-
-
το θέμα είναι οτι η γυρω περιοχη ειναι γεματη πρεζακια που ερχονται και μερικες φορες σε κυνηγανε να τους δωσεις χρήματα, δεν ειναι θεμα κλοπής αλλά ότι θα σε ακολουθήσουν, θα σου ζητάνε χρήματα κλπ επειδη το αμάξι δείχνει ακριβο
το βράδυ ειδικά αν δεν εισαι με παρέα -
Έχει κανείς να πει τίποτα για αυτή τη συνύπαρξη?

Seat Exeo (με νίκελ ζαντικό) vs Skyline R34!
-
Και μάλιστα R34 με 'σωστές' Work!
-
Spyder στην παραλιακή. Δεν μου αρεσει το ασημί και πρεπει να εχει τρελη ταλαιπωρια το μονταρισμα τηε οροφής.
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης georgie69 έγραψε:
Spyder στην παραλιακή. Δεν μου αρεσει το ασημί και πρεπει να εχει τρελη ταλαιπωρια το μονταρισμα τηε οροφής.Uploaded with ImageShack.us
Που να δεις πως ακουγεται σε μεγαλες ταχυτητες....
-
ελληνικές πινακίδες;
-
Γερμανικές πινακίδες. Μου αρέσει πολύ, αλλά σε λευκό.
-
Σημερα στην Κορινθο μαυρη s-class look? amg γιατι διακριτικα δεν ειχε,με 20αρες ζαντες και ηχο .Οδηγος το πολυ 25 χρονων και ακομα μικροτερη συνοδηγος βαμενη ξανθια με ακουστικα στα αυτια?? δεν ειχε φιμε εμπρος,νομιμος ,αλλα ειχε πινακιδες AL
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Σημερα στην Κορινθο μαυρη s-class look? amg γιατι διακριτικα δεν ειχε,με 20αρες ζαντες και ηχο .Οδηγος το πολυ 25 χρονων και ακομα μικροτερη συνοδηγος βαμενη ξανθια με ακουστικα στα αυτια?? δεν ειχε φιμε εμπρος,νομιμος ,αλλα ειχε πινακιδες ALs-class - με 20αρες ζαντες και ηχο
Και η βαμενη ξανθια με ακουστικα στα αυτια τι έκανε???? ΑΠΟΡΙΑ -
Πριν μιση ώρα περίπου μαύρη Maserati Quattroporte με ελληνικές πινακίδες (ολοστρόγγυλος αριθμός
) στον δρόμο για Χαλκιδική. -
Ο χρήστης V.V. έγραψε:
Σημερα στην Κορινθο μαυρη s-class look? amg γιατι διακριτικα δεν ειχε,με 20αρες ζαντες και ηχο .Οδηγος το πολυ 25 χρονων και ακομα μικροτερη συνοδηγος βαμενη ξανθια με ακουστικα στα αυτια?? δεν ειχε φιμε εμπρος,νομιμος ,αλλα ειχε πινακιδες AL
s-class - με 20αρες ζαντες και ηχο
Και η βαμενη ξανθια με ακουστικα στα αυτια τι έκανε???? ΑΠΟΡΙΑμιλουσε στο κινητο...
-
-
Καταραμένη φτώχεια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καταραμένη φτώχεια...+1.. Τα σκέπαστρα τους είναι ίδια με του Lidl
-
-
-
-

-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καταραμένη φτώχεια...Απ' ότι βλέπω όλα με ξένες πινακίδες είναι.
Carspotting [#7]