-
Γειά σας,
Λέγομαι Γιάννης.Τον Γενάρη του 2012 θα γίνω 18 χρονών και οταν με το καλό πάρω δίπλωμα θα παρω και αυτοκίνητο.Στην οικογένεια μας έχουμε ένα Hyundai Accent του 2002 που το οδηγεί ο πατέρας μου κι ενα Renault Clio II facelift ίδιας χρονολογίας της μητέρας μου.Θα μου δώσουν το ένα απο τα 2 και θα κρατήσουν το άλλο.Εγω όποιο και αν πάρω το θέλω για 4 χρόνια περίπου.Ποιο θεωρείται καλύτερο για την ηλικία μου και για αυτά που προσφέρει?Το Κλιο η το Αξεντ?
Το πιο λογικό βέβαια για εναν νέο οδηγο είναι το Κλιο.Εγω όμως για λόγους οικονομίας κ χώρων θέλω πιο πολύ το Αξεντ. -
Γειά σας,
Λέγομαι Γιάννης.Τον Γενάρη του 2012 θα γίνω 18 χρονών και οταν με το καλό πάρω δίπλωμα θα παρω και αυτοκίνητο.Στην οικογένεια μας έχουμε ένα Hyundai Accent του 2002 που το οδηγεί ο πατέρας μου κι ενα Renault Clio II facelift ίδιας χρονολογίας της μητέρας μου.Θα μου δώσουν το ένα απο τα 2 και θα κρατήσουν το άλλο.Εγω όποιο και αν πάρω το θέλω για 4 χρόνια περίπου.Ποιο θεωρείται καλύτερο για την ηλικία μου και για αυτά που προσφέρει?Το Κλιο η το Αξεντ?
Το πιο λογικό βέβαια για εναν νέο οδηγο είναι το Κλιο.Εγω όμως για λόγους οικονομίας κ χώρων θέλω πιο πολύ το Αξεντ. -
Γειά σας,
καλημέρα, εννοείτε το CLIO. και καλυτερο αμαξι ειναι και εξισου οικονομικό και οι χωροι του επαρκεις... τι να το κάνεις το Accent 18 χρονών
-
Γιάννη καλώς ήρθες στο φορουμ. Μην το σκέφτεσαι καθόλου, διάλεξε το κλιο, είναι καλύτερο αυτοκίνητο απο το αξεντ σε όλους τους τομείς.
-
Λογικά οι ίδιοι οι γονείς θα προτιμήσουν να δώσουν στο βλασταρι τους το πιο 'ασφαλές' απο τα δύο που θα συγχωρεσει ελλειψη εμπειρίας και νεανικά λάθη. Το Clio.
Φανταζομαι δεν μιλάμε για ... Clio 1,6 ή V6 αλλα για 1,2 ή 1,4! -
Το Κλιό είναι αυτοκίνητο, το Άξεντ όχι. Οπότε Κλιό...
-
Τι σε εμποδιζει να οδηγας και τα δυο οποτε θελεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι σε εμποδιζει να οδηγας και τα δυο οποτε θελεις;+1
-
Κλιουμπα.
-
κλιο.σαφως καλυτερο αυτοκινητο και πιο ασφαλες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι σε εμποδιζει να οδηγας και τα δυο οποτε θελεις;Η ασφάλεια για νέο οδηγό, η οποία γενικώς τσούζει
Το άξεντ μπορεί να λειτουργήσει σαν γκομενοαπωθητικό σε ορισμένες ψυλομύτες γκόμενες, ενώ το κλειώ έχει πιο πολλά αστέρια και καλύτερη οδική οδική συμπεριφορά, οπότε η λογική λέει κλειώ.
