-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Φίλε Thomas lpg, ευχαριστώ για την ενημέρωση, για το αντικείμενο εργασίας σου, τώρα ξέρω τι μπορώ να ζητήσω από εσένα.
Λαβε υπόψη σου, ότι παραθέτω μέσα σε εισαγωγικά, και από κάτω βάζω αστεράκια, είναι άλλου λογία, τα όποια σχολιάζω από κάτω.
Ο λόγος που μεταφέρω λόγια, είναι διότι μόνον εκεί θέλω να τοποθετηθώ. Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω διότι δεν νομίζω ότι χρειάζεται, για να μην γεμίζω άνευ λόγου με ‘σεντόνια’, φορτώνοντας τον server του forum.
Μα σε ρώτησα για την τιμή λιανικής προπανίου και έξτρα βουτανίου, χωρίς μεταφορά. Όχι μίγμα.
Ευχαριστώ.
ΑΝΤΩΝΗΣ.Ός εμπειροτέχνης έχω μάθη στην ζωή μου πως όταν θέλεις μάθεις κάτι σωστά πρέπει να γυρίσεις τον διακόπτη στο off, η να κάνεις delete και να ξεκινήσεις από την αρχή.
Αυτό έκανα και εγώ στην παρούσα. Πήρα λοιπόν τις σελίδες του forum από την αρχή ,άρχισα να τις διαβάζω, μου βγήκανε τα μάτια στο διάβασμα και!!!!!!!!!!!.....!!!!.
Αφού δεν βγήκα τον δρόμο να τρέξω σαν τον αρχαίο ΑΡΧΙΜΥΔΗ φωνάζοντας τι γράφει ρεεεε τι γράφει!!!!!!!!!! Πάλη καλά. Νευριασμένος άρχισα να μαζεύω κείμενα που έχεις γράψει για να τα επισυνάψω. Αυτό που έκανε ο Κ Βατσος δεν ήταν τίποτα 23/08/11 17:23.¨Εχεις λογοφέρει με αρκετά ΤΕΡΑΤΑ – τεχνικούς τις υγραεριοκίνησης που δεν γνώριζα πώς γράφουν στη σελίδα, όπος τον πατερά από το fantasmataki που εκτιμώ και σέβομε….,Με αρκετούς έμπειρους τεχνικούς να μην αναφερθώ σε όλους……. Και τέλος με τον Κ Βατσο.Και συνεχίζεις με κουβέντες του καφενείου. Διαβάζοντας όμως τις πιο πολλές από τις 491 σελίδες του forum, κατάλαβα το ήθος και το ύφος τις ιστοσελίδας, το ξανασκέφτηκα και όπος λέει ο σοφώς λαός μας, με το διάβασμα έρχεται η γνώση, έπραξα.από ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ » 08/09/11 15:22
Οταν καταλαγιαζει το κουρνιαχτο και η αναμπουμπουλα παντα βλεπεις καθαροτερα και αποτελεσματικοτερα. Αυτό ισχυει για ολους και ειναι διαδικασιακα αναγκαιο. Εξ'αλλου το 'κουρνιαχτο' ειναι απαραιτητο για να ξεχωρισει η ηρα από το σταρι.
Στην συζητηση εδω συμμετεχουν αρκετοι, με γνωσεις η χωρις, αλλα αρκετοι περισσοτεροι την παρακολουθουν. Ειναι και ακρως επικαιρο το θεμα. Από οσους συμμετεχουν η απλα παρακολουθουν ειμαι σιγουρος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια, με στοιχειωδεις γνωσεις των περι αυτοκινητου (γιατι χρειαζεται ωστε να εχεις μια οσο το δυνατον πιο ολοκληρωμενη αποψη περι του αντικειμενου) στο τέλος της ημερας γνωριζει καλά ποια ειναι η ηρα και ποιο το σταρι και αυτο εντελει εχει σημασια.
Σέβομε την ιλικία σου
Antonis-team
Ηλεκτρολόγος μηχανικός βελτιωτής.
