-
Υπάρχουν λόγια που πονάνε περισσότερο από το χέρι.
Σκεφτείτε το...
Το να σηκώσει άντρας χέρι και να χτυπήσει τη γυναίκα του ή ακόμα χειρότερα περιαστική το θεωρώ απαράδεκτο και αυτόν που χειροδικεί δειλό . & -
Να τα βάλεις με κάποιον ιδίου αναστήματος, όχι με μια γυναίκα που έχει το 1/10 της δύναμής σου και το 1/2 του όγκου σου.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Κάτι τέτοια θέλουν πολύ ψυχραιμία αλλιώς δε γίνεται. Έχω μηχανή δίπλα μου σε φανάρι, όπου ξαφνικά έχει βγεί ένας απο αμάξι παραπίσω και έρχεται προς τον αναβάτη. Το πιάνει απο τον λαιμό και είναι έτοιμος να του ρίξει μπουνιά, παρ'ότι φοράει κράνος!!! Δε ξέρω τι είχε κάνει ο τύπος με τη μηχανή (πιθανόν να είχε 'πάρει' καθρέφτη), αλλά γενικά είναι άσχημο αυτού του είδους οι αντιδράσεις. Τελικά του μίλησα του 'αγριεμένου' μπας και ηρεμήσει και τελικά τον άφησε απλά βριζοντάς τον.Έπρεπε να τον αφήσεις και να παρακολουθούσες μετά το τι ωραία κουτουλία θα έτρωγε ο μάγκας από το κράνος......
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Συγνώμη που στο λέω...αλλά αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο και τραγικό.
Δεν χτυπάμε μια γυναίκα, ό,τι κι αν έχει κάνει...
Οταν αυτη ειναι γυναικα κ συμπεριφερεται σαν γυναικα. Οταν συμπεριφερεται σαν (τσαμπουκαλεμενος) αντρας, κ μαλιστα το κανει πονταροντας σε αυτο που λες, τοτε επιβαλλεται
Σκεφτείτε το...
Το να σηκώσει άντρας χέρι και να χτυπήσει τη γυναίκα του ή ακόμα χειρότερα περιαστική το θεωρώ απαράδεκτο και αυτόν που χειροδικεί δειλό . & -
Να τα βάλεις με κάποιον ιδίου αναστήματος, όχι με μια γυναίκα που έχει το 1/10 της δύναμής σου και το 1/2 του όγκου σου.
Διαβασες το τι μου ειπε? Επι δυο λεπτα, σταματημενοι στην μεση του δρομου, για να μου λεει ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ της ερχοταν στο κεφαλι για να βγει απο πανω, κ στο τελος να με απειλει οτι την επομενη φορα θα με απογειωσει επειδη εχει αυτοκινητο, κ βρισιμο απο πανω. Θεωρεις οτι το συγκεκριμενο γιδι επαιρνε απο λογια?
Τα περι δειλιας, αστα. Δεν εφαγε την σφαλιαρα επειδη ειναι γυναικα κ 'με παιρνει', την εφαγε επειδη της αξιζε. Το αναστημα ειναι ασχετο.
Έπρεπε να τον αφήσεις και να παρακολουθούσες μετά το τι ωραία κουτουλία θα έτρωγε ο μάγκας από το κράνος......
Εσυ γιατι εισαι εναντιον του τυπου? Ξερεις τι εχει προηγηθει?
