-
Σκεφτομαι να παρω και εγω να παρω ενα αυτοκινητακι και ειμαι αναμεσα στα ακολουθα
SKODA YETI 1.4TSI ELEGANCE 120hp- 21,170 με το κλειδι στο χερι χωρις την ασφαλεια.
SKODA OCTAVIA 1.4TSI ELEGANCE 120hp- 20,500 περιπου χωρις την ασφαλεια.
OPEL INSIGNIA 1.6 5D EDITION 115hp- 22,940 τιμη της ιστοσελιδας συν κατι εξτρα επιλογες.
και μια επιλογη που ειδα καπου καλη σαν τιμη
FORD MONDEO του 2010 ( το προτελευταιο μοντελο) 1,6 trend 125hp- στα 17,300 περιπου (σενταν)( προσφορα).Ξερω θα πειτε καποιοι οτι το yeti δεν κολα με τα αλλα, παρ' ολα αυτα (ειναι στις επιλογες της κυρας που με εχει πριξει )
Εμενα μου αρεσε δεν λεω αλλα ειναι MONEY VALUE σε σχεση με το OCTAVIA ας πουμε???Μεσα σε ολα τα εξοδα που θα εχουν π.χ. τελη, ασφαλειες, .. κτλ. εχω και σαν κριτιριο το οτι το αμαξι το θελω για οικογενεια, δεν εχω δικο μου παρκιν,να ειναι ασφαλες και το χωριο στο οποιο παμε εστω για 2-3 φορες το χρονο στην Πελλοπονησο ειναι γεματο με λακουβες στην ασφαλτο(περιεργο ε!!!!)- και καμια 100 μετρα οπου εχει τσιμεντενιο δρομο με ελαφρα κλιση και μια αλανα με χωματοδρομο για να κανεις αναστροφη και να φυγεις.
Η ολη αναφορα στο χωριο γινεται λογο του οτι πριν απο κανα 4μηνο σε ασφλατοδρομο (κοντα λιμνη Δοξας με ενα CITROEN c4 1.6VTR ) με 2 λακουβες στις ακρες του δρομου εγω εκανα το λογικο, πηγα να περασω απο την μεση του δρομου, ελα ομως ( ο γκαντεμοσαυρος) επεσε εκεινη την ωρα μια πετρουλα αρκετη να μου στραβωσει ενα απο τα σωληνακια των φρενων απο κατω.Συμπερασμα : ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Κ Λ Σ Πηγα βεβαια σε 2 αντιπροσωπειες και ειδα τα παραπανω εκτος του INSIGNIA.
To YETI μεσα κλασης ανωτερο απο ποιοτητα πλαστικων σε σχεση με το OCTAVIA, με τα καθησματακια του τα varioflex την παλευει την κατασταση σε θεμα αποσκευων και μικροτερο σε μηκος αλλα μηπως ειναι πολλα τα φραγκα ρε παιδια??. Το δε OCTAVIA ευρυχωρο, γνωστος κινητηρας, χωροι ουυυυυυυ να φαν και οι κοτες, μεγαλο μηκος = δυσκολο παρκιν.
Το MONDEO (προσφορα ως προηγουμενο μοντελο) το ειδα ως πραγματικα μια πολυ καλη λυση λογο τιμης, εξοπλισμο, χρωμα ωραιο χωρο. Ολα καλα μεχρι που μου λεει οτι ειναι σενταν (το ρημαδι το τζαμι πισω δεν ανοιγει). Αλλα ειναι πολυ οικονομικο (i think)Και βεβαια δεν με φτανουν ολα αυτα εχουμε την εφορια, τις δοσεις (με περιπου 8000euro προκ.)και τις δυσκολες εποχες.
Σημ. (ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙ)
Η ερωτησης επιτελους: ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ??? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ!!!!!
Σας ευχαριστω που το διαβασατε ακομα και αν δεν απαντησατε!!! Συγνωμη αν σας κουρασα!!!!
-
Σκεφτομαι να παρω και εγω να παρω ενα αυτοκινητακι και ειμαι αναμεσα στα ακολουθα
SKODA YETI 1.4TSI ELEGANCE 120hp- 21,170 με το κλειδι στο χερι χωρις την ασφαλεια.
OPEL INSIGNIA 1.6 5D EDITION 115hp- 22,940 τιμη της ιστοσελιδας συν κατι εξτρα επιλογες.
