-
Λιμενικό ήταν...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λιμενικό ήταν...Moναδική ή εστω σπάνια περίπτωση λογικής από κρατικο όργανο. Συγχαρητήρια σε σένα που το κυνήγησες (και καλά έκανες) και στον αξιωματικό του Λιμενικού που έδειξε αντικειμενικότητα.
-
Παιδια ξερει κανενας τι στοιχεια μπαινουν στην ταχυδρομικη επιταγη για κληση τροχαιας;
-
Γιατί ταχυδρομική επιταγή;
Αφού πληρώνεις κατευθείαν στα ΕΛΤΑ το ποσό της κλήσης -
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ, οπότε συγχωρέστε με. Σε παλιότερη ερώτηση μου τα μέλη του φόρουμ με είχαν διαφωτήσει, για το γεγονός ότι απαγορεύεται η κίνηση μοτοσικλετιστών ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Θέλω να ρωτήσω αν αυτό ισχύει και σε μονόδρομο ή τέλοσπάντων σε δρόμο που χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ, οπότε συγχωρέστε με. Σε παλιότερη ερώτηση μου τα μέλη του φόρουμ με είχαν διαφωτήσει, για το γεγονός ότι απαγορεύεται η κίνηση μοτοσικλετιστών ανάμεσα στα αυτοκίνητα.Θέλω να ρωτήσω αν αυτό ισχύει και σε μονόδρομο ή τέλοσπάντων σε δρόμο που χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο.
γιατι;
Γρατζούνισες καποιον (ή σε γρατζούνισε κάποιος);Αν ειναι μια λωριδα ο δρομος περπαταει ενα οχημα, ειναι απλο
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο τόπικ, οπότε συγχωρέστε με. Σε παλιότερη ερώτηση μου τα μέλη του φόρουμ με είχαν διαφωτήσει, για το γεγονός ότι απαγορεύεται η κίνηση μοτοσικλετιστών ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Θέλω να ρωτήσω αν αυτό ισχύει και σε μονόδρομο ή τέλοσπάντων σε δρόμο που χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο.
γιατι;
Γρατζούνισες καποιον (ή σε γρατζούνισε κάποιος);Αν ειναι μια λωριδα ο δρομος περπαταει ενα οχημα, ειναι απλο
χα χα χα.Όχι δεν γρατσούνισα κάποιον. Απλά ο δρόμος χωράει με βία και ένα μηχανάκι, αλλά θέλει ΠΟΛΛΗ προσοχή για να μην γίνει η στραβή.Σε τέτοια περίπτωση τί ισχύει? Μπορεί να κινείται η μηχανή (ή να περνάει) δεξιά ή αριστερά από το αυτοκίνητο?
-
Σε δρόμο με ΜΙΑ λωρίδα, κινείται ΕΝΑ όχημα. Απλή λογική. Δηλαδή αν είχε χώρο για μηχανή και ποδήλατο και skate board, έπρεπε να περάσουν και τα 4;
-
Ας μου πει κάποιος παρεμπιπτόντως η Φιλολάου στο Παγκράτι θεωρείται μιας ή δύο λωρίδων;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Αφού πληρώνεις κατευθείαν στα ΕΛΤΑ το ποσό της κλήσηςΕιμαι απο Βεροια κ με γραψανε Πλαταμωνα.Οποτε;Αν ηταν απο Βεροια η κλήση, θα πηγαινα στο ταμειο του Δημου.Παντως εντελως ακυρη η κληση.Οχι επειδη με γραψανε αλλα ετσι ειναι.Οσοι εχετε παει Πλαταμωνα,ξερετε τον δρομο πως ειναι.Το ειχα τερμα ακρη,παιρνουσε κ τανκς.
-
Ο χρήστης evris26 έγραψε:
Αφού πληρώνεις κατευθείαν στα ΕΛΤΑ το ποσό της κλήσηςΕιμαι απο Βεροια κ με γραψανε Πλαταμωνα.Οποτε;Αν ηταν απο Βεροια η κλήση, θα πηγαινα στο ταμειο του Δημου.Παντως εντελως ακυρη η κληση.Οχι επειδη με γραψανε αλλα ετσι ειναι.Οσοι εχετε παει Πλαταμωνα,ξερετε τον δρομο πως ειναι.Το ειχα τερμα ακρη,παιρνουσε κ τανκς.
Δεν έχει να κάνει. Μπορείς να πληρώσεις κανονικά στα ΕΛΤΑ την κλήση.
Το βάρεσα με το Defy μου, γιούζινγκ Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν έχει να κάνει. Μπορείς να πληρώσεις κανονικά στα ΕΛΤΑ την κλήση.
Το βάρεσα με το Defy μου, γιούζινγκ Tapatalk
2,5 χρονια ημουν με προγραμμα στην Δ.Α κ το ξερω καλα αυτο.
-
Σε μία πρωτότυπη καμπάνια κατά του παράνομου παρκαρίσματος, ο δήμαρχος του Βίλνιους περνάει με ένα τανκ πάνω από μία Mercedes, περνόντας το μήνυμα ότι το ίδιο θα πάθει και το αυτοκίνητό σας αν το παρκάρετε παράνομα στη λωρίδα ποδηλάτων!
