-
πόσα χλμ/1000 στροφές είναι?
στα πεζώ 207 ραλύ αλλάζουν οικονομικά κ εύκολα το γρανάζι της 5ης με πιο μακρύ πάντως (χωρίς να κατεβει το σασμαν κτλ)
στο δικό μου ίμπιζα που έψαχνα, στο σεατ κλαμπ κάποιος είχε πει πως γίνεται, ο μάστορας μου δεν ηξερε τίποτα (τελικά έβαλα μεγαλύτερο προφίλ λάστιχο) -
Ξεκίνησε η παραγωγή στην Κολωνία του νέου κινητήρα EcoBoost του ενός λίτρου, που από τις αρχές του 2012 θα τοποθετείται στο Ford Focus.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=13676
-
το νέο Kuga με κινητήρες 1.6 και 2.0 EcoBoost
-
Επιτέλους .
Άργησε πολύ .
Αλλά τουλάχιστον θα έχει ένα εσωτερικό που μπορείς να το δεις και να μην ξεράσεις ( στα πρότυπα Focus - C-Max ) και τιμολογιακά θα βγει ανταγωνιστικά στα επίπεδα του Tiguan και πλέον ελέω πετρελαιοκίνησης του εξαιρετικού QQ 1,6dci .
Στα + το TVC
Αν διατηρήσει τις ικανότητες και την συμπεριφορά του υπάρχοντος και εφοδιαστεί και με ένα καλό πετρελαιοκινητήρα ίσως γίνει σημείο αναφοράς της κατηγορίας . -
Στη μνημη του μπαναρισμενου mad_max_geo
-
-
Ωραίο είναι
-
Βασίλη ... δεν έχω λόγια!!!
-
Ούτε εγώ
-
Σας μερσώ πολύ, φίλοι μου!
-
Εντυπωσιακό. Από που παίρνει ρεύμα Βασίλη; Ξέρεις μήπως αν υπάρχει και για Φίκο 1;
-
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ούτε εγώ88 ευρώ για φωτιζόμενο λεβιέ? Μόνο σε μένα φαίνεται υπερβολικό το νούμερο? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν με ενοχλεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;Premium λεπτομερια ανακαλυψης Mercedes απο εποχές W114!
Αν το βρω για το QQ ... θα το βαλω! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;Εγώ απλά παραξενεύτηκα για την παροχή ρεύματος.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Ούτε εγώ
88 ευρώ για φωτιζόμενο λεβιέ? Μόνο σε μένα φαίνεται υπερβολικό το νούμερο? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν με ενοχλεί.
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;
Premium λεπτομερια ανακαλυψης Mercedes απο εποχές W114!
Αν το βρω για το QQ ... θα το βαλω!ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;;;;;;;;;
Εγώ απλά παραξενεύτηκα για την παροχή ρεύματος.
Σταματείστε, δεν μου έχουν μείνει και πολλά μαλλιά έτσι και αλλιώς.
-
Αλέξανδρε ρεύμα παίρνει από το καλώδιο που δίνει στην πηγή. Ανάβει όμως όταν ανάψεις και τα φώτα. Για φίκο 1 δυστυχώς δεν έχω συναντήσει.
Παρεμπιπτόντως η τιμή είναι εξαιρετική. 105 ευρώ ήθελε το European parts, ενώ και στο E-bay οι τιμές ξεκινάνε από 86€ χωρίς μεταφορικά. Κι άλλα παιδιά έχουν βάλει στο club ford%Κώστα(Cosneo), ρίξε μια ματιά κι εδώ
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=q ... m270.l1313 -
Ωραια λεπτομερεια..Ειναι και αρκετα διακρικο. Μ αρεσει πολυ.
-
Εμπρος και για φωτοζομενη κοτσαδουρα
-
Θυμάμαι στον στρατό όταν οδηγούσα τα φορτηγά μέσα στη πόλη και με πολλές αλλαγές ταχυτήτων, μετά πονούσε η παλάμη μου γιατί ο μοχλός ήταν σκληρός κοκκάλινος και όχι μαλακό πλαστικό.
(βέβαια μπορεί να κάνω λάθος γιατί τα περισσότερα αμάξια που είχα ήταν αυτόματα)Βασίλη τώρα που έβαλες αλουμινένιο μοχλό να μας πεις για το χέρι σου μετά από κίνηση στην πόλη.
Επίσης, τι αίσθηση έχει τα παγωμένα πρωινά.
FORD FORUM