-
Το παγόνι δεν πεπώνει...
send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ έγραψε:
Επειδη τα θελεις μασημενα και ετοιμα. Ακουσες κανενα να μηλαει εδω μεσα για 159! Οσες φορες αναζητησα κανεις δεν ανταποκριθηκε. Δεν μπορει να το αγορασα μονο εγω, και μαλιστα δις! Δυο 156 ειχα και περα απο ψαλιδια καθε 20.000χιλ, δεν με προβληματησαν ποτε. Με το πρωτο 156 1.6ts SW , εκανα 30.000χιλ , και με το 2.0 jts sw ( ο πρωτος αμμεσου ψεκασμου στην αγορα) , 87.000χιλ. Το 2.2 jts του 2007 , μου εβγαζε εκτος abs , antispin, vdc, συνεχεια και το ταμπλο εκανε λες και ειχε ποντικια μεαα, μπροστα στο παρμπριζ.Μονο λαδια δεν εκαιγε ο opel, γιατι απο βενζινα ηθελε 14.8 λιτ. Οσο για το 159 2.2 sw το τελευταιο........το μονο καλο του , με διαφορετικη χαρτογραφιση , κατεβηκε στα 11.8, γιατι στα υπολοιπα, μη λεμε τα ιδια!
Ο 2.2 δεν είναι Opel. Ο 1.8 είναι μόνο. Κατα τα άλλα συμφωνώ με red monster...
Λαθος απαντηση, ολοι ειναι opel, δυστηχως!!!!!!!!Ο τελευταιος των μοικανων , ο 2.0jts. Για να μην αναρωτιεσαι, δεν εχει ιμαντες , αλλα καδενα.........ολοι τους. Παιζει να εχουν και κοινο σασι με insignia!!!!!!!
Ιταλάκια εσύ; Το μπλοκ των JTS έχει καταγωγή GM. Κατά τα άλλα καμία σχέση με Opel!
-
Παιζει να εχουν και κοινο σασι με insignia!!!!!!!τους ξεσκέπασες μπαγασάκο...
η μίτο σου πάντως έχει σασί από οπελ κόρσα... -
Φιλάρετεεεε... γιουχουυυυυυυ
έφτασες παληκάρι μου ??
Tην Τεταρτη λοιπον 21 μηνος εξω απο τη ΦΑΓΕ. ΣΤΙς 7.30, Η δεν ξυπνας τοσο νωρις, Ενα γκρι μιτο με αναμενα τα αλαρμ, για να μη χαθεις. Κριμα στο dykath μονο για Μοτοτεχνικη σε κοβω. Μη χαθεις ε!ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ
Χαθηκες παλι!!!!!!!!!! 21 21 21 21 . Ενα ημερολογιο και κομπιουτερακι, και καποιον να το χειριζεται......Τελικά τι εγινε με το ραντεβού σας ?
-
Παραεισαι αργος. Ξαναφευγω Πεμπτη. Δε λεω ποσο καιει, γιατι ..........κοτες. Κερναω παντως ουζα στο Βολο Κυριακη μεσημερι. ΧΑ...ΧΑ. Και για να σε φτιαξω, επρεπε να δεις τα μουτρα της X6 3.5 πριν τη στροφη του Θεολογου οταν της αναψα τα φωτα, με ποσο ελεγε το παληκαρι, 40 + 160= .......80. Σαν την pandah που εγλειφε τις σολες των παπουτσιων με τα fantomakia sportscomp. ( 130/70 18). Πως με τρελαινουν τα 1400 κυβικα της. 149 και 24.5 δινουν, για το 135. Ξερει κανεις τιποτα! Aπο κυβικα και μαγκια χορτασαμε πια, κατι πιο εκλεκτο!!
-
που και που τραβάμε και καμιά μαλακία όμως....καλό κάνει, κακό δεν κάνει
-
Έφτασεννννν! ορίστε!
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
που και που τραβάμε και καμιά μαλακία όμως....καλό κάνει, κακό δεν κάνειΟ καθενας οτι μπορει και οτι δεν φτανει.... Και καθως καθε πραμα στο καιρο του, και το προλεχθεν, της εποχης εστι και κατα κορον εφαρμοζεται, οριζοντιος και καθετος, κοινος κατα το δοκουν. Η πολυ μετριοτης εις την ζωην βλαπτουσα αποδεικνυεται, τις δε ανικανοτητες αναδεικνυει. Κοινος.........οδηγησε και κανα αυτοκινητο, εξω απο τις προδιαγραφες της μαμας..... Αληθεια μεγαλε ερχεσαι μαζι μου, για να με δεις και να σε δω, εκτος και εισαι μπατσος και σε βγαζουμε απο τα νερα σου.Αλλα και αυτοι το λεει η ψυχη τους και τα περπατανε τα XSARAKIA τους, να μην πουμε για τα oktabia. Παντως στην πριζα δεν εισαστε, ουτε alfakides. Aυτοσκοπος δεν ειναι το να πλακωνεσαι, παντου και παντα, αλλα αυτοι που εχουν ακομα ψυχη στη alfa, δεν τα φτιαχνουν για τους γιαπηδες , ουτε για στελεχη ανεραστες γκομενες του Κολωνακιου. Αν τα 160 στην Υλικη ειναι στη φαντασια μας , τοτε οντως πρεπει να αλλαξω μαρκα. Ειμαι εκτος εντελως μα εντελως.Φαντασου να κατεβαινεις το παλιο Αχλαδοκαμπο με 900 ss με 150 χιλ.. . . Στην κολαση , στη κολαση Αντε γεια.