-
Είμαι κατά της βίας, πόσο μάλλον σε γυναίκες. Μου έχουν τύχει ωστόσο 2 περιπτώσεις μέχρι στιγμής που αν δε σκεφτόμουν ψύχραιμα και λογικά μη αναλογιζόμενος τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας, θα τις σάπιζα στο ξύλο... (εντάξει... καμία σφαλιάρα ίσως μόνο ) Ορισμένες έχουν ξεφύγει ΤΕΛΕΙΩΣ. Βασιζόμενες στο 'δε χτυπάμε μια γυναίκα' δεν ελέγχουν ούτε τι λένε ούτε τι κάνουν...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την Πεμπτη εριξα σφαλιαρα σε γκομενα κλασσικου τυπου 'Ελληνιδα κυρατσα 45αρα που δεν προκειται να δεχτει οτι εχει αδικο κ στο τελος σε βριζει σαν νταλικιερης πονταροντας στο 'ειμαι γυναικα οποτε κανω κ λεω οτι θελω γιατι δεν μπορεις να με αγγιξεις'.Δρομος 1 λωριδας/ρευμα, στενος, κ η γκομενα εστριψε μπροστα μου ερχομενη απο το αντιθετο ρευμα κ στριβοντας προς τα αριστερα της ενω εγω ερχομουν κανονικα απο απεναντι. Αφου το σωσαμε, ειπε:
- που πας ΡΕ? δεν βλεπεις οτι στριβω (υποστηριζοντας οτι αφου εκανε πρωτη την κινηση να στριψει, επρεπε να σταματησω την κανονικη πορεια μου).
- Δεν βλεπεις το φλας ΡΕ (υποστηριζοντας οτι αφου εχει φλας εγω υποχρεουμαι να διακοψω την κανονικη πορεια μου).
- Το μεγαλυτερο οχημα (ΙΧ vs παπι) εχει προτεραιοτητα βασει ΚΟΚ οποτε υποχρεουμαι να σταματησω την κανονικη πορεια μου, πανω στον δρομο, ωστε να στριψει μπροστα μου.
Ολα αυτα στην μεση του δρομου τον οποιο εχουμε κλεισει. Αφου της εχω εξηγησει οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω, χωρις να την εχω βρισει ουτε μια φορα - ενω μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την προσπαθεια της να βγει απο πανω - γυρναει κ μου λεει
Σηκω φυγε τωρα γιατι εχω κ δουλειες κ την επομενη φορα που θα συναντηθουμε, μην σταματησεις κ θα δεις που θα πεταξεις παλιομαλακα.
Ε εκει εφαγε σφαλιαρα δια του παραθυρου με την πισω μερια της παλαμης. Αστραψε λιγακι, φυγαν κατι γυαλια που φοραγε, αλλα τουλαχιστον το βουλωσε.
RESPECT!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Συγνώμη που στο λέω...αλλά αυτό που έκανες ήταν απαράδεκτο και τραγικό.Δεν χτυπάμε μια γυναίκα, ό,τι κι αν έχει κάνει...
Ούτε σε kinky καταστάσεις;
-
η ηθικη μου λεει οτι δεν επρεπε να την χτυπησεις, ο αντρικος μου εγωισμος μου ομως λεει καλα τις εκανες της κ@ργι@λ@ς.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ούτε σε kinky καταστάσεις;
Τα σκαμπιλάκια επιβάλλονται.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οταν αυτη ειναι γυναικα κ συμπεριφερεται σαν γυναικα. Οταν συμπεριφερεται σαν (τσαμπουκαλεμενος) αντρας, κ μαλιστα το κανει πονταροντας σε αυτο που λες, τοτε επιβαλλεται
Σκεφτείτε το...
Διαβασες το τι μου ειπε? Επι δυο λεπτα, σταματημενοι στην μεση του δρομου, για να μου λεει ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ της ερχοταν στο κεφαλι για να βγει απο πανω, κ στο τελος να με απειλει οτι την επομενη φορα θα με απογειωσει επειδη εχει αυτοκινητο, κ βρισιμο απο πανω. Θεωρεις οτι το συγκεκριμενο γιδι επαιρνε απο λογια?
Τα περι δειλιας, αστα. Δεν εφαγε την σφαλιαρα επειδη ειναι γυναικα κ 'με παιρνει', την εφαγε επειδη της αξιζε. Το αναστημα ειναι ασχετο.
Έπρεπε να τον αφήσεις και να παρακολουθούσες μετά το τι ωραία κουτουλία θα έτρωγε ο μάγκας από το κράνος......
Εσυ γιατι εισαι εναντιον του τυπου? Ξερεις τι εχει προηγηθει?
