-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι, δεν είχε προσθαλασσωση το μενού?Δυστυχώς όχι
-
Πάρε τα πηδαλια ασαπ
Στα ποσά Kkm είσαι τωρα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πάρε τα πηδαλια ασαπΣτα ποσά Kkm είσαι τωρα
'μηδένισε' το κοντέρ και τώρα πάλι σε καμιά 18.000km ευθεία απόσταση
-
Άντε, καλές βουτιές τωρα
-
Μόλις γύρισα από διακοπές στην Χίο και οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές :
Μέναμε στην Αγία Ερμιόνη δίπλα στο Καρφά και δίναμε 60 ευρώ για 2χωρη μεζονέτα με tv, ac και πισίνα
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σχεδόν τζάμπα, από Λαύριο για Μεστά 210 ευρώ για 4 άτομα και αυτοκίνητο (πήγαινε-έλα)Παραλίες έχει πολλές και καλές για όλα τα γούστα (ζεστά/κρύα νερά, βότσαλα ή άμμος, βαθιές ή ρηχές)
στο νότιο κομμάτι : Αγία Φωτιά(Φωτεινή), Μαύρα βόλια, Αγία Δύναμη, Κώμη
στα βόρεια : Γλάροι, Ναγός, Γιόσωνας
στο δυτικό : Λευκάθια, Λημνιά, Αγ. Μαρκέλλα, Μάναγρος, Ελίντα, Λιθί και πολλές άλλες που δεν πήγαμεΦαγητό : φάγαμε πολύ καλά και σχετικά οικονομικά στις παρακάτω ταβέρνες
στον Μ.Λιμνιώνα, η Αγκυρα (ό,τι φάγαμε ήταν πολύ καλό),
στα Γρίδια, η ταβέρνα πίσω απο την εκκλησία (ψάρια),
στα Αυγώνυμα, η ταβέρνα στην κεντρική πλατεία,
Στην Κώμη, η Καραβέλα (ψάρια και άλλα)
κοντά στο αεροδρόμιο της Χίου, το Λουκούμι (ωραία αυλή)
στον Βροντάδο, η Μουριά πάνω στην θάλασσα
στην Λαγκάδα, ο Πάσας και ο Νόστος
στην Λημνιά, η ταβέρνα Λήμνος
Επίσης μας είπαν για το Ρούσσικο στα Θυμιανά και τον Καρατζά στον Καρφά αλλά δεν προλάβαμε να πάμεΓια γλυκό στο άχνη και κανέλλα στην Χίο, για παγωτά στο Vienna λίγο πιο κάτω και στα Μεστά στην πλατεία του κάστρου
Για ποτό ήταν πολύ ωραία στο Μπούρτζι στο λιμάνι της Χίου (έχει πλάκα όταν μπαίνει πλοίο στο λιμάνι σταματάνε
την μουσική και χαιρετάνε τον κόσμο) επίσης στο Yamati στο κάστρο στην Βολισσό καθώς και στον Κόκκινο Βράχο
δίπλα στο μέρος που μέναμε, επίσης θα είναι ωραία και στα Μεστά στην πλατεία του κάστρου (κάτσαμε μόνο για γλυκό)
Για βόλτα στον Κάμπο με τα ωραία αρχοντικά και τα περιβόλια των εσπεριδοειδώνΟύζα πολλά και καλά, μερικά εφάμιλλα με τα Μυτιληνιά, τα οποία υπήρχαν σε όλες τις ταβέρνες
(Απαλλαρίνα μαύρο και Στουπάκη καζανιστό τα καλύτερα για μένα)
Γλυκά κουταλιού και προϊόντα μαστίχας παντού σε αυθονίαΤο οδικό δίκτυο του νησιού είναι πολύ καλό και άνετο, το νησί δεν είναι πολύ πράσινο και τα βουνά στα βόρεια είναι εντελώς ξερά
Για ήρεμες διακοπές είναι ό,τι πρέπει και θα ξαναπάω σίγουρα !
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
έκλεισα Κεφαλλονιά για μέσα αυγούστου, το ξενοδοχείο είναι στα Λουρδάτα Κραναίας. Τι λέει από κει; δεν έχω πάει ποτέ Κεφαλλονιά.