FORD MONDEO του 2010 ( το προτελευταιο μοντελο) 1,6 trend 125hp- στα 17,300 περιπου (σενταν)( προσφορα).Ξερω θα πειτε καποιοι οτι το yeti δεν κολα με τα αλλα, παρ' ολα αυτα (ειναι στις επιλογες της κυρας που με εχει πριξει )
Εμενα μου αρεσε δεν λεω αλλα ειναι MONEY VALUE σε σχεση με το OCTAVIA ας πουμε???Μεσα σε ολα τα εξοδα που θα εχουν π.χ. τελη, ασφαλειες, .. κτλ. εχω και σαν κριτιριο το οτι το αμαξι το θελω για οικογενεια, δεν εχω δικο μου παρκιν,να ειναι ασφαλες και το χωριο στο οποιο παμε εστω για 2-3 φορες το χρονο στην Πελλοπονησο ειναι γεματο με λακουβες στην ασφαλτο(περιεργο ε!!!!)- και καμια 100 μετρα οπου εχει τσιμεντενιο δρομο με ελαφρα κλιση και μια αλανα με χωματοδρομο για να κανεις αναστροφη και να φυγεις.
Η ολη αναφορα στο χωριο γινεται λογο του οτι πριν απο κανα 4μηνο σε ασφλατοδρομο (κοντα λιμνη Δοξας με ενα CITROEN c4 1.6VTR ) με 2 λακουβες στις ακρες του δρομου εγω εκανα το λογικο, πηγα να περασω απο την μεση του δρομου, ελα ομως ( ο γκαντεμοσαυρος) επεσε εκεινη την ωρα μια πετρουλα αρκετη να μου στραβωσει ενα απο τα σωληνακια των φρενων απο κατω.Συμπερασμα : ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Κ Λ Σ Πηγα βεβαια σε 2 αντιπροσωπειες και ειδα τα παραπανω εκτος του INSIGNIA.
To YETI μεσα κλασης ανωτερο απο ποιοτητα πλαστικων σε σχεση με το OCTAVIA, με τα καθησματακια του τα varioflex την παλευει την κατασταση σε θεμα αποσκευων και μικροτερο σε μηκος αλλα μηπως ειναι πολλα τα φραγκα ρε παιδια??. Το δε OCTAVIA ευρυχωρο, γνωστος κινητηρας, χωροι ουυυυυυυ να φαν και οι κοτες, μεγαλο μηκος = δυσκολο παρκιν.
Το MONDEO (προσφορα ως προηγουμενο μοντελο) το ειδα ως πραγματικα μια πολυ καλη λυση λογο τιμης, εξοπλισμο, χρωμα ωραιο χωρο. Ολα καλα μεχρι που μου λεει οτι ειναι σενταν (το ρημαδι το τζαμι πισω δεν ανοιγει). Αλλα ειναι πολυ οικονομικο (i think)Και βεβαια δεν με φτανουν ολα αυτα εχουμε την εφορια, τις δοσεις (με περιπου 8000euro προκ.)και τις δυσκολες εποχες.
Η ερωτησης επιτελους: ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ??? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ!!!!!
Σας ευχαριστω που το διαβασατε ακομα και αν δεν απαντησατε!!! Συγνωμη αν σας κουρασα!!!!
-
-
Το fiat bravo σε καλυπτει?? Δες το, γιατι μπορεις να το παρεις αρτια εξοπλισμενο με 150 αλογα στα 15,000, στοκαρισμενο βεβαια αλλα σε αυτη την τιμη το θεωρω bargain!!
viewtopic.php?f=15&t=16578&start=3690#p2294199
-
Ο χρήστης pgsvarna έγραψε:
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ!!!!!Εγω πιστευω πως δεν ειναι καιρος για καινουριο,θα επαιρνα μεταχειρισμενο με τα 8000,,,
-
Tα insignia 1.6 & mondeo 1.6 θα σέρνονται από άποψη βάρους με τους βασικούς κινητήρες(αξίζουν μόνο σαν τούρμπο που κάνουν 25.000€). Επίσης έχουν πολύ μεγάλο μήκος με όλα τα αρνητικά επακόλουθα.Μείνε μακριά.Σοφή επιλογή το yeti 1.4 tsi ambition(γι αυτό θα πήγαινα,το προτείνω έναντι του οκτάβια).Aπλα πρόσθεσε esp,πανοραμική οροφή και ξένον.Εξίσου καλές εναλλακτικές τα golf plus 1.4 tsi highline,peugeot 3008 thp premium.Για κάτι φτηνότερο κοίταξε και τη νέα c4 1.6 attraction(γύρω στα 18000 πάει).Το πιο ευρύχωρο μικρομεσαίο και πραγματικά άψογο παντού.