Άπλωσες χέρι έχεις άδικο. ΤΕΛΟΣ.
Δεν έχει σημασία αν θα δείρεις άντρα, γυναίκα, παιδί, γιαγιά, βλάκα, ζώο, μετανάστη, κλέφτη. Σημασία έχεο ότι αν εσύ απλώσεις χέρι χωρίς να έχει απλώσει ο άλλος έχεις ΑΔΙΚΟ. Ακόμα κα αν ο άλλος σου εχει βρίσει τα πάντα. Καμιά φορά κάνουμε και υπομονή. Άντρα θα βάραγες για να το βουλώσει; -
Θα συμφωνήσω με τον octavia. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να την ξεφτιλίσεις τόσο άσχημα που 100 χαστούκια δεν φτάνουν την ξεφτίλα. Αν ξέρεις να χειρίζεσαι τον λόγο, τότε δεν μπορεί κανείς να σου κάνει τπτ, ενώ με το χαστούκι μπορεί και να σου κάνει και μύνηση η άλλη. Είμαι κατά της βίας στο 90% των περιπτώσεων (ναι υπάρχουν περιπτώσεις πάντως που επιβάλλεται και ας είναι και γυναίκα). Πάντως μερικές το χρειάζονται η αλήθεια είναι, αλλά καλό θα είναι να μην γίνεται
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ θυμώνω όταν εκθειάζουν αυτές τις σκοτώστρες και αυτά είναι τα αποτελέσματα
Sent from my LG-P500
Ώρες-ώρες απορώ πώς τα έχω καταφέρει τόσα χρόνια και είμαι ζωντανός.
τη φραση 'δεν ειναι για ολους' την καταλαβαινεις ή οχι ?
τουλαχιστον το audi που εβαλε πριν ο drinos δεν πεταξε κωλο, εβγαλε μουτρα και απο αυτο κανενα αυτοκινητο δε σε σωζει
κωλο οπως το ραλλακι ομως δεν γινεται με καμια κυβερνηση να πεταξει, ακομα και αν ειναι χωρις λαστιχα σαν τον απο πανωτο να φευγουν κωλοι ετσι ειναι διασκεδαστικο, συμμετοχικο, ζμπορ οπως θες πες το, ειναι ομως και επικινδυνο και δεν ειναι για ολο το κοσμο
το να παιρνει λοιπον ο καθε κα#!#@μενος ειτε ενα τετοιο ή ακομα χειροτερα πισωκινητα τυπου s2000 ειναι κατι το επικινδυνο και γινεται ξεκαθαρα απο τη πλυση εγκεφαλου του σχετικου τυπου
η λεξη 'σκοτωστρα' δεν παει για τετοια σπορ αυτοκινητα επειδη δεν εχουν καλο στησιμο.. σκοτωστρα με αυτη την εννοια ηταν πχ και το renault 19 , το οποιο ηταν επικινδυνο γιατι ηταν ενα αθλια κακοστημενο αυτοκινητο με αστειο πλαισιο
ομως ενα καλοστημενο αυτοκινητο που θελει χερια ειναι επισης σκοτωστρα και καλο ειναι να καταλαβαινουν μερικοι οτι δεν πρεπει να το παιρνουν. ειναι τοσο απλο αυτο που λεω, οποτε μη κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
+1
Σας έχει τύχει ποτέ να κινείστε δεξιά σε δρόμο 2 λωρίδων ανά κατεύθυνση, αριστερά να σέρνεται ένας παππούς και ο γρήγορος που έρχεται από πίσω και αναγκάζεται να κάνει σφήνα επειδή ο παππούς δεν έχει επαφή με το περιβάλλον να στραβοκοιτάει εσάς που πηγαίνατε στη σωστή λωρίδα; Μου συνέβη σήμερα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εγώ θυμώνω όταν εκθειάζουν αυτές τις σκοτώστρες και αυτά είναι τα αποτελέσματα
Sent from my LG-P500
Ώρες-ώρες απορώ πώς τα έχω καταφέρει τόσα χρόνια και είμαι ζωντανός.
