-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
Ο Μπαξεβανακης τοποθετηθηκε τεκμιριωμενα On camera παρουσια και του Προεδρου Αγωνοδικων και Παρατηρητη ΕΘ.ΕΠ.Α. κ. Κυριακου Καπετανακη, ο οποιος ειπε σχετικα με το θεμα και την δικια του αποψη. Μαλλον λοιπον καποιοι παραπανω στις 'καρεκλες' θα πρεπει να αναλυσουν το προβλημα οταν 'σηκωνεται' πληρωμα. ξοδευει και ερχεται απο την Θεσσαλονικη στα Γιαννενα τζαμπα (οπως απεδειχθη), και δεν περναει διοικητικο ελεγχο, οταν εχει περασει κατα τον ιδιο τροπο σε αλλες λεσχες. Δυο μετρα και δυο σταθμα λοιπον (ως συνηθως) και απολυτα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ η αποψη του Αντωνη οτι οτι θελει ο καθενας κανει. Δειτε την συνεντευξη και βγαλτε συμπερασματα.Κυριε καραπετσανε παρολο που ουτε εγω τον γνωριζω τον ανθρωπο, απαντησα στα γραφομενα σας απαντωντας γενικα.
Το επιπολαια το διεγραψα διοτι δεν ενδιαφερομαι να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν για κατι που δεν με ενδιαφερει προσωπικα και φανταζομαι οτι και σεις επηρεασμενος απο την συνεντευξη του πληρωματος θεωρησατε 'απολυτα δικαιολογημενη' την αποψη του.Ολοι μας εχουμε καταλαβει λιγο πολυ γιατι δεν ειχε την γνησια αδεια μαζι και δηλωνει το αμαξι με φωτοτυπια..και δεν θελω να σκεφτω το ενδεχομενο να ετρεχε στον αγωνα και να ειχε καποιο ατυχημα στην απλη!!
**Δυστηχως οι απειλες στην επιστολη του κυριου Μπαξεβανακη οτι θα καρφωσει στην αστυνομια αγωνιζομενους ειναι πραγματικα λυπηρες και δεν εχω να σχολιασω τιποτα αλλο... ** -
Μπαίνω στο forum, διαβάζω μια διαπιστωμένη παράβαση κανονισμού, γύρω-γύρω άνθρωποι συζητάνε για το αν πρέπει να εφαρμόζεται ο κανονισμός ή όχι και ο παραβάτης απειλεί όλους τους υπόλοιπους ασχολούμενους με το αντικείμενο ότι θα στείλει την αστυνομία να βρει τις δικές τους παραβάσεις.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Μπαίνω στο forum, διαβάζω μια διαπιστωμένη παράβαση κανονισμού, γύρω-γύρω άνθρωποι συζητάνε για το αν πρέπει να εφαρμόζεται ο κανονισμός ή όχι και ο παραβάτης απειλεί όλους τους υπόλοιπους ασχολούμενους με το αντικείμενο ότι θα στείλει την αστυνομία να βρει τις δικές τους παραβάσεις.Δυστυχώς φίλε scn εκεί έχουμε φτάσει....Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.....
Καταφανέστατη παράβαση του κανονισμού και εδώ παπαρολογούμε.....
Και απειλούμαστε και από πάνω....
Να τον πληροφορήσουμε λοιπόν τον κύριο άλλα και τους υπερασπιστές του ότι το ασφαλιστήριο και το ΚΤΕΟ ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά για τη συμμετοχή σε αγώνες και δεν απαιτούνται κατά τον διοικητικό έλεγχο.(παρόλο που είσαι τυπικά παράνομος)
Αντιθέτως η μη ταυτοποίηση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του οχήματος, μπορεί να είναι από παράβαση του ΚΟΚ μέχρι ποινικό αδίκημα...Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας....
Εγώ δε, μπορω να εξηγήσω γιατί δεν έχω ΚΤΕΟ στο αγωνιστικό μου....
Δεν άκουσα πουθενά ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΔΕΙΑ....
Όσο για τις αστείες απειλές, είπαμε...Σημεία των καιρών και η αιτία της σημερινής κατάστασης τόσο της κοινωνίας γενικά, όσο και του μικρόκοσμου των αγώνων αυτοκινήτου.....
-
Ενημερωτικά και μονο..
Οκ η αδεια φωτοτυπία
Πινακιδες κυλοφοφωρίας ειχε??
