-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Εννοείται ότι θα ξαναμπώ, γιατί το θέμα παραέχει ενδιαφέρον!!
Καταρχήν ευχαριστώ σε όλους και για το δούλεμα και για το κράξιμο, ειλικρινά το χαίρομαι, γιατί όπως σας είπα
και στην αρχή δεν τρέχει τίποτα, όταν μπαίνεις και ρωτάς θα φας και κράξιμο και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι!!Λοιπόν πηγαίνοντας χθες βράδυ καυλωμένος να δω την 159, τι μαθαίνω (τώρα θα γελάσετε μερικοί, γιατί ίσως το ξέρετε, αν και πολλοί δεν μου το είπατε χθες) ΔΥΣΤΥΧΩΣ η 159 σταματησε να παράγεται....συνεπώς αν την πάρεις την παίρνεις μόνο μεταχειρισμένη. Τέλος τα 200 άλογα μάγκες και η θεϊκή ροπή του...Τώρα σε premium mono το 13 h Τζούλια (η οποία θα μαμεί σπίτια και γειτονιές)
Χθες άρχισα να σκέφτομαι και να ξανασκέφτομαι και ίσως τελικά δώσω ή τα ίδια λεφτά ή μου περισσέψουν και ρέστα και πάρω κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο 1-2 ετών.
Καμία σχέση με τον φίλο που είπε ότι είμαι οπαδός της Άουντι, οκ γουστάρω πολύ τον όμιλο, αλλά μέχρι και προχθές έμπαινα κάθε μέρα στο car.gr και έψαχνα C180 Μ-Ο-Ν-Ο... αλλά μόνο μεταχειρισμένη, γιατί η τιμή του για καινούριο είναι πανάκριβη.
Το S-60 ότι και να μου λέτε δεν μαρέσει, όσο διαφορετικό και να είναι σχεδιαστικά από τα προγενέστερα. Οι γραμμές του παραμένουν συντηρητικές ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Επαναλαμβάνω γούστα είναι αυτά, συμφωνώ είναι αμάξι με αρχ****, αλλά εμένα δεν μου κάνει το κλικ. Ίσως όμως θα πρέπει να πάω να το δω και αυτό, έτσι γιατί με πρεήξατε )
Δηλαδή πήγες σε 3-4 διαφορετικές αντιπροσωπείες της Alfa Romeo και σου είπαν ότι σταμάτησε να παράγεται και δεν μπορείς να την παραγγείλεις? Παράξενο μου ακούγεται. Αφού γουστάρεις Α4 και θες μεταχειρισμένο κοίτα το 160άρι και την C180.Άραγε με τα 30κ που δίνεις θα μπορείς να βρεις καμία μεταχ. C250?
Άσχετο αλλά το βιάζεσαι πολύ το αμάξι?Πόσο μπορείς να περιμένεις μάξιμουμ?
-
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Άλφα στην Ελλάδα αν μπεις και κλικάρεις έχει μόνο Mito, Giullieta kai to 4C
οι λόγοι που σταμάτησε πλέον η 159 είναι η ΚΡΙΣΗ κ ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ (Όπως μου τα είπαν στην Αλφα σου τα λεω)Βιάζομαι αδερφέ βαρέθηκα να περιμένω άλλο, για την καινούρια 3αρα μου λες? Εγώ πιστεύω θα αγγίζει τα 35 με τα έξτρα....
-
-
Δε βρίσκω πολύ σώφρονα την ιδέα να αγοράσεις 'δημοσιογραφικό'.
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Στην επίσημη ιστοσελίδα της Άλφα στην Ελλάδα αν μπεις και κλικάρεις έχει μόνο Mito, Giullieta kai to 4C
οι λόγοι που σταμάτησε πλέον η 159 είναι η ΚΡΙΣΗ κ ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ (Όπως μου τα είπαν στην Αλφα σου τα λεω)Βιάζομαι αδερφέ βαρέθηκα να περιμένω άλλο, για την καινούρια 3αρα μου λες? Εγώ πιστεύω θα αγγίζει τα 35 με τα έξτρα....
Αφού είπες παραπάνω ότι δεν σε πειράζει να βρεις μεταχειρισμένο, σου πρότεινα το α4 με τους 160 ίππους και την Mercedes C250.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δε βρίσκω πολύ σώφρονα την ιδέα να αγοράσεις 'δημοσιογραφικό'.Δημοσιογραφικό είναι?
