-
Γιατί να προσπαθεί κάποιος να ασπρίσει το μαύρο?
Αφού είναι Μαύρο , τι να κάνουμε . Άντε μετά από παζάρια να το αφήσουμε στο Γκρι . Άσπρο με τίποτα .
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί η παραδοχή οτι η εταιρεία δεν ήταν υπόδειγμα ποιότητας ειδικά απο την στιγμη που έχει κάνει τόσο σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια.
Φυσικά και είχε τα καλά της σημεία αλλά αυτό δεν αναιρεί τίποτα.
πχ. πόσες έρευνες υπάρχουν που υποστηρίζουν τα λεγόμενα σας.Είναι σαν να λέμε ότι τα Volvo διακρίνονταν για το σχεδιασμό τους . Ε! αφού δεν , τι να κάνουμε να βγούμε στους δρόμους και να φωνάζουμε ότι τα brick ήταν σχεδιαστική επανάσταση ?
@nonos. Ξέρεις καλά ότι υπερέβαλα για να ισορροπήσω το προηγούμενο ποστ .
Εξάλλου έχεις ξαναδιαβάσει από εμένα ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής είναι κορυφαία πρόταση η C5 .
Εχει τόσο καλά στοιχεία η νέα Citroen . Μην το χαλάσουμε . Είπαμε DS5 -
Ευχαριστώ για τις ευχές,
και ναι η DS5 είναι -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σας ενοχλεί η παραδοχή οτι η εταιρεία δεν ήταν υπόδειγμα ποιότητας ειδικά απο την στιγμη που έχει κάνει τόσο σημαντικά βήματα τα τελευταία χρόνια.
Φυσικά και είχε τα καλά της σημεία αλλά αυτό δεν αναιρεί τίποτα.
πχ. πόσες έρευνες υπάρχουν που υποστηρίζουν τα λεγόμενα σας.Αντικειμενικές κριτικές θα ήθελα και εγώ γιά το αντίθετο , αλλά και γιά όλα τα αυτοκίνητα , ιδιαίτερα σε συνάρτηση με την αξία τους .
Αλλιώς είναι να τρίζει ένας κουβάς των 10.000 και αλλιώς ενα premium των 50-60-70-80-100000 . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αντικειμενικές κριτικές θα ήθελα και εγώ γιά το αντίθετο , αλλά και γιά όλα τα αυτοκίνητα , ιδιαίτερα σε συνάρτηση με την αξία τους .
Δεν σε κατάλαβα , για κάντο μου τάλαρα ,
-
Mίλησες γιά έρευνες .
Θα ήθελα να δω και εγώ πραγματικά αντικειμενικές έρευνες γιά την αξιοπιστία των αυτοκινήτων .Και επειδή και στην Ευρώπη παίζει πολύς σωβινισμός στην αγορά αυτοκινήτου , οι μόνοι που είναι πιό αντικειμενικοί , είναι οι κατωχωριανοί και οι ίβηρες που δεν έχουν εθνική αυτοκινητοβιομηχανία .
Στην Ελλάδα ο 'μάγκας' που πληρώνει την πριμιά , δεν λέει κουβέντα ούτε γιά τις ζημιές , ούτε γιά τα σκισίματα στα σέρβις , γιά να μην τον πούνε μλκ .
Πέρασα και εγώ και οι ΄φίλοι μου από αυτό το τρυπάκι , αλλά τώρα δεν μασάμε άλλο .Δεν δέχομαι λοιπόν ότι είναι πρόβλημα ποιότητας το τρίξιμο του παλιού c3 των 10000 € , όταν τρίζει το αστέρι των 80.000 € .
