@antonis-team
Κυριε Αντωνη καλημερα σας.
Σας παρακολουθω αρκετους μηνες, και εσας και τους υπολοιπους συναδελφους, ελπιζοντας πως οι 500+ σελιδες , θα πιασουν τοπο.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω με ενα Pajero 1988 μοντελο, 2600cc, Βενζινη (καρμπιρατερ).
Εχω τοποθετησει σε αυτο ενα κιτ της BRC.(φιαλη-θερμοσιφωνα και πολυβαλβιδα)
Η φιαλη ειναι τοποθετημενη κατα μηκος του αυτοκινητο.
Το προβλημα το παρουσιαζει ακομα και γεματο με υγραεριο.
Το προβληματα που μου παρουσιαζει ειναι τα εξης:
***1) ***Το πρωι οταν ειναι σε κατηφορικη κλιση, και βαζω μπροστα, κανει αρρυθμιες, ανοιγει και κλεινει η βαλβιδα ασφαλειας, στην πολυβαλβιδα της φιαλης και αναβοσβηνει το πρασινο λαμπακι στο κοντρολ. (χειριστηριο)
2) Οταν κατεβαίνω μια κατηφόρα με νεκρα, στο ρελαντι, στα πρωτα 50 μετρα δουλευει κανονικα, αλλα στη συνεχεια αρχιζει και πεφτει σιγα σιγα το ρελαντι, και δημιουργει αρρυθμια, με το γνωστο ακουσμα των ηλεκτροβαλβιδων, και το λαμπακι να αναβοσβηνει.
***3) ***Οταν ειναι σταματημενο σε κατηφορα, χωρις να κινειται, παρουσιαζει παλι τα ιδια συμπτωματα.
***4) ***Πολυ σπανια, μπορει να παρουσιασει το ιδιο προβλημα στο ρελαντι, και σε ευθυ δρομο, εν κινησει.
Οι ενεγειες που εχω κανει ειναι οι εξης:
Εχω αλλαξει δαφορες θεσεις του πλαστικου σωληνα του παπα (εισαγωγη αερα) και σε μια απο αυτες, κανοντας την ιδια διαδρομη δεν μου το παρουσιασε, αλλα δοκιμαζοντας την επομενη μερα, στον ιδιο κατηφορικο δρομο, ξαναπαρουσιασε τα ιδια συμπτωματα.
Στο κλαπετο του παπα, στο στομιο της εισαγωγης ζεστο κρυο εχει απο συνδεθει το σωληνακι (στη φουσκα)
Καποιο μυστικο υπαρχει σε αυτο το προβλημα που αντιμετωπιζω, το οποιο δεν γνωριζω.
Σε ευχαριστω για το χρονο που θα διαθεσεις για μενα
Σ.Λ.