Απλά έκανα αναζήτηση στο car.gr για 159 tbi και έβαλα αυτή με τα λιγότερα χλμ. -
Κοίτα στην πόρτα, στην πρώτη φωτό...
-
Άσχετο, αλλά έτυχε να μιλήσω με άτομα, που είναι βαθιά μέσα στα πράγματα και δεν είναι σαν εμένα άντε μπαμ πάρτα και τελείωσε αυτό που θέλω και μου είπαν ότι στις αντιπροσωπείες κάνουν κωλοτούμπες για να δώσεις 30 ντούκου τέτοια εποχή, γιατί πλέον αγοράζουν λίγοι. Μου είπαν
- Αν επιμένεις να κάνεις τη 'μαλακία' να αγοράσεις καινούριο αγόρασε το S60
- Περίμενε και παζάρεψε μεταχειρισμένο, που θα το ελέγξουμε όσο δεν πάει.
Άντε να δούμε...Πάντως πιστεύωαν αγοράσω ειδικά από ιδιώτη, μπορώ να ρίξω πολύ την τιμή.
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Αφού είπες παραπάνω ότι δεν σε πειράζει να βρεις μεταχειρισμένο, σου πρότεινα το α4 με τους 160 ίππους και την Mercedes C250.
Εννοείται δεν με πειράζει φίλος, απλά πριν με ρώτησες 'Άσχετο αλλά το βιάζεσαι πολύ το αμάξι?Πόσο μπορείς να περιμένεις μάξιμουμ?'
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Βιάζομαι αδερφέ βαρέθηκα να περιμένω άλλο, για την καινούρια 3αρα μου λες? Εγώ πιστεύω θα ξεκινάει από τα 35 χωρίς πατάκια....Φιξντ.
-
Σωστός!!
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Άσχετο, αλλά έτυχε να μιλήσω με άτομα, που είναι βαθιά μέσα στα πράγματα και δεν είναι σαν εμένα άντε μπαμ πάρτα και τελείωσε αυτό που θέλω και μου είπαν ότι στις αντιπροσωπείες κάνουν κωλοτούμπες για να δώσεις 30 ντούκου τέτοια εποχή, γιατί πλέον αγοράζουν λίγοι. Μου είπαν- Αν επιμένεις να κάνεις τη 'μαλακία' να αγοράσεις καινούριο αγόρασε το S60
Άντε να δούμε...Πάντως πιστεύωαν αγοράσω ειδικά από ιδιώτη, μπορώ να ρίξω πολύ την τιμή.
Πιο βαθεια απο μας στα πράγματα?
Με τι ασχολουνται?FYI το S60 που πήρε φίλος εδώ και 3 μήνες....
1η βδομάδα έχασε όλα τα υδραυλικα και περιμενε ένα ανταλλακτικο 15μέρες.
Έπαθε μια εμπλοκή και δεν χτυπάει η υπενθυμιση ζώνης οδηγου
και χρειάστηκε εξωτερικος καθρπετης λόγω επαφής άλλες 15 μέρες. -
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Βιάζομαι αδερφέ βαρέθηκα να περιμένω άλλο, για την καινούρια 3αρα μου λες? Εγώ πιστεύω θα ξεκινάει από τα 35 χωρίς πατάκια....Στις 29.000 θα είναι με τον βασικό εξοπλίσμό. Με ένα πολύ καλό πακέτο θα πηγαίνει στις 35.000
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Σαφώς και δεν ισχύουν αυτά και είναι αδύνατον να πίστεψες κάτι τέτοιο. Κρίση και φόρος πολυτελείας (ο φόρος πολυτελείας δεν έπιανε την 159TBi ακόμα και με όλα τα έξτρα της λίστας) υπάρχει ΜΟΝΟ στην Ελλάδα και το αμάξι δεν παραγόταν αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά. Οι λόγοι που σταμάτησε για κάποιους μήνες η παραγωγή (για κάποιους δεν σταμάτησε ποτέ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), είναι η κακή εμπορική της πορεία και το γεγονός ότι με την απόκτηση της Chrysler άλλαξαν τελείως τα σχέδια και ο (κουκουρουκου) προγραμματισμός της Fiat. Αν και αλφίστα από την πρώτη στιγμή δεν πρότεινα την 159 (αν και παίζει να είναι το ιδανικότερο αμάξι για σένα) γιατί είναι παράλογο να προτείνει κανείς ένα αμάξι που φυτοζωεί στην αγορά επί 5 χρόνια και θα το κρατήσουν άλλα 2 (τουλάχιστον) με τεχνητή αναπνοή.