Κανονικές ????? Αγωνιστικές??? -
Λιγα και ΣΤΑΡΑΤΑ
-ΕΥΓΕ στην ΕΛΕΤΑ που τηρησε τον κανονισμο κατα γραμμα
-ΟΥΣΤ στους οργανωτες που επιλεγουν να κερδισουν 2 φραγκακια σε βαρος της νομιμοτητας, εκθετοντας σε κινδυνο το σπορ και τους συμμετεχοντες
-ΚΡΙΜΑ που επιλεγεται να βγαλουμε τα ματια μεταξυ μας, ετσι για το γινατι. Μεχρι τωρα ειχαμε 'προστατη' τον Τριανταφυλλοπουλο, τωρα προσλαμβανουμε το ΣΔΟΕ! Οποιος στο παρελθον εχει συμμετασχει εστω και σ εναν αγωνα ειδε παρανομια και δεν την κατηγγειλε , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ λοιπον.- ΔΩΣΤΕ μου στοιχεια αυτου που περασε αγωνιστικο απο ΚΤΕΟ και ΠΩΣ το περασε και θα σας πω ποσοι θα πανε φυλακη
-Και τελος... Μαμα, μαμα ο Τακης εχει στυλό κι εγω δεν εχω, φωναξε το θειο τον Αστυνομο να του το παρουμε .
Καλο καλοκαιρι, τα κουβαδακια σας μην ξεχασετε...
- ΔΩΣΤΕ μου στοιχεια αυτου που περασε αγωνιστικο απο ΚΤΕΟ και ΠΩΣ το περασε και θα σας πω ποσοι θα πανε φυλακη
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λιγα και ΣΤΑΡΑΤΑ
-ΕΥΓΕ στην ΕΛΕΤΑ που τηρησε τον κανονισμο κατα γραμμα
-ΟΥΣΤ στους οργανωτες που επιλεγουν να κερδισουν 2 φραγκακια σε βαρος της νομιμοτητας, εκθετοντας σε κινδυνο το σπορ και τους συμμετεχοντες
-ΚΡΙΜΑ που επιλεγεται να βγαλουμε τα ματια μεταξυ μας, ετσι για το γινατι. Μεχρι τωρα ειχαμε 'προστατη' τον Τριανταφυλλοπουλο, τωρα προσλαμβανουμε το ΣΔΟΕ! Οποιος στο παρελθον εχει συμμετασχει εστω και σ εναν αγωνα ειδε παρανομια και δεν την κατηγγειλε , ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ λοιπον.- ΔΩΣΤΕ μου στοιχεια αυτου που περασε αγωνιστικο απο ΚΤΕΟ και ΠΩΣ το περασε και θα σας πω ποσοι θα πανε φυλακη
-Και τελος... Μαμα, μαμα ο Τακης εχει στυλό κι εγω δεν εχω, φωναξε το θειο τον Αστυνομο να του το παρουμε .
Καλο καλοκαιρι, τα κουβαδακια σας μην ξεχασετε...
Ειχα ξεκινησει να γραφω και να σβηνω απο εχθες. Αλλα δεν εβρισκα τα καταλληλα λογια. Μετα την δημοσιευση του γιατρου πιστευω οτι καλυψε και εμενα πληρος.
+1 γιατρε - ΔΩΣΤΕ μου στοιχεια αυτου που περασε αγωνιστικο απο ΚΤΕΟ και ΠΩΣ το περασε και θα σας πω ποσοι θα πανε φυλακη
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Ενημερωτικά και μονο..Οκ η αδεια φωτοτυπία
Πινακιδες κυλοφοφωρίας ειχε??
Κανονικές ????? Αγωνιστικές???οχι φυσικα γιατι αν ειχε δεν θα χρειαζοταν ασφαλεια με τον αριθμο πλαισιου οπως ο ιδιος καπου αναφερει.Προφανως εχει καταθεσει πινακιδες,αν οντως ειναι ετσι γιατι δεν βγαζει αγωνιστικες να τελειωνει?
-
Φιλοι, γιατι το συνεχιζετε? Δεν εχει νοημα και δινουμε δικαιωματα
Δεν υπηρχαν οι προυποθεσεις που επιβαλουν οι κανονισμοι του σπορ στο οποιο συμμετεχουμε (και τους οποιους αποδεχομαστε με την υπογραφη της συμμετοχης μας) και...τελος. -
Καθαρά απο περιέργεια, όλοι οι κύριοι αγωνιζόμενοι με οχήματα που φέρουν πινακίδες εξωτερικού και προφανώς έγγραφα εξωτερικού, πως είναι σίγουρη η εκάστοτε οργάνωση πως αυτά είναι αληθινά;
Καθαρά εγκυκλοπαιδική η ερώτηση μου.
