4 TFSi
σχεδον ολες τις μπεμπες εκτος 6αρας
Ολες τις Μαζερατι εκτος ΜC12
F360 CS
F430
599GTB
ολες σχεδον τις 911 εκτος Carrera GT/GT2
πριν μια εβδομαδα GT3 RS
Gallardo (το αρχικο μοντελο)
ολα τα Golf
Merc CL AMGαν θυμιθω αλλα θα ενημερωσω.
-
για να το παιξω και λιγο high...
βαριεμαι να γραψω...
βασικα το ιδιο θεμα εχει γραφτει πανω απο δυο φορες στο φορουμ , καντε ενα search και κλειδωστε το...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ΔΕΝ έχω οδηγήσει Pagani , Mclaren F1, και Trabant
aventador εχεις οδηγησει;
Μα δεν ήρθε ακόμα.....αλλά το βαρέθηκα το σπορ και δεν έχω καμία όρεξη πλέον....
Αυτοκίνητα που έχουμε οδηγήσει