-
Αφού ο Μιτζάκωβος μένει κέντρο και δεν έχει παράπονο και ο Μάινας (φίλος koutsan) έφαγε το ξύλο του και είπε και ευχαριστώ είναι λήξαν το θέμα. Οι κάτοικοι στο -ευρύτερο- κέντρο την περνάνε φίνα.
-
Στου κουφού την πόρτα, όποιος βιάζεται σκοντάφτει...
-
Από τη μία έχουμε τον Έλεος, που βάζει στο ίδιο τσουβάλι καλούς και κακούς, εργατικούς και μαφιόζους, τίμιους και πουστόπαιδα, κι από την άλλη το Μαγικό Σαλιγκάρι, που θέλει ν' αφήσει τους πάντες να σουλατσάρουν, να παρανομούν, να βρωμίζουν πιο άνετα και ατιμώρητα κι από τους Έλληνες.
Προφανώς είναι άστοχες και οι δύο τοποθετήσεις, γιατί τους λείπει η κοινή λογική.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από τη μία έχουμε τον Έλεος, που βάζει στο ίδιο τσουβάλι καλούς και κακούς, εργατικούς και μαφιόζους, τίμιους και πουστόπαιδα, κι από την άλλη το Μαγικό Σαλιγκάρι, που θέλει ν' αφήσει τους πάντες να σουλατσάρουν, να παρανομούν, να βρωμίζουν πιο άνετα και ατιμώρητα κι από τους Έλληνες.Προφανώς είναι άστοχες και οι δύο τοποθετήσεις, γιατί τους λείπει η κοινή λογική.
Καλά σοβαρά εμένα βρήκες σαν παράδειγμα για το αντίθετο του eleos? Θα το πω για τελευταία φορά κι αν ξαναμπούν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει θα το βαρέσω tattoo στο μέτωπό μου!
Εγώ τους θέλω όλους χαρούμενους. Κανέναν να μην αναγκάζεται να ληστέψει και κανέναν να μην τον ληστεύουν κανέναν να μην ζει τρώγοντας απ τα σκουπίδια και κανέναν να μην πηγαίνει το παιδί του στο σχολείο περπατώντας πάνω σε σύριγγες και περιττώματα. ΟΚ? Κατανοητός ως εδώ?
Έχω γράψει άπειρες φορές στο συγκεκριμένο θέμα εστιάζοντας στην λανθασμένη εκτίμηση του πορβλήματος από πολλούς. Παραδόξως όσες φορές κι αν έχω εκφράσει την άποψη μου αυτή, κάποιος βρέθηκε να την μεταφράσει σε 'να έρχονται να μας βιάζουν και να χέζουν όπου γουστάρουν'
Για τελευταία φορά λοιπόν!
**ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΚ? **Υγ. προς τον κύριο eleos και όσους θα συμφωνήσουν μαζί του, υπόσχομαι να παίρνω στο σπίτι μου έναν παράνομο μετανάστη για κάθε άχρηστο μπάτσο και τεμπέλη πολιτικό που θα παίρνετε εσείς.
win-win situation -
ε νταξ, μόλις γυρίσει η σελίδα πάλι θα γράφεται ότι εσύ θες να μας πηδάνε οι μετανάστες, εγώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα πουθενά κ.ο.κ.
-
Ωραία. Τι προτείνεις λοιπόν για όσους αράζουν στους δρόμους και ασχολούνται με παρασιτικές ασχολίες, αντί να πάνε να βρουν δουλειά στην επαρχία ή όπου αλλού υπάρχει δυνατότητα; Απέλαση ή παροχή ιθαγένειας;
Γιατί χαρούμενοι δεν θα είναι οι άνθρωποι όταν βλέπουν ορυμαγδό κλεφτρονιών, βαπορακίων, σουλατσαδόρων, ατόμων που μένουν σε 20άδες σε γκαρσονιέρες.
