-
με τοση διαφορα θα πρεπε να χασεις διπλωμα
μαλλον το οριο σε αυτο το σημειο ηταν 130 και με 159 εισαι 29 χλμ πανω απο το οριο (λογικα επιτηδες το 'μετρησαν' τοσο ) κι ετσι δε χανεις το διπλωμα γιατι στα +30 και βαλε το χανεις για 2 μηνες και 175 ευρω στο 10ημερο
παλι καλα που απλα βγηκαν να γραψουν κι οχι να κοψουν κωλους, το +29 δηλαδη κανει μπαμ οτι ειχαν καλη διαθεση αποκλειεται να ησουν τοσο τυχερος
-
2 περιστατικά σωστής, κατ' εμέ, επιείκειας:
- Κάπου 2005 ανεβαίνω από Αντίριο προς Πρέβεζα και για πολλή ώρα κινούμαστε μαζί με ένα Ibiza, σε απολύτως νορμάλ ρυθμούς. Κάπου στο Ρίβιο, κοντά στο Αγρίνιο, και ενώ κινούμαστε με κάπου 90+, αποφασίζει σε κουλό σημείο ο τύπος να με προσπεράσει. Δεξιά ανηφορική καμπή, ακολουθούμενη από κατηφόρα (=χωρίς ορατότητα), με διπλή γραμμή, και με τους απέναντι να μας κάνουν σινιάλο για μπλόκο. Ε, βλέπει το μπλόκο, απέναντι, και αρχίζει να μπαίνει στη λωρίδα πριν με περάσει τελείως (=να με κλείνει). Εν τέλει μας σταματάνε και τους δυο, και ακινητοποιούμαστε σε απόσταση ο ένας απ' τον άλλον. Πάει ένας τροχαίος σε αυτούς (ζεύγος) κι έρχεται κι ένας σε 'μένα.
-Καλησπέρα, τον ξέρεις τον άλλον;
-Όχι Κύριε.
-Κάνατε κόντρα;
-Όχι Κύριε, ανεβαίνω για αναστήλωση στην Πρέβεζα, και του δείχνω και κάτι σχέδια οικοδομικής που 'χα στην εταζέρα.
-Χμ, μάλιστα, το μεγάλο πρόστιμο το γλίτωσες.
-Δηλαδή; Τι πρόστιμο δε γλίτωσα;
-Είχες ταχύτητα, έτρεχες.
-Μα, με 90κάτι πήγαινα, 90 δεν είναι το όριο;
-Είμαστε εντός οικισμού.Πράγματι, το σήμα ότι το όριο 50 παύει να ισχύει ήταν στο τέλος της ευθείας, και γι' αυτό και την είχαν στήσει εκεί.
-Έχετε απόλυτο δίκιο, απλώς επειδή βγήκα απ' το χωριό, θεώρησα κακώς ότι σταμάτησε και το όριο 50. Στο χωριό κινούμουν με 60-65.
-Χμ, για μισό λεπτό... (Πάει στο Octavia και γυρίζει σε λιγάκι...)
-Δεν είσαι για γράψιμο, αλλά επειδή τον άλλον τον γράφουμε και για ταχύτητα, μεταξύ άλλων, κάνε ότι μας φέρνεις τα χαρτιά σου.Μαζεύω τα χαρτιά, ξεκινώ για το περιπολικό, και όσο να φτάσω έχουν τελειώσει με τον άλλον, τον έχουν ξαποστείλει, και μου κάνουν κι εμένα νόημα να φύγω. Τους κάνω ένα νεύμα ευχαριστίας και φεύγω.