Θέλοντας να τονίσω την περίπτωση μπαξεβανάκη με φωτοτυπία της άδειας = έλειπε για καποιο λόγο η αληθινή, έτσι και το αγωνιστικό με εγγραφα εξωτερικου = παραποίηση εγγράφων ή ελλειψη αυτων ή ή ή.
Ελπίζω να κατανοείτε το σκεπτικό μου.
-
Αμα δεις μια αδεια κυκλοφορίας εστω και αλλης χωρας δεν την καταλαβαινεις? κι αντε οτι ειναι στα... ρουμανικα που λεει ο λογος
ρωτας ευγενικά ευγενικά που ειναι ο αρ. πλαισιου και ο αρ. κυκλοφορίας επανω στην αδεια
Αν μια αδεια μου μοιαζει γνησια ( πχ απο τις σφραγιδες πανω της ) ε δεν ειμαι και τελωνειακη αρχη να ψαξω ΜΗΠΩΣ ειναι πλαστη... Τεχνικός εφορος ειμαι οχι η διωξη οικονομικου εγκληματος..Αλλα αλλο αυτο κι αλλο η σκετη φωτοτυπια ΚΑΙ χωρις πινακιδες που ΑΝ καταλαβα καλα αφορά το συγκεκριμενο θεμα
Ελπιζω να καταλαβα σωστα το σκεπτικό σου
-
Καλά κατάλαβες φωκίων.
Παίρνουμε ακριβώς την ακραία (που δεν ειναι και τόσο ακραια) περίπτωση μιας μη γνήσιας άδειας. Τι στιγμή που είναι σε μια Χ γλώσσα που δεν κατανοούμε, δε θα έπρεπε να τη συνοδεύουν κι έγγραφα μεταφρασμένα ώστε ο Χ,Ψ έφορος να επιτρέψει στο όχημα να λάβει μέρος στον αγώνα;
Ολοι έχουμε απο ένα γνωστό σε τροχαία,όπου οταν σταματούν ενα οχημα με ξένες πινακίδες, δε ξέρουν τι τους γίνεται.Γιατί να συμβαίνει κάτι διαφορετικό στη περίπτωση μας;
Αν και ξέφυγαμε απο το θέμα του μπαξεβανάκη (δε εφερα το παράδειγμα αυτό ως ίδιο,πρός θεού) θα ήθελα να μάθω την επίσημη αποψη για αυτό που ερωτώ.
Διότι (δίχως να γνωρίζω το κανονισμό) θεωρώ πως ένα όχημα εξωτερικού θα πρέπει να φέρει και ελληνικά έγγραφα, μετεφρασμένα; επικαιροποιημένα; κτλ κτλ κτλ.Νομίζω πως υπάρχει σίγουρα κάποιο παραθυράκι,το οποίο κάποιοι αγωνιζόμενοι,προετοιμαστές,νοικάρηδες χρησιμοποιούν πάντως.Επαναλαμβάνω, έτσι νομίζω...Δεν ειναι δουλειά μου να αποδείξω κάτι τέτοιο,μιας και δεν ανήκω σε κάποια οργάνωση,ούτε τεχνικός έφορος είμαι κτλ.
Αναμένω την άποψη σου.
-
Εσύ όταν ταξιδεύεις με το αυτοκίνητό σου στο εξωτερικό (και, για να το κάνουμε πιο πιπεράτο, πας να μπεις για 10 γύρους στο Nurburgring) έχεις μαζί σου την άδεια κυκλοφορίας μεταφρασμένη σε όλες τις γλώσσες των χωρών που διασχίζεις ?
Τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο fokion_sportage: βλέπεις μια άδεια (ελληνική ή ξένη), είναι στο (εκ πρώτης όψεως γνήσιο) πρωτότυπο έντυπο με τις (και πάλι εκ πρώτης όψεως γνήσιες) σφραγίδες της ? Λέει (και στα ρώσικα αν είναι και στα γιαπωνέζικα ακόμα) τον αριθμό κυκλοφορίας που λένε οι (πρωτότυπες) πινακίδες κυκλοφορίας και το σωστό αριθμό πλαισίου ? Γράφει το όνομα του ιδιοκτήτη (ζήτημα εξουσιοδότησης για συμμετοχή σε αγώνες) ? (Υπόψην ότι είναι ευθύνη του συμμετέχοντα όλα αυτά, πχ. να υποδείξει που λέει η άδεια τον αριθμό πλαισίου κοκ.) Αν ναι αυτά, τέλος, πάμε παρακάτω. Οποιος θέλει περισσότερα, http://www.interpol.int.