τη φραση 'δεν ειναι για ολους' την καταλαβαινεις ή οχι ?
τουλαχιστον το audi που εβαλε πριν ο drinos δεν πεταξε κωλο, εβγαλε μουτρα και απο αυτο κανενα αυτοκινητο δε σε σωζει
κωλο οπως το ραλλακι ομως δεν γινεται με καμια κυβερνηση να πεταξει, ακομα και αν ειναι χωρις λαστιχα σαν τον απο πανωτο να φευγουν κωλοι ετσι ειναι διασκεδαστικο, συμμετοχικο, ζμπορ οπως θες πες το, ειναι ομως και επικινδυνο και δεν ειναι για ολο το κοσμο
το να παιρνει λοιπον ο καθε κα#!#@μενος ειτε ενα τετοιο ή ακομα χειροτερα πισωκινητα τυπου s2000 ειναι κατι το επικινδυνο και γινεται ξεκαθαρα απο τη πλυση εγκεφαλου του σχετικου τυπου
η λεξη 'σκοτωστρα' δεν παει για τετοια σπορ αυτοκινητα επειδη δεν εχουν καλο στησιμο.. σκοτωστρα με αυτη την εννοια ηταν πχ και το renault 19 , το οποιο ηταν επικινδυνο γιατι ηταν ενα αθλια κακοστημενο αυτοκινητο με αστειο πλαισιο
ομως ενα καλοστημενο αυτοκινητο που θελει χερια ειναι επισης σκοτωστρα και καλο ειναι να καταλαβαινουν μερικοι οτι δεν πρεπει να το παιρνουν. ειναι τοσο απλο αυτο που λεω, οποτε μη κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
Eμμέσως πλην σαφώς με λες μεγάλο χερά. Θύμισέ μου να σου κεράσω τον επόμενο καφέ.
@kc: Είσαι ο άνθρωπός μου. Αν και εγώ παίζει να έκανα κάτι άλλο, πιο υποτιμητικό γι' αυτή. Χλέπα στη μούρη! Αν είχα φάει και καμιά σοκολάτα νωρίτερα, ακόμα καλύτερα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σκεφτείτε το...
Δεν υπάρχει 'της άξιζε'!! Τι πάει να πει τις άξιζε???? Ποιός το κρίνει? Εσύ που χειροδίκησες? Σε κανένα δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά. Δηλαδή αν σε έβριζε περισσότερο ή έκανε τίποτα χειρότερο, τι θα έκανες? Θα τη σκότωνες?
Ο,τι κι αν σου είπε ΔΕΝ έχεις δικαιολογία.-
Στο έγραψα και πριν, τα λόγια μερικές φορές πληγώνουν περισσότερο από τις πράξεις. Εκεί θα φαινόταν η 'μαγκιά' σου. Να την κάνεις ένα με το πάτωμα με τα λόγια...και δε μιλάω για βρισιές και άλλες ανωριμότητες.
Μερικές φορές δε χρειάζεται να πεις τίποτα, πόσο μάλλον να κάνεις. Το να αγνοήσεις κάποιον ή κάποια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Ρίξε μια παναγία στη χειρότερη...όχι να σηκώσεις χέρι.
Ό,τι κι αν έχει κάνει...δεν δικαιολογεί τη πράξη σου.-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Την Πεμπτη εριξα σφαλιαρα σε γκομενα κλασσικου τυπου 'Ελληνιδα κυρατσα 45αρα που δεν προκειται να δεχτει οτι εχει αδικο κ στο τελος σε βριζει σαν νταλικιερης πονταροντας στο 'ειμαι γυναικα οποτε κανω κ λεω οτι θελω γιατι δεν μπορεις να με αγγιξεις'.Δρομος 1 λωριδας/ρευμα, στενος, κ η γκομενα εστριψε μπροστα μου ερχομενη απο το αντιθετο ρευμα κ στριβοντας προς τα αριστερα της ενω εγω ερχομουν κανονικα απο απεναντι. Αφου το σωσαμε, ειπε:
- που πας ΡΕ? δεν βλεπεις οτι στριβω (υποστηριζοντας οτι αφου εκανε πρωτη την κινηση να στριψει, επρεπε να σταματησω την κανονικη πορεια μου).