- Κάπου 2008, κατεβαίνω από Πάτρα Καλαμάτα και στο Καλό Νερό, που στρίβεις αριστερά για Κυπαρισσία, έχει όριο 50, σε μια ευθειάρα 'να'. Με 100 εγώ, μέχρι που πετάγεται πάλι, τροχαίος από αριστερά. Σταματάω, του εξηγώ ότι έχει απόλυτο δίκιο να με γράψει, μεν, αλλά και ότι το '50' είναι υπερβολικά χαμηλό όριο, με 'κόβει' κι αυτός σοβαρό φοιτητή κι όχι κάνα ρεμάλι, και μου λέει σε άπταιστα καλαματιανά. 'Φιαίνισ' νταξ π'δι. Θα σ' κουοψ' ιένα φοιτητ'κουό προυόστιμ'.' Ε, με έγραψε ότι πήγαινα με 65, άρα πρόστιμο 40 γιούργια, και σε 10 μέρες 20.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
με τοση διαφορα θα πρεπε να χασεις διπλωμαμαλλον το οριο σε αυτο το σημειο ηταν 130 και με 159 εισαι 29 χλμ πανω απο το οριο (λογικα επιτηδες το 'μετρησαν' τοσο ) κι ετσι δε χανεις το διπλωμα γιατι στα +30 και βαλε το χανεις για 2 μηνες και 175 ευρω στο 10ημερο
παλι καλα που απλα βγηκαν να γραψουν κι οχι να κοψουν κωλους, το +29 δηλαδη κανει μπαμ οτι ειχαν καλη διαθεση αποκλειεται να ησουν τοσο τυχερος
Το είπα οτι δεν ήταν το προβλεπόμενο,γιατί το προβλεπόμενο ήταν 350 ευρώ+2 μήνες το δίπλωμα
Χάρη μου έκαναν οι άνθρωποι και έγραψαν λιγότερα χλμ,αλλά το όριο ήταν σίγουρα στα 120 -
δε θυμαμαι αν ειναι στα +30 ή τα +40
προφανως το 'πειραξαν' ωστε να μην σε ξηλωσουν
εμενα απο την αλλη δε μου την ειχαν χαρισει και ημουν για ενα διμηνο χωρις διπλωμα (το προστιμο ειναι 175 στο 10ημερο )
εκει να δεις λεωφορειο που επεφτε
βεβαια εκει τι να μου χαριζαν , ειδαν ενα μαλακισμενο με το 'αυτοκινητου του μπαμπα' να πηγαινει 160+ με οριο 70
τη μονη 'χαρη' που μου εκαναν ειναι να μη μου παρουν πινακιδες γιατι οταν με ρωτησαν πιανου ειναι το αυτοκινητο τους ειπα οτι ειναι του πατερα μου (που ειναι φυσικα, απλα δε το χρησιμοποιει ) και θα σκεφτηκαν μην του παρουμε πινακιδες του ανθρωπου για τις μαλακιες του γιου του
στο c2 οταν μου χαν παρει διπλωμα μου πηραν και πινακιδες, εκει δε μπορουσε να πιασει το κολπο οτι ειναι των γονιων μου το κακγουραμαξο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ πανω που ειχα αρχισει να βλεπω τους ΔΙΑΣ με ψιλο-καλο ματι, ειδα σημερα κατι που μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι οσον αφορα μηχανες κ τους εβρισα παλι. ΔΙ.ΑΣ ζευγος μηχανων, κ οι δυο χωρις καθρεπτες. Καγκουρες, ε καγκουρες...Αυτά είναι λεπτομέρειες. Εγώ πάλι μέσα σε λίγο καιρό έχω δει:
*2 μηχανές να προσπαθούν να ξύσουν μασπιέ ανεβαίνοντας κατεχάκη (ο ένας τα κατάφερε)
*ένας άλλος να κάνει σε ψιλοανηφόρα έντονα ζιγκ ζαγκ προκειμένου να επιτύχει ότι και οι παραπάνω.Συγχαρητήρια είστε έτοιμοι για moto gtp!
-
Εγώ πέτυχα Vstrom να κάνει σούζα. Δε του το'χα.
-
Πριν κανα τριωρο στη Γλυφαδα, τροχαιος γραφει παρκαρισμενα (παρανομα μεν, δεν εμποδιζουν δε, επι της Γρ. Λαμπρακη στο υψος του δημοτικου παρκινγ). Το περιπολικο ομως ειναι παρκαρισμενο παρανομα, σε σημειο που οχι απλα εμποδιζει, αλλα εχει δημιουργησει και το σχετικο μπαχαλο. Ολα αυτα σε αποσταση μικροτερη των 500μ απο το τμημα.
-
-edit-
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Πριν κανα τριωρο στη Γλυφαδα, τροχαιος γραφει παρκαρισμενα (παρανομα μεν, δεν εμποδιζουν δε, επι της Γρ. Λαμπρακη στο υψος του δημοτικου παρκινγ). Το περιπολικο ομως ειναι παρκαρισμενο παρανομα, σε σημειο που οχι απλα εμποδιζει, αλλα εχει δημιουργησει και το σχετικο μπαχαλο. Ολα αυτα σε αποσταση μικροτερη των 500μ απο το τμημα.Στα 500 μετρα ειναι κανονικη αστυνομια , η τροχαια ειναι ελληνικο
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πριν κανα τριωρο στη Γλυφαδα, τροχαιος γραφει παρκαρισμενα (παρανομα μεν, δεν εμποδιζουν δε, επι της Γρ. Λαμπρακη στο υψος του δημοτικου παρκινγ). Το περιπολικο ομως ειναι παρκαρισμενο παρανομα, σε σημειο που οχι απλα εμποδιζει, αλλα εχει δημιουργησει και το σχετικο μπαχαλο. Ολα αυτα σε αποσταση μικροτερη των 500μ απο το τμημα.
