Jul 20, 2011, 9:33 PM

Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
Ο Μπαξεβανακης τοποθετηθηκε τεκμιριωμενα On camera παρουσια και του Προεδρου Αγωνοδικων και Παρατηρητη ΕΘ.ΕΠ.Α. κ. Κυριακου Καπετανακη, ο οποιος ειπε σχετικα με το θεμα και την δικια του αποψη. Μαλλον λοιπον καποιοι παραπανω στις 'καρεκλες' θα πρεπει να αναλυσουν το προβλημα οταν 'σηκωνεται' πληρωμα. ξοδευει και ερχεται απο την Θεσσαλονικη στα Γιαννενα τζαμπα (οπως απεδειχθη), και δεν περναει διοικητικο ελεγχο, οταν εχει περασει κατα τον ιδιο τροπο σε αλλες λεσχες. Δυο μετρα και δυο σταθμα λοιπον (ως συνηθως) και απολυτα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ η αποψη του Αντωνη οτι οτι θελει ο καθενας κανει. Δειτε την συνεντευξη και βγαλτε συμπερασματα.

Κυριε καραπετσανε παρολο που ουτε εγω τον γνωριζω τον ανθρωπο, απαντησα στα γραφομενα σας απαντωντας γενικα.
Το επιπολαια το διεγραψα διοτι δεν ενδιαφερομαι να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν για κατι που δεν με ενδιαφερει προσωπικα και φανταζομαι οτι και σεις επηρεασμενος απο την συνεντευξη του πληρωματος θεωρησατε 'απολυτα δικαιολογημενη' την αποψη του.

Ολοι μας εχουμε καταλαβει λιγο πολυ γιατι δεν ειχε την γνησια αδεια μαζι και δηλωνει το αμαξι με φωτοτυπια..και δεν θελω να σκεφτω το ενδεχομενο να ετρεχε στον αγωνα και να ειχε καποιο ατυχημα στην απλη!!
**Δυστηχως οι απειλες στην επιστολη του κυριου Μπαξεβανακη οτι θα καρφωσει στην αστυνομια αγωνιζομενους ειναι πραγματικα λυπηρες και δεν εχω να σχολιασω τιποτα αλλο... **