Για ανεξήγητους λόγους όμως πιστεύω ότι σε ένα πραγματικό κουλ τύπο (σαν αυτόν ένα πράγμα ) θα ταίριαζε το άξεντ. Γιατί? Γιατί ο κούλ τύπος πηδάει και με άξεντ, με αυτό μπορεί να μάθει να κάνει τις μ@λ@κίες που θέλει με χαμηλότερες ταχύτητες => με περισσότερη ασφάλεια, θα προτιμήσει να 'ψηθεί' καλύτερα στην πόλη με ένα μεγαλύτερο αμάξι και τέλος ο κουλ τύπος θέλει να κάνει αργόσυρτα ταξίδια με γεμάτο πορτμπαγκάζ με ένα αμάξι καλό θα ήταν να μην του μένει συχνά (σχίστε τα ιμάτια σας ρενάκηδες, πείτε ηρωικές ιστορίες για ρενώ με 7ψήφια νούμερα χιλιομέτρων, εμένα δεν με πείθετε ότι τα ρενώ μένουν ). Αλλά αυτό πιο πολύ το γράφω γιατί πάντα μου αρέσει να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, πάρε το ρενώ γιατί άμα στο γιάννης βάζεις το νταμπλγιουαρσί, το κλειώ έχει το πιο πολύτιμο πράγμα μπορείς να χρειαστείς:** 4 αστέρια στο γιουρονκαπ...**
-
Βρε ταξιδάνθρωπε... ξέρεις πολλούς που να πληρώνουν αυτό το επασφάλιστρο;
-
Eμένα πάντως σχεδιαστικά μου αρέσει πιο πολύ το Αξεντ.Η ασφαλεια,ενεργητική και παθητική,ειναι ένα θέμα ομως και νομίζω το accent 2ης γενιάς δν έχει δοκιμαστεί απο το euroncap.
Απο ποιότητα κατασκευής το Κλιο μου φαίνεται πιο καλό πάντως.
Για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο και να είναι γραμμένο στο όνομα μου πρέπει να ΄χω φορολογική δήλωση για το τεκμήριο;
-
Νομιζω πρεπει να κανεις η πρεπει να δικαιολογησεις στην εφορια αυτα τα λεφτα που θα παρεις το αυτοκινητο.
-
Aν ειναι πανω απο το αφορολογητο ομως...
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Νομιζω πρεπει να κανεις η πρεπει να δικαιολογησεις στην εφορια αυτα τα λεφτα που θα παρεις το αυτοκινητο.Kαι να υποθέσω οτι για αυτό πρέπει πρώτα να βρώ μια δουλειά,να πληρώνομαι και να έχω ένσημα έτσι?
Το ρωτάω γιατι ΔΥΣΤΥΧΩΣ λόγω κακής οικονομικής κατάστασης αποφάσισαν οι γονείς μου πριν 3-4 ώρες να πουλήσουν απο Γενάρη το Κλιο γτ..ειναι ασύμφορο οικονομικά να έχουν 2 αμάξια.Και επειδή το Hyundai είναι πιο μεγάλο και το χειρίζονται και οι 2 άνετα,θα κρατήσουν μόνο αυτο.
Οπότε..θα αγοράσω δικό μου.Άν έχετε να προτείνετε κατι καλό και οικονομικό για νέο οδηγό,θα σας ημουν ευγνωμων.
-
Προσανατολίσου σε clio, κατά προτίμηση ψάξε να βρεις ένα που να το πουλάει η οικογένειά σου
Sent from my U8800 Pro using Tapatalk
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ λόγω κακής οικονομικής κατάστασης αποφάσισαν οι γονείς μου πριν 3-4 ώρες να πουλήσουν απο Γενάρη το Κλιο γτ..ειναι ασύμφορο οικονομικά να έχουν 2 αμάξια.Και επειδή το Hyundai είναι πιο μεγάλο και το χειρίζονται και οι 2 άνετα,θα κρατήσουν μόνο αυτο.
Οπότε..θα αγοράσω δικό μου
Πουλώντας το ένα από τα δύο λόγω κακών οικονομικών, και αγοράζοντάς σου ένα άλλο άγνωστο ΙΧ για χρήση από εσένα, θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας?
-
Ο χρήστης GiannisWRC έγραψε:
Νομιζω πρεπει να κανεις η πρεπει να δικαιολογησεις στην εφορια αυτα τα λεφτα που θα παρεις το αυτοκινητο.
Kαι να υποθέσω οτι για αυτό πρέπει πρώτα να βρώ μια δουλειά,να πληρώνομαι και να έχω ένσημα έτσι?
Oχι απαραιτητα, με ενα μεταχειρισμενο 4-5000€ δεν θα χεις προβλημα.
Πουλώντας το ένα από τα δύο λόγω κακών οικονομικών, και αγοράζοντάς σου ένα άλλο άγνωστο ΙΧ για χρήση από εσένα, θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας?
Ελα ντε Αν ειναι να αγοραστει αυτοκινητο τουλαχιστον δωσε τα λεφτα στους γονεις και παρ το απο το να το πουλησουν.Εκτος βεβαια αν απο τη στιγμη που πληρωσεις ο ιδιος θες να παρεις κατι που θα σου αρεσει.
Επιλογή Αυτοκινήτου