-
μπραβο Γιον φοβερο!!!!!!!! (το τροπετακι απο το 500αρακι τι το εκανες )
-
Πολυ καλο, μπραβο
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
μπραβο Γιον φοβερο!!!!!!!! (το τροπετακι απο το 500αρακι τι το εκανες )Στο χαριζω. Ειναι χωρις σαλονι και λαστιχα.
-
-
-
Καλησπέρα στην παρέα και συγχαρητήρια για τις συλλογές σας ψάχνω να βρώ ένα mini cooper s που στην οροφή να έχει την σημαία της Αγγλίας (είναι δώρο για αιθέρια ύπαρξη ) αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος... Επειδή δεν ξέρω από κλίμακες κτλ θέλω να είναι περίπου στα 20 εκ.
-
Ο χρήστης nikos_x έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα και συγχαρητήρια για τις συλλογές σας ψάχνω να βρώ ένα mini cooper s που στην οροφή να έχει την σημαία της Αγγλίας (είναι δώρο για αιθέρια ύπαρξη ) αν μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος... Επειδή δεν ξέρω από κλίμακες κτλ θέλω να είναι περίπου στα 20 εκ.Στα 20 εκατοστά μήκος που θέλεις η κλίμακα είναι 1/18. Εάν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε λεπτομέρεια τότε μπορείς να βολευτείς με μοντέλλα της Maisto/ Burrago σαν αυτό: http://cgi.befr.ebay.be/MINI-COOPER-ANNO-2001-1-18-BURAGO-VEDI-SPECIFICA-/250849187182?pt=Modellismo_Statico&hash=item3a67c6d56e. Υπάρχει και από τη Solido, αλλά δε θυμάμαι να έχει επάνω τη union jack. Συνήθως έχουν 25-35 ευρώ
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Στα 20 εκατοστά μήκος που θέλεις η κλίμακα είναι 1/18. Εάν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε λεπτομέρεια τότε μπορείς να βολευτείς με μοντέλλα της Maisto/ Burrago σαν αυτό..... Συνήθως έχουν 25-35 ευρώ
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες βασικά θέλω να έχει και λεπτομέριες και να είναι και ποιοτικό δεν θέλω να πάρω κάτι που να είναι τύπου 'jumbo, ζαχαριάς' δεν με ενδιαφέρει το χρηματικό και τόσο δηλαδή και 100 ευρώ να κάνει δεν έχω θέμα γιατι αν δεν εκτιμηθεί μπορεί να το κρατήσω εγώ, επίσης θα προτιμούσα να μου λέγατε κανένα μαγαζί από Ελλάδα να πάω να το δώ απο κοντά και μετά θα εξαρτηθεί από που θα αγοραστεί...
-
Σταματηστε δεν μπορω αλλο με κολαζετε βραδιατικα Πλακα κανω συνεχηστε μπραβο σας να σας ρωτησω πως μπορω να βαλω φωτογραφιες απο τα δικα μου εδω
-
Ο χρήστης nikos_x έγραψε:
Στα 20 εκατοστά μήκος που θέλεις η κλίμακα είναι 1/18. Εάν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις σε λεπτομέρεια τότε μπορείς να βολευτείς με μοντέλλα της Maisto/ Burrago σαν αυτό..... Συνήθως έχουν 25-35 ευρώ
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες βασικά θέλω να έχει και λεπτομέριες και να είναι και ποιοτικό δεν θέλω να πάρω κάτι που να είναι τύπου 'jumbo, ζαχαριάς' δεν με ενδιαφέρει το χρηματικό και τόσο δηλαδή και 100 ευρώ να κάνει δεν έχω θέμα γιατι αν δεν εκτιμηθεί μπορεί να το κρατήσω εγώ, επίσης θα προτιμούσα να μου λέγατε κανένα μαγαζί από Ελλάδα να πάω να το δώ απο κοντά και μετά θα εξαρτηθεί από που θα αγοραστεί...
πολλα τετοια καταστηματα ειναι μαζαμενα στη γωνια των ιπποκρατους και βαλτετσιου στο κεντρο
-
-
Καλά ρε συ, και δεν τον ρώτησες για την coupe...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Καλά ρε συ, και δεν τον ρώτησες για την coupe...αμα την δινει εννοεις?
-
Όχι ρε συ. Να στη δείξει.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Όχι ρε συ. Να στη δείξει.τον ρώτησα αλλά δεν την ήξερε καν! Μου είπε ότι ο γαμπρός του έχει ένα mustung από εξωτερικό σε αριστη κατάσταση με πινακίδες philpa!
-
Πως μπορω να βαλω φωτογραφιες απο τα δικα μου εδω
-
Ο χρήστης E36Lover έγραψε:
Πως μπορω να βαλω φωτογραφιες απο τα δικα μου εδω -
Ευχαριστω
-
Παντως το car model εχει πολυ πραγμα αλλα πανακριβα.
-
Μινιατουρες Κλασσικων Αυτοκινητων