- Δεν βλεπεις το φλας ΡΕ (υποστηριζοντας οτι αφου εχει φλας εγω υποχρεουμαι να διακοψω την κανονικη πορεια μου).
- Το μεγαλυτερο οχημα (ΙΧ vs παπι) εχει προτεραιοτητα βασει ΚΟΚ οποτε υποχρεουμαι να σταματησω την κανονικη πορεια μου, πανω στον δρομο, ωστε να στριψει μπροστα μου.
Ολα αυτα στην μεση του δρομου τον οποιο εχουμε κλεισει. Αφου της εχω εξηγησει οτι δεν ισχυει τιποτα απο τα παραπανω, χωρις να την εχω βρισει ουτε μια φορα - ενω μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι με την προσπαθεια της να βγει απο πανω - γυρναει κ μου λεει
Σηκω φυγε τωρα γιατι εχω κ δουλειες κ την επομενη φορα που θα συναντηθουμε, μην σταματησεις κ θα δεις που θα πεταξεις παλιομαλακα.
Ε εκει εφαγε σφαλιαρα δια του παραθυρου με την πισω μερια της παλαμης. Αστραψε λιγακι, φυγαν κατι γυαλια που φοραγε, αλλα τουλαχιστον το βουλωσε.
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Άντρα θα βάραγες για να το βουλώσει;Oυκ ολιγες φορες ο kacey εχει πει πως εχει παιξει ξυλο οποτε δεν εκανε τον νταη σε γυναικα ενω σε αντρες καθετε κοτουλα.Αν κατσεις και διαβασεις προηγουμενα ποστς του θα καταλαβεις οτι θα χτυπουσε τον οποιονδηποτε σε περιπτωση που ο αλλος ειχε αδικο και ηθελε να βγει κι απο πανω.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση ειπε οτι της εδωσε χαστουκι,δεν την αρχισε στα κλωτσομπουνιδια.Εκει ναι θα ταν τελειως αδικο να το κανει αυτο αλλα μια σφαριαρα σε μια γυναικα ισοδυναμει με ενα μπουκετο σε εναν ανδρα.
Την δικαιολογια δεν χτυπαμε ποτε γυναικα ποτε δεν την καταλαβα και φυσικα αυτο ειναι το πατημα τους για να κανουν οτι γουσταρουν.Μια σφαλιαρα για να ρθει στα ισα και να καταλαβει οτι δεν μπορει να κανει οτι θελει(εφοσον φταιει εννοειτα) δε νομιζω να θεωρειται κακοποιηση. -
Υπάρχει μια μερίδα οδηγών γυναικών που έχουν απίστευτο θράσος. Όχι οτι δεν έχουν οι άντρες, απλά αυτούς τους έχουμε συνηθίσει
μου χει τύχει να βγει τύπισσα 50άρα, παραβιάζοντας ΣΤΟΠ και ενώ με είχε δει, απλά έτσι γούσταρε να βγει.
Εγώ με χαμόγελο και με καλή (!) διάθεση
- Δυο είμαστε όλοι κι όλοι στο δρόμο (τρελή ερημιά), ντροπή να τρακάρουμε.
- Άντε γ@μήσου ρε!
- Τι είπες;
- Είπα να πας να γαμηθείς. Παλιομαλάκα.
Και σηκώθηκε να φύγει...
Παρόλα αυτά δε θα την ακουμπούσα ποτέ. Το να χτυπήσεις μια γυναίκα δε σου δίνει δίκιο, μάλλον στο αφαιρεί.
-
Κοίτα, ΙΜΗΟ το να φτάνεις στο σημείο να χτυπάς κάποια γυναίκα πρέπει να σου έχουν τελειώσει τα επιχειρήματα, πράγμα που δεν ισχύει ποτέ.