1958 2011 και συνεχίζω….. στα 66 μου χρόνια
Και τα μουνζούρικα ρούχα που γράφεις πώς φοράς
. δουλεύω στην μουντζούρα…. Άσε που δεν ‘ξεκολλάνε’ να τα βάλω με ROL στα πλυντήρια του μαγαζιού με της φόρμες….. από antonis-team » 07/09/11 16:50
Θα γράψω όμως κάτι που ίσως θα σε στεναχωρήσου , κάτι που βίωσα πιτσιρικάς και ίσος να με έκανε σήμερα αυτό που είμαι. Εάν σε είχε βοηθό του ο μάστοράς μου θα σε είχε όλη την ημέρα σκύψε και σφύρα… ( Υπαρχει μεταφραση και σε πληροφορω οτι ξερω τι σημαινει.Ασε τις υβρεις κατα μερος[mod] ) σε αυτό δεν υπάρχει μετάφραση γνωρίζουν τι είπα η Μακεδόνες Ντόποιοι.
Από αντίδραση και μόνο δεν θέλω να απαντήσω στην ερώτησή σου περί τις τιμής του ΜΙΓΜΑΤΟΣ ,εάν ερωτηθώ από άλλων θα απαντήσω.
ΤΣΙΠΑΣ ΘΩΜΑΣ
Εμπειροτέχνης εγκαταστάσεων υγρού αερίου, και λάτρης ιστορικών μοτοσυκλετών. -
Mood έκανα πατάτα Έστειλα 2φωρές το κείμενο
-
Φιλοι μου,
μηπως ειναι ανωφελο να συνεχιζεται η αντιπαραθεση επι προσωπικου επι μακρον?
Αν δουμε τις τελευταιες 50+ σελιδες εχει πραγματικα χαραμιστει πολυς χρονος για τετοιες απαντησεις ενω στη θεση τους θα μπορουσαν καλλιστα να υπηρχαν ουσιωδεις αναφορες περι του θεματος.
Λεω τωρα εγω!Ειναι κατι που δεν ευχαριστει σιγουρα ουτε τους αντιπαρατιθεμενους, οποτε γιατι να συνεχιζεται?
Να ειστε σιγουροι οτι οποιος παρακολουθει συνετα το φορουμ δεν χρειαζεται την οποια προσωπικη αντιπαραθεση για να βγαλει τα συμπερασματα του.
Αυτο που πραγματικα εκτιμα καποιος ειναι μεστες αναφορες που μπορουν να βοηθησουν τους συμμετεχοντες και οχι
μακροσκελεις αντιπαραθεσεις.
Θα χασουμε την μπαλα, αν δεν την εχουμε χασει ηδη!Παντα φιλικα και ελπιζω χωρις παρεξηγηση.
-
- oo
-
Ο χρήστης ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ έγραψε:
Φιλοι μου,
μηπως ειναι ανωφελο να συνεχιζεται η αντιπαραθεση επι προσωπικου επι μακρον?
Αν δουμε τις τελευταιες 50+ σελιδες εχει πραγματικα χαραμιστει πολυς χρονος για τετοιες απαντησεις ενω στη θεση τους θα μπορουσαν καλλιστα να υπηρχαν ουσιωδεις αναφορες περι του θεματος.
Λεω τωρα εγω!Ειναι κατι που δεν ευχαριστει σιγουρα ουτε τους αντιπαρατιθεμενους, οποτε γιατι να συνεχιζεται?
Να ειστε σιγουροι οτι οποιος παρακολουθει συνετα το φορουμ δεν χρειαζεται την οποια προσωπικη αντιπαραθεση για να βγαλει τα συμπερασματα του.
Αυτο που πραγματικα εκτιμα καποιος ειναι μεστες αναφορες που μπορουν να βοηθησουν τους συμμετεχοντες και οχι
μακροσκελεις αντιπαραθεσεις.
Θα χασουμε την μπαλα, αν δεν την εχουμε χασει ηδη!Παντα φιλικα και ελπιζω χωρις παρεξηγηση.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Συνέχεια η ίδια ιστορία με κείμενα που είναι το λιγότερα δυσανάγνωστα μην πω ασυνάρτητα. Ας ασχοληθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με την υγραεριοκίνηση αλλιώς κάποιος διαχειριστής να καθαρίσει το θέμα ή να το κλειδώσει. Ειλικρινά κουράστηκα...
-
Ο χρήστης dathens έγραψε:
Tο ΥΠΕΚΑ μελετά την υγραεριοκίνηση υπηρεσιακών οχημάτων
Το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα μελετήσει με τα συναρμόδια υπουργεία τη δυνατότητα μετατροπής των κινητήρων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ώστε να είναι δυνατή η χρήση υγραερίου.
http://www.inews.gr/9/To-ypeka-meleta-t ... imaton.htm
Κάποιον κολλητό θα έχει ο Παπακωνσταντίνου εισαγωγέα συστημάτων και βρήκε ευκαιρία να του δώσει λεφτά !!