Όσον αφορά τον μτζκομπ, ρε παιδί μου, αφού η στάση σου απέναντι στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ιδεολογική και όχι πρακτική, γιατί ενοχλείσαι που τα παίρνουν όσοι ζουν στις κεντρικές συνοικίες και δεν μπορούν ν' αφήσουν τα παιδιά ή τη γυναίκα τους να ξεμυτίσουν μετά το απόγευμα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραία. Τι προτείνεις λοιπόν για όσους αράζουν στους δρόμους και ασχολούνται με παρασιτικές ασχολίες, αντί να πάνε να βρουν δουλειά στην επαρχία ή όπου αλλού υπάρχει δυνατότητα; Απέλαση ή παροχή ιθαγένειας;Γιατί χαρούμενοι δεν θα είναι οι άνθρωποι όταν βλέπουν ορυμαγδό κλεφτρονιών, βαπορακίων, σουλατσαδόρων, ατόμων που μένουν σε 20άδες σε γκαρσονιέρες.
Πραγματικά αν έκανες μια αναζήτηση στο θέμα θα σ λυνόταν κάθε απορία.
Ας πάει όμως και το παλιάμπελο, ούτως ή αλλιώς δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω.Προτείνω λοιπόν να βρεθεί μια λύση που δεν θα σε αναγκάζει να ρωτήσεις όσα ρώτησες. Να μην χρειάζεται να ψάχνουμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που αναφέρεις. Απλά αποτρέποντας τα απ το να συμβούν.
Πως? Ελέγχεις τι μπαινοβγαίνει στο χωράφι σου και φυτρώνεις κι ένα ζευγάρι @@ να υψώνεις και λίγο φωνή στην ευρωπαική σου παρέα που σ έχει φέρει σ αυτά τα χάλια. Μαθαίνεις τους μπουζουκόμπατσους σου να δρομολογούν και καμιά σύλληψη απ το να χτίζουν νεα everest και να κόβουν κλήσεις σε παπάκια. Αποκτάς συνήδηση και παύεις να χρησιμοποιείς τους ανθρώπους αυτόυς προς όφελός σου.
Κάνε βιώσιμο τον κόσμο που ζούμε και θα δεις πως σταματάνε οι κλοπές και οι φόνοι. Βέβαια απ ότι μαθαίνω είναι κάποιες φάρες που την έχουν στο αίμα τους την δολοφονία. ΤέσπαΓίνονται όλ αυτά θα μου πεις έτσι σκατά που έχουμε γίνει? Ας πρόσεχες θα σου απαντήσω. Χίλιες φορές τώρα να τα σκας σε σωφρονισμούς, συσσίτια, εντάξεις κλπ παρά να κάνεις τα στραβά μάτια και ν αφήνεις τον λαουτζίκο (που δεν λέω, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλουδάκι του) να ξεσπάει σε όποιον μετανάστη βρει και συ να την βγάζεις λάδι.
-
Αντιλαμβάνεσαι ότι το κράτος δεν έχει χρήματα για τέτοιες δράσεις; Ή θα πρέπει να κόψει περισσότερο τις παροχές υγείας, παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας, ώστε να ασχοληθεί με την ένταξη των λαθρομεταναστών;
Με κανα 20άρι% ανεργία, θα βρει ασχολία για τους ανθρώπους αυτούς;
Ή μήπως να θυμίζω ότι τα πρώτα χρόνια που μάζευαν τους λαθρομετανάστες από τους δρόμους, οι καλοί καγαθοί φώναζαν για παροχή 'ασύλου', ιθαγένειας και άλλα παρόμοια; Να ποστάρω πανώ από καταλήψεις και διαδηλώσεις; Ή δηλώσεις αριστερίστικων χώρων;
Το 'όλα τα παιδιά αγαπημένα' δεν έχει εφαρμογή. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όσον αφορά τον μτζκομπ, ρε παιδί μου, αφού η στάση σου απέναντι στο ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ιδεολογική και όχι πρακτική, γιατί ενοχλείσαι που τα παίρνουν όσοι ζουν στις κεντρικές συνοικίες και δεν μπορούν ν' αφήσουν τα παιδιά ή τη γυναίκα τους να ξεμυτίσουν μετά το απόγευμα;μάλλον επειδή πιστεύω ότι με την 'πρακτική' λύση τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