Στα 500 μετρα ειναι κανονικη αστυνομια , η τροχαια ειναι ελληνικο
Sent from my LG-P500
ΟΚ, αλλα σιγουρα εχει μερος να αφησει το αυτοκινητο, και παααααααααααααααααρα πολλους παρανομους να αδειασει το μπλοκακι του σε αυτα τα 500 μετρα. Ειναι αναγκη να ενοχλησει;
-
2002: έχοντας κάνα 7μηνο το δίπλωμα με το αμάξι του πατέρα τότε και κάνοντας βόλτες με την παρέα (4 άτομα ήμασταν) Αθήνα-Πειραιά και πέριξ. Κάνοντας τον γύρο της Ομόνοιας (κυκλικά ήταν ακόμα τότε) και πιάνοντας Πειραιώς για να γυρίσουμε προς τα σπίτια μας (Νίκαια), η ώρα ήταν 2 τα ξημερώματα, διασταυρωνόμαστε με ένα περιπολικό. Στην επόμενη διασταύρωση κάνει αναστροφή και αρχίζει να μας ακολουθεί (επί της Πειραιώς αυτό). Στρίβω Π.Ράλλη και μετά από κάνα χιλιόμετρο μας κάνει νόημα να σταματήσουμε. Με το που σταματάω σκάνε από το πουθενά 5 περιπολικά και μας περικυκλώνουν και μας φωνάζουν από τα μεγάφωνα να βγούμε έξω με τα χέρια στο κεφάλι κτλ. με τα πολλά μας πάνε δεμένους στο Α.Τ. χωρίς να μας έχουν πει τον λόγο. Φτάνοντας εκεί μας πάνε στον αξιωματικό υπηρεσίας και έπειτα από πολλές ερωτήσεις και τα σχετικά μας λέει ότι μπορούμε να φύγουμε. Τον ρωτήσαμε ποιος ο λόγος μου μας συνέλαβαν και μας είπε ότι την ίδια ακριβώς στιγμή που περάσαμε από Ομόνοια ένα άλλο αυτοκίνητο με 4 άτομα σταμάτησε και μαχαίρωσε έναν κάτοικο της περιοχής και νόμιζαν ότι ήμασταν εμείς. Μας ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και φώναξε και τον αστυνόμο και τον είπε και μ@λάκα που έκανε τόσο νταβαντούρι για 4 .
2006: Μπαίνω στο αμάξι μου με την μάνα μου (από έναν φούρνο) και ξεκινάω χωρίς ζώνη, στα 100 μέτρα έχει φανάρι. Κάνω (παράνομη) αναστροφή και με κόκκινο φανάρι. Για κακή μου τύχη στα 50 μέτρα είχε μπλόκο (δεν φαινόταν, γιατί είχε θάμνους το διάζωμα). Με σταματάει:
Αστ: -Κατάλαβες τι έκανες τώρα?
Εγώ: -Ότι και να πείτε έχετε δίκιο (κλαμμένη κότα )
Αστ: -Τι να σου κάνω τώρα? Ζώνη, αναστροφή, κόκκινο... ξέρεις πόσα πάνε όλα αυτά?
Εγώ: -Το ξέρω... βλακεία μου. (χαμηλό βλέμα)
Η μάνα μου: -κύριε αστυνόμε μόλις βγήκαμε από τον φούρνο και και και... (άρχισε να λέει τα δικά της)
Αστ: -Περίμενε λίγο (πάει στον αξιωματικό, κάτι του λέει και ξαναγυρνάει)
Αστ: - Δώσε μου τα χαρτιά σου να τα ελέγξουμε.
του τα δίνω, πηγαίνει στο περιπολικό, τα ελέγχει και ξανάρχεται
Αστ: -Λοιπόν ο αξιωματικός είπε ότι δεν θα σου δώσουμε καμία κλήση, αλλά να μην σε ξαναπετύχουμε να κάνεις παράβαση.
Εγώ: -Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Χίλια ευχαριστώ!!