-
Λιγάκι καθυστερημένα αλλά τώρα τα κατάφερα λόγο φόρτου εργασίας να γράψω γι αυτόν τον πάρα πολύ όμορφο αγώνα. Ειλικρινά όσον αφορά την οργάνωση δεν μπορώ να βρω ψεγάδι! Το ξενοδοχείο? Υπερπαραγωγή! Η πανηγυρική?? Με τα όλα της και ζεστό road book Ο αγώνας? Άψογος! Μόνο η ζέστη ήταν αρκετή αλλά δεν πειράζει! Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΛΕΤΑ και από εμένα πιο προσωπικά ένα ευχαριστώ στον Κώστα Πεδιατικάκη και στον Νίκο τον Παύλου για την βοήθεια και την ευγένεια τους!
Στα του αγώνα μας τώρα, τι να πω.. δεν φτάνει που ήταν εκεί ΠΑΛΙ ο Σταμάτης Παντιέρας με την Βάσο Κουρτίδου , αυτή την φορά ήταν και ο Φιφλης με τον Βασιλείου που οδήγησαν πολύ καλά και έκαναν το ένα – δυο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές και στην ΕΛΕΤΑ!
Φιλικά Ανδρέας Βίγκος! -
Ο χρήστης kane έγραψε:
Καλά κατάλαβες φωκίων.Παίρνουμε ακριβώς την ακραία (που δεν ειναι και τόσο ακραια) περίπτωση μιας μη γνήσιας άδειας. Τι στιγμή που είναι σε μια Χ γλώσσα που δεν κατανοούμε, δε θα έπρεπε να τη συνοδεύουν κι έγγραφα μεταφρασμένα ώστε ο Χ,Ψ έφορος να επιτρέψει στο όχημα να λάβει μέρος στον αγώνα;
Ολοι έχουμε απο ένα γνωστό σε τροχαία,όπου οταν σταματούν ενα οχημα με ξένες πινακίδες, δε ξέρουν τι τους γίνεται.Γιατί να συμβαίνει κάτι διαφορετικό στη περίπτωση μας;
Αν και ξέφυγαμε απο το θέμα του μπαξεβανάκη (δε εφερα το παράδειγμα αυτό ως ίδιο,πρός θεού) θα ήθελα να μάθω την επίσημη αποψη για αυτό που ερωτώ.
Διότι (δίχως να γνωρίζω το κανονισμό) θεωρώ πως ένα όχημα εξωτερικού θα πρέπει να φέρει και ελληνικά έγγραφα, μετεφρασμένα; επικαιροποιημένα; κτλ κτλ κτλ.Νομίζω πως υπάρχει σίγουρα κάποιο παραθυράκι,το οποίο κάποιοι αγωνιζόμενοι,προετοιμαστές,νοικάρηδες χρησιμοποιούν πάντως.Επαναλαμβάνω, έτσι νομίζω...Δεν ειναι δουλειά μου να αποδείξω κάτι τέτοιο,μιας και δεν ανήκω σε κάποια οργάνωση,ούτε τεχνικός έφορος είμαι κτλ.
Αναμένω την άποψη σου.
Ο κανονισμος ειναι σαφης. Το αυτοκινητο πρεπει να εχει αδεια σε ισχυ και εγκυρη, κι οταν ανηκει σε αλλον, παραχωρητηριο χρησης.
Και μια λεπτομερεια, οχι ευχαριστη αλλά αληθινη. Οι αδειες κυκλοφοριας ειναι σαν τις πολεοδομικες. Ανακαλουνται οποτε η υπηρεσια το κρινει (παραβαση, αδικημα, λογοι ασφαλειας) και τοτε ΔΕΝ ειναι σε ισχυ. Οπως κι οταν εχουμε καταθεσει πινακιδες. (αναποσπαστο μερος της αδειας) . Τα υπολοιπα...colgate. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Καλά κατάλαβες φωκίων.
Παίρνουμε ακριβώς την ακραία (που δεν ειναι και τόσο ακραια) περίπτωση μιας μη γνήσιας άδειας. Τι στιγμή που είναι σε μια Χ γλώσσα που δεν κατανοούμε, δε θα έπρεπε να τη συνοδεύουν κι έγγραφα μεταφρασμένα ώστε ο Χ,Ψ έφορος να επιτρέψει στο όχημα να λάβει μέρος στον αγώνα;
Αναμένω την άποψη σου.