Αλλά έτσι είστε εσείς, δεν ζείτε στο κέντρο και δεν νοιώθετε -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι ότι το κράτος δεν έχει χρήματα για τέτοιες δράσεις; Ή θα πρέπει να κόψει περισσότερο τις παροχές υγείας, παιδείας, κοινωνικής πρόνοιας, ώστε να ασχοληθεί με την ένταξη των λαθρομεταναστών;
Ή μήπως να θυμίζω ότι τα πρώτα χρόνια που μάζευαν τους λαθρομετανάστες από τους δρόμους, οι καλοί καγαθοί φώναζαν για παροχή 'ασύλου', ιθαγένειας και άλλα παρόμοια; Να ποστάρω πανώ από καταλήψεις και διαδηλώσεις; Ή δηλώσεις αριστερίστικων χώρων;
Το 'όλα τα παιδιά αγαπημένα' δεν έχει εφαρμογή.Όπως είπα, και βέβαια δεν γίνεται. Γιατί όλες οι κυβερνήσεις της σύγχρονης ελλάδας ήταν και είναι του τώρα και όχι του μετά. Του κώλου μου και όχι του κώλου μας!
Το εξοργιστικό όμως στην όλη υπόθεση (και το γεγονός το οποίο με ωθεί συνήθως να γράψω σε αυτό το θέμα) είναι η ευκολία με την οποία όλοι ξεχνάνε ότι στην κατάσταση αυτή τους έχει φέρει το κράτος τους. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί του και τα όργανα τους. Δεν διστάζουν όμως λεπτό να σύρουν τα 1000 όσα σε μετανάστες νόμιμους ή μη.
Το 'όλα τα παιδιά αγαπημένα' και βέβαια έχει εφαρμογή.
Επίσης για πολλοστή φορά, θα ήθελα να μου απαντάς με πράγματα που έκανα ή είπα εγώ. Δεν εκφράζομαι ούτε εκπροσωπούμαι από κάποιον πέρα του εαυτού μου.
Ώρες ώρες νιώθω σαν να λέω 'α' και να μου απαντάνε 'όχι το β δεν είναι σωστό'. Χαίρω πολύ -
KATA.....Συμπεριλαμβανομένου και του G.A.P.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραία. Τι προτείνεις λοιπόν για όσους αράζουν στους δρόμους και ασχολούνται με παρασιτικές ασχολίες, αντί να πάνε να βρουν δουλειά στην επαρχία........Βασικά ο mjacob έχει δίκιο...!!! Στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι και τόσο σοβαρό το πρόβλημα. Γενικά στην Αθηνα δεν υπάρχει και τόσο σοβαρό πρόβλημα, απο κάθε άποψη...Και η αλήθεια είναι πως ευκαιρίες για δουλειά και για να το πάω παραπέρα, για καριέρα σε οποιοδήποτε τομέα και με πολύ καλύτερες απολαβές, παρεχονται στην πρωτεύουσα...Γι' αυτό και η όλη η Ελλάδα (αρχικα) μεταναστευσε εκει, γι΄αυτό (τωρα πια) μεταναστεύει εκει η μισή Ασία και Αφρική.
μη λες μαλακίες, που θα μας στείλεις εδω τους λαθρομετανάστες..!!!
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Το 'όλα τα παιδιά αγαπημένα' δεν έχει εφαρμογή.Όπως είπα, και βέβαια δεν γίνεται. Γιατί όλες οι κυβερνήσεις της σύγχρονης ελλάδας ήταν και είναι του τώρα και όχι του μετά. Του κώλου μου και όχι του κώλου μας!
Το εξοργιστικό όμως στην όλη υπόθεση (και το γεγονός το οποίο με ωθεί συνήθως να γράψω σε αυτό το θέμα) είναι η ευκολία με την οποία όλοι ξεχνάνε ότι στην κατάσταση αυτή τους έχει φέρει το κράτος τους. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί του και τα όργανα τους. Δεν διστάζουν όμως λεπτό να σύρουν τα 1000 όσα σε μετανάστες νόμιμους ή μη.