Τώρα όταν η c5 έχει εξαιρετική ποιότητα και δεν τρίζει και κάνει και 20-25000 € , θεωρώ ότι είναι καλύτερο , από ότι κάνει ακριβότερο και δεν έχει ανάλογη η και λίγο καλύτερη ποιότητα .καιρός είναι να ξανανακαλύψουμε σε αυτή την χώρα το best value for money , γιατί είχαμε εθιστεί στην αξία των πληρωμένων διαφημίσεων , συγνώμη τεστ , ήθελα να γράψω .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Mίλησες γιά έρευνες .
Θα ήθελα να δω και εγώ πραγματικά αντικειμενικές έρευνες γιά την αξιοπιστία των αυτοκινήτων .Και επειδή και στην Ευρώπη παίζει πολύς σωβινισμός στην αγορά αυτοκινήτου , οι μόνοι που είναι πιό αντικειμενικοί , είναι οι κατωχωριανοί και οι ίβηρες που δεν έχουν εθνική αυτοκινητοβιομηχανία .
Στην Ελλάδα ο 'μάγκας' που πληρώνει την πριμιά , δεν λέει κουβέντα ούτε γιά τις ζημιές , ούτε γιά τα σκισίματα στα σέρβις , γιά να μην τον πούνε μλκ .
Πέρασα και εγώ και οι ΄φίλοι μου από αυτό το τρυπάκι , αλλά τώρα δεν μασάμε άλλο .Δεν δέχομαι λοιπόν ότι είναι πρόβλημα ποιότητας το τρίξιμο του παλιού c3 των 10000 € , όταν τρίζει το αστέρι των 80.000 € .
Τώρα όταν η c5 έχει εξαιρετική ποιότητα και δεν τρίζει και κάνει και 20-25000 € , θεωρώ ότι είναι καλύτερο , από ότι κάνει ακριβότερο και δεν έχει ανάλογη η και λίγο καλύτερη ποιότητα .καιρός είναι να ξανανακαλύψουμε σε αυτή την χώρα το best value for money , γιατί είχαμε εθιστεί στην αξία των πληρωμένων διαφημίσεων , συγνώμη τεστ , ήθελα να γράψω .
Πέστα χρυσόστομε που πηγαίναν και μου πέρνανε A140 με 7.5 εκατομμύρια το 1999 και το 2000,τα χαιβάνια οι ελληνες για να πουλήσουν ντεμέκ μούρη από μερσέντα,και η ποιότητα μέσα των πλαστικών ήταν για τα πανέρια,χώρια τα ένα κάρο προβλήματα που έβγαζαν,τον τάρανδο
-
Υπενθυμίζω απλά ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα σε ένα αυτοκίνητο από τα πλαστικά του...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπενθυμίζω απλά ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα σε ένα αυτοκίνητο από τα πλαστικά του...Όπως ο ήχος που κάνει η πόρτα όταν κλείνει
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Mίλησες γιά έρευνες .
Πέστα χρυσόστομε που πηγαίναν και μου πέρνανε A140 με 7.5 εκατομμύρια το 1999 και το 2000,τα χαιβάνια οι ελληνες για να πουλήσουν ντεμέκ μούρη από μερσέντα,και η ποιότητα μέσα των πλαστικών ήταν για τα πανέρια,χώρια τα ένα κάρο προβλήματα που έβγαζαν,τον τάρανδο
Όντας ένα από αυτά τα χαϊβάνια που γράφετε πιο πάνω, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω 1000% με τουςfiestaros & criuser. Μάλιστα έχω νοιώσει τόσο πολυ , όταν έφτιαχνα την οροφή (3 φορές) ή το αυτόματο (2 φορές) λόγω του κόστους που κάθε φορά έλεγα ότι ως εδώ ήταν και μόλισ σήκωνα κεφάλι, παφφφφφ, ερχόταν το χαστούκι. Όσο για τον δεβασμό στον πελάτη? Αφήστε τα καλύτερα. Και επειδή έχω τις ευκαιρίες να οδηγώ κατά καιρούς διάφορα μοντέλα, να σας πω ότι δεν τρίζει μόνο το αστέρι των €80.000, αλλά και αυτό των €500.000.