Αυτο σκεφτόμουνα και γω ρε φιλε !!!
-
Συμφωνώ και εγώ, ας ασχοληθούμε με την υγραεριοκίνηση. Άλλωστε για αυτό βλέπω πολλούς που έγραφαν στις πρώτες σελίδες να μην το κάνουν άλλο πια, βαρέθηκαν αυτόν το σχολιασμό περί πάντων εκτός από την υγραεριοκίνηση.
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Tο ΥΠΕΚΑ μελετά την υγραεριοκίνηση υπηρεσιακών οχημάτων
Το υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής θα μελετήσει με τα συναρμόδια υπουργεία τη δυνατότητα μετατροπής των κινητήρων των υπηρεσιακών αυτοκινήτων, ώστε να είναι δυνατή η χρήση υγραερίου.
http://www.inews.gr/9/To-ypeka-meleta-t ... imaton.htm
Εγώ δε μπορώ να καταλάβω ποιο θα είναι το όφελος.
Αν αφαιρέσεις τους φόρους, στους οποίους και οφείλεται το μεγάλο κόστος της βενζίνης, δεν διαφέρει και πολύ το υγραέριο από τη βενζίνη, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτά που είπαμε εδώ. Σίγουρα κάτι βρωμάει.
Φίλε μου είναι καταφανέστατο!!!...
Εδώ που καθένας μας, φιλάει την περιουσία του ως κόρη οφθαλμού, και υπάρχουν προβλήματα. Εκεί που οδηγούνε κατά τον χειρότερο τρόπο, τα βλέπω πολλή σύντομα στην αμυγδαλεζα σε ακινησία.
Μου είναι παράδοξο ότι δεν έχουν καθόλου diesel. Θα είχαν οικονομία στα service, και πάμπολλα χιλιόμετρα άνευ προβλήματος.
Ίδιο συμφέρον και ψάρεμα ψήφων βλέπω και μόνον.
Όσο για την οικολογία και τα πράσινα άλογα, ότι φτιάχνετε είναι για να πουληθεί στην αλλοδαπή!. Τα οικόπεδα μας δεσμεύουν…..
Α. -
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
Συμφωνώ και εγώ, ας ασχοληθούμε με την υγραεριοκίνηση. Άλλωστε για αυτό βλέπω πολλούς που έγραφαν στις πρώτες σελίδες να μην το κάνουν άλλο πια, βαρέθηκαν αυτόν το σχολιασμό περί πάντων εκτός από την υγραεριοκίνηση.
Και μήπως το θέμα που έχει τεθεί δεν είναι για την υγραεριοκίνηση?. Μάλιστα δεν άπτετε και οικονομικά με εμάς?. Που θα βρουν τα χρήματα?. Από εμάς δεν θα τα πάρουν?. Και θα είναι χειροτέρα, διότι στην αμυγδαλέζα, για ένα ανταλλακτικό περιμένει μήνες ένα αυτοκίνητο. Βγαίνουν και αγοράζουν νέα αυτοκίνητα που εμείς πληρώνουμε.
Για να κανείς μια επένδυση σε μετατροπή, εξετάζεις και όλες της παραμέτρους. Το κόστος της εγκατάστασης. Την ποιότητα της δουλειάς. Το κόστος του καυσίμου. Την πολίτικη φορολογήσεως, από την κυβέρνηση.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί σε ενόχλησε που κατάπτυστα μέτρα, φτύνονται από τους σχετικούς, μα υγιή σκεπτόμενους?.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πόσων το κέφι χαλάσαμε. Με ενδιαφέρει ότι αποφάσισε να ασχοληθεί θετικά με την ενότητα, ο συνάδελφος Βατσος, με την πήρα του και της όσες γνώσεις διαθέτει. Σίγουρα στην αντιπαλότητα, είναι δυσκολότερος για εμένα, από τους αποχωρήσαντες!. Τα αποτελέσματα όμως των παραθέσεων, είναι θετικότερα.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και μήπως το θέμα που έχει τεθεί δεν είναι για την υγραεριοκίνηση?. Με ενδιαφέρει ότι αποφάσισε να ασχοληθεί θετικά με την ενότητα, ο συνάδελφος Βατσος, με την πήρα του και της όσες γνώσεις διαθέτει. Σίγουρα στην αντιπαλότητα, είναι δυσκολότερος για εμένα, από τους αποχωρήσαντες!. Τα αποτελέσματα όμως των παραθέσεων, είναι θετικότερα.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ......................................................................................................................................................