Το 'όλα τα παιδιά αγαπημένα' και βέβαια έχει εφαρμογή.
Επίσης για πολλοστή φορά, θα ήθελα να μου απαντάς με πράγματα που έκανα ή είπα εγώ. Δεν εκφράζομαι ούτε εκπροσωπούμαι από κάποιον πέρα του εαυτού μου.
Ώρες ώρες νιώθω σαν να λέω 'α' και να μου απαντάνε 'όχι το β δεν είναι σωστό'. Χαίρω πολύΟ λογος ο οποιος μαζευτηκε εδω ολη η σαρα και η μαρα δεν ειναι φταιξιμο των ερχομενων προς τα εδω αλλα φταιξιμο του κρατους και των μεγαλων κεφαλιων.Αμα θες να δεχτεις μεταναστες που το 100% στην Ελλαδα ειναι οικονομικοι μεταναστες καντους ανθρωπους και οχι να κυνηγανε αυτοι το κρατος για να γινουν ανθρωποι.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ο λογος ο οποιος μαζευτηκε εδω ολη η σαρα και η μαρα δεν ειναι φταιξιμο των ερχομενων προς τα εδω αλλα φταιξιμο του κρατους και των μεγαλων κεφαλιων**.Αμα θες να δεχτεις μεταναστες** που το 100% στην Ελλαδα ειναι οικονομικοι μεταναστες καντους ανθρωπους και οχι να κυνηγανε αυτοι το κρατος για να γινουν ανθρωποι.
Βασικά η συντριπτικη πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Να το ξεκαθαρίσουμε γιατί μάλλον μπερδεύεσαι με το τι θέλουν οι πολιτικοί (εκτος λαός) και οι χορηγοί τους
Σε πόσες γενιές πιστεύεις οτι αυτοί θα γίνουν άνθρωποι ? Η υπομονή έχει εξαντληθεί απο χρόνια ...
Από άλλο φόρουμ ... θα αστειευόμουν για το τι δουλειά είχε ο συνφορουμίτης εκεί αλλά το video μου μαύρισε τόσο πολύ την ψυχή που δεν έχω καμιά απολύτως διάθεση για πλάκα. Θα γίνουν ποτέ άνθρωποι αυτοί ?Ο άνθρωπος την τύχη του οποίου θα μάθετε αν αντέξετε να δείτε το βίντεο κατηγορείται ότι είναι ομοφυλόφιλος…Πολλοί από τους θύτες του όμως μπορεί τώρα να'ναι ένας από αυτούς τους ‘κακόμοιρους’ πραματευτάδες στην Ερμού! Σε κάθε περίπτωση τα ήθη και τα έθιμα τους έρχονται στον τόπο μας. Είναι άραγε αυτό που επιδίωκαν οι θωλοκουλτουριαρεοι γιατί έτσι όπως φαίνεται πολλοί από αυτούς κινδυνεύουν πιο ‘θανάσιμα’ από τους ‘εθνικιστές’!!!
Αν διαβάσετε δε και τα σχόλια κάποιων καμμένων χριστιανοταλιμπάν πιο κάτω, έρχεται και δένει το γλυκό
-
Δεν ξέρω αν είναι όντως ομοφυλόφυλος ή αν βίασε και σκότωσε 5 κοριτσάκια ή αν σκότωσε 100 ανθρώπους.
Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η απάθεια αυτών που παρακολουθούνε και τα αυτοκίνητα κ μηχανάκια που κάνουν ζικ ζακ για να περάσουν λες και βλέπουν τίποτα κορίνες στον δρόμο. Τέτοια απάθεια !!!
Τι δουλειά έχουν να συζήσουν οι Ελληνες με ανθρώπους που έχουν μάθει να ζουν και να εξασκούν όταν κρίνουν απαραίτητο, τέτοια σκληρότητα με τόση άνεση και φυσικότητα ? Περιμένετε απο αυτούς να λυπηθούν και να μην χτυπήσουν την γριά για να της πάρουν κανα χρυσαφικό αν φοράει, τον νεαρό για να του πάρουν το κινητό και να μην βιάσουν ομαδικώς καμια πιτσιρίκα που βρήκαν απομονομένη .... γιατί ? Γιατί θα νιώσουν τύψεις ?
