-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
καλυτερο ως προς τι ?
Στο να φτιάχνεις παρατσούκλια σαν το δικό σου
το παλιο μου ηταν vagelis-punto
Το επόμενο το βλέπεις για vagelis-vts;
εγω δε σε εβρισα
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
καλυτερο ως προς τι ?Μου αρέσει που θέλεις διευκρινιστικές ερωτήσεις για να απαντήσεις ώριμα και τεκμηριωμένα ρε Βάγγο
-
Αν θελετε και την δικη μου αντικειμενικοτατη αποψη , το Punto GΤ ειναι το καλυτερο.
-
Εξαρτάται αν θες ατμόσφαιρα ή τούρμπο. Προσωπικά θα διάλεγα ραλί μόνο για αγωνιστικό.. Για χρήση στο δρόμο θα διάλεγα πούντο, γιατί προτιμώ τούρμπο κ δε μου αρέσει να δοκιμάζω τα όριά μου στο δρόμο.
-
βου-του-σου για μένα. Να έχεις κι' έναν κλιματισμό ρε παιδί μου..
Και ιδίως το προ-face lift ήταν κουκλί.
-
VTS για μένα
1ον, γιατί είμαι κάτοχος ενός (προ face-lift, το οποίο επίσης θεωρώ πιο όμορφο)
2ον, γιατί έχεις κρατήματα Rallye, χωρίς να νιώθεις ότι είσαι Σπαρτιάτης και πρέπει να τρέφεσαι μόνο με μέλανα ζωμό! Άσε που στο vts δεν έχεις αποτύπωμα της κεντρικής κονσόλας στο δεξί σου πόδι!Χωρίς πλάκα όμως, η ψηφοφορία θα ήταν σωστότερη ως εξής: vts, gt ή 106 gti?
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Δύσκολη επιλογή .....Rallye ... αγνό , στήσιμο , τιμόνι
Punto GT .... άγρια δύναμη του turbo , φρένα
VTS ..... παρόμοια αίσθηση με το Rallye , καλύτερα εξοπλισμένοΤελικά μάλλον ..... Rallye
Αφού κ εμεις οι Ιταλοι ψηφιζουμε τους Γαλλους εις βαρος του Fiat...!!!
Αισθανομαι λιγο προδοτης που ψηφισα VTS...Γμτ δεν θα βγαλουν το νεο Puntaki με 120 αλογα 1600 να εχουμε κατι ν αντιπαραθεσουμε στο C2; Ελπιζω να του βγαλουν κ homologation αυτη την φορα!
Αλλα τι να κανεις που οσο κ να το γαργαλησεις το Punto SaxoRallo δεν γινεται. Πρεπει να παιξεις πολυ με τις ρυθμισεις του αλλα κ παλι τον Γαλλο δεν τον φτανει.
Σαφεστατα ομως κ εχει αλλα προτερηματα υπερ του αλλα επειδη η επιλογη μου γινεται με γνωμονα την οδηγικη απολαυση δυστυχως πρεπει να επιλεξω καποια απο τα γαλλικα οχηματα. (VTS) -
Ραλλύ και για εμένα...
Και μόνο το τιμόνι του κάνει τη διαφορά από το Vts.. -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Ραλλύ και για εμένα...
Και μόνο το τιμόνι του κάνει τη διαφορά από το Vts..Κ εσυ γιατρε μου στην προδοσια;;;
-
Λέμε Κλεισθένη...υποθετικά ...ξέρεις τώρα!
Τελικά στα λεφτά που κάνουν σαν μεταχειρισμένα,μάλλον Delta HPE 1.8 ή καμμιά δυνατή 155 θα έπαιρνα..
-
2ον, γιατί έχεις κρατήματα Rallye, χωρίς να νιώθεις ότι είσαι Σπαρτιάτης και πρέπει να τρέφεσαι μόνο με μέλανα ζωμό!
Δλδ τι έχει το vts που δεν έχει το 16ν? Μόνο ABS.
Όσο για το πιο λούξ vts, τώρα που το λέτε ναι, είδικά η επένδυση απο ξύλο τριανταφυλλιάς δένει κουτί!
-
106GTI εκτος αν σου αρεσει τοσο το τσαφ τσουφ οποτε PUNTO
-
Rallye = Η απόλυτη οδική συμπεριφορά αλλά όταν πηγαίνεις μια απλή βόλτα σαν άνθρωπος νοιώθεις ότι είσαι εκτός πολιτισμού κάπου πριν απο περίπου 3000 χρόνια στην αρχαία Σπάρτη.
VTS = Μια απο τα ίδια (οκ είναι στο 95% του ραλλύ οδηγικά στο όριο) αλλά ξαφνικά ο πολιτισμός είναι εδώ και τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού έχεις και ένα Air Condition ρε παιδί μου, έχεις και ένα ταμπλό που βλέπετε κτλ κτλ.
Punto GT = Τσάφ - τσούφ ή αλλιώς τι έχει το αυτοκίνητο μου και φτερνίζετε. Είσαι ο κλασικός ευθειάκιας που πατάς σχεδόν τα πάντα εκεί. Με λίγα πράγματα το κάνεις 160-170 ενώ εύκολα θα περάσεις τα 200 άλογα για να γίνεις φονέας γιγάντων.
Θα ήθελα ένα Punto GT με συμπεριφορά απο Rallye οπότε κρατάω το πρώτο συνθετικό και στις στροφές ΟΚ ας με περνάτε.
