-
-
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Sorry που πρώτον σας χαλάω τη μεταλλοσειρά και που δεύτερον, φαντάζομαι πως έχει ξαναμπεί, αλλά μ' αρέσουν πολύ:Δεν τους ξέρω!
Τι συστηνουμε απο δαύτους?? -
Angelitos Negros
Holidays In The Sunστο myspace λενε οτι βγηκε το cd τους
σιναναι, η αφεντια μου δεν ακουει αυτο το στυλ (παυλιδης) πως με πηγες απο τους smokey σ' αυτον ;
-
-
ρε αυτο ειναι γνωστο !
νομιζω οτι το παιζει πολυ ο OFF, παιζει να 'ναι απο διαφημηση του partizanτο διχως αλλο, πολυ καλο
-
Ε, ναι, παίδες, αυτό είναι το πιο γνωστό.
Και, θυμούμενος το σαββατόβραδο:
Plus, για τον Γιανν:
-
Για να ανέβουμε λιγάκι.
Από τον τελευταίο δίσκο των 3 Doors Down.Και με ωραία θεματολογία οι στίχοι.
-
για Pearl Jam και 3 Doors Down.
Οι Onslaught ζουν και βασιλεύουν εν έτει 2011 και παραδίδουν μαθήματα κορυφαίου thrash metal.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ρε αυτο ειναι γνωστο !
νομιζω οτι το παιζει πολυ ο OFF, παιζει να 'ναι απο διαφημηση του partizanτο διχως αλλο, πολυ καλο
Διαφήμιση του partizan.. Στον οφφ πολύ λίγο όντως καλό
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
:
Οι Onslaught ζουν και βασιλεύουν εν έτει 2011 και παραδίδουν μαθήματα κορυφαίου thrash metal.Πολύ καλό για όσους τους αρέσει το είδος.
Και συνεχίζοντας σε δυναμικούς ρυθμούς , άλλο ένα νέο κομμάτι από νέο δίσκο:
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
σιναναι, η αφεντια μου δεν ακουει αυτο το στυλ (παυλιδης) πως με πηγες απο τους smokey σ' αυτον ;Νομίζω αυτό σου ταιριάζει περισσότερο.
'Electro Sixteen' -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Sorry που πρώτον σας χαλάω τη μεταλλοσειρά και που δεύτερον, φαντάζομαι πως έχει ξαναμπεί, αλλά μ' αρέσουν πολύ:Το αγόρασα πριν από λίγο.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Και συνεχίζοντας σε δυναμικούς ρυθμούς , άλλο ένα νέο κομμάτι από νέο δίσκο:
Εξαιρετικοί. Δεν τους είχα ακούσει ποτέ.
Το παρακάτω βίντεο υποτίθεται ότι είναι απόσπασμα από το επερχόμενο album των nightwish:
Είναι αληθινό ή μούφα; Για μούφα το κόβω, δεν μπορεί να ξεπέσαν τόσο πολύ και τόσο γρήγορα μετά την αποχώρηση της Tarja.
Οπότε ας θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές τους πριν πάρουν το μπάζο την Anette.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
σιναναι, η αφεντια μου δεν ακουει αυτο το στυλ (παυλιδης) πως με πηγες απο τους smokey σ' αυτον ;
Νομίζω αυτό σου ταιριάζει περισσότερο.
'Electro Sixteen'ε ναι λοιπον στη μικρη αναστατωστρα
αντε κι απο 'μενα ενα, αφιερωμενο σε οσους πατησουν το play
-
Είχα βάλει πριν λίγες ημέρες την υπερηχητική διασκευή του Moonlight Shadow.
To album της χρονιάς για εμένα προέρχεται από τους Πολωνούς Pathfinder. Μελωδικό symphonic power/speed metal κοντά στο μεγαλειώδες ύφος των Dragonforce, αλλά με περισσότερο βάθος!!!
http://www.myspace.com/pathfinderband
EDIT: Και ένα τραγούδι με επιρροές από Μπετόβεν. Τόσο καλή μουσική είχα να ακούσω από τα πρώτα album των Βραζιλιάνων Viper.
-
δεν ακούω καθόλου power, θα κάνω μια απόπειρα
το σιντάκι των smokey bandits ΓΑΜΕΙ, ευρέθη χτες μετά από ενέργειες του γνωστού θαμώνα του τοπικού και της κλασσικής, κυρίου ερνάνι , και το χω λιώσει
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν ακούω καθόλου power, θα κάνω μια απόπειρατο σιντάκι των smokey bandits ΓΑΜΕΙ, ευρέθη χτες μετά από ενέργειες του γνωστού θαμώνα του τοπικού και της κλασσικής, κυρίου ερνάνι , και το χω λιώσει
Ωραία, για πες και σε μας τους άσχετους.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
To album της χρονιάς για εμένα προέρχεται από τους Πολωνούς Pathfinder. Μελωδικό symphonic power/speed metal κοντά στο μεγαλειώδες ύφος των Dragonforce, αλλά με περισσότερο βάθος!!!
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπά τους, αλλά αυτό είναι 2 κλικ κάτω από Dragonforce σε ταχύτητα.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δεν ξέρω για τα υπόλοιπά τους, αλλά αυτό είναι 2 κλικ κάτω από Dragonforce σε ταχύτητα.
Απόλυτο δίκιο έχεις, αλλά νομίζω ότι και αυτοί ανήκουν στην ίδια σχολή με τη διαφορά ότι έχουν περισσότερα κλασικίζοντα στοιχεία σε σχέση με τους Dragonforce.
Και αφού τους αναφέραμε, θα πρέπει να μπει ένα τραγούδι και από αυτούς.
Αγαπημένο είδος μουσικής [#2]