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Ας μου πει κάποιος παρεμπιπτόντως η Φιλολάου στο Παγκράτι θεωρείται μιας ή δύο λωρίδων;Την Φιλολάου είχα στο μυαλό μου όταν ρώτησα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε μία πρωτότυπη καμπάνια κατά του παράνομου παρκαρίσματος, ο δήμαρχος του Βίλνιους περνάει με ένα τανκ πάνω από μία Mercedes, περνόντας το μήνυμα ότι το ίδιο θα πάθει και το αυτοκίνητό σας αν το παρκάρετε παράνομα στη λωρίδα ποδηλάτων!Μες την καρδιά μου μπήκε ο άνθρωπος. Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να είχαμε μια μπουλντόζα να καθαρίσουμε τους δρόμους από τους αχρείους. Πέθανα με την χειραψία στο τέλος με τον ιδιοκτήτη και την προτροπή να παρκάρει πλέον νόμιμα!!!
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Ας μου πει κάποιος παρεμπιπτόντως η Φιλολάου στο Παγκράτι θεωρείται μιας ή δύο λωρίδων;
Την Φιλολάου είχα στο μυαλό μου όταν ρώτησα.
Ε, καλά, δεν τον λες και «με την βία χωράει μηχανάκι δίπλα στο αυτοκίνητο» δρόμο... Τέλος πάντων, ξέρει κανείς αν θεωρείται μιας ή δύο λωρίδων; Υποψιάζομαι μιας, καθώς δεν υπάρχει η οποιαδήποτε διαγράμμιση κάτω, αν και σε μερικά σημεία χωράει αυτοκίνητο και τρόλεϊ ή λεωφορείο...
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σε μία πρωτότυπη καμπάνια κατά του παράνομου παρκαρίσματος, ο δήμαρχος του Βίλνιους περνάει με ένα τανκ πάνω από μία Mercedes, περνόντας το μήνυμα ότι το ίδιο θα πάθει και το αυτοκίνητό σας αν το παρκάρετε παράνομα στη λωρίδα ποδηλάτων!
Μες την καρδιά μου μπήκε ο άνθρωπος. Πόσες φορές δεν έχουμε ευχηθεί να είχαμε μια μπουλντόζα να καθαρίσουμε τους δρόμους από τους αχρείους. Πέθανα με την χειραψία στο τέλος με τον ιδιοκτήτη και την προτροπή να παρκάρει πλέον νόμιμα!!!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
αλλά θα κάνω μία παρατήρηση που έχω δει σε 3 μπλόκα για αλκοτέστ... δεν μου έχουν ζητήσει σε κανένα δίπλωμα... αυτό εγώ δεν το βρίσκω σωστό, πιστεύω ότι πρέπει όλους να τους ελέγχουνε, γιατί πες ότι ο άλλος δεν έχει δίπλωμα, δεν πρέπει να τον πιάσουνε? πάντως απ' ότι είδα είχε αρκετές παραβάσεις και μάλιστα για έναν με bmw είπαν ότι έχει υπερβεί το όριο αρκετά το υψηλότατοΕδώ πάνω πάντως το κανουνε! Γι' αυτό δημιουργούν μπροστά στο 'εκδοτήριο κλήσεων' ... δυο λωρίδες παρανομων.
Μια μεγάλη ουρά για αλκοτεστ και μια μικρή ... ενός ατόμου ... για ληγμένο δίπλωμα!!! -
ο σκοπός τους είναι να ελέγξουνε όσους περισσότερους μπορούν για αλκοόλ, γι αυτό αν είσαι οκ σε διώχνουν
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=368031&cid=4
**Νέα τσουχτερά πρόστιμα
**Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011, 15:27Εξετάζονται από την αρμόδια επιτροπή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας του Υπουργείου Μεταφορών οι προτάσεις του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, που προορίζονται για το νέο θεσμικό πλαίσιο που θα αντικαταστήσει τον ΚΟΚ του 2007.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο νέος Κώδικας θα είναι πολύ αυστηρότερος για συγκεκριμένες παραβάσεις. Συγκεκριμένα, αναμένεται να αυξηθεί κατά 60% το πρόστιμο για τη στάθμευση σε ράμπα εισόδου/εξόδου και από τα 150 ευρώ να εκτιναχθεί στα 325, ενώ για την στάθμευση σε πεζοδρόμιο από 80 ευρώ οι παραβάτες θα πληρώνουν 120.
Ανάλογες αυξήσεις προβλέπονται για την παρεμπόδιση κυκλοφορίας του τραμ και από τα 150 ευρώ το πρόστιμο ανεβαίνει στα 225. Για την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη η χρηματική ποινή, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα είναι 1050 ευρώ από 700 που ισχύει σήμερα, ενώ για το STOP οι οδηγοί θα καλούνται να πληρώσουν 900 ευρώ.
Εκτός από αυξήσεις, ο νέος κώδικας, που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου, προβλέπει και μειώσεις όπως για την απόρριψη αντικειμένων από κινούμενο όχημα και την παραβίαση του ωραρίου τροφοδοσίας των καταστημάτων.
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 27 Αυγούστου 2011, 15:29
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.