Καλοτάξιδο το C5 παιδιά, μην ξεχνιόμαστε κιολας. -
Υπάρχουν πολλές έρευνες και μάλιστα υπάρχει αντίστοιχο τόπικ .
Μπορείτε να κάνετε μία βόλτα να δείτε τα αποτελέσματα . Η πραγματικότητα δεν κολακεύει .Όμως , κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό και η γενίκευση δεν είναι επιχείρημα .
Επίσης επιχείρημα δεν είναι τα 2 -3 αυτοκίνητα που έχουμε γύρο μας , στον κύκλο μας .
Τα πραγματικά στοιχεία έρχονται από την στατιστική των μεγάλων αριθμών .Φυσικά και Υπάρχουν σκάρτα μοντέλα αρκετών χιλιάδων ευρώ . Αλλά αυτό δεν αναιρεί το αντίθετο .
Ναι είχα και εγώ 1 από αυτά . Αλλά τα άλλα 2 που έχω σήμερα είναι διαμάντια .
Φυσικά και υπάρχουν ιδιοκτήτες που το βουλώνουν αλλά είναι όλων των εταιριών , οι μαλάκες δεν είναι ιδιοκτησία κανενός -
άλλο αξιοπιστία και άλλο ποιότητα ....
-
Φαίνεται εγώ θα είμαι άτυχος που είχα 8 citroen , χωρίς κανένα πρόβλημα και 1 golf με άπειρα προβλήματα , ένα grand jeep με προβλήματα και ένα ακριβό αστέρι με πολλά προβλήματα .
Φίλος με εταιρικό αστέρι , φτηνότερο από το δικό μου , έχει πρόβλημα με το κιβώτιο , βάζει πρώτη και του μπαίνει όπισθεν και 3 χρόνια τώρα δεν το έχουν διορθώσει .Οι στατιστικές μάλλον θα έχουν περισσότερο δίκιο .
Το γεγονός ότι αυτοί που γράφουν τις στατιστικές μπορεί να εξυπηρετούν συμφέροντα , που λόγω του μεγέθους της βιομηχανίας γιά τις χώρες , είναι ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , δεν σου περνάει από το μυαλό ?Οτι η γερμανία είναι η μόνη χώρα της Ευρώπης , χώρις όρια ταχύτητας , δεν σημαίνει κάτι ?
Εχεις δει τι σημαίνει εταιρική πώληση σε αυτές τις χώρες και τι αμάξια , 'επιτρέπεται' να πάρεις ?προτιμώ λοιπόν τις δικές μου στατιστικές , γιατί αυτές τις πληρώνω από την τσέπη μου .
Και βέβαια δεν συζητάμε γιά την πολιτική και συμπεριφορά των εδώ σερβισάδων των premium .
Και μλκες που κρύβουν τα προβλήματα σπανίζουν στις μεσαίες και φτηνές μάρκες . Οι ακριβές όμως έχουν πολλούς τέτοιους .
Μόνο όσοι τα έχουν εταιρικά και δεν τους νοιάζει μιλάνε . -
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όταν κάτοχος Citroen μιλάει για πλαστικά αντί για αναρτήσεις, ξέρεις ότι υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας...Εδώ και χρόνια η εταιρία έχει αλλάξει προσανατολισμό. Έμφαση σε θέματα ποιότητας και αξιοπιστίας και αξιοπιστίας και λιγότερο σε θέματα οδικών χαρακτηριστικών. Αυτοκίνητα τύπου ΖΧ, Ξαρά, Ξάντια, Σάξο vts δεν πρόκειται να ξαναδούμε.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
ΖΧΕχω
Ξαρά
Εχω
Ξάντια
χ2 Εχω
Σάξο vts
Καποτε ο διακαης μου ποθος..
Νταξ ειμαι..
Αγορά μεσαίου οικογενειακού αυτοκινήτου