-
Πλάκα κάνεις!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πλάκα κάνεις!Πραγματικό γεγονός.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Πλάκα κάνεις!
Πραγματικό γεγονός.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εγώ όχι, εσύ και η οικογένειά σου μάλλον ναι...Τον Kacey δεν τον κόβω να πολυστεναχωριέται.
Όχι πως τον αδικώ δλδ.
-
- Καλώς τα παιδιά. Κοιτάξτε, έχω αυτό το τρίκανο και σκοπεύω να σας εμποδίσω να με ληστέψετε και να μας βιάσετε. Θα φύγετε ή θα μείνετε;
- Μάλλον θα σε γ...σουμε.
- Μήπως να σας έδινα, αντί για σκάγια, εισιτήρια για το Παρίσι; Έχει κι εκεί Έλληνες ξέρετε.
- Όχι, προτιμάμε να σε γ...σουμε.
- ΟΚ, μισό λεπτό να πάρω τηλέφωνο τους συγγενείς σας. Καλύτερα να σας μαζέψουν τώρα, παρά να ζητάνε εκδίκηση μετά.
- Καλά, περιμένουμε.
Από άλλο πλανήτη, εντελώς.
-
Πλάκα κάνεις!
Πραγματικό γεγονός.
Ε σιγα θα το χαρηκε μετα
Sent from my LG-P500
-
Εγώ όχι, εσύ και η οικογένειά σου μάλλον ναι...Αν τους εξαφάνιζε μετά δεν θα είχε κανείς πρόβλημα και όλοι μας θα είμασταν ευτυχισμένοι!
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Εγώ όχι, εσύ και η οικογένειά σου μάλλον ναι...
Τον Kacey δεν τον κόβω να πολυστεναχωριέται.
Όχι πως τον αδικώ δλδ.
Ποιος θα στεναχωρεθει για τετοια ηλιθια πλασματα δηλαδη; θα μπει στο σπιτι μου ενα σκατο με καλασνικοφ και θα σκασω επειδη ειναι μικρα; guess what reality hits you hard
Sent from my LG-P500
-
νομίζω υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία σε αυτό που έγραψε ο koutsan
-
η χημικη στειρωση τι κανει? δε σου κανει κουκου? ή σε στειρωνει απλα?
Η χημικη στειρωση δεν κανει τιποτε περα απο το να ικανοποιει ψηφοφορους που αγνοουν το μεγεθος της αποτυχια της
-
Οι Άραβες όμως για ακόμη μία φόρα (Πρίγκηπα Θεέ πάρε την ΠΑΕ) είναι μπροστά από την εποχή τους. Σε κάποιον που βίασε ένα ανήλικο κορίτσι το δικαστήριο αποφάσισε να υποβληθεί σε εγχείρηση αλλαγής φύλου και αφού ανάρρωσε τον έβαλαν στο ίδιο δωμάτιο/κελί με μερικούς βαρυποινίτες υπεύθυνους να επιληφθούν για τα περαιτέρω. Πολύ προχώ τα ατομάκια.Δεν ξερω για ποιους Αραβες λες,συνηθως η βιασμενη υποβαλλεται σε ποινες για το μεγαλο λαθος της να βιαστει.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν τους εξαφάνιζε μετά δεν θα είχε κανείς πρόβλημα και όλοι μας θα είμασταν ευτυχισμένοι!
Εγω το πλανο μου το εχω ετοιμο, για καθε ενδεχομενο. Ειμαστε 5 πολυκατοικιες με κοινο ακαλυπτο χωρο, εχω στην ιδιοκτησια μου αλλο ενα κλειστο κτιριο (ακατοικητο), κ υπαρχει κ ενα γιαπι πολυκατοικιας που εχει σταματησει να χτιζεται εδω κ 6 χρονια.
Εκτος αν καποιος απο εσας ειναι αρκετα βλακας ωστε να νομιζει οτι μετα την εκτελεση θα επαιρνα τηλ. την αστυνομια να τους πω τι εγινε
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν τους εξαφάνιζε μετά δεν θα είχε κανείς πρόβλημα και όλοι μας θα είμασταν ευτυχισμένοι!
Εγω το πλανο μου το εχω ετοιμο, για καθε ενδεχομενο. Ειμαστε 5 πολυκατοικιες με κοινο ακαλυπτο χωρο, εχω στην ιδιοκτησια μου αλλο ενα κλειστο κτιριο (ακατοικητο), κ υπαρχει κ ενα γιαπι πολυκατοικιας που εχει σταματησει να χτιζεται εδω κ 6 χρονια.
Εκτος αν καποιος απο εσας ειναι αρκετα βλακας ωστε να νομιζει οτι μετα την εκτελεση θα επαιρνα τηλ. την αστυνομια να τους πω τι εγινε
Δεν ξέρω πόσο βλάκας είμαι αλλά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι το πλάνο σου εκτοξεύει στο θεό τις πιθανότητές σου να καταδικαστείς για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.
Αν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι με αυτό το πλάνο βελτιώνεις την κατάστασή σου -
αμα τους θαψει και φυτεψει λιγα χορτα και κανα κρεμμυδι δεν παιζει να τους βρει κανεις
-
η ελλαδα μας εχει παρα πολους γκρεμους κλπ θα μπορουσε κανεις ανετα να τους πεταξει εκει και να μιν τους βρει ποτε κανεις
-
Θα ριχνουμε και τους αλλοδαπους ή μονο τους ντοπιους εγκληματιες ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα ριχνουμε και τους αλλοδαπους ή μονο τους ντοπιους εγκληματιες ;σκοπιανους εδω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα ριχνουμε και τους αλλοδαπους ή μονο τους ντοπιους εγκληματιες ;ωραιος
ολους
-
Αν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι με αυτό το πλάνο βελτιώνεις την κατάστασή σου
Αν δεν τους βρουν, εκτοξευω τις πιθανοτητες μου στο απειρο. Αν τους βρουν, αν βγαλουν ακρη ποτε, βλεπουμε...
Εσυ δηλαδη προτεινεις, στην Ελλαδαρα μας οπου οι κλεφτες δρουν ανενοχλητοι κ οι νοικοκυρηδες μπαινουν φυλακη επειδη δεν εκατσαν να τους πηδηξουν οι κλεφτες, να ενημερωσω για το τι εγινε? Μπα, προτιμω να ειναι τα πραγματα στο χερι μου παρα στην κριση του καθε μαλακα δικαστη που δεν εχει δει κλεφτη παρα μονο στις ταινιες.
-
-edit-
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.