Αστ: -Απλά περίμενε να φύγει το μπροστινό αμάξι για να μην πεί τίποτα που σε αφήνουμε και φεύγεις.
Φεύγει το επόμενο αμάξι, βάζω κανονικά την ζώνη και φεύγω ανακουφισμένος από την περιουσία που γλύτωσα.2007: 6:30 το πρωί. Έχω αργήσει να ξεκινήσω να πάω στην δουλειά μου και πάω λίγο . Σε ένα σημείο (Σαλαμίνα) έχει ένα σχολείο και για 30 μέτρα έχει πινακίδα με όριο 30χ/ω. Εγώ επειδή είχα αργήσει και δεν ήθελα να χάσω το ferry πήγαινα καμιά 130άρα. Ακριβώς εκεί στο σχολείο... τι άλλο? μπλόκο με ραντάρ. Με βλέπει και μου κάνει νόημα να σταματήσω. Έρχεται και μου λέει:
Αστ: -Έχεις ιδέα με πόσο έτρεχες?
Εγώ: -Το ξέρω, πάνω από 120 αλλά ξέρετε κύριε αστυνόμε βιάζομαι να πάρω το ferry γιατί έχω αργήσει ήδη πολλές φορές στην δουλειά μου και αν αργήσω ακόμα μία φορά θα με απολύσουν.
Αστ: -Είναι πολλά τα χιλιόμετρα που έτρεχες σε σχέση με το όριο... τι να σου κάνω?
Εγώ: -Έχετε δίκιο και συνήθως δεν τρέχω αλλά ήδη έχω αργήσει και σας εξήγησα ποιο είναι το πρόβλημα με την δουλειά μου.
Αστ: -Δώσε μου τα χαρτιά σου. (Τα δίνω και ξανάρχεται πίσω)
Αστ: -Λοιπόν επειδή μου φαίνεσαι καλό παιδί, αλλά επειδή δεν μπορώ να μου σου κοψω κλήση, θα γράψω ότι το όριο είναι 50χ/ω και εσύ πήγαινες με 80. Το πρόστιμο είναι 80€.
Εγώ: -Χίλια ευχαριστώ κύριε αστυνόμε!
Αστ: -Είσαι και άτυχος... 2 λεπτά αν αργούσες θα είχαμε φύγει από εδώ... (ξενέραααααααααααααα)2009: Γλυφάδα, καθημερινή 3 το πρωί. μπλόκο στην παραλιακή ακριβώς μπροστά στην πλατεία.
Αστ: -Έχετε πιεί κύριε?
Εγώ: -Ούτε μπύρα. (Αλήθεια)
Αστ. -Σίγουρα?
Εγώ: -Ναι κύριε αστυνόμε, απλά βόλτες κάνω με τον κολλητό μου.
Αστ: -Μαλιστα κύριε, δώστε μου τα χαρτιά σας (τα κοιτάει εκεί επιτόπου και μου τα δίνει)
Αστ: -Κύριε μπορείτε να φύγετε.
Εγώ: -Τι? δεν θα μου κάνετε αλκοτεστ? Δεν έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δω πως είναι.
Αστ: -Κύριε φαίνεστε νυφάλιος, δεν υπάρχει λόγος να σας κάνω αλκοτεστ.
Εγώ: -Μα γιατί... θέλω να κάνω αλκοτεστ να δω πως είναι...
Αστ: -Πηγαίνετε κύριε... καλή διαδρομή και προσοχή στους δρόμους.Και μία περίπτωση με έναν αξιωματικό που ήθελε να το παίξει έξυπνος. Με σταματάνε στην Νίκαια για αλκοτεστ (πάλι δεν είχα πιει σταγόνα) και μετά από τον τυπικό έλεγχο των εγγράφων μου (ούτε τότε μου έκαναν αλκοτεστ) μου λέει ο αστυνομικός ότι είμαι ελεύθερος να φύγω. Κάνει μία ο αξιωματικός... περίμενε λίγο και κοιτάει γύρω γύρω το αμάξι. Και μου λέει το σήμα των τελών κυκλοφορίας που είναι? του λέω εδώ δίπλα στον καθρέφτη. Δεν φαίνεται καλά μου λέει. και του λέω είναι 4 το πρωί και είναι θεοσκότεινα εδώ, πως να φαίνεται... δεν ήξερα να βάλω και κάνα προβολέα για να το βλέπετε... μούγκα ο δικό σου. Καλώς, μου λέει, μπορείτε να φύγετε.