-
Ιδέα μου είναι ή όντως στο Saxo κάθεσαι σαν ουρακοτάγκος; Είμαι βέβαια και φαγανός (1,93, 100+ κιλά). Πάντως σε VTS φίλου, δεν κατάφερα να βολευτώ όσο κι αν προσπάθησα. Το Rallάκι πάντως έχει ορκισμένους φίλους και υποστηρικτές. Περίμενα θετικότερες γνώμες για το Punto. Οι Ιταλοί κοιμόνται ακόμα, μου φαίνεται
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
2ον, γιατί έχεις κρατήματα Rallye, χωρίς να νιώθεις ότι είσαι Σπαρτιάτης και πρέπει να τρέφεσαι μόνο με μέλανα ζωμό!
Δλδ τι έχει το vts που δεν έχει το 16ν? Μόνο ABS.
Όσο για το πιο λούξ vts, τώρα που το λέτε ναι, είδικά η επένδυση απο ξύλο τριανταφυλλιάς δένει κουτί!
Έχει γενικότερα πολύ καλύτερη εικόνα εσωτερικού και όχι μόνο abs σαν έξτρα. Έχει air-condition και έναν αερόσακο, έτσι για να υπάρχει (η ακριβή έκδοση είχε 2) Άσε που υπήρχε και μια έκδοση με δέρμα και χρυσές πολυάκτινες 15άρες πολύ μ@@@@ρα (εχμ, με συνχωρείτε, κουκλάρα ήθελα να πω )
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ιδέα μου είναι ή όντως στο Saxo κάθεσαι σαν ουρακοτάγκος; Είμαι βέβαια και φαγανός (1,93, 100+ κιλά). Πάντως σε VTS φίλου, δεν κατάφερα να βολευτώ όσο κι αν προσπάθησα. Το Rallάκι πάντως έχει ορκισμένους φίλους και υποστηρικτές. Περίμενα θετικότερες γνώμες για το Punto. Οι Ιταλοί κοιμόνται ακόμα, μου φαίνεταιΝα στο πω εξευγενισμένα ότι η θέση οδήγησης του saxo δεν είναι και το καλύτερο σημείο του. Αλλά δοκίμασες να κάτσεις ποτέ σε rallye? To δεξί σου πόδι θα πάρει το σχήμα της κεντρικής κονσόλας!! ** Αθάνατοι Γάλλοι με την εργονομία σας!!!**
-
Όχι μόνο είχα κάτσει αλλά το είχα κυκλοφορήσει κάνα-δυο βράδια και ήταν πολύ καλύτερο σε θέση οδήγησης από το Saxo. Το δεξί γόνατο πάντως νομίζω ότι είχε μελανιάσει. Είδες άμα γερνάει ο άνθρωπος, ξεχνάει...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ιδέα μου είναι ή όντως στο Saxo κάθεσαι σαν ουρακοτάγκος; Είμαι βέβαια και φαγανός (1,93, 100+ κιλά). Πάντως σε VTS φίλου, δεν κατάφερα να βολευτώ όσο κι αν προσπάθησα. Το Rallάκι πάντως έχει ορκισμένους φίλους και υποστηρικτές. Περίμενα θετικότερες γνώμες για το Punto. Οι Ιταλοί κοιμόνται ακόμα, μου φαίνεταιΠού πας ρε συνονόματε με 1.93 και 3ψήφιο αριθμό κιλών σε μίνι αμάξωμα...
Είπαμε υπάρχουν κ όρια!Η θέση οδήγησης του VTS θέλει ανθρωποειδές με κοντά πόδια και μακρυά χερια!
Ευτυχής κάτοχος ενός Vitesse το προ face lifting, το όμορφο!
5 χρόνια and counting... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πού πας ρε συνονόματε με 1.93 και 3ψήφιο αριθμό κιλών σε μίνι αμάξωμα...
Είπαμε υπάρχουν κ όρια!Η θέση οδήγησης του VTS θέλει ανθρωποειδές με κοντά πόδια και μακρυά χερια!
Δυστυχώς ούτε η Mazda είχε λάβει στα υπόψη της το δικό μου σωματότυπο όταν κατασκεύαζε το ΜΧ5. Εκεί να δεις στρίμωγμα. Τελικά όμως, όλα μια ιδέα είναι
-
Έχει γενικότερα πολύ καλύτερη εικόνα εσωτερικού και όχι μόνο abs σαν έξτρα. Έχει air-condition και έναν αερόσακο, έτσι για να υπάρχει (η ακριβή έκδοση είχε 2) Άσε που υπήρχε και μια έκδοση με δέρμα και χρυσές πολυάκτινες 15άρες πολύ μ@@@@ρα
Και η ακριβή έκδοση του rallye το GTI έχει δέρμα (είχε μάλλον) abs στανταρ και προς το τέλος νομίζω 4 αερόσακους.
Και όπως ξαναείπα τα 16ν rallye απο το 01 και μετα νομίζω βγαίνανε με air-condition και αερόσακο οδηγού!το δικό μου τα είχε στάνταρ και τα 2
Όσο για τη θέση οδήγησεις οκ για ταξίδι είναι πακέτο, μέσα στην πόλη δεν είναι και τόσο άσχημα είμαι 1,87 και έχω επίσης 3ψηφιο αριθμό κιλών!
VTS, PUNTO GT H RALLYE;