-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...αλλα εμένα 'χτυπαει' κανονικά. Μέχρι και με συνοδηγό το κατσίκι του Πάσχα ... που αναγκαστηκα να του φορέσω ζώνη.Τι, εγω μια μερα εβαλα ζωνη σε μια σακουλα με ψωμι και κουλουρακια απ΄το φουρνο . Πολυ ευαισθητο το ατιμο, ετσι ηταν και στο Νοte. Kωστα (costaslio) διαβασε το manual μηπως εχει απενεργοποιηθει κατι, αλλιως στο πρωτο service να στο κοιταξουν, μηπως εχει καποιο προβλημα το σχετικο buzzer που βγαζει ολα τα μπιου-μπιου. Αν ξεκινησεις με ελαφρως ανεβασμενο χειροφρενο - μια σκαλα - σου σφυραει; Ρωταω γιατι ολοι οι προειδοποιητικοι ηχοι βγαινουν απ΄το ιδιο buzzer.
-
Βγαινει πλεον στην αγορα με μοτερ 1.6 dci. 130 αλογα και 32 κιλα ροπη
http://www.autoblog.it/post/34737/nissa ... -puredrive
-
επιτελους κι ενας σωστος κινητηρας για το qq (καλα μεχρι να ερθει αυτο ελλαδα θα εχει ερθει η ωρα για αντικατασταση του μοντελου!!!!)
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Βγαινει πλεον στην αγορα με μοτερ 1.6 dci. 130 αλογα και 32 κιλα ροπηhttp://www.autoblog.it/post/34737/nissa ... -puredrive
ο Καινούριος της Renault είναι αυτός
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
επιτελους κι ενας σωστος κινητηρας για το qq (καλα μεχρι να ερθει αυτο ελλαδα θα εχει ερθει η ωρα για αντικατασταση του μοντελου!!!!)Αυτό είναι αλήθεια! 1.000.000 κάτοχοι ... κλαίνε τα λεφτά τους!!!
Και λάνθασμένη η πληροφορηση σου. Εντός 3μήνου θα ξεκινήσει στην Ελλάδα. Οπότε στον αντικαταστάτη του ... μάλλον θα είναι και δοκιμασμένος αρκετά.
Πάντως 1,6 με 130 άλογα, χαμηλά οικονομικο-καυσαέρια, 6ταχυτο κιβώτιο και σε 2κίνητο ή 4κίνητο ... και με τιμή κάπου αναμεσα στο 1,5 και 2,0 (που σταματαει πλέον) μια χαρα συνεχίζει την επιτυχία του!
-
H Nissan συνεχιζει την εξελιξη ενος τοσο πετυχημενου μοντελου . Και οσοι το κακολογουν μαλλον δεν το εχουν οδηγησει ποτε για να καταλαβουν τι εστι καλοστημενο crossover
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μανουαλ δεν το έχω διαβασει (και ούτε πρόκειται τόσο μεγάλο που είναι!!!) αλλα εμένα 'χτυπαει' κανονικά. Μέχρι και με συνοδηγό το κατσίκι του Πάσχα ... που αναγκαστηκα να του φορέσω ζώνη.Παραπονιαρηδες... Στο δικο μου, δεν εχει αισθητηρα ζωνης συνοδηγου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
...Μέχρι και με συνοδηγό το κατσίκι του Πάσχα ... που αναγκαστηκα να του φορέσω ζώνη.έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με τον οβελία στο QQ... Δεμένος με ζώνη ασφαλείας!!! -
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά χώρο αποσκευών δεν έχετε και βάζετε το αρνί στη θέση του συνοδηγού;
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
επιτελους κι ενας σωστος κινητηρας για το qq (καλα μεχρι να ερθει αυτο ελλαδα θα εχει ερθει η ωρα για αντικατασταση του μοντελου!!!!)Άντε πάλι.... Ναι μωρέ και ο 2λιτρος βενζίνη και 1,5 diesel χάλια είναι καλά λεει ο Κώστας τσάμπα πετάξαμε όλοι τα λεφτά μας....