Δεν αφήνετε την πλάκα ρε παιδιά -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Ο λογος ο οποιος μαζευτηκε εδω ολη η σαρα και η μαρα δεν ειναι φταιξιμο των ερχομενων προς τα εδω αλλα φταιξιμο του κρατους και των μεγαλων κεφαλιων**.Αμα θες να δεχτεις μεταναστες** που το 100% στην Ελλαδα ειναι οικονομικοι μεταναστες καντους ανθρωπους και οχι να κυνηγανε αυτοι το κρατος για να γινουν ανθρωποι.
Βασικά η συντριπτικη πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Να το ξεκαθαρίσουμε γιατί μάλλον μπερδεύεσαι με το τι θέλουν οι πολιτικοί (εκτος λαός) και οι χορηγοί τους
**Σε πόσες γενιές πιστεύεις οτι αυτοί θα γίνουν άνθρωποι ? **Η υπομονή έχει εξαντληθεί απο χρόνια ...
Από άλλο φόρουμ ... θα αστειευόμουν για το τι δουλειά είχε ο συνφορουμίτης εκεί αλλά το video μου μαύρισε τόσο πολύ την ψυχή που δεν έχω καμιά απολύτως διάθεση για πλάκα. Θα γίνουν ποτέ άνθρωποι αυτοί ?Λοιπον κοψτε τις ρατσιστικες μαλακιες και μην μετατρεψετε και αυτο το θρεντ σαν το αλλο με τους τσιγγανους..Μπορεις να πεις την αποψαρα σου,δεν σου λεει κανεις οχι αλλα μαζεψου λιγο..Εδω συζηταμε δεν κανουμε επιδειξη ανωτεροτητας..
Ενας ψευτοκουλτουριαρης-υπερπλουσιος-χαρουμενος. -
Δηλαδή δεν είμαι άνθρωπος? Δίκιο δηλαδη είχαν οι πρώην μου, που μου λέγαν ότι είμαι και πολύ ζώο.
-
ΣΚΑΣΕ ΖΩΟΝ που κάνεις και ερωτήσεις ναουμε
-
-
Υπάρχει άλλη χώρα στην (θεωρητικά) πολιτισμένη πλευρά πλανήτη που αποδέχεται τους λαθραίους μετανάστες; Γιατί εμείς να το κάνουμε και σε τόσο τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας να δίνουμε και κονδύλια για την ένταξή τους στην κοινωνία;
Με κανονικούς μετανάστες δεν έχω κανένα πρόβλημα ε. Από 5 χρονών κάνω παρέα με μαυρούλη που είχε έρθει με τον πατέρα του (πολιτικό μηχανικό) από την Αφρική εδώ πέρα. Αλλά παράνομους εισαγόμενους ανειδίκευτους -κάνω-ό,τι-να'ναι-για-να-επιβιώσω- ληστές-βιαστές δε θα πάρω, ευχαριστώ. Ούτε θα σπαταλήσω ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο μου ή ένα ευρώ από το μισθό μου για να τους εντάξω στην κοινωνία, στα cojones μου.
Και το ίδιο το παλικάρι ο φίλος μου, ο οποίος είναι υδραυλικός στο επάγγελμα και μάλιστα πολύ μερακλής, αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα ρατσισμού πλέον. Όταν ήρθε στην Ελλάδα πριν 20+ χρόνια μπορεί να ξεχώριζε εμφανισιακά αλλά δεν τον αντιμετώπιζαν αρνητικά Τώρα η αντιμετώπιση από τον κόσμο έχει αλλάξει τρομερά, χάρη στο σαβουροσυφερτό που έχει μαζευτεί. Να τον ακούσετε πως μιλάει για λαθρομετανάστες θα τον βαφτίζατε φασιστάκι ορισμένοι
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;