-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
όπως και μου είχε προτείνει ο drdino ανοίγω κουβέντα στο παρόν θέμα με θέμα το** αν αξίζει να βάλω αεριοκίνηση στο Scirocco R**Αυτό να δω και τι στον κόσμο!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
όπως και μου είχε προτείνει ο drdino ανοίγω κουβέντα στο παρόν θέμα με θέμα το** αν αξίζει να βάλω αεριοκίνηση στο Scirocco R**
Αυτό να δω και τι στον κόσμο!
τώρα που θα μου κόψουν τον μισθό, χαράτσι όπως είπε κι ο αντιπρόεδρος και ευχών μέλλον πρόεδρος κυβέρνησης[ο οποίος θα μας σώσει λέει όλους με κόλπα μαγικά ]
θα γίνει και το R > LPG!
άσε που έχω αγοράσει ένα μεταλλικό μοντελάκι Scirocco R με χρώματα της αγωνιστικής ομάδας αερίου της VW... οπότε δεν θα απέχω κι από το benchmark!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
όπως και μου είχε προτείνει ο drdino ανοίγω κουβέντα στο παρόν θέμα με θέμα το** αν αξίζει να βάλω αεριοκίνηση στο Scirocco R**
τώρα που θα μου κόψουν τον μισθό, χαράτσι όπως είπε κι ο αντιπρόεδρος και ευχών μέλλον πρόεδρος κυβέρνησης[ο οποίος θα μας σώσει λέει όλους με κόλπα μαγικά ]
θα γίνει και το R > LPG!
άσε που έχω αγοράσει ένα μεταλλικό μοντελάκι Scirocco R με χρώματα της αγωνιστικής ομάδας αερίου της VW... οπότε δεν θα απέχω κι από το benchmark!
Τη μια λες ότι ξεπορδίζεται....
Την άλλη να του βάλεις αέριο....Τι έχεις πάθει Κωνσταντίνε????
-
+1 για το lpg, η μετατροπή με παντογράφο για να γίνει τρένο και όσον αφορά τον τρόπο κίνησης κρίθηκε ως ασύμφορη.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
θα γίνει και το R > LPG!
Τη μια λες ότι ξεπορδίζεται....
Την άλλη να του βάλεις αέριο....έχω μια ελαφριά δυσκοιλιότητα τις τελευταίες μέρες και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά...
Τι έχεις πάθει Κωνσταντίνε????
όταν θα 'σκάει' θα βγάζει φωτιές!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
+1 για το lpg, η μετατροπή με παντογράφο για να γίνει τρένο και όσον αφορά τον τρόπο κίνησης κρίθηκε ως ασύμφορη.εντάξει, θα το ψάξω...
οι ειδήμωνες λένε ότι μπορείς να το συνδυάσεις και με ελαφριά αναβάθμιση κινητήρα... να βγάζει καμιά 300αριά άλογα...
-
έκανα τεχνική επερώτηση για τους δίσκους... μάλλον λένε ότι θα μου τους αλλάξουν λογικά... για να δούμε, θα πάρω το αίμα μου πίσω αυτή την φορά γιατί με το S3 είπαν ότι είχα κάνει πάνω από τα χιλιόμετρα που θα μπορούσαν να το περάσουν στην εγγύηση...
λίγη τεχνογνωσία... http://www.stoptech.com/tech_info/wp_wa ... disk.shtml
-
το αυτοκίνητο μπήκε για φτιάξιμο!
-
Είπε για υγραέριο και το κανε
-
Ελπίζω να εννοεί φτιάξιμο του καπώ και όχι υγραέριο...
-
ελπιζω να παρει πισω τις παλιες δισκοπλακες
-
Μα μας έχει τρελάνει
Δισκόπλακες,υγραέρια,καπώ
τι στο καλό γίνεται -
Τι έγινε? Άρχισε να σκορπάει το υπερόπλο?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Τι έγινε? Άρχισε να σκορπάει το υπερόπλο?Παντως οσον αφορα το υγραεριο, στη Θεσσαλονικη εχω δει κατι cayene με ταπα στο πισω προφυλακτηρα (δλδ εχουν υγραεριο). Οποτε γιατι να ειναι ''κακο'' να βαλει ο vellerefontis στο R;
-
Ρε παιδιά πέσατε κατευθείαν ότι χάλασε
-
Εγώ από περιέργεια ρώτησα...
-
οκ λάθος μου
-
Καλά δεν είπες και τίποτα κακό. Σιγά!
-
@vell,
συνεννόηση μπουζούκι. Ή εγώ θυμόμουν λάθος ή ο άλλος μου με μπέρδεψε όπως τα περιέγραψε.
τελικά οι δίσκοι είναι tarrox (τρυπητοί-χαρακτοί, νομίζω 'japan sport' μου τους είπε σαν τύπο, μπορώ να ζητήσω κωδικό αν θες) και τα τακάκια ferrodo (ds2500).Να... τα πάρω?
Το πολύ-πολύ να βγουν 'μάπα'? (θα έχω και κάτι να τον κράζω τον φίλο μου ) -
Μπλε σιρόκο αρρρρρ με στρουμπουλο διοπτροφορο οδηγο σήμερα στην φιλαδελφεια
GOLF R - SCIROCCO R