-
160 στην Υλικηκατόρθωμα
-
Φιλάρετε κάνε μας όλους τη χάρη και γράψου μόνος σου εδώ:
-
Aποβάλλεται ο χρήστης 35markos, ως κλώνος του χρήστη italakia
Άσχετο αλλά εδώ άργησαν να τον ξετρουπώσουν...
-
Φιλαρετε εισαι κλωνος?
-
415.000km το 75..
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/1791012/ -
Χαζευα κ εγω το απογευμα τις αγγελιες των αλφα και εβαλα να μου τις δειξει σε φθινουσα σειρα διανυθεντων χιλιομετρων και με εκπληξη παρατηρησα οτι τα πιο πολλα χιλιομετρα τα ειχαν οι '''αναξιοπιστες'''75 και οι 33.Σιγουρα παιζει ρολο η παλαιοτητα τους,αλλα αν απο αξιοπιστια ηταν τοσο χαλια οσο ακουγονταν,υπαρχουν δυο περιπτωσεις : 'H ηταν αξιοπιστες και ειναι μυθος τα υπολοιπα ή οι ιδιοκτητες τους ειχαν πολλη υπομονη
-
Βράχοι αξιοπιστίας
Αυτά τα χλμ που έβλεπες τα έκανε μόνο ο 2ος κινητήρας ή αναφέρουν αυτά που συνολικά έγιναν μαζί με τον 1ο ?
Κολλητός μου πάντως χάρη σε 2ο κινητήρα κατάφερε να ξεπεράσει τα 200 με τη 33 του , άμα συνέχιζε να την οδηγεί άνετα σήμερα θα είχε 300+ στο οδόμετρο , αλλά ήταν λίγο κοτέτσι και αποφάσισε να πάρει κανονικό αυτοκίνητο
Sent from my LG-P500
-
Κάτι διαβάσατε λάθος
41,500 λέει, όχι 415.000... Είναι πενταψήφιος ο μετρητής και το τελευταίο νούμερο είναι τα εκατοστόμετρα... -
το ηξεραν απο την αρχη οτι δεν υπαρχει νοημα για 6ψηφιο?
παντως τοσα χλμ μονο κατι αρχαια ιαπωνικα εχουν, αλλα και αυτα ειναι ετοιμα να ξεψυχησουν
-
Απο όσο θυμάμαι, μέχρι το 86 τα νούμερα ήταν κυρίως πενταψήφια. Και το 86 επιδέχεται αμφισβήτηση...δεν το θυμάμαι και καλά...
Θυμάμαι ότι τα 127 είχαν 5 και τα Ούνο (1984? να η αμφισβήτηση) 6 νούμερα. Τα ρίτμο (Μέχρι το 87?) είχαν 5 ... Τώρα στην 75 θεωρώ ότι είχαν κοντέρ στοκ και δεν έφτιαξαν καινούργια. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Βράχοι αξιοπιστίαςΑυτά τα χλμ που έβλεπες τα έκανε μόνο ο 2ος κινητήρας ή αναφέρουν αυτά που συνολικά έγιναν μαζί με τον 1ο ?
Κολλητός μου πάντως χάρη σε 2ο κινητήρα κατάφερε να ξεπεράσει τα 200 με τη 33 του , άμα συνέχιζε να την οδηγεί άνετα σήμερα θα είχε 300+ στο οδόμετρο , αλλά ήταν λίγο κοτέτσι και αποφάσισε να πάρει κανονικό αυτοκίνητο
Sent from my LG-P500
H δικια μου παροπλίστηκε με 250.000 χλμ.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Κάτι διαβάσατε λάθος
41,500 λέει, όχι 415.000... Είναι πενταψήφιος ο μετρητής και το τελευταίο νούμερο είναι τα εκατοστόμετρα...Αυτό σκέφτηκα και γω , για να λέει και άριστη κατάσταση .
ΑLFA ROMEO FORUM