-
Aλλαξε λιγο το ''ΟΙ'' του τιτλου σε ''Η'' γιατι βαραει ασχημα.
-
ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ . ΠΡΩΤΑΡΗΣ !!!
-
Kαλησπερα και απο εμενα.
Συμφωνα με αυτα που γραφεις, αναγκες, προφιλ οικογενειας, περιοχες μετακινησης, διαμονης κτλ, το
Yeti 1.4 TSI, θεωρω οτι ειναι ακριβως αυτο που χρειαζεσαι.
Σαφεστατα ενα πολυ καλο value for money, οχι τυχαια Ελληνικο αυτοκινητο της χρονιας για το 2010.
Προκειται για μια εξαιρετικη, τιμια προταση, ενα πολυχρηστικο εργαλειο, (τηρουμενων των αναλογιων/συγκριτικα με αυτοκινητα εφαμιλλου κοστους) που δεν υπολειπεται ουσιαστικα σε τιποτε (το αντιθετο μαλιστα) σε σχεση με τα υπολοιπα μοντελα που αναφερεις, ως υποψηφια προς αγορα.
Εαν και εφοσον καταληξεις σε αυτο, ψαξε λιγο καλυτερα, τυχον προσφορες-εκπτωσεις, διαφορων αντιπ/πων
Νομιζω παραλληλα, οτι η skoda τρεχει αυτη την στιγμη και καποια αρκετα ελκυστικα προγραμματα. -
μια χρα ειναι το Yeti, αρκει να αποφασισεις οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου η ασχημη εμφανιση του
-
Ο χρήστης fanis1972 έγραψε:
μια χρα ειναι το Yeti, αρκει να αποφασισεις οτι δεν σε ενδιαφερει καθολου η ασχημη εμφανιση τουχωρίς τις εκπτωσεις που έκανε (κανει ακομα? ) η σκοντα είναι ακριβό τελικά, όπως κ το οκταβια, αφού δεν εχει πολλά στοιχεια εξοπλισμού!
θυμάμαι στα μοντέλα οκταβια dsg τα flaps στο τιμόνι τα χρεωναν εξτρά κανα 250αρι ενώ κ το dsg έτσι κ αλλιώς το χρεωνε αρκετα -
Eχει καλές εκπτώσεις αυτό το διαστημα η σκόντα και 4ετή εγγύηση.Το yeti 1.4 tsi expierience έχει 21500€ το πλούσιο,το ambition 19940€.Νομίζω το πιο φτηνό crossover με αυτόν τον εξοπλισμό.Επίσης σχεδιαστικά δεν είναι και άλφα,αλλά έχει κάτι το ξεχωριστό(του πάει το καφέ χρώμα) και είναι και πρακτικότατο.Περίπου ίδια τιμή έχει και το golf plus highline.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Eχει καλές εκπτώσεις αυτό το διαστημα η σκόντα και 4ετή εγγύηση.Το yeti 1.4 tsi expierience έχει 21500€ το πλούσιο,το ambition 19940€.Νομίζω το πιο φτηνό crossover με αυτόν τον εξοπλισμό.**Επίσης σχεδιαστικά δεν είναι και άλφα,αλλά έχει κάτι το ξεχωριστό(του πάει το καφέ χρώμα) και είναι και πρακτικότατο.**Περίπου ίδια τιμή έχει και το golf plus highline.Περι των προσφορων...
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... _28757.asp
-
Ο χρήστης pgsvarna έγραψε:
Ξερω θα πειτε καποιοι οτι το yeti δεν κολα με τα αλλα, παρ' ολα αυτα (ειναι στις επιλογες της κυρας που με εχει πριξει )Την απάντηση για την σωστη επιλογή την έδωσες μόνος σου. Και αυτό γιατί ...
Εμενα μου αρεσε δεν λεω αλλα ειναι MONEY VALUE σε σχεση με το OCTAVIA ας πουμε???
... θα πρέπει να σου αρέσει να κοιμάσαι με 'ησυχία' τα βράδια σου.