Κώστα (ταύρε) δώσε info
Παραλία 'Τραπεζάκι' λίγο δίπλα από το Λουρδά. Ταβέρνα μία και μοναδική 'Καπετάνιος'. Αν είναι όπως τον ήξερα, καλό είναι να πάς με μπολικο απόθεμα όρεξης (προτείνόμενος ο κόκκορας )
Η Κεφαλλονιά είναι σούπερ, είχα πάει πέρυσι και είχα περάσει πολύ ωραία, συνιστώ ανεπυφύλακτα την ταβέρνα Εναστρον που είναι εκεί κοντά. Αν θέλεις πληροφορίες μην διστάσεις
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πάρε τα πηδαλια ασαπ
Στα ποσά Kkm είσαι τωρα
'μηδένισε' το κοντέρ και τώρα πάλι σε καμιά 18.000km ευθεία απόσταση
Σε ποιό μέρος Αντρέα;
-
Γυρισα κ εγω απο παρο (απο τις 10 το πρωι ταξιδευω )
Ωραιο το νησακι με τον κοσμο το βραδυ να συγκεντρωνεται στη Ναουσσα οπου και ηταν το ενοικιαζομενο μας.Καθαρο,οικονομικο και κεντρικο οσο δε παει.Η αληθεια ειναι με βαση οσα ακουγα περιμενα περισσοτερα πραγματα απο αποψη διασκεδασης αφου πρακτικα για μπανιο μονο στην πουντα ηταν συνομιλικοι και το βραδυ ή στο W ή στο Βαρελαδικο (red monster ειχες δικιοοοο ) ενω για πιο χαλαρα πραγματα υπηρχαν τα μπαρακια στο λιμανι κοντα στον μπαρμπαροσσα στα οποια ηπια κατι φοβερα μοχιτα
Για φαγητο,οπου κ αν πηγαμε δεν αντιμετωπισαμε προβληματα με στομαχια κλπ ενω η μετακινηση στις παραλιες ηταν παιχνιδακι λογω της συγκοινωνιας.Αρνητικη η συμπεριφορα των σερβιτορων ΠΑΝΤΟΥ αλλα στα νησια ετσι ηταν παντα αρα who gives a fuck
Συνοπτικα θα προτιμουσα αντι για 5 διανυκτερευσεις να καναμε 3 γιατι γιναμε λιωμα,ομως σιγουρα θα ξαναπαω και με το αισθημα -
Ατελειωτες κωλαρες στην αστυπαλαια
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Ατελειωτες κωλαρες στην αστυπαλαιαΛακωνικό το σχόλιο μα τόσο περιεκτικό... τα λέει όλα όσα μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιους για ένα νησί! Το συγκεκριμένο πάντως εγώ θα το θυμάμαι για τα πιο διαυγή νερά που έχω δει ποτέ.
-
Ατελειωτες κωλαρες στην αστυπαλαια+jailbaits
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Διαυγες νερο εχω και στην γουρνα στο σπιτι μου! Παρολα αυτα ναι καλα ειναι και εδω! Οπως λεει και ενα λουλουδι εδω , νερα υπαρχουν!
-
drdino απο το κιν του μιραζ:
εισαι και σαχλος και καμμενος
Sent from my MB525 using a galaxy tab
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
drdino απο το κιν του μιραζ:εισαι και σαχλος και καμμενος
Μιραγκες αυτοπροσωπως : και ανωριμος θα προσθεσω κι εγω
-
Από αυτά που διαβάζω από το ίδιο κινητό
...τον ποπολάρο τον είχαν πολλά χρόνια μαντρωμένο;
-
κάτσε να κάνω ενα πριντ σκριν και να τα στείλω αυτά μία, μιραγκε
-
Drdino: μιέχ ρε
-
τουλάχιστον περίμενα μια αυτοσυγκράτηση απ τον κλάμπανο, έχει ξεσαλώσει τελείως
αιδώς
-
-
Ατελειωτες κωλαρες στην αστυπαλαιαΟ 'μικρός ΠΟΠ' γνωρίζει νέες παραλίες!!!
Απόλαυσε το το θέαμα!
Και μην ακούς τους άλλους! Ζηλεύουν γιατί ξέρεις να κάνεις zoom στα καλύτερα! -
Ατελειωτες κωλαρες στην αστυπαλαιαπωπολάρος
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)