Το θέμα to χεις καταντήσει ''ΕΣΥ και η υγραεριοκίνηση''. Σιγά σιγά θα τον πιάσεις τον στόχο και θα μιλάς μόνος σου και μάλιστα θα διαφωνείς κιόλας με τον εαυτό σου όπως κατά καιρους κάνεις. όσο για τα βέλη αγάπης σου προς τους συναδέλφους σου δεν μας πείθεις.... -
Ο χρήστης m@evius έγραψε:
Και μήπως το θέμα που έχει τεθεί δεν είναι για την υγραεριοκίνηση?. Με ενδιαφέρει ότι αποφάσισε να ασχοληθεί θετικά με την ενότητα, ο συνάδελφος Βατσος, με την πήρα του και της όσες γνώσεις διαθέτει. Σίγουρα στην αντιπαλότητα, είναι δυσκολότερος για εμένα, από τους αποχωρήσαντες!. Τα αποτελέσματα όμως των παραθέσεων, είναι θετικότερα.
Φιλικά
ΑΝΤΩΝΗΣ......................................................................................................................................................
Το θέμα to χεις καταντήσει ''ΕΣΥ και η υγραεριοκίνηση''. Σιγά σιγά θα τον πιάσεις τον στόχο και θα μιλάς μόνος σου και μάλιστα θα διαφωνείς κιόλας με τον εαυτό σου όπως κατά καιρους κάνεις. όσο για τα βέλη αγάπης σου προς τους συναδέλφους σου δεν μας πείθεις....Δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω
-
Φιλικά
Το θέμα to χεις καταντήσει ''ΕΣΥ και η υγραεριοκίνηση''. Σιγά σιγά θα τον πιάσεις τον στόχο και θα μιλάς μόνος σου και μάλιστα θα διαφωνείς κιόλας με τον εαυτό σου όπως κατά καιρους κάνεις. όσο για τα βέλη αγάπης σου προς τους συναδέλφους σου δεν μας πείθεις....Δεν νομιζεις οτι το παρακανεις με τις προσωπικες επιθεσεις και τις ειρωνιες;Αν εχεις καποιο προβλημα με καποιον λυστο εκτος φορουμ.[mod]
-
Φτάνουμε στις 500 σελίδες και στην ουσία λίγα πράγματα μάθαμε.
Παρότι συμμετέχουν αρκετοί τεχνήτες που υποτίθεται θέλουν να βοηθήσουν λίγες βασικές απορίες έχουν λυθεί. Παραθέτω:-
Τελικά η βλάβη σε κινητήρα με υγραέριο προκύπτει αποκλειστικά από φτωχά μείγματα; τι είναι φτωχό μίγμα; και πως ανεβάζει θερμοκρασία; πρέπει να καιει 25-30% παραπάνω όγκο υγραερίου σε σχέση με την βενζίνη; αν ναι γιατί στο υγρό ψεκασμό έχουμε ή επικαλούνται οι τεχνήτες παρόμοια κατανάλωση. Αν η θερμοδυναμική δύναμη του υγραερίου είναι 20% μικρότερη στον υγρό ψεκασμό δεν είναι μικρότερη; δηλ όταν υγροποιείται το αέριο ανεβάζει θερμοδυναμική απόδοση
-
Πως είναι δυνατόν να γνωματεύσουμε αν ένα αυτοκίνητο δεν είναι σωστά ρυθμισμένο; μπορούμε να ελένξουμε το κεφαλάρι από πριν; πριν την βλάβη δηλ; μπορούμε να μετρήσουμε συμπίεση και πως και τι συμπεράσματα θα βγάλουμε;
-
Η περίφημη λαδιέρα συστήνεται από πολλούς κατασκευαστές υγραερίου. Γιατί να την συστήνουν αν κάνει κακό; γιατί δεν μας λένε να βάλουμε τρελά πράγματα και άλλοι κατασκευαστές αξεσουάρ στο αυτοκίνητο από τα τελείως απαραίτητα;
-
Τα ειδικά λάδια που κυκλοφορούν στην αγορά (motul specific lpg, torco lpg κτλ) κάνουν δουλειά; λένε ότι προστατεύουν βαλβίδες και έδρες βαλβίδων, με ποιον τρόπο;
-
Ακούω μερικούς να λένε ότι οι κατασκευαστές αυτοκινήτων υγραερίου δεν βάζουν λαδιέρα. Σωστά!!! γιατί έχουν ειδικές βαλβίδες που δεν κινδυνεύουν και γιατί ρυθμίζουν ιδανικά τον κινητήρα. Τί γίνεται όμως με τους κινητήρες με μαλακές βαλβίδες; αυτές δεν θέλουν έξτρα προστασία; αυτό δεν συστήνουν η BRC PRINS VIALLE; δεν έχουν κατάλογο με ευαίσθητα αυτοκίνητα και συστήνουν flashlube; γιατί δεν βάζουν σε όλα λαδιέρα χάρην του κέρδους και βάζουν μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα;
Θα παρακαλούσα τους τεχνήτες που συμμετέχουν στην συζήτηση να μας απαντούσαν σε τέτοιου είδους απορίες και να μην τρώγονται σαν τα σκυλιά περί αυθεντίας.