Ο κανονισμος ειναι σαφης. Το αυτοκινητο πρεπει να εχει αδεια σε ισχυ και εγκυρη, κι οταν ανηκει σε αλλον, παραχωρητηριο χρησης.
Και μια λεπτομερεια, οχι ευχαριστη αλλά αληθινη. Οι αδειες κυκλοφοριας ειναι σαν τις πολεοδομικες (Δεν θεωρουνται αναφαιρετη ιδιοκτησια του δικαιουχου). Ανακαλουνται οποτε η υπηρεσια το κρινει (παραβαση, αδικημα, λογοι ασφαλειας) και τοτε ΔΕΝ ειναι σε ισχυ. Οπως κι οταν εχουμε καταθεσει πινακιδες. (αναποσπαστο μερος της αδειας) . Τα υπολοιπα...colgate. -
Ο χρήστης kane έγραψε:
Καλά κατάλαβες φωκίων...........................
Αναμένω την άποψη σου.Nass παροντος......
Ετσι ειναι φιλε μου
Γραματεια -τεχνικος εφορος ειμαι οχι η ιντερπολ...
Και το Ρουμανικες αδειες δεν το ειπα αστειευομενος...... οπως και βουλγαρικες...
Αν μου μοιαζει γνησια + πινακιδες + αρ. Πλαισιου = Καλο Αγωνα ( απο αυτη την αποψη..)Τωρα για το συγκεκριμενο θεμα μου λειπουν κομματια του παζλ για να μπορω να σχηματισω μια αποψη, γι αυτο ( μια που δημοσιοποιηθηκε αυτο το θεμα ) και ρωταω....
Γιατι 2 κατ' ουσιαν διαφορετικές επιστολές
Αν ειχε και τι πινακιδες...
Που ειναι η γνησια αδεια.... -
Ο χρήστης Andreas_v έγραψε:
Λιγάκι καθυστερημένα αλλά τώρα τα κατάφερα λόγο φόρτου εργασίας να γράψω γι αυτόν τον πάρα πολύ όμορφο αγώνα. Ειλικρινά όσον αφορά την οργάνωση δεν μπορώ να βρω ψεγάδι! Το ξενοδοχείο? Υπερπαραγωγή! Η πανηγυρική?? Με τα όλα της και ζεστό road book Ο αγώνας? Άψογος! Μόνο η ζέστη ήταν αρκετή αλλά δεν πειράζει! Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΛΕΤΑ και από εμένα πιο προσωπικά ένα ευχαριστώ στον Κώστα Πεδιατικάκη και στον Νίκο τον Παύλου για την βοήθεια και την ευγένεια τους!
Στα του αγώνα μας τώρα, τι να πω.. δεν φτάνει που ήταν εκεί ΠΑΛΙ ο Σταμάτης Παντιέρας με την Βάσο Κουρτίδου , αυτή την φορά ήταν και ο Φιφλης με τον Βασιλείου που οδήγησαν πολύ καλά και έκαναν το ένα – δυο. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές και στην ΕΛΕΤΑ!
Φιλικά Ανδρέας Βίγκος!Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Αντρέα! Ελπίζω να περάσαν οι περισσότεροι τόσο καλά όσο εσύ! Εγώ τώρα περνάω καλά, με ξεκούραση και φραπεδάκι στην παραλία ... του χρόνου να είμαστε όλοι καλά ίσως το ξαναπροσπαθήσουμε
-
Ο χρήστης lefkot έγραψε:
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια Αντρέα! Ελπίζω να περάσαν οι περισσότεροι τόσο καλά όσο εσύ! Εγώ τώρα περνάω καλά, με ξεκούραση και φραπεδάκι στην παραλία ... του χρόνου να είμαστε όλοι καλά ίσως το ξαναπροσπαθήσουμε
Το κράτησες βλέπω το stickάκι, παραλία 3g με τις ευλογίες του χορηγού...μπράβο μας και του χρόνου!!!
Ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και ελπίζουμε σας ξαναδούμε όλους σύντομα!
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Το κράτησες βλέπω το stickάκι, παραλία 3g με τις ευλογίες του χορηγού...
Όχι, το έδωσα και περιμένω την Δευτέρα την λυπητερη ... απλά βρήκα laptop, και μπήκα !!!
5o Ράλλυ ΣΠΡΙΝΤ ΔΩΔΩΝΗΣ