Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα !
Πήρα πριν 2 μήνες περίπου, ένα Focus 1600, από τα τελευταία που υπήρχαν στην αντιπροσωπεία λόγω της έλευσης του νέου Focus.
O πωλητής μου είπε πρώτο service στα 20.000 χλμ ή στο χρόνο - ό,τι έρθει πρώτο δλδ.
Εγώ παλιότερα ήξερα ότι στα νέα αυτοκίνητα, μετα μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα αλλάζεις τα πρώτα λάδια για να φύγουν τα γρέζια κτλ. Ρώτησα τον πωλητή γι αυτό αλλά ήταν κατηγορηματικός για τις 20.000 χλμ ή το 1 χρόνο.
Θα ήθελα τη γνώμη αυτών που έχουν focus - πώς τα χειρίστηκαν δλδ στο στρώσιμο, αν τους άλλαξαν λάδια νωρίτερα κι επίσης ποιο service της Ford προτείνουν προς τα νότια προάστια και Πειραιά.
Ευχαριστώ !Εμενα, οταν πηρα το Φιεστα πριν εναμιση χρονο, δεν μου ειπαν τιποτα περι αλλαγης των πρωτων λαδιων.. Αντιθετα οι φιλοι μου που εχουν αυτοκινητα του group Vag (Seat + VW) τους ειπαν μετα απο 2.000 χλμ. Να πανε να τους αλλαξουν τα λαδια (δωρεαν)... Προσωπικα δεν ξερω αν χρειαζεται... Ισως να ειναι η εκαστοτε πολιτικη των εταιριων.
Στα νοτια προαστια ξερω τον Καρανικολα (car center) ο οποιος απ οτι εχω διαβασει σε διαφορα φορουμ κανει αρκετα καλη δουλεια.. Νομιζω ειναι καπου στον Αλιμο..
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Εχω ακούσει κι απο άλλους για το Car Center. Νομιζω ειναι στην Αμφιθεας.
Θα το τσεκαρω !