-
Ο χρήστης Παστός έγραψε:
Εγώ: -Τι? δεν θα μου κάνετε αλκοτεστ? Δεν έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δω πως είναι. -
Παστός
Κατ' αρχάς καλώς ήρθες.- να αποκαλύψεις στο forum τι μαντζούνια κουβαλάς στο αυτοκίνητό σου (μέγεθος λαγοπόδαρου, χρώμα κοκαλάκι νυχτερίδας
- να αναρτήσεις φωτογραφία σου για να μεταμφιεζόμαστε 'Παστός' κάθε που κάνουμε μαλακία, (υποχρεωτικά ανφάς και προφίλ για την οσο το δυνατό πιο σωστή κατασκευή της μάσκας).
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εγώ: -Τι? δεν θα μου κάνετε αλκοτεστ? Δεν έχω ξανακάνει και θα ήθελα να δω πως είναι.
Κι όμως ακριβώς αυτό του είπα γιατί ήταν η αλήθεια. Ήθελα να δω πως γίνεται το αλκοτεστ! Έτσι και αλλιώς δεν είχα τίποτα να φοβηθώ καθ'ότι δεν είχα πιει.
Παστός
Κατ' αρχάς καλώς ήρθες.- να αποκαλύψεις στο forum τι μαντζούνια κουβαλάς στο αυτοκίνητό σου (μέγεθος λαγοπόδαρου, χρώμα κοκαλάκι νυχτερίδας)
- να αναρτήσεις φωτογραφία σου για να μεταμφιεζόμαστε 'Παστός' κάθε που κάνουμε μαλακία, (υποχρεωτικά ανφάς και προφίλ για την οσο το δυνατό πιο σωστή κατασκευή της μάσκας).
Καλώς σε βρήκα φίλε μου!
Κοίτα πιστεύω ότι στον καθένα μπορεί να τύχουν 2-3 περιστατικά που να, μην θέλωντας να το παίξουμε έξυπνοι, και να μην είναι μ@λάκας ο άλλος, να μας την χαρήσει ή να δείξει απιήκεια. Η αλήθεια είναι ότι κάπως ξεπερνάει τα όρια της τύχης αλλά κι όμως συμβαίνουν. -
Εκπληκτικό όμως είναι και το πως μετράει αν αυτός που θα σταματήσουν είναι στρατιωτικός-πυροσβέστης-λιμενικός...
Πρώτη φορά που με σταματάνε ενώ οδηγούσα εγώ....δόκιμος στην Αλέξ\πολη πηγαίνω βράδυ με συνάδελφο Κομοτηνή για στην Εγνατία το ψιλοπατάω (160-180) και να σου το μπλόκο....έρχεται στο παράθυρο και μου λέει τα γνωστά ενώπαράλληλα φωτίζει μέσα στο αυτοκίνητο με φακό...πριν προλάβω να πω κουβέντα μου λέει απλά να μην επαναληφθεί και καλυνύχτα. Συνεχίζω την πορεία με ένα μεγάλο ερωτηματικό για αυτό που μόλις έγινε. Όταν φτάσαμε παρατηρήσαμε ότι είχα τον μπερέ πεταμένο στο πίσω κάθισμα και μας άφησε μόλις τον είδε.
Την μέρα της άδειας απολύσεως όμως γυρίζω σπίτι από Λάρισα μέσω Σερβίων, μετά από ένα χωριό της Κοζάνης έχει μεγάλη κατηφόρα με απεριόριστη ορατότητα αλλά διπλή γραμμή, ακριβώς έξω από το χωριό ξανθιά με κινητό στο χέρι πηγαίνει με 30...δεν κρατιέμαι και προσπερνάω, πριν προλάβω να μπώ δεξιά πετάγεται θεόχοντρος ανθυπαστυνόμος από τους θάμνους με σταματάει και αρχίζει τον εξάψαλμο ....700€ ήταν...και με στέλνει με τα χαρτιά μου απέναντι στο περιπολικό να με γράψει ο πιτσιρικάς αστυνομικός...ευτυχώς μόλις είδε ταυτότητα ΣΝ μου έκανε τα 700€ - 40€ και πλήρωσα 20€ σε 3 μέρες για πρώτη και τελευταία μου φορά....τα τελευταία 3 χρόνια δεν με έχουν σταματήσει ποτέ.
Και μια ιστορία με άμπαλους μπάτσους στα νιάτα μου...
