-
ΧΑΙ 9923 και ΕΗΥ 995 σε δίκυκλο από προχθές! Λογικά προσεχώς θα φανούν τα πρώτα ΕΗΧ
-
ΡΥΗ 376
ΡΟΧ 1875 σε κάτι μικρό
ΙΜΥ 5093 (!) σε Nissan
και ένα ΕΕΕ 3671 το οποίο μου φάνηκε περίεργο, καθωσ δεν ήταν από εδώ κ τελικά είναι κ σχετικά καλό! -
IOX 8660 σε Mercedes Atego για προς μαλλον επιβαιβεβαιωση επαγγελματικου κλαδου καπου εκει.. ψηλα!
-
Από μένα ένα ταπεινό EZP 200
-
ΥΝΤ 1279, ΖΧΝ 3802
-
A και ΝΙΤ 1909 από τον garvaniti
-
ΧΑΙ 9934 Mitsu ASX
-
ΡΥΗ 389
ΙΜΥ 3304 -
ΗΕΑ 24.Το πρωι είδα ένα ΥΡΧ 93** κάτι σε Mazda 6,αλλά είχα την εντύπωση ότι είναι σχετικά παλιό και δεν συγκράτησα τα δυο τελευταία νούμερα.
-
ΙΜΥ-5495 στο πρώτο μου Picanto επί ελληνικού εδάφους, το απολύτως πρώτο όμως ήταν προ εβδομάδας στη Λισαβόνα.
Έφτασε λοιπόν το ΙΜΥ στα μισά του (5500) μέσα σε δυόμιση μήνες, πάλι καλά! Πιστεύω πλέον πως θα δούμε ΙΜΧ πριν
κλείσει η χρονιά: ακόμα και στα 800 νούμερα το μήνα κατά μέσο όρο να πέσει ο Χολαργός, έχει να δώσει και νέο κλάδο
επαγγελματικών που υπολογίζεται να αρχίσει περίπου το Νοέμβριο, άρα έχουμε +500 νούμερα προκαταβολικά και το
ΙΜΧ έστω οριακά εντός του 2011. Φυσικά μπορεί να πέσω έξω αν οι ρυθμοί το τελευταίο 5μηνο του 2011 πέσουν σε
επίπεδα χειρότερα κι από τα περσινά...Άλλη 'θετική' αναθεώρηση πρόβλεψης είναι για το Κιλκίς που πάει ανέλπιστα καλά και θα πρέπει να δώσει τα πρώτα
(εντός σειράς, γκουχ-γκουχ...) ΚΙΗ μέσα στο 2011.Τέλος να πω για τα επαγγελματικά ανατολικής Αθήνας πως προς στιγμήν με εξέπληξε ο νέος κλάδος (βλ. ΙΟΧ-8670 και
8660 που αναφέραμε χθες-προχθές), τον περίμενα χρονικά κάπως αργότερα (γιατί είχαμε ΙΟΧ-4601 30/3, 4681 23/5,
4731 20/6). Μία πιθανή εξήγηση είναι να είχαμε μαζική ταξινόμηση κάποιων επαγγελματικών που να οδήγησε σε
φαινομενική απότομη αύξηση των ρυθμών και ταχύτερη εμφάνιση και πρόοδο του νέου κλάδου. Πχ πήρε το μάτι μου
μία νέα προμήθεια από βανάκια για τον ΟΤΕ ο οποίος έχοντας έδρα στο Μαρούσι πολύ λογικά ταξινομεί στην Αγία
Παρασκευή, βλ. τελευταία κάποια ΙΜΚ. Δείτε σχετικά εδώ:
http://www.e-go.gr/wmotors/articles.asp ... id=7010014@pjathan: δεν τα συγκράτησες; Αίσχος! Να ψάξεις αμέσως να τα βρεις αλλιώς τιμωρία: θα έρθεις στην Ελευσίνα και θα
στηθείς έξω από την υπηρεσία μέχρι να δεις κάποιον να κρατά ΥΤΑ-1000. -
Μην με εκνευρίζεις δεν σε συμφέρει......
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Μην με εκνευρίζεις δεν σε συμφέρει......Mpixti xaxaxaxaxa
-
ΚΡΝ 9539 σε Ranger.. Ουτε κι αυτο το καλοκαιρι θα δω στο χωριο μου ΚΡΤ.. Το αφηνω για τα Χριστουγεννα...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΚΡΝ 9539 σε Ranger.. Ουτε κι αυτο το καλοκαιρι θα δω στο χωριο μου ΚΡΤ.. Το αφηνω για τα Χριστουγεννα...Ποιό χωριό,αν επιτρέπεται;
-
Κοιτα κατω απο την εικονα μου
-
Ωραίος...
-
IMY-5509 σε aygo
IOI-2131 σε polo -
Πολλά IMY το μεγαλύτερο 5760 της Europcar να δείτε τί αμάξια ήταν γμτ μου...? Δεν θυμάμαι, δεν θυμάμαι...???
Καμμιά βοήθεια απο το κοινό? Όποιος το βρεί κερδίζει σοκολάτα.ΗΚΥ 5753 αγνώστων λοιπών στοιχείων πάντως ήταν νοικιάρικο.
ΑΝΚ 5750 i20 δεν κοίταξα στην πρώτη σελίδα και δεν είμαι σίγουρος ότι είναι καλό. -
EEE-3827 σε λευκό τζιπ Audi, το πρώτο μονό που βλέπω κ επίσης το πρώτο που βλέπω μετά το 3812
@thaliarque
Λές να καταλήξουμε dreamplaters?@D1FF
Άντε, άντε, οσονούπω ΧΑΟ -
HEA 33 πριν λίγο.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2011