-
Θενκς παίδες
-
πολυ καλη μορφεα...
-
Troll pass
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Troll pass
Μαγεία!
-
Μπράβο ρε παίδες. Εχετε γεμίσει τις σελίδες με φοβερές φωτογράφιες
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
eternal light... by dimbal, on FlickrΑν μου επιτρέπεις, μια φιλική επισήμανση: Ενώ η σύλληψη είναι καταπληκτική, στην εκτέλεση κάτι με χαλάει, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι υπερβολικά προφανές photoshop.
-
Με τις εκπληκτικές φωτογραφίες του drifter, με έπιασε μία νοσταλγία. Μερικές απείραχτες, καλοκαιρινές φωτογραφίες από τη Νορβηγία
-
Ok, τώρα με ψήσατε άγρια. Νομίζω ότι ξέρω που θα είναι οι διακοπές μου του χρόνου.
-
Ντρίφτη τρομερό μέρος...
Αν δεν είχαν κλιπάρει τα νερά και με ένα πιο βαρύ proccessing θα ήταν θεϊκή...Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν μου επιτρέπεις, μια φιλική επισήμανση: Ενώ η σύλληψη είναι καταπληκτική, στην εκτέλεση κάτι με χαλάει, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι υπερβολικά προφανές photoshop.Χρήστο η σύνθεση του θέματος ήταν ακριβώς όπως την βλέπεις όταν έγινε το κλικ... αυτό που έχει γίνει είναι ένα focus bracketing (ή αλλιώς focus stacking) 2 λήψεων για να μου δώσει το μεγάλο βάθος πεδίου που ήθελα μεταξύ του στύλου και του φεγγαριού (κάτι το οποίο θα μπορούσε να γίνει και στέλνοντας το διάφραγμα στο θεό αλλά λόγω ώρας και απουσίας τριποδιου ήταν ανέφικτο) ένα κροπ και ένα βινιετάρισμα στο τέλος...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Troll pass
Φοβερή!!!!
-
Συνεχίζω απ το ίδιο μέρος
-
Ωραία..! Ίσως με ένα οριζόντιο crop μου άρεσε ακόμα περισσότερο
Κίπ γκόινγκ!
-
Και αυτή πολύ ωραία... ίσως ήθελε λίιιιγο ελαφρύτερο βινιετάρισμα...
-
Ωραια τα μερη εκει στην Νορβιγια ειδικα με χιονι την ωρα που εδω σκαμε απο την ζεστη.
-
να επανέλθουμε στο atlantic road λίγο
-
Μας έχεις συνουσιάσει ρε... Τι μέρη!
Και η φωτό ωραία.
-
-
Κάνω παυση
Ωραίος ο γάτος, αλλα πωλαρες δε βλεπω
-
Έχω αφήσει τους παπαράτζι πίσω μου. Εγώ μόνο με τέχνη ασχολούμαι και το ξέρεις
-
Με φώναξε κανείς;
Φοβερό το previa!
Sent from my Tab using a pigeon.
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...