Στα 18 ο κολλητός οδηγάει την ηρωική Alfa Sud και επιστρέφουμε σπίτι κατά τις 3 το βράδυ...έξω από το γκαράζ του, το οποίο βρισκόταν σε νεόχτιστη οικογενειακή οικοδομή 300-400μ από τα σπίτια μας σταματάμε για κουβεντούλα μετά τσιγάρου και ροκιάς στο παλιό κασετόφωνο...ο τρίτος της παρέας κατεβαίνει για κατούρημα στον πλαινό τοίχο της οικοδομής. Εκείνη την στιγμή παρατηρούμε στον κάθετο μπροστά μας να κατεβαίνει περιπολικό με αναμένους φάρους και πριν προλάβουμε να πούμε οτιδήποτε έχει σταματήσει μπροστά μας με τα διπλά φώτα αναμένα να μας τυφλώνει και έχουν ανοίξει οι πόρτες της Alfa περικυκλωμένης από αστυνομικούς με τα όπλα έξω ζητώντας να βγούμε με τα χέρια ψηλα
Η επόμενη ερώτηση ήταν που είναι ο τρίτος της παρέας , απαντάμε και κατευθείαν φεύγει αστυνομικός με φακό φωνάζωντας 'έλα εδώ κατουρλή'.
Μετά τις κλασσικές ερωτήσεις τι κάνετε εδώ που μένετε κλπ κλπ έρχεται η ώρα να δώσουμε στοιχεία στον ασφαλίτη που βγήκε από το λευκό Xsara που μας είχε κλείσει από πίσω....σημειωτέον ότι ήταν γνωστή φάτσα από το γυμναστήριο και μας αναγνώρισε, την ώρα που γράφει τα στοιχεία μας πέφτει μια πιστολιά στο έδαφος 5 μέτρα μακριά μας και ο γιωτάς μπάτσος έρχεται και λέει στον ασφαλίτη...'είδες είχε κολήσει στην θαλάμη'...τι λες ρε γιωτόμπαλο που αν δεν πηγαίναμε από καρδιακό στι 4 το πρωί από τον φόβο μας θα πηγαίναμε από εξοστρακισμο
Για την ιστορία...η ιστορική Alfa αναπάυθηκε ανάποδα σε χωράφι ένα χρόνο μετά όταν η αδερφή του κολητού πήγε να στρίψει αλλα Colin σε ορεινή στροφοδιαδρομή R.I.P
-
Το περίεργο στις παραπάνω ιστορίες είναι ότι σε έγραψαν έστω και μία φορά όντας ένστολος...
ΥΓ: Μπορόυσες άνετα να το αποφύγεις αν είχες κάνει χρήση ιδιότητας από την πρώτη στιγμή.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Φαντάσου να πετύχει κανά τραβέλι Συγγρού...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το περίεργο στις παραπάνω ιστορίες είναι ότι σε έγραψαν έστω και μία φορά όντας ένστολος...ΥΓ: Μπορόυσες άνετα να το αποφύγεις αν είχες κάνει χρήση ιδιότητας από την πρώτη στιγμή.
H ιδιότητα σε συνοδεύει εφ' όρου ζωής;
Εννοώ δηλαδή αν,λέω αν,κάποιος δεν είναι πια ένστολος (σύνταξη-παραίτηση κ.λ.π.),τι γίνεται; -
Η ιδιότητα ναι, σε συνοδεύει ισόβια εκτός αν εκπέσεις του σώματος των Αξ/κων. Ταυτότητα αποστράτου Άρη.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Στα 500 μετρα ειναι κανονικη αστυνομια , η τροχαια ειναι ελληνικο
Sent from my LG-P500
ΟΚ, αλλα σιγουρα εχει μερος να αφησει το αυτοκινητο, και παααααααααααααααααρα πολλους παρανομους να αδειασει το μπλοκακι του σε αυτα τα 500 μετρα. Ειναι αναγκη να ενοχλησει;
Δε διαφωνω , απλα τονιζω οτι αυτοι που ηρθαν να γραψουν δεν ηρθαν απο τα 500 μετρα , αλλα το ελληνικο, δεν εχουν σχεση με τους αλλους που δεν ειναι τροχαια
Και μιας και εθιξες το θεμα, να δω ποτε θα αρχισουν να γραφουν τα διαφορα διπλοπαρκαρισματα που γινονται εξω απο καποια μαγαζια.. γιατι ενω παιζει αυστηροτητα στη γλυφαδα (και καλα κανουν) σε καποιες περιπτωσεις κανουν τους μαλακες..
Sent from my LG-P500
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4