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά χώρο αποσκευών δεν έχετε και βάζετε το αρνί στη θέση του συνοδηγού;Λογικά ο χώρος αποσκευών πρεπει να ήταν τίγκα σε ποδήλατα κλπ κλπ δεν θυμαμαι να πω την αλήθεια...
Άσε που εμεις οι κάτοχοι QQ είμαστε φιλόζωοι ακόμα και με τα ζώα που προκειται να φάμε... θέλουμε να ταξιδεύουν άνετα
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά χώρο αποσκευών δεν έχετε και βάζετε το αρνί στη θέση του συνοδηγού;Μερικές φορές είναι πολύ καλός ένας ... βουβός και μελλοντικά νόστιμος συνοδηγός!
-
Άσε που δεν φέρνει αντίρηση... έτσι Κωνσταντή;
-
Παιδια, από θόρυβο τι λεει το συγκεκριμένο αμάξι;
-θόρυβο κύλησης
-αεροδυναμικους θορυβους στα 130
-θορυβος κινητηρα σε εθνική με 5ηSent from Tapatalk Galaxy
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Παιδια, από θόρυβο τι λεει το συγκεκριμένο αμάξι;
-θόρυβο κύλησης
-αεροδυναμικους θορυβους στα 130
-θορυβος κινητηρα σε εθνική με 5ηSent from Tapatalk Galaxy
Το 2λιτρο και στις 3 περιπτώσεις που αναφέρεις δεν ακούγεται τίποτα, στο 1600 ακούγεται λίγο περισσότερο κινητηρας...
-
Στο 1,6.
Στο πρώτο ... καθόλου.
Στο δευτερο ... καθόλου. Στα 150 και μετα ... οι γκουμούτσες οι φορτηγίσιοι καθρεφτες κάπως.
Στο τρίτο ... ναι αλλα όχι να ενοχλούν την κουβέντα ή την μουσική. -
Παιδια καλημερα.ο 1.6 ντιζελ με τα 130 αλογα θα φορεθεί και στο τζούκ?Υπάρχει ενημέρωση?θα παραγγειλω τζουκ ντιζελ τον φεβρουαριο.αν εχε βγει θα τον επιλεξω
-
Θα φορεθεί σταδιακά σ' όλα τα μοντέλα της συμμαχίας Renault-Nissan.Το θέμα είναι ότι αυτή η διαδικασία προχωράει αρκετά έως πολύ αργά
-
Φανταζομαι θελει τον χρόνο του η διαδικασία. Και σε ορισμένα μοντέλα μπορεί να υπάρχει η τακτική παρουσίασης μαζί με facelift. Ισως να μην μπορούν ακόμα να παραξουν στο εργοστασιο στην Γαλλία τόσα πολλά κομμάτια.
Υπόψιν αντικαθιστά τον 2λιτρο diesel και όχι τον 1,5 που συνεχίζεται η παραγωγή του.
Οπότε ... πιθανό να μην έχουν λόγο να τον βάλουν σε όλα τα μοντέλα. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Φανταζομαι θελει τον χρόνο του η διαδικασία. Και σε ορισμένα μοντέλα μπορεί να υπάρχει η τακτική παρουσίασης μαζί με facelift. Ισως να μην μπορούν ακόμα να παραξουν στο εργοστασιο στην Γαλλία τόσα πολλά κομμάτια.
Υπόψιν αντικαθιστά τον 2λιτρο diesel και όχι τον 1,5 που συνεχίζεται η παραγωγή του.
Οπότε ... πιθανό να μην έχουν λόγο να τον βάλουν σε όλα τα μοντέλα.Κώστα δεν νομίζω να αντικαθιστά τον 2.0
Μάλλον το κενό δύναμης μεταξύ των δύο καλύπτει
Νissan Qashqai J10 (2007-2013)