Anyway, να ξέρεις ότι 159 TBi ΣΙΓΟΥΡΑ θα υπάρχει σε κάποιο πολύ περιορισμένο στοκ ενώ πιθανότατα να μπορείς και να παρεγγείλεις αλλά χωρίς δυνατότητα παραμετροποίησης.
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
Το S-60 ότι και να μου λέτε δεν μαρέσει, όσο διαφορετικό και να είναι σχεδιαστικά από τα προγενέστερα. Οι γραμμές του παραμένουν συντηρητικές ΓΙΑ ΜΕΝΑ (Επαναλαμβάνω γούστα είναι αυτά, συμφωνώ είναι αμάξι με αρχ****, αλλά εμένα δεν μου κάνει το κλικ. Ίσως όμως θα πρέπει να πάω να το δω και αυτό, έτσι γιατί με πρεήξατε )Βασικά κάνε μια βόλτα απο όλες τις εταιρίες που έχουν μεσαία στην γκάμα τους να τα δεις απο κοντά.
Τα λεφτά που διαθέτεις θεωρω πως είναι πολλά (και για μένα και κρίμα) για μτχ απο την στιγμή που μπορείς να δεις απο κορυφαίο μικρομεσαίο έως και καλό μεσαίο. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Άσχετο, αλλά έτυχε να μιλήσω με άτομα, που είναι βαθιά μέσα στα πράγματα και δεν είναι σαν εμένα άντε μπαμ πάρτα και τελείωσε αυτό που θέλω και μου είπαν ότι στις αντιπροσωπείες κάνουν κωλοτούμπες για να δώσεις 30 ντούκου τέτοια εποχή, γιατί πλέον αγοράζουν λίγοι. Μου είπαν
- Αν επιμένεις να κάνεις τη 'μαλακία' να αγοράσεις καινούριο αγόρασε το S60
Πιο βαθεια απο μας στα πράγματα?
Με τι ασχολουνται?FYI το S60 που πήρε φίλος εδώ και 3 μήνες....
1η βδομάδα έχασε όλα τα υδραυλικα και περιμενε ένα ανταλλακτικο 15μέρες.
Έπαθε μια εμπλοκή και δεν χτυπάει η υπενθυμιση ζώνης οδηγου
και χρειάστηκε εξωτερικος καθρπετης λόγω επαφής άλλες 15 μέρες.Προσκυνώ!!!
Είσαι από το 2002 γραμμένος εδώ??? Αχαχαχαχαχα!!!
Ε ρε αρρώστια που την έχετε....καλά έκανα και γράφτηκα εδώ μέσα και σας ρωτάω!! -
Φίλε όπως είπαν κι άλλοι ακόμα και να σταμάτησε η εισαγωγή στην Ελλάδα είναι 99% σίγουρο ότι θα βρεις 159 σε στοκ και θα στην 'χαρίσουν' μάλιστα. Με την κατάσταση που υπάρχει θα βρεις αυτοκίνητα σε στοκ πάνω από ένα χρόνο σε αντιπροσωπίες... μην τρελαθούμε απλά κοίτα να είναι η TBi...
-
Και ποιος ο λογος να παει να παρει αυτοκινητο ...στοκ? Ενταξει ομορφο αυτοκινητο η 159 δεν λεμε,αλλα εχει φτασει στο τελος της πλεον για να την προτεινουν ακομα καποιοι για καινουριο.
-
Ομορφη η 159 αλλα το πιο ορθό που γραφηκε είναι το παρακάτω!
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αν και αλφίστα από την πρώτη στιγμή δεν πρότεινα την 159 (αν και παίζει να είναι το ιδανικότερο αμάξι για σένα) γιατί είναι παράλογο να προτείνει κανείς ένα αμάξι που φυτοζωεί στην αγορά επί 5 χρόνια και θα το κρατήσουν άλλα 2 (τουλάχιστον) με τεχνητή αναπνοή.Εκτός αν την πουλάνε καμια 20.000€ πλέον και θα ήταν καλή ευκαιρία ίσως!
-
20.000€ δεν θα τη δίνουν, αλλά με 27-28.000€ πολύ πιθανόν να παίρνει κανείς (αν έχει απομείνει καμία) 159 TBi Ti που μοιράζει σφαλιάρες σε οτιδήποτε αυτής της κατηγορίας τιμής και διαστάσεων.
Μέχρι 30K και μέχρι 1.800 cc