-
-
Ο χρήστης thomas lpg έγραψε:
Θα γράψω όμως κάτι που ίσως θα σε στεναχωρήσου , κάτι που βίωσα πιτσιρικάς και ίσος να με έκανε σήμερα αυτό που είμαι. Εάν σε είχε βοηθό του ο μάστοράς μου θα σε είχε όλη την ημέρα σκύψε και σφύρα… Διαγραφη υβριστικης εκφρασης[mod] σε αυτό δεν υπάρχει μετάφραση γνωρίζουν τι είπα η Μακεδόνες Ντόποιοι.
ΤΣΙΠΑΣ ΘΩΜΑΣ
Εμπειροτέχνης εγκαταστάσεων υγρού αερίου, και λάτρης ιστορικών μοτοσυκλετών.Συγνώμη απ΄όλους για το εντελώς off topic που ακολουθεί.
Κύριε Θωμά,
Σαν γνήσιος Μακεδόνας από το γένος των Ελλήνων που είμαι , από αυτούς που μιλάνε Ελληνικά, γιατί οι μόνοι γνήσιοι Μακεδόνες ομιλούν την Ελληνική γλώσσα και προέρχονται από το γένος των Ελλήνων από την αρχαιότητα όπως ακριβώς δηλαδή ο βασιλιάς Φίλλιπος και ο Μέγας Αλέξανδρος,........... τί σημαίνει ?
Κάποια πράγματα είναι ύπουλα και πρέπει να ξεκαθαρίζονται αμέσως
Με όλο το σεβασμό προς το άτομο σας και χωρίς να θέλω να γίνομαι προσβλητικος από όποια φυλή και αν προέρχεστεΥΓ:Όσοι είστε κατά των προσωπικών αντιπαραθέσεων , πραγματικά έχετε δίκαιο
Κάθε άποψη πρέπει να είναι σεβαστή και αν υπάρχει αντίλογος πρέπει να είναι περιεκτικός, επί τεχνικών θεμάτων, χωρίς άμεση ή έμμεση διαφήμιση και σίγουρα όχι προσβλητικός. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μπορούμε να μην είμαστε προσβλητικοί .ΥΓ2:Προς όλους τους έμπειρους που βοηθάνε εδώ μέσα.
Σας παρακαλώ να δείχνετε υπομονή με άτομα αμαθή έως ημιμαθή εδώ μέσα όπως πρωτ'απ'όλους είμαι εγώ.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να παραθέτουμε τις εμπειρίες μας και εσείς να τις μεταφράζετε
Η δική σας καθοδήγηση είναι αυτή που ζητάμε με όποιες γνώσεις κατέχετε, είτε σωστές είτε λάθος, είναι πάντα χρήσιμες οι οποίες εφαρμοσιμες από όλους μας μας προσφέρετε περισσότερα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα και μεγαλύτερη ασφάλεια για εμάς και τις οικογένειές μας γιατί ας μην ξεγελιώμαστε, η πιο συχνή αιτία τραυματισμού και θανάτου των ανθρώπων παγκοσμίως είναι τα τροχαία με ποσοστό 1 / 74, αν μιλήσουμε για Ελλάδα η συχνότητα μικραίνει ακόμη περισσότερο. -
A.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φιλικά
Το θέμα to χεις καταντήσει ''ΕΣΥ και η υγραεριοκίνηση''. Σιγά σιγά θα τον πιάσεις τον στόχο και θα μιλάς μόνος σου και μάλιστα θα διαφωνείς κιόλας με τον εαυτό σου όπως κατά καιρους κάνεις. όσο για τα βέλη αγάπης σου προς τους συναδέλφους σου δεν μας πείθεις....Δεν νομιζεις οτι το παρακανεις με τις προσωπικες επιθεσεις και τις ειρωνιες;Αν εχεις καποιο προβλημα με καποιον λυστο εκτος φορουμ.[mod]
mod επιλεκτικά τις κάνεις τις παρατηρήσεις; Για μπαρμπα αντώνη όταν ειρωνευεται πονηρά χωρίς να αναφέρει ονοματα αλλά ξέρεις πολύ καλά ποιους εννοεί δεν δε βλεπω να συγκινείσαι. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.Κρατα την παρέα σου στην χαρίζω και κάτσε μίλα με όλους τους φιλόσοφους. Δείξε τη δύναμη σου εκεί που μπορείς . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........
