-
Μιας και μιλάμε για την 458, να πούμε εδώ ότι η Ferrari στην Φρανκφούρτη ανακοίνωσε βελτιώσεις στο λογισμικό των μαγνητορεολογικών αμορτισέρ, του διπλοτάχυτου κιβωτίου και του συστήματος ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς F1-Trac, που υπόσχονται ακόμα καλύτερες επιδόσεις.
http://www.ferrari.com/English/GT_Sport ... kfurt.aspx
-
ακόμα καλύτερες επιδόσεις????
-
Spider all the way!!! Και στην συγκεκριμμένη διαδρομή, απλά ονειρική οδήγηση!
-
Ωραία και η spider, αν και είμαι υπερ της κλειστής φυσικά σε supercar. Το μόνο που με χαλάει είναι πως δεν υπάρχει το γυάλινο επάνω από τον κινητήρα για χάρη του μηχανισμού.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
είμαι υπερ της κλειστής φυσικά σε supercar.Φυσικά!
Το γυάλινο κάλυμμα του κινητήρα όντως κάνει αισθητή την απουσία του. Άλλος ένας λόγος να πάρει κανείς την κλειστή!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
είμαι υπερ της κλειστής φυσικά σε supercar.
Φυσικά!
Το γυάλινο κάλυμμα του κινητήρα όντως κάνει αισθητή την απουσία του. Άλλος ένας λόγος να πάρει κανείς την κλειστή!
μία βυζαρού στο δεξι μπάκετ και δεν αισθάνεσαι την απουσία του καλύμματος
-
Στην ανοιχτή το διάφανο κάλυμα δεν απασχολεί αφού είτε έχει είτε δεν έχει δεν έχεις οπτική επαφή με τον κινητήρα.Στην κλειστή όμως τον βλέπεις να πάλεται στις βάσεις του από τον καθρέφτη...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην ανοιχτή το διάφανο κάλυμα δεν απασχολεί αφού είτε έχει είτε δεν έχει δεν έχεις οπτική επαφή με τον κινητήρα.Στην κλειστή όμως τον βλέπεις να πάλεται στις βάσεις του από τον καθρέφτη...και λες ιταλικό είναι τώρα θα μου φύγει , τώρα θα μου φύγει...
-
Μου έκοψε ήδη δύο βάσεις μηχανής .
-
Έχω δει κάλλυμα θαμπό/κιτρινισμένο από τον ήλιο, και βρώμικο εσωτερικά.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μου έκοψε ήδη δύο βάσεις μηχανής .στα λεγα οτι δεν κυκλοφοράνε πολλά?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχω δει κάλλυμα θαμπό/κιτρινισμένο από τον ήλιο, και βρώμικο εσωτερικά.Πως να θάμπωσε ? Αφού είναι κρύσταλο. Βρώμικια είναι και η δικιά μου.Εχει και αράχνες με τους ιστούς να ενώνουν τις εισαγωγές.....
-
Δεν είναι πλεξιγκλάς? Αν όχι, τότε πρέπει να είχε πολύ μπίχλα αυτή που είδα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μου έκοψε ήδη δύο βάσεις μηχανής .Δεν θα ήθελα να μάθω κόστος αντικατάστασης! Υπολογίζω όσο η έκτακτη εισφορά μονοκατοικίας 400τμ στο Διόνυσο!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν είναι πλεξιγκλάς? Αν όχι, τότε πρέπει να είχε πολύ μπίχλα αυτή που είδα.Πλεξιγκλάς μόνο στις Scuderia και Stradale...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν θα ήθελα να μάθω κόστος αντικατάστασης! Υπολογίζω όσο η έκτακτη εισφορά μονοκατοικίας 400τμ στο Διόνυσο!
205 ευρώ η μία και 100 ευρώ εργατικά.
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μία βυζαρού στο δεξι μπάκετ και δεν αισθάνεσαι την απουσία του καλύμματοςΤην κοπέλα την θες στο κρεββάτι σου (τι πάει να πει βυζαρού; λίγο ρισπεκ ρε νέοι! ). Στην Ferrari μόνο αν της αρέσουν τα γκάζια, αλλά και πάλι λείπει το γυάλινο κάλυμμα!
Στην ανοιχτή το διάφανο κάλυμα δεν απασχολεί
Όταν την θαυμάζεις από έξω όμως...
-
Σκουντερία είχα δει, έτσι εξηγείται.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν θα ήθελα να μάθω κόστος αντικατάστασης! Υπολογίζω όσο η έκτακτη εισφορά μονοκατοικίας 400τμ στο Διόνυσο!
205 ευρώ η μία και 100 ευρώ εργατικά.
Ο Μπένι πιο ακριβός κι απ' τη Φερράρι...ρε που έχουμε φτάσει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στην Ferrari μόνο αν της αρέσουν τα γκάζια, αλλά και πάλι λείπει το γυάλινο κάλυμμα!Βγαλ της μπλουζα και σουτιεν και ουτε που θα καταλαβεις οτι λειπει το γυαλινο καλυμμα.
Ferrari F458 Italia