-
ποσο κοστιζει η αναβάθμηση ? και ποσο ο θερμοστάτης ? εμενα στο συνεργει μου ειπαν 62 για τον θερμοστατη
-
Εξαρτάται από το πόσο χρεώνει το συνεργείο που θα το πας.
-
Ο χρήστης exalted έγραψε:
και ακούω ότι η μηχανή ρετάρειΕγω στεκομαι σ αυτο.Αν ειναι μονο ο θερμοστατης χαλασμενος καλως.Το ρεταρισμα του κινητηρα ομως ;
-
Σήμερα άλλαξα θερμοστάτη και πριν λίγο μου το ξαναέβγαλε το πρόβλημα
'Excess radiator fluid temper stop turn off engine'
πάντως σταμάτησε το ρεταρισμα και το να πηγαινει πάνω κατω η θερμοκρασια ενω οδιγαω
τωρα το μονο που κανει ειναι να ανεβενει μεχρι τερμα η θερμοκρασια και να πεφτει
τι να πω εχω απελπιστεί
-
Πως γινεται η αναβαθμηση προγραμματος και ποια ειναι η τιμη αν ξερει κανεις HELP
-
Φίλε μου αντί να ρωτάς στο φόρουμ για εξ΄αποστάσεως διαγνώσεις, πάνε εκεί που άλλαξες το θερμοστάτη και άσε το αυτοκίνητο μέχρι να το φτιάξουν. Απλά πράγματα. Πας σε συνεργείο και αντί να φτιάξεις το αμάξι σου ρωτάς στο φόρουμ να σου πούμε τι?
-
Mα και αυτοι μου λενε ενταξει ειναι εφυγα και το τωρα το βραδυ το ξανακανε τι να πω
-
Το κύκλωμα του αισθητήρα θερμοκρασίας είναι, όχι θερμοστάτης. Και για να δείχνει excess temp, σημαίνει ότι βλέπει σχεδόν μηδενική αντίσταση. Άρα ή ο αισθητήρας τα έχει παίξει, ή η καλωδίωση κάπου έχει φθαρεί και γειώνεται. Ηλεκτρολόγο θέλεις, όχι μηχανικό. Με ένα ποτενσιόμετρο 10ΚΩ και δύο κροκοδειλάκια, μπορείς να δεις αν φταίει η καλωδίωση.
-
Nuova Fiat Palio
Αγνωστο αν θα περάσει τον Ατλαντικό. -
Ερώτηση: Αληθεύει οτι ο multijet 1.3 έχει βγάλει πρόβλημα με την καδένα του εκκεντροφόρου; Κάτι πήρε το αυτί μου οτι τις κόβει με σχετικά λίγα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
Ερώτηση: Αληθεύει οτι ο multijet 1.3 έχει βγάλει πρόβλημα με την καδένα του εκκεντροφόρου; Κάτι πήρε το αυτί μου οτι τις κόβει με σχετικά λίγα χιλιόμετρα.Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο.Σιγουρα εχει καδενα και οχι ιμαντα;
-
Ο 1.3 έχει καδένα, ο 1.9 έχει ιμάντα. Μάλλον ράδιο αρβύλα θα είναι το πρόβλημα, ίσως κακή συντήρηση;
Με την ευκαιρία μήπως γνωρίζει κανείς το ποιόν του 1.6 ντήζελ της Φιατ που μπαίνει στις Τζουλιέτες;
-
Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
Ο 1.3 έχει καδένα, ο 1.9 έχει ιμάντα. Μάλλον ράδιο αρβύλα θα είναι το πρόβλημα, ίσως κακή συντήρηση;Δεν υπάρχει περιπτωσιολογία με τέτοιο πρόβλημα στην καδένα του 1,3 mjet,αν η προληπτική αντικατάσταση γίνεται στις 200Κ χιλιόμετρα.Μικροπαράπονα υπάρχουν για το ότι είναι (η καδένα) θορυβώδης,ενώ κάποια προβληματάκια έχουν αναφερθεί για την αντλία νερού και την κατανάλωση λαδιού (ιδίως στα πρώτα 5Κ χιλιόμετρα).
Ο 1.3 έχει καδένα, ο 1.9 έχει ιμάντα. Μάλλον ράδιο αρβύλα θα είναι το πρόβλημα, ίσως κακή συντήρηση;
Με την ευκαιρία μήπως γνωρίζει κανείς το ποιόν του 1.6 ντήζελ της Φιατ που μπαίνει στις Τζουλιέτες;
Εξέλιξη του αειθαλούς 1,9mjet είναι (ανήκει στην famiglia b κινητήρων της FPT που προέρχονται από τον 1,9 μαζί με τoυς 2,0mjet-1,8Di/1750 tbi/0,9 SGE),χωρίς τα προβλήματα νεότητάς του 'γεννήτορα'.
Τρεις εκδόσεις (90-105 ίπποι και 120 ίπποι με turbo μεταβλητής γεωμετρίας).Τους συναντάς σε πληθώρα μοντέλων του gruppo.Μερικά προβληματάκια με το DPF, ιδίως στην έκδοση των 120 ίππων και ελαφρώς τσιμπημένες καταναλώσεις..... πάντα σε σχέση με τα 24 χιλιόμετρα/λίτρο που ανακοινώνει η FPT.Ελαφρώς οικονομικότερη η έκδοση των 105 ίππων. Για την έκδοση με τα 105 άλογα μια μέση κατανάλωση των 6λίτρων/100km (σε μεικτές συνθήκες) είναι παραπάνω από εφικτή. -
-
http://www.thesmokinggun.com/buster/jen ... own-875312
-
-
τελικα ειναι λογικο και αναμενομενο τα καινουρια αμαξια και συγκεκριμενα το G.P. να καει λαδια;;;
και μαλιστα μια λογικη ποσοτητα που μπορει να καει ειναι τα 400 ml καθε 1.000 km;;; (ταδε εφη Λ !!!)
(εμενα εκαψε 250 ml για καθε 1.000 km που διυνησε)
-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
τελικα ειναι λογικο και αναμενομενο τα καινουρια αμαξια και συγκεκριμενα το G.P. να καει λαδια;;;και μαλιστα μια λογικη ποσοτητα που μπορει να καει ειναι τα 400 ml καθε 1.000 km;;; (ταδε εφη Λ !!!)
(εμενα εκαψε 250 ml για καθε 1.000 km που διυνησε)
είναι γνωστό οτι τα ατμοσφαιρικά 1400αρια της φιατ καίνε λάδια...
τα συμπιεστά πάλι όχι... -
Ποιον κινητήρα έχει το αυτοκίνητο σου και υπό ποιες συνθήκες το οδηγείς; (πόλη, εκτός πόλης ; Το πλακώνεις σύνεχεια; )
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ποιον κινητήρα έχει το αυτοκίνητο σου και υπό ποιες συνθήκες το οδηγείς; (πόλη, εκτός πόλης ; Το πλακώνεις σύνεχεια; )λογικά το 1400αρη... αυτό καίει λάδια...
FIAT FORUM