-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@ elteo
Σαφέστατος, ευχαριστώ που απαντάς στην ερώτηση μουΤι να σου πω δηλ; Εχω 1 εκατομμύριο εφαρμογές μέσα, βάζω-βγάζω συνέχεια, τρέχουν ηλίθια προγράμματα στο background χωρίς να τους το ζητάω. Αλλά δεν κλείνουν καν. Αλλα παραμένουν ανοικτά για να σπαμάρουν...ένα δράμα.
Να σου φορέσω ένα αλεξίπτωτο; -
@ mirage, HighFidelity
Χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα παίζοντας angry birds (μόνο αυτό έχω κατεβάσει από το market) και ανοίγοντας σχεδόν όποια εφαρμογή υπάρχει στο κινητό ( ) δεν παρατήρησα κάποιο θέμα ως προς την απόδοση, οπότε το λειτουργικό διαχειρίζεται μια χαρά τη μνήμη.
Ποιός φανταστικός φίλος θα μου πει πώς κάνω root αναίμακτα;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ποιός φανταστικός φίλος θα μου πει πώς κάνω root αναίμακτα;
O πιο εύκολος τρόπος (z4root): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953
Αυτός που σε μένα δούλεψε (superoneclick), επειδή απέτυχε ο πρώτος: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682
Ο δεύτερος όμως δουλεύει με τον υπολογιστή, ενώ ο πρώτος όχι.Δοκιμάζεις το z4root πρώτα και βλέπεις λοιπόν!
Υπάρχει και το Gingerbreak, αλλά δουλεύει με Gingerbread (2.3) και πάνω απ' όσο ξέρω.
-
-
Η φάβα έχει κάποιο λάκκο ή απλά χαμηλό περιθώριο κέδρους?
http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.htmlΑξίζει το ρίσκο? Θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε ''γλιτώνω'' και 23% επιπλέον από τον ΦΠΑ.
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Η φάβα έχει κάποιο λάκκο ή απλά χαμηλό περιθώριο κέδρους?
http://www.skroutz.gr/s/323248/Samsung-Galaxy-S-II-16GB.htmlΑξίζει το ρίσκο? Θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε ''γλιτώνω'' και 23% επιπλέον από τον ΦΠΑ.
Δεν βλέπω κάποιο ρίσκο, πέραν αυτό της παραεισαγωγής. Λογικά, τα φτηνά, τέτοια είναι. Αν σε καλύπτει η εδώ αντιπροσωπεία (που είναι υποχρέωσή της), προχώρα άφοβα.
Από το πρώτο κατάστημα που σου βγάζει το skroutz, έχω αγοράσει και εγώ το δικό μου. Κατάστημα τώρα....εεεε... μάλλον περισσότερο αποθήκη είναι, αλλά δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω! -
Σημέρα έπαιξα με το λευκό Samsung Galaxy S2.
Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ότι αναβαθμίστηκε ποιοτικά το πίσω μέρος και συγκεκριμένα το καπάκι? Σε σχέση με το μαύρο εννοώ.
Ο φίλος μου το αγόρασε από σκρούτζ στα 440 με τα μεταφορικά.
Μου άρεσε αρκετά ενώ το λευκό είναι κουκλί.
Μου μπήκαν ιδέες....
Σήμερα έμαθα ότι θα πάρω 45 ευρώ επιδότηση στη Βόντα....Οπότε αγορά από σκρουτζ και μείωση παγίων....
Αξίζει τη σήμερον ημέρα το S2 με βάση τα κινητά που έρχονται? Όπως Razr, N9, Lumia 800?
Το Galaxy S3 λένε το Φλεβάρη παρουσιάζεται?ΥΓ: Όλο και περισσότερο καταλαβαίνω πόσο κοροιδία είναι το μήλοφων στα 659 έουρος εν τω μεταξύ....