Από τα καλά 'υπερυψωμένα' της αγοράς με καλές επιδόσεις και προσωπικά το βρίσκω και όμορφο αρκεί να μην είναι ... άσπρο.ΥΓ. Λίγη προσοχή στην επιλογή του μοντελου σε σχέση με τον εξοπλισμό σε περίπτωση ετοιμοπαραδοτου διότι κάποτε για να έχει κάποιος χειριστηρια στο τιμόνι έπρεπε να πάει στην ακριβότερη έκδοση!!!
-
Οσον αφορα την τιμη στο YETI ειναι κατοπιν εκπτωσης 750εβρο σε αντιπροσωπεια της skoda.
Εννοειται οτι θα παω και σε αλλες αντιπροσωπειες να δω τι αλλο παιζει (ελπιζοντας η' να κοψω κατι απο την τιμη και κατα συνεπεια απο τις δοσεις η' να βαλουν κανα συναγερμο κλτ.). Η αληθεια ειναι οτι θα το ψυρισω παρα πολυ (λεφτα θα δωσω) και μεχρι στιγμης δεν ειχα ασχοληθει οικονομικος παρα μονο στα (μοντελα - ηπποι) σαν χαζι και γενικως στην παρεα.Το golf plus highline ενω αλλου βρισκω να γραφει οτι εχει 390 λιτρα χωροι αποσκευων αλλου 500 ( μαλλον κατι παιζει με τα καθησματα), πιο γρηγορο, καιει λιγοτερο και λιγοτερα τελη αλλα δεν εχει αυτο το εξτρα υψος που εχει το ΥΕΤΙ ( θελει σκεψη πολυ).
Απο την αλλη ( και μην με βρισεται) εχω γνωστους με golf ( oxi plus) τα οποια τουσ ειχαν βγαλει διαφορα πολλα προβληματα με σενσορες, κινητηρες και εχω αλλους που μου βαζουν την VW ως τους 'γ@μ@ω' της αυτοκινησης.
Και παλι θα μου πειτε και το ΥΕΤΙ τι νομιζεις κινητηρα φορα !!! VW
Απλως εχω καταλαβει οτι οντως η VW σε κινηση και υπεροχη ειναι πολυυυ καλη αλλα πως να το πω η ΣΚΟΝΤΑ δεν σπα, δεν χαλα και εχει να λεει οτι φορα κινητηρα VW (καλα δε καταλαβαινω???).Απο αντιπροσωπειες ποιες λετε??
Σας ευχαριστω και παλι!!!!
-
Εχω ενα Yeti με 20,000χλμ πλεον, εδω και 1.5 χρόνο και είναι αξιοπρεπεστατο.
Πολυ βολικα τα τρια ξεχωριστά κινούμενα καθίσματα πίσω.
Παρκάρει οπου και Golf
Εχει φαει και 2 καλοκαιρακια τρελο χωματοδρομο στην Νάξο..... Πλακα και Ορκο καθημερινά κλπΗ μόνη βλάβη που μου έχει βγάλει από τον πολύ χωματόδρομο ξεκούμπωσε μια φύσα και φρίκαρε ο εγκέφαλος.
Ενας αξιοπρεπεστατος μάστορας στην Νάξο την κούμπωσε και έφυγα κύριος!Αν αντέχεις οικονομικά θα πρότεινα εργοστασιακα πάντα xenon.
Επίσης να ξέρεις οτι με την διάσταση ελαστικών που φοράει δεν μπαίνουν αλυσιδες οποτε θα χρειαστείς άλλους τροχούς το χειμώνα ή κάλτες (ημίμετρο imo).
-
Να και ενας παραγοντας που δεν τον ειχα προβλεψει!!!!!!
Σκεφτομουν τις 17αρες ζαντες να βαλω. θελει σκεψη.
(ειμαι ασχετος αλλα καλτσες τα ειπες σωστα??)
Δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν στην αγορα (να εχει προνοησει καποιος κατασκευαστης)???? -
Γιατί όλοι προτείνετε χαζά τουρμπάτα χατσ;;;
Δηλαδή τα σεντάν δεν αξίζουν; Octavia, Superb, Mondeo, Insignia μια χαρά μου ακούγονται!! -
Από αυτά που αναφέρεις θα πρότεινα το YETI.
Επειδή λόγω χρήσης μάλλον σου χρειάζεται ένα crossover, τι θα' λεγες και για τα παρακάτω:
NISSAN QASHQAI 1.6
MITSUBISHI ASX 1.6
PEUGEOT 3008 1.6
DACIA DUSTER 1.6. -
CPP τι καιει το YETI?
Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΗ !!!!! ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ !!!!