Υπάρχει τρόπος να μη φτάσεις στη βία...γιατί περί βίας πρόκειται, εκτός αν το έχεις μέσα σου...οπότε εκεί θέλει γενικότερο τσεκάρισμα.
Γυναίκα είναι...μισή σπιθαμή άνθρωπος με το 1/10 της δύναμής σου.
Θα χτυπούσες ένα παιδάκι 10 χρονών?
Δε νομίζω...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κοίτα, ΙΜΗΟ το να φτάνεις στο σημείο να χτυπάς κάποια γυναίκα πρέπει να σου έχουν τελειώσει τα επιχειρήματα, πράγμα που δεν ισχύει ποτέ.Υπάρχει τρόπος να μη φτάσεις στη βία...γιατί περί βίας πρόκειται, εκτός αν το έχεις μέσα σου...οπότε εκεί θέλει γενικότερο τσεκάρισμα.
Δε νομίζω...
Το παιδάκι είναι παιδάκι, αν ήταν 18 χρ και 1 ημέρα θα το σάπιζα, προσωπικά πάντα. Ο kacey έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.
Πριν 3 βδομάδες ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε σκηνικό με γυναίκα. Για να μη τα πολυλογώ, αυτή τη στιγμή, αντί να μου εύχεστε χρόνια πολλά στο άλλο τόπικ, θα μου στέλνατε στεφάνι στη κηδεία μου. Μια σωφερίνα, θα έπαιρνε στο λαιμό της άλλες δύο γυναίκες και ένα κοριτσάκι που είχε στο αμάξι της, ένα ζευγάρι με το παιδάκι τους (που π'ηγε να τους κλείσει το δρόμο με τη μαλακία της) και μένα που ήμουν πίσω της σταματημένος. Αν δεν κρατούσα τον τύπο, θα την είχε πνίξει. Το αποτέλεσμα; Τσιγάρο στο χέρι, δεν είχε καταλάβει τη μαλακία (συν άλλοι 3 οδηγοί της το εξηγούσαμε) και έλεγε: 'νταξ, δ επάθαμε τίποτα, πάμε θάλασσα τώρα...'
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Κοίτα, ΙΜΗΟ το να φτάνεις στο σημείο να χτυπάς κάποια γυναίκα πρέπει να σου έχουν τελειώσει τα επιχειρήματα, πράγμα που δεν ισχύει ποτέ.
Υπάρχει τρόπος να μη φτάσεις στη βία...γιατί περί βίας πρόκειται, εκτός αν το έχεις μέσα σου...οπότε εκεί θέλει γενικότερο τσεκάρισμα.
Δε νομίζω...
Το παιδάκι είναι παιδάκι, αν ήταν 18 χρ και 1 ημέρα θα το σάπιζα, προσωπικά πάντα. Ο kacey έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.
Κατ'αρχάς χρόνια πολλά.
Κατά δεύτερον...τι διαφορά κάνουν οι δυο μέρες? Αν δηλαδή ήταν 18 παρά δυο μέρες τι διαφορά κάνει?
Το παιδάκι είναι παιδάκι και η γυναίκα είναι γυναίκα. Την ίδια δύναμη έχουν (μη σου πω ότι η γυναίκα παίζει να είναι και πιο αδύναμη) και το ίδιο ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ είναι. Θα χτυπούσες κάποιον απροστάτευτο? Γιατί? Ποιο το νόημα?
Πιστεύεις ότι έτσι κατάφερες κάτι? Ότι έβαλε μυαλό?
Τίποτα δεν κατάφερες
-
Εγώ πιστεύω πως ναι, αν κάποιος/κάποια φάει 1,2,3,..,33 σφαλιάρες, ε στην τελική θα το ξανασκεφτεί να κάνει μαλακία. Στη προκειμένη, που ήμουν μάρτυρας, τον κράτησα τον τύπο γιατί θα την τσάκιζε (και με το δίκιο του).
Πάλι, πριν μερικές μέρες το συζητούσαμε περί ξύλου εδώ μέσα. Οπότε δεν έχει νόημα να το ξανασυζητήσουμε.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]