-
Φιλικά
mod επιλεκτικά τις κάνεις τις παρατηρήσεις; Για μπαρμπα αντώνη όταν ειρωνευεται πονηρά χωρίς να αναφέρει ονοματα αλλά ξέρεις πολύ καλά ποιους εννοεί δεν δε βλεπω να συγκινείσαι. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.Κρατα την παρέα σου στην χαρίζω και κάτσε μίλα με όλους τους φιλόσοφους. Δείξε τη δύναμη σου εκεί που μπορείς . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........
**Οταν γραφτηκες στο φορουμ συμφωνησες με καποιους κανονες.Αν δεν σου αρεσαν ας μην συμμετείχες.Αντε γεια και απο εμενα .[mod] **
-
Δημοσίευσηαπό lamprosdl » 14/09/11 16:55
Παρότι συμμετέχουν αρκετοί τεχνήτες που υποτίθεται θέλουν να βοηθήσουν λίγες βασικές απορίες έχουν λυθεί. Παραθέτω:Αυτό ακριβώς θέλω να πώ.όποιος θέτει κάποιο θέμα εδω μέσα αντί για τεχνικές εξηγησεις δέχεται τα λογίδρια και τις φιλοσοφίες του καθενός που δηλώνει σχετικός. Αν αυτό βοηθάει συνεχίστε. mod σκέψου μήπως έχουμε δίκιο;
-
Δημοσίευσηαπό lamprosdl » 14/09/11 16:55
Παρότι συμμετέχουν αρκετοί τεχνήτες που υποτίθεται θέλουν να βοηθήσουν λίγες βασικές απορίες έχουν λυθεί. Παραθέτω:Αυτό ακριβώς θέλω να πώ.όποιος θέτει κάποιο θέμα εδω μέσα αντί για τεχνικές εξηγησεις δέχεται τα λογίδρια και τις φιλοσοφίες του καθενός που δηλώνει σχετικός. Αν αυτό βοηθάει συνεχίστε. mod σκέψου μήπως έχουμε δίκιο;
Τι νομιζεις οτι ειναι εδω;Τεχνικο επιμελητήριο να πρεπει να πιστοποιουμε τι επαγγελεται ο καθενας;Ολοι κρινομαστε απο τα γραπτα μας.Εσυ και μερικοι αλλοι ομως το μονο που κανετε ειναι να ειρωνευεστε και τιποτα αλλο.Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει.ΤΟ θεμα αυτο ελκυει πολλους απλους και οχι μονο γνωστες της υγραεριοκινησης ,με συμφεροντα ή οχι.Μπορεις πολυ ευκολα να μην διαβαζεις καποιον αν δεν σου αρεσει.
Τελος τα offtopic [mod]
-
Φίλε Μαέβιους Παχατουρίδη, υπάρχει μια επιλογή στο φόρουμ, να αποκλείεις να διαβάζεις ποσταρίσματα ατόμων που σε ενοχλούν. Χρησιμοποίησε το αν ενοχλήσε (το έχω κάνει για άτομο που πλέον δεν υπάρχει στο φόρουμ και ηρέμησε το κεφάλι μου). Το να επιτίθεσαι σε έναν mod και να μιλάς για επιλεκτική κρίση, είναι λίγο άτοπο και άκομψο, ειδικά για ένα μέλος σαν εσένα που είσαι 1 μήνα εγεγγραμμένος στο φόρουμ.
Αν έχεις πρόβλημα με τα γραπτά του Αντώνη και του κάθε Αντώνη, Bill, Dodger, κτλ, απάντα με επιχειρήματα σχετικά με το θέμα, αλλιώς προσπέρασε τα.
Φιλικά, over and out από μένα.
Υγραεριοκίνηση!