-
To αν αξίζει το S2 σε σχέση με τα καινούρια, είναι προφανές νομίζω: δεν υστερεί ιδιαίτερα πουθενά, και σε επιδόσεις παραμένει κορυφαίο. Απλά δεν είναι ιδιαίτερα κομψό και όμορφο, σε σχέση μ' αυτά που έρχονται. Για τα λεφτά που κοστίζει τώρα, είναι άψογο θεωρώ.
Προσωπικά, δεν θα το αγόραζα επειδή δείχνει λίγο παντόφλα, αλλά αν δεν σε ενοχλεί αυτό, στα 440€ είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις καινούριο.
(φυσικά, αν μπορείς, περιμένεις να έρθουν τα καινούρια για να το πάρεις 100€ φθηνότερα υποθέτω... )Τώρα, για την επιδότηση... Χωρίς να γίνω αδιάκριτος, τι συμβόλαιο είχες και πόσα πλήρωνες; Αν τους έδινες πάνω από 30€ το μήνα, κι αυτοί σου επιστρέφουν αυτήν την επιδότηση, τιμώρησέ τους με φορητότητα και σε άλλη εταιρία.
Έτσι θα μάθουν οι εταιρείες πως δεν είμαστε πρόβατα. Επίσης, δες το πάγιό σου: θα χρειαστείς και data plan οπωσδήποτε, δες τι σου ζητάνε και σύγκρινε με τους υπόλοιπους της αγοράς.
Οι εταιρείες δεν βάζουν μυαλό πάντως... Από την μία θέλουν περισσότερα συμβόλαια και από την άλλη, δεν δίνουν καλή επιδότηση, παρόλο που τιμολογούν τις συσκευές ακριβότερα από τους υπόλοιπους! Τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε μετά...
Δεν έχω μετανιώσει ποτέ που γύρισα όλη την οικογένεια σε καρτοκινητή, πλέον ξοδεύουμε ελάχιστα για κινητά: 10€ το μήνα βάζουμε ο αδερφός, η μητέρα μου κι εγώ (ο πατέρας μου βάζει 1 φορά στο τρίμηνο 10€) και μιλάμε όσο θέλουμε ουσιαστικά μεταξύ μας και με άλλα Wind, ενώ εγώ έχω και Data (έχει διάφορα πακετάκια, ανάλογα τι θέλεις, το πιο οικονομικό είναι το 1GB για 15€, αλλά εγώ αρκούμαι σε πολύ λιγότερα...) και ομιλία προς όλους.
Στην κάρτα πήγα από οικογενειακό συμβόλαιο της Wind. Άλλαξε μονομερώς τους όρους στην μέση της χρονιάς, το έκανα για να τους απαντήσω πως δεν είμαι πρόβατο και τελικά μας βγήκε σε καλό ΟΛΩΝ. Από τα 120-140€ το μήνα οι τέσσερις, πέσαμε σε κάτω από 40€!Στην θέση σου, θα έφευγα, ειδικά αν είσαι παλιός πελάτης και τους έχεις σκάσει πολλά, δεν έχουν δικαίωμα να σου δίνουν τόσο χαμηλή επιδότηση.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μπερδεύεις τα προβλήματα του χρήστη με τα προβλήματα του προγραμματιστή. Πιάστηκες από την δική μου άγνοια στην εφαρμογή των φωτογραφιών, που δεν λειτουργούσε γιατί ήθελε να σβήσω την cache της, με τις @@ριες του κάθε προγραμματιστή που δεν κάνει καλά την δουλειά του.α) το ζήτημα είναι να λειτουργεί κάτι, χωρίς να πρέπει να κα΄τσεις να ψάχνεις 40ώρες
β)για δώσε στην apple προγραμματιστικές παπαριές, να δούμε αν θα βγει στο storeΤο ξέρεις καλύτερα από εμένα, πως το πρόβλημα με την κάμερα ξεκινάει όχι από την όποια συσκευή, αλλά από τις εφαρμογές που την ελέγχουν, που μπλοκάρουν καμιά φορά την κάμερα. Εντάξει, υποθέτω, θα μπορούσε να βρει μια λύση η Google, να μην επιτρέπει σε άλλες εφαρμογές να πειράζουν τα... ενδότερα, αλλά αυτό δίνει μεγάλες ελευθερίες στον προγραμματιστή της εφαρμογής.
Δεν έχει να κάνει με ελευθερίες στον προγραμματιστή.
Αν ήθελα να πάω στα ενδότερα, θα καθόμουν να σου απαριθμήσω το μπουρδέλλο της υποστήριξης των συσκευών στο android Όπως και ότι κάθε τρις και λίγο αλλάζει API το android και πρέπει να φορτώνεις τελικά με ένα κάρο compatibility μαλακίες.Ξέρεις εσύ κάποιον άλλο τρόπο; Το ίδιο πράγμα γίνεται και στους υπολογιστές, εντάξει, σαφώς και η Java δεν είναι ό,τι πιο γρήγορο, σαφώς έχει πολλά προβλήματα, σαφώς σπάει @@ ορισμένες φορές, αλλά απ' ότι φαίνεται, δουλεύει.
Και η BASIC δουλεύει
Η εφαρμογή ήταν εκεί, εμείς δεν την βλέπαμε, να σου θυμίσω!
My point exactly
Για το root, κακώς μιλάνε στου κρεμασμένου το σπίτι θα έλεγα... Το iOS είναι ανάπηρο χωρίς Jailbreak, γιατί πρέπει να πληρώνεις για όλες τις εφαρμογές που αξίζουν (μην μου πεις πως πληρώνεις ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ;). Γιατί εγώ δηλαδή να πληρώσω για το Navigon που δεν μου άρεσε; Θα πληρώσω για το iGO, μόλις βγάλει μια σωστή έκδοση. Εσύ για να δοκιμάσεις, πρέπει να πληρώσεις ή να κάνεις Jailbreak.
Άρα, δεν έχει θέμα το Android, το iOS έχει στο συγκεκριμένο θέμα.Εγώ δεν έχω κάνει j/b και δεν βλέπω κάποια αναπηρία Σαφώς και πληρώνω όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ [και σιγά το κόστος για την ακρίβεια αν έχει κάνει μια μαλακία το store, είναι οι εξευτελιστικές τιμές]
Είναι δυνατόν να περιμένεις να έχεις την ίδια εμπειρία με το MacOS και με μια διανομή του Linux;
Και το απλούστερο όλων: κάνει κάτι καλύτερο το κινητό σου, από ό,τι κάνει το δικό μου; Πιθανόν ναι. Κάνει κάτι καλύτερο το δικό μου, από το δικό σου. Μάλλον ναι. Άρα, απλούστατα, μιλάμε για ισοδυναμία, αφού κανένα δεν κερδίζει πουθενά (και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες).
Κοίτα, και το Υ κάνει κάτι καλύτερο από μια 430, και η 430 κάνει κάτι καλύτερο από το Υ, οπότε και αυτά ισοδύναμα;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@mjacob
Να σου καεί το iPhoneκαι να τρέχω να αγοράζω 3gs πάλι
-
Γρηγόρη έχω το Οικονομικό 20 και δίνω ταρίφα κάθε μήνα 24-25 ευρώ εκτός από 2-3 φορές εντός του χρόνου που πέρασα τα 30 ελάχιστα. Παλαιότερα είχα υψηλότερο πάγιο(έδινα 40 ευρώ κάθε μηνα) αλλά πήγα σε αυτό γιατί είπα ότι αφού δεν στέλνω 1000 μηνύματα παράδειγμα τότε γιατί να τα πληρώνω ή δεν μιλάω 1500 λεπτά γιατί επίσης να τα πληρώνω. Οπότε άλλαξα πέρσι το πάγιο σε αυτό το φθηνιάρικο που έχει μόνο 100 λεπτά προς όλους και τίποτα άλλο.
Τον αριθμό τον έχω....χμμμμ....10ετία θα κοντεύει τώρα...θύμα της βόδιαφον
45 έουρος λοιπόν από τον δικό μου αριθμό.Ταυτόχρονα βγήκε και η επιδότηση του αδερφού μου που είναι διπλή γιατί έχει 2 αριθμούς και είναι συνολικά στα 102 ευρώ. Αυτή με λογαριασμούς που συνολικά κάθε μήνα παίζουν και οι δύο στα 55-60 ευρώ.
Τέλος πάντων μου τη δίνει αν θέλω, αλλά δεν μπορώ να ενώσω και τη δική μου μαζί.Είμαι πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή γιατί αφενός βαρέθηκα το Desire και θέλω άμεσα μια αλλαγή, αλλά αφετέρου θέλω και να περιμένω να δω 2-3 συσκευές που μου αρέσουν. Μιλάμε για τουλάχιστον 1 μήνα μέχρι να έρθουν ας πούμε Razr & N9.
Όμως όσο ασχολήθηκα με τον Γαλαξία2, κατάλαβα ότι η ταχύτητα του και οι 4.3 ίντσες είναι δρόμος δίχως επιστροφή. Συν της άλλης μπορώ να γλιτώσω αρκετά ευρώ αγοράζοντας το τώρα, ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΑ γιατί λέει, ενώ μάλλον δεν στερεί ακόμα από κανένα σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Πάντα με προοπτική να μου κρατήσει 1.5 χρόνο.
Τι να κάνω?
Σκέφτομαι να ανοίξω poll -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σημέρα έπαιξα με το λευκό Samsung Galaxy S2.
Ρε παιδιά είναι ιδέα μου ότι αναβαθμίστηκε ποιοτικά το πίσω μέρος και συγκεκριμένα το καπάκι? Σε σχέση με το μαύρο εννοώ.
Ο φίλος μου το αγόρασε από σκρούτζ στα 440 με τα μεταφορικά.
Μου άρεσε αρκετά ενώ το λευκό είναι κουκλί.
Μου μπήκαν ιδέες....
Σήμερα έμαθα ότι θα πάρω 45 ευρώ επιδότηση στη Βόντα....Οπότε αγορά από σκρουτζ και μείωση παγίων....
Αξίζει τη σήμερον ημέρα το S2 με βάση τα κινητά που έρχονται? Όπως Razr, N9, Lumia 800?
Το Galaxy S3 λένε το Φλεβάρη παρουσιάζεται?ΥΓ: Όλο και περισσότερο καταλαβαίνω πόσο κοροιδία είναι το μήλοφων στα 659 έουρος εν τω μεταξύ....
Δεν ξέρω τι παίζει με το λευκό S2 αλλά το δικό μου μαύρο είναι άψογο ποιοτικά. Δεν βρίσκω να υστερεί σε καμία περίπτωση σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες και έχει αντέξει και 3 πτώσεις όντας ΑΘΙΚΤΟ. Για μένα αυτό είναι ποιότητα. Πάντως αν είναι να ψωνίσεις απο Σκρούτζ, ψάξε και από κανέναν ιδιώτη (εννοείται σφραγισμένο και με απόδειξη) που θα παίζει ίσως και κάτω από 400€. Εγώ το πήρα 430€ από ιδιώτη, σφραγισμένο κτλ πριν 3 μήνες.
-
Συν της άλλης [...]Ποιάς άλλης;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τώρα, για την επιδότηση... Χωρίς να γίνω αδιάκριτος, τι συμβόλαιο είχες και πόσα πλήρωνες; Αν τους έδινες πάνω από 30€ το μήνα, κι αυτοί σου επιστρέφουν αυτήν την επιδότηση, τιμώρησέ τους με φορητότητα και σε άλλη εταιρία.Έτσι θα μάθουν οι εταιρείες πως δεν είμαστε πρόβατα. Επίσης, δες το πάγιό σου: θα χρειαστείς και data plan οπωσδήποτε, δες τι σου ζητάνε και σύγκρινε με τους υπόλοιπους της αγοράς.
Και τι προτείνεις να κάνω. Cosmote, Wind για αιτήσεις φορητότητας?
Τα υπόλοιπα στα απαντώ απάνω
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Συν της άλλης [...]
Ποιάς άλλης;
στην αρχή το είχα γράψει συν τις άλλοις αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν σωστό...
γέρασα τόσο -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν ξέρω τι παίζει με το λευκό S2 αλλά το δικό μου μαύρο είναι άψογο ποιοτικά. Δεν βρίσκω να υστερεί σε καμία περίπτωση σε σχέση με τις άλλες ναυαρχίδες και έχει αντέξει και 3 πτώσεις όντας ΑΘΙΚΤΟ. Για μένα αυτό είναι ποιότητα. Πάντως αν είναι να ψωνίσεις απο Σκρούτζ, ψάξε και από κανέναν ιδιώτη (εννοείται σφραγισμένο και με απόδειξη) που θα παίζει ίσως και κάτω από 400€. Εγώ το πήρα 430€ από ιδιώτη, σφραγισμένο κτλ πριν 3 μήνες.Στείλε κανά link
Ρε Στέφανε είχα πιάσει το μαυράκι, οκ καλό κινητό αλλά σήμερα το λευκούδι μου γυάλισεΘα αρχίσω να ακούω και KIES fm
-
..συν της άλλης....συν τις άλλοις..
πλησιάζεις
-
Τώρα, για την επιδότηση... Χωρίς να γίνω αδιάκριτος, τι συμβόλαιο είχες και πόσα πλήρωνες; Αν τους έδινες πάνω από 30€ το μήνα, κι αυτοί σου επιστρέφουν αυτήν την επιδότηση, τιμώρησέ τους με φορητότητα και σε άλλη εταιρία.
Έτσι θα μάθουν οι εταιρείες πως δεν είμαστε πρόβατα. Επίσης, δες το πάγιό σου: θα χρειαστείς και data plan οπωσδήποτε, δες τι σου ζητάνε και σύγκρινε με τους υπόλοιπους της αγοράς.
Και τι προτείνεις να κάνω. Cosmote, Wind για αιτήσεις φορητότητας?
Τα υπόλοιπα στα απαντώ απάνω
Πριν κάνεις φορητότητα, πας και ρωτάς για νέα σύνδεση και στις δύο , στο πάγιο που θέλεις. Λογικά δεν θα έχει διαφορά με την φορητότητα, απλώς για να πάρεις γραμμή τι δίνει η κάθε εταιρεία. Αναλόγως βλέπεις.
Γρηγόρη έχω το Οικονομικό 20 και δίνω ταρίφα κάθε μήνα 24-25 ευρώ εκτός από 2-3 φορές εντός του χρόνου που πέρασα τα 30 ελάχιστα. Παλαιότερα είχα υψηλότερο πάγιο(έδινα 40 ευρώ κάθε μηνα) αλλά πήγα σε αυτό γιατί είπα ότι αφού δεν στέλνω 1000 μηνύματα παράδειγμα τότε γιατί να τα πληρώνω ή δεν μιλάω 1500 λεπτά γιατί επίσης να τα πληρώνω. Οπότε άλλαξα πέρσι το πάγιο σε αυτό το φθηνιάρικο που έχει μόνο 100 λεπτά προς όλους και τίποτα άλλο.
Τον αριθμό τον έχω....χμμμμ....10ετία θα κοντεύει τώρα...θύμα της βόδιαφον
45 έουρος λοιπόν από τον δικό μου αριθμό.Ταυτόχρονα βγήκε και η επιδότηση του αδερφού μου που είναι διπλή γιατί έχει 2 αριθμούς και είναι συνολικά στα 102 ευρώ. Αυτή με λογαριασμούς που συνολικά κάθε μήνα παίζουν και οι δύο στα 55-60 ευρώ.
Τέλος πάντων μου τη δίνει αν θέλω, αλλά δεν μπορώ να ενώσω και τη δική μου μαζί.Είμαι πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή γιατί αφενός βαρέθηκα το Desire και θέλω άμεσα μια αλλαγή, αλλά αφετέρου θέλω και να περιμένω να δω 2-3 συσκευές που μου αρέσουν. Μιλάμε για τουλάχιστον 1 μήνα μέχρι να έρθουν ας πούμε Razr & N9.
Όμως όσο ασχολήθηκα με τον Γαλαξία2, κατάλαβα ότι η ταχύτητα του και οι 4.3 ίντσες είναι δρόμος δίχως επιστροφή. Συν της άλλης μπορώ να γλιτώσω αρκετά ευρώ αγοράζοντας το τώρα, ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΤΑ γιατί λέει, ενώ μάλλον δεν στερεί ακόμα από κανένα σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Πάντα με προοπτική να μου κρατήσει 1.5 χρόνο.
Τι να κάνω?
Σκέφτομαι να ανοίξω pollΠριν σκεφτείς συσκευή, πρέπει να σκεφτείς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλλαγή προγράμματος. Με αυτό το πρόγραμμα ΔΕΝ πας σε smartphone, γιατί δεν έχει data. Για να σου πω την αλήθεια, ΤΙΠΟΤΕ δεν έχει και με λιγότερα θα πήγαινες καλύτερα σε κάρτα. Πληρώνεις για 100 λεπτά 25 €, όταν αν πας στο F2G πχ, με 20€ ανανέωση, έχεις 600 λεπτά προς Wind/Q και 120ΜΒ data, και με τα 16€ καθαρά που σου μένουν, αγοράζεις data 3€ τα 60ΜΒ, αν σου τελειώσουν ξαναγοράζεις κλπ, ή τα αξιοποιείς για ομιλία προς τους υπόλοιπους.
Άποψή μου, φεύγεις όπως είσαι από Vodafone για να τους τιμωρήσεις και πας σε Frog, Q, ή Wind, με τις δύο τελευταίες να έχουν το πλεονέκτημα των καλύτερων προσφορών, αλλά πρέπει να τις παρακολουθείς συνέχεια γιατί είναι... αψυχολόγητες!Κι όσο για την σύνταξη, για να μην σε πρήζουν οι κακοί άνθρωποι, είναι τοις άλλοις, δοτική πληθυντικού
http://el.wiktionary.org/wiki/σ� ... E%B9%CF%82 -
Στείλε κανά link
Ρε Στέφανε είχα πιάσει το μαυράκι, οκ καλό κινητό αλλά σήμερα το λευκούδι μου γυάλισεΘα αρχίσω να ακούω και KIES fm
Άσε το χρώμα. Εγώ για τη διαφορά στην ποιότητα μίλησα. Οκ μπορεί να υπάρχει, λόγω του ότι το άλλο είναι πιο καινούριο και να έχουν αλλάξει λίγο τα υλικά. Πάντως γενικά να ξέρεις ότι το κινητό έχει πραγματική ποιότητα και στη λειτουργία του και στα υλικά του και στην ανθεκτικότητά του. Τι iPhone και τα @@ μου κουνιούνται...
Όταν μπει σε κάνα 2μηνο και το ice cream ψάχτε για το δεύτερο...
Για λινκ κοίτα στα γνωστά site (iphonehellas, myphone ktl). Εγώ το δικό μου στο αλφίστι το βρήκα.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
..συν της άλλης..
..συν τις άλλοις..
πλησιάζεις
Ώρε φούστη μ...εξεχάσαμεν και την δοτικήν τσι καθομιλουμένης...
Μη βαράτε το γνωρίζω ότι τελικά είναι συν τοις άλλοις αλλά είμαι με 5 ώρες ύπνο, και τα παράπονα σας στον Vellerefonti που τα τσούζαμε χθες με Jameson
Περι συσκευών Android...