-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ας σχεδιάσουμε κ εξελίξουμε ένα ενεργειακό τζάκι κ 2 - 3 ενεργειακές σόμπες. Ας τα πιστοποιήσουμε κ ας είναι από τα καλύτερα (αν όχι ΤΑ καλύτερα) στην κατηγορία τιμής τους, όποια κ αν είναι αυτή.
Αναλαμβάνω την οργάνωση της κατασκευής κ την προώθησή τους στις αγορές του κόσμου.
Η πρόταση είναι σοβαρή.Και εγώ την φωτογράφηση για τα φυλλάδια κτλ
Μπορω να αναλαβω την ιστοσελιδα-παρουσιαση και την δικτυακη προωθηση.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δώστε λίγο τα φώτα σας για το θέμα της ασφάλισης αλλοδαπών στην Αγγλία:Α) Φοιτητής
Β) ΆνεργοςΣε επίσκεψη στο γιατρό, φάρμακα και εισαγωγή σε νοσοκομείο. Πληρώνουν φουλ ποσό, συμμετοχή ή καθόλου;
όλοι έχουν δωρεάν επίσκεψη σε γιατρο και η κάθε συνταγή είναι 8 Λίρες νομιζω, ότι πάρεις μια τιμη. Ένα απο τα καλα της Αγγλίας που εγγυάται ένα ελάχιστο επίπεδο υγείας για όλους ( φυσικά πληρώνουμε εμείς για αυτο).
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
χωρις να ξερω τι λενε τα λινκ φανταζομαι οτι θα ισχυει και η ευρωπαικη καρτα, σε περιπτωση που εισαι ασφαλισμενος εδω, ε;Εφοσον εισαι για σπουδες η για δουλεια παιζει σοβαρα να μξ ισχυει
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ας σχεδιάσουμε κ εξελίξουμε ένα ενεργειακό τζάκι κ 2 - 3 ενεργειακές σόμπες. Ας τα πιστοποιήσουμε κ ας είναι από τα καλύτερα (αν όχι ΤΑ καλύτερα) στην κατηγορία τιμής τους, όποια κ αν είναι αυτή.
Αναλαμβάνω την οργάνωση της κατασκευής κ την προώθησή τους στις αγορές του κόσμου.
Καποιος να φτιαξει και τη σομπα ε!!!! χαχαχαχαχα...Α ρε Ελλαδαρα! (πλακα κανω χωρις καμια ειρωνια)
-
Αγαπούλα... πούλα!
Αν ηξερα να φτιαχνω σόμπες, δεν θα εβγαζα φωτογραφίες τις πουτάνες... -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
χωρις να ξερω τι λενε τα λινκ φανταζομαι οτι θα ισχυει και η ευρωπαικη καρτα, σε περιπτωση που εισαι ασφαλισμενος εδω, ε;
Εφοσον εισαι για σπουδες η για δουλεια παιζει σοβαρα να μξ ισχυει
ενδιαφερον αυτο...
Το λεω επειδη αν εχεις αρχισει να πληρωνεις το ΤΣΜΕΔΕ δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα να το διακοψεις και να το ξαναρχισεις οποτε θες απ οτι εχω ακουσει...Οποτε αν εισαι φοητητης εκει ουτως η αλλως θα πληρωνεις τσμεδε εδω αρα θα σαι και σιγουρα ασφαλισμενος.
-
Συμπληρώστε τα κενά.
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ας σχεδιάσουμε κ εξελίξουμε ένα ................... κ 2 - 3 .................... Ας τα πιστοποιήσουμε κ ας είναι από τα καλύτερα (αν όχι ΤΑ καλύτερα) στην κατηγορία τιμής τους, όποια κ αν είναι αυτή.
-
χωρις να ξερω τι λενε τα λινκ φανταζομαι οτι θα ισχυει και η ευρωπαικη καρτα, σε περιπτωση που εισαι ασφαλισμενος εδω, ε;
ενδιαφερον αυτο...
Το λεω επειδη αν εχεις αρχισει να πληρωνεις το ΤΣΜΕΔΕ δεν ειναι το πιο ευκολο πραγμα να το διακοψεις και να το ξαναρχισεις οποτε θες απ οτι εχω ακουσει...Οποτε αν εισαι φοητητης εκει ουτως η αλλως θα πληρωνεις τσμεδε εδω αρα θα σαι και σιγουρα ασφαλισμενος.
Αν ξεκινησεις να δουλευεις ως μηχανικος εξω κανεις μεταφορα.
Αλλα απ οσο ξερω, οντας αυτασφαλιστος δε σε απασχολει, οποτε θες σταματας. Με τα βιβλια δεν ξερω τι γινεται -
Τα βιβλια ειτε τα κλεινεις με οτι συνεπαγεται αυτο ειτε απλα κανεις συνεχως μηδενικες δηλωσεις...
-
Καποιος να φτιαξει και τη σομπα ε!!!! χαχαχαχαχα...Α ρε Ελλαδαρα! (πλακα κανω χωρις καμια ειρωνια)
Συμπληρώστε τα κενά.
Ελάτε,** μηχανικοί του φόρουμ**, όπου κ αν βρίσκεστε στην Γη.
Ας σχεδιάσουμε κ εξελίξουμε ένα ενεργειακό τζάκι κ 2 - 3 ενεργειακές σόμπες. -
Για σπουδες ισχύει. Για δουλεία είσαι ασφαλισμένος στην κάθε χώρα. Α πάτερ για να γίνεις άνεργος πρέπει πρώτα να δουλέψεις
-
Στην Αγγλία για επίσημο course πάνω από 6μηνο μπαίνεις στο NHS.
-
Ναι ΟΚ, άλλωστε πληρώνεις και λεφτά για περίθαλψη όταν εγγράφεσαι, αλλά για ένα Erasmus δεν είναι πάντα απαραίτητο.
-
H Ευρωπαικη Καρτα παντως ισχυει καθολη την χρονικη της διαρκεια για οποιοδηποτε λογο βρισκεται καποιος εκτος χωρας.
Sent from my HTC Desire
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
H Ευρωπαικη Καρτα παντως ισχυει καθολη την χρονικη της διαρκεια για οποιοδηποτε λογο βρισκεται καποιος εκτος χωρας.Sent from my HTC Desire
Οχι.
Στην ολλανδια εφοσον εργαζεσαι εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εχεις ολλανδικη ασφαλεια. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι ΟΚ, άλλωστε πληρώνεις και λεφτά για περίθαλψη όταν εγγράφεσαι, -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Υ.Γ , Ηλία μπορώ να συμμετάσχω με την επιμέλεια της εξωτερικής εικόνας των προιόντων.
και γω για τη σομπα μεσα ειμαι...
Και εγώ την φωτογράφηση για τα φυλλάδια κτλ
Kαι αφού κάνει ο από πάνω τη φωτογράφηση για τα φυλλάδια, εδώ είμαι και εγώ για να φτιάξω τα φυλλάδια!
-
ενδιαφερον αυτο...
Αν ξεκινησεις να δουλευεις ως μηχανικος εξω κανεις μεταφορα.
Αλλα απ οσο ξερω, οντας αυτασφαλιστος δε σε απασχολει, οποτε θες σταματας. Με τα βιβλια δεν ξερω τι γινεταιΤι λες μωρέ
Καθόλου όποτε θες δεν σταματάς Για την ακρίβεια, αν είσαι ελλάδα δεν μπορείς να σταματήσεις για κανένα λόγο.
Τα βιβλία από την άλλη είναι το πιο εύκολο πράγμα να τα κλείσεις. Τα ασφαλιστικά είναι μανίκι.Πολύ καλός φίλος, ΤΣΜΕΔΕ, διδακτορικό και πλέον εργασία στη Γερμανία:
Τα πρώτα χρόνια απαλλασόταν από τα ασφαλιστικά στη γερμανία, όντας ασφαλισμένος στο ΤΣΜΕΔΕ και βγάζοντας ευρωπαϊκή κάρτα.Τα τελευταία δύο κατάφερε να απαλλαχτεί από το ΤΣΜΕΔΕ καθότι ασφαλισμένος στη γερμανία. ΑΛΛΑ του ζητάνε κάθε χρόνο χαρτί από τη γερμανία. Ο αντίστοιχος ασφαλιστικός φορέας στη γερμανία έχει αρχίσει να δυσανασχετεί γερά στο να του παρέχει αυτό το χαρτί. Δεν καταλαβαίνουν γιατί χρειάζεται περισσότερο από το αρχικό.
Περί των υποχρεωτικών ασφαλίσεων, όλοι τα ίδια λένε ότι είναι υποχρεωτικό. Αλλά με κυνήγι και ψάξιμο μπορείς να βρεις ότι το κάνεις όπου θες.
-
Απορία, όλες αυτές οι προσφορές για σχεδιασμό σομπας, φυλαδίων, ιστοσελίδων εικαστικής επιμέλειας κλπ είναι στο τσάμπα?
-
H Ευρωπαικη Καρτα παντως ισχυει καθολη την χρονικη της διαρκεια για οποιοδηποτε λογο βρισκεται καποιος εκτος χωρας.
Sent from my HTC Desire
Οχι.
Στην ολλανδια εφοσον εργαζεσαι εισαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να εχεις ολλανδικη ασφαλεια.Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ασφαλιση παντού 'ισχύει'. Αυτο που λεω εγω είναι ότι και η Ευρ. Καρτα ισχύει. Μπορεί ο καθένας να 'επιλεξει' τι θα κανει χρήση. Στις περισσοτερες χωρες δε σε περίπτωση εργασίας υπάρχει ένα χρονικο κενό απο την έναρξη του δικαιώματος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης απο την ασφάλιση του.
Εδω πχ ένας νεος ασφαλισμένος θέλει 50 ένσημα (2 μήνες) απο την στιγμή που θα εγγραφεί στο ΙΚΑ ως την στιγμή που θα αποκτήσει ιατροφαρμακευτικη/νοσοκομειακή περίθαλψη και παροχές. Σ' αυτο το διαστημα των δύο μηνών ένας (ξένος) ευρωπαιος ασφαλισμένος μπορει 'άνετα' να χρησιμοποιεί